Οκ καταλαβα τι ειναι ο παπας...
Δεν παιδευομαι καθολου ρε φιλαρακι...καθολου ομως....απλα σαν αρχαριος ξεκινησα να λυνω τις απορειες που μου δημιουργηθηκαν...
Και μπρος το εβαλα για να ακουσω αν ολα δουλευουν σωστα μιας που αγορασα καινουρια εξατμιση και εκανα αλλες ρυθμισεις στο κινητηρα απο αυτες του προκατοχου....
Ο κινητηρας ειναι μπομπα μιας χαρα απλα μου εκανα εντυπωση το τριξιμο....
Ο φιλος που εχω που ξερει απο ελικοπτερα δεν εχει cpm ελικοπτερο αλλα ενα sceadu evo που ειναι CCPM ....Ειναι να βρεθουμε να το δει...το CPM με το CCPM δεν πρεπει να ειναι και Η διαφορα οποτε πιστευω να μου το σεταρει...Εγω εμαθα και ρυθμισα το exponential καθως και το ATV καθε σερβο...Αυτα...πειραζω ως εκει που ξερω....
Παντως οχι δεν ακουω κατι σαν να τρωγεται....
Σημερα που το παρατηρησα...(την εχω πατησει ετσι και σε ενα ηλεκρικο που εχω.) οτι ο ενας ελικας ηταν αρκετα σφηχτος σε σχεση με τον αλλο...οποτε αλλο ανοιγμα εκανε ο ενας και αλλο ο αλλος....Οποτε λεω οτι κατι τετοιο συμβαινει...
Αλλιως ρε γαμωτο ολοι οι αξονες εκτος απο τον αξονα της ουρας ειναι καινουριοι!!!
Να προσθεσω πως το ελικοπτερο δεν πατουσε και εντελως σωστα κατω αλλα και παλι δεν νομιζω πως εχει σημασια αυτο...σωστα?
Α και στο τελευταιο ποστ στην σελιδα 3 ρωτησα κατι για την σωστη φορα των ελικων μπρος και πισω καθως και για τα βοηθητικα βαριδια στο flybar...μπορει καποιος να απαντησει παρακαλω?

Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!!