Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 13:00:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 13:00:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 56
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ελληνική Πτέρυγα χρειάζεται Δοκιμαστή ! ...  (Αναγνώστηκε 7845 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 18:07:25 »

Καλησπέρα σας .

Είναι βέβαιο πως Δέν με γνωρίζετε όλοι . Απόστολος λέγομαι και έχω ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια μιά Κατασκευαστική προσπάθεια στην Ελλαδίτσα μας . Ονόμασα το μαγαζάκι μου Ελληνικά Φτερά ή Greek Wings στα Αγγλικά .
    Λατρεύω κάθε τί που πετάει , αλλά κυρίως τα Ανεμόπτερα και τις Ιπτάμενες Πτέρυγες . Θεωρώ ότι κάθε μοντελιστής πρέπει να έχει μιά πτερυγούλα στο πόρτ-μπαγκάζ . Είναι φθηνά και Αξιόπιστα μοντέλα με ελάχιστες απαιτήσεις που συγχωρούν πολλά μα ... πολλά λάθη ...
    Φτιάχνω εδώ και καιρό το "Κοτσύφι" , μιά πτερυγούλα απο απλό , άσπρο φελιζόλ μεγαλύτερης της συνηθισμένης πυκνότητας με εκπέτασμα λίγο πάνω απ'το 1 μέτρο . Η τιμή της σε ARF Μορφή είναι 48 ευρώ ενώ σε Κίτ 22 ευρώ .
    Θέλω να αναθερμάνω το κλίμα των Ελληνικών Προιόντων μας γι'αυτό και επιθυμώ να Χαρίσω σε κάποιο φίλο αερομοντελιστή του Φόρουμ μιά πτέρυγα , με την προοπτική να κάνει εδώ μιά Αναφορά για το μοντέλο απο τη δική του σκοπιά ...

Οι απαιτήσεις μου είναι ελάχιστες ... :
    * Θα προτιμούσα να έχει τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας σε πτήσεις Αερομοντέλων και άν είναι μικρότερος απο 16 χρονών , παρακαλώ να έχει δίπλα του κάποιο μεγαλύτερο για να τον συμβουλεύει και να τον βοηθάει . Κατασκευαστικά οι απαιτήσεις της πτερυγούλας δέν είναι και τρομερές , και νομίζω ότι και με λίγη βοήθεια και απο εμένα δέν θα υπάρξει Κανένα πρόβλημα ...
    * Πρέπει να έχει εύκολη και άνετη πρόσβαση στο Φόρουμ και στο Internet και εξοικείωση με τις λειτουργίες τους , όπως π.χ. να ξέρει πώς ανεβάζουμε εικόνες , Videos κλπ ...
    * Να είναι διατεθειμένος εντός μίας εβδομάδας απο την παραλαβή του μοντέλου , να "στήσει" και να κάνει την πρώτη πτήση με το Κοτσυφάκι , λέγοντάς μας όσο μπορεί πιό σύντομα τις εντυπώσεις του online ...   

Θα χρειαστείτε ... : Ένα πομπό με δυνατότητα μίξης Elevons ή V-tail και Δέκτη , 2 servos τουλάχιστον 18 γραμμαρίων (2 κιλών ώσης) , έναν Ελεγκτή Ταχύτητας (Speed Control) με το αντίστοιχο μοτέρ , μία LiPo Μπαταρία .¨
    Όλα είναι προσαρμοζόμενα , γι'αυτό σιγά-σιγά θα δούμε μαζί άν το Setup σας κάνει για τη δουλειά μας . Απλά θα χρειαστούμε ένα μοτέρ περίπου ικανότητας εξόδου 150 με 200 Watts για να καταλάβετε . Φυσικά και μπορούμε να βάλουμε και περισσότερα Watts στο Κοτσύφι ... ! Αυτό θα εξαρτηθεί απο την όρεξή σας για ... βελτιώσεις και Ταχύτητες ...

Η πτέρυγα θα έρθει όπου και άν βρίσκεστε στην Ελλάδα με Πληρωμένα μεταφορικά έξοδα και σε μορφή ARF (Σχεδόν έτοιμη για Πτήση) . Εννοείται φυσικά ότι Δέν θα χρεωθείτε Ούτε για την πτέρυγα !
    Φυσικά μετά το Τέστ και τις αναφορές σας , η πτέρυγα είναι Δική σας για πάντα ...

Παρακαλώ άν ενδιαφέρεστε , γράψτε μου εδώ κάνοντας μιά μικρή αναφορά για την εμπειρία σας , αλλά βέβαια ακόμη σκέφτομαι ρέ γ@@@τη πώς θα διαλέξω , είναι πρόβλημα , ελπίζω να με συγχωρέσει κάποιος άν δέν τη πάρει τελικά εκείνος .
    Είναι δύσκολο και πραγματικά αυτό μόνο με Στόλαρε να μήν το κάνω , αλλά το μυαλό μου κόλλησε εκεί και με τις συμβουλές και τη βοήθειά σας ελπίζω να βρούμε την άκρη ...
    Μιά εξαίρεση όμως πρέπει να την κάνω για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή . Ο σκοπός του Τέστ αυτού του μοντέλου γίνεται για να μιλήσουμε για τα ελαττώματά του περισσότερο απ'τα προτερήματά του . Επειδή σέβομαι τους πρεσβυτέρους και έχω άπλετη εμπιστοσύνη στην Κρίση του Κυρίου Γιάννη Κωνσταντακάτου , άν εκείνος θελήσει να συμμετάσχει στο Τέστ , θα λάβει μία πτέρυγα ούτως ή άλλως , εκτός "διαδικασίας επιλογής" ας πούμε . Εννοείται φυσικά ότι άλλη μία θα δοθεί σε όποιο μέλος της κοινότητας αποφασισθεί ... 

Φιλικά Πάντα ,
    Γαδετσάκης Απόστολος (aka DeltaMan)

* Υστερογράφημα (Υποψήφιοι του AeroModelling GR)

> Δημήτρης (Stargazer) - Θεσσαλονίκη
    > Φάνης (FanisK.) - Ιωάννινα 
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 20:18:04 από DeltaMan » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 18:21:53 »

Καλησπέρα σας .

Δέν ξέρω άν με γνωρίζετε όλοι . Απόστολος λέγομαι και έχω ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια μιά Κατασκευαστική προσπάθεια στην Ελλαδίτσα μας . Ονόμασα το μαγαζάκι μου Ελληνικά Φτερά ή Greek Wings στα Αγγλικά .
    Λατρεύω κάθε τί που πετάει , αλλά κυρίως τα Ανεμόπτερα και τις Ιπτάμενες Πτέρυγες . Θεωρώ ότι κάθε μοντελιστής πρέπει να έχει μιά πτερυγούλα στο πόρτ-μπαγκάζ . Είναι φθηνά και Αξιόπιστα μοντέλα με ελάχιστες απαιτήσεις που συγχωρούν πολλά μα ... πολλά λάθη ...
    Φτιάχνω εδώ και καιρό το "Κοτσύφι" , μιά πτερυγούλα απο απλό , άσπρο φελιζόλ μεγαλύτερης της συνηθισμένης πυκνότητας με εκπέτασμα λίγο πάνω απ'το 1 μέτρο . Η τιμή της σε ARF Μορφή είναι 48 ευρώ ενώ σε Κίτ 22 ευρώ .
    Θέλω να αναθερμάνω το κλίμα των Ελληνικών Προιόντων μας γι'αυτό και επιθυμώ να Χαρίσω σε κάποιο φίλο αερομοντελιστή του Φόρουμ μιά πτέρυγα , με την προοπτική να κάνει εδώ μιά Αναφορά για το μοντέλο απο τη δική του σκοπιά ...

Οι απαιτήσεις μου είναι ελάχιστες ... :
    * Θα προτιμούσα να έχει τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας σε πτήσεις Αερομοντέλων και άν είναι μικρότερος απο 16 χρονών , παρακαλώ να έχει δίπλα του κάποιο μεγαλύτερο για να τον συμβουλεύει και να τον βοηθάει . Κατασκευαστικά οι απαιτήσεις της πτερυγούλας δέν είναι και τρομερές , και νομίζω ότι και με λίγη βοήθεια και απο εμένα δέν θα υπάρξει Κανένα πρόβλημα ...
    * Πρέπει να έχει εύκολη και άνετη πρόσβαση στο Φόρουμ και στο Internet και εξοικείωση με τις λειτουργίες τους , όπως π.χ. να ξέρει πώς ανεβάζουμε εικόνες , Videos κλπ ...
    * Να είναι διατεθειμένος εντός μίας εβδομάδας απο την παραλαβή του μοντέλου , να "στήσει" και να κάνει την πρώτη πτήση με το Κοτσυφάκι , λέγοντάς μας όσο μπορεί πιό σύντομα τις εντυπώσεις του online ...   

Θα χρειαστείτε ... : Ένα πομπό με δυνατότητα μίξης Elevons ή V-tail και Δέκτη , 2 servos τουλάχιστον 18 γραμμαρίων (2 κιλών ώσης) , έναν Ελεγκτή Ταχύτητας (Speed Control) με το αντίστοιχο μοτέρ , μία LiPo Μπαταρία .¨
    Όλα είναι προσαρμοζόμενα , γι'αυτό σιγά-σιγά θα δούμε μαζί άν το Setup σας κάνει για τη δουλειά μας . Απλά θα χρειαστούμε ένα μοτέρ περίπου ικανότητας εξόδου 150 με 200 Watts για να καταλάβετε . Φυσικά και μπορούμε να βάλουμε και περισσότερα Watts στο Κοτσύφι ... ! Αυτό θα εξαρτηθεί απο την όρεξή σας για ... βελτιώσεις και Ταχύτητες ...

Η πτέρυγα θα έρθει όπου και άν βρίσκεστε στην Ελλάδα με Πληρωμένα μεταφορικά έξοδα και σε μορφή ARF (Σχεδόν έτοιμη για Πτήση) . Εννοείται φυσικά ότι Δέν θα χρεωθείτε Ούτε για την πτέρυγα !
    Φυσικά μετά το Τέστ και τις αναφορές σας , η πτέρυγα είναι Δική σας για πάντα ...

Παρακαλώ άν ενδιαφέρεστε , γράψτε μου εδώ κάνοντας μιά μικρή αναφορά για την εμπειρία σας , αλλά βέβαια ακόμη σκέφτομαι ρέ γ@@@τη πώς θα διαλέξω , είναι πρόβλημα , ελπίζω να με συγχωρέσει κάποιος άν δέν τη πάρει τελικά εκείνος .
    Είναι δύσκολο και πραγματικά αυτό μόνο με Στόλαρε να μήν το κάνω , αλλά το μυαλό μου κόλλησε εκεί και με τις συμβουλές και τη βοήθειά σας ελπίζω να βρούμε την άκρη ...

Φιλικά Πάντα ,
    Γαδετσάκης Απόστολος (aka DeltaMan)
    φίλε Αποστόλη είσαι τυχερός!
    Αποφάσισα να ασχολιθώ με τις πτέριγες τώρα έψαχνα ποια να αγοράσω είμαι 2 χρόνια μοντελιστής ο τελευταίος χρόνος στα αεροπλάνα , έχω αρκετά μοντελάκια στην συλλογή μου τα περισσότερα ηλεκτρικά κ ένα θερμικό 50άρι ζώ στην θεσ/νίκη ,είμαι μέλος της ΕΑΘ κ επισκέπτομαι το μοντελοδρόμειο 4-5 φορές την βδομάδα. Οπως είδα θελεις να πειραματιστείς με τα setup κ μου αρέσει άν το αποφασίσεις θα κάνω ότι μπορώ αν όχι θα παρακολουθήσω την εξέλιξη της πτέριγας σου για να την αγοράσω κ γώ το μόνο που δεν έχω είναι servo 18g έχω μόνο 9g αλλά προτήθεμαι να αγοράσω αν χρειαστεί.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου,
    Μήτσος
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    themodelshop
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 18:30:22 »

κ. Γαδετσακη , πολυ πρωτοτυπη ιδεα!
    Καταγράφηκε

www.themodelshop.gr
    info@themodelshop.gr
       Μέλιος Σταμάτης
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 18:40:37 »

Πώ , πώ ... πολύ γρήγορα όλα στην εποχή μας ...  Cheesy

Κύριοι , σας Ευχαριστώ Θερμά . ModelShop , κάνω ότι περνά απ'το χέρι μου να αποδείξω πώς μιά ευκαιρία πρέπει πάντα να δίνεται και ειδκά σε συντοπίτες .

Δημήτρη , 4-5 φορές τη βδομάδα στο μοντελοδρόμιο ... ??  Χμμμ ...
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 18:46:29 »

Πώ , πώ ... πολύ γρήγορα όλα στην εποχή μας ...  Cheesy

Κύριοι , σας Ευχαριστώ Θερμά . ModelShop , κάνω ότι περνά απ'το χέρι μου να αποδείξω πώς μιά ευκαιρία πρέπει πάντα να δίνεται και ειδκά σε συντοπίτες .

Δημήτρη , 4-5 φορές τη βδομάδα στο μοντελοδρόμιο ... ??  Χμμμ ...
    Ναι έχει 2 μήνες που πήρα αυτοκινητο κ οι διαδρομές μέχρι την ρεδεστό είναι καλή αξάσκηση! πάω 4-5 φορές πάντα σαβ.-κυρ. , δευτέρα κ τετ που δεν έχω μαγαζί το απόγευμα κ αν μπορέσω κ κανα μεσημέρι παρασκευής....
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 19:07:14 »

ΟΚ !! Δώστε μου μόνο σας παρακαλώ περιθώριο μέχρι το τέλος της βδομάδας για να αποφασίσω , να κατασταλλάξω και να στείλω απο Δευτέρα τη πτερυγούλα ... 
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 19:29:24 »

Αποστολε μπραβο σου για ακομη μια φορα
    Η πρωτοβουλια πολυ καλη και εξυπνη
    Το παραδειγμα σου μακαρι να το εβλεπαν και αλλα καταστηματα.

Μια προσωπικη συμβουλη.
    Για τους φιλους μοντελιστες που θα δηλωσουν το ενδιαφερον  καλο θα ηταν να σκεφτουν πρωτα αν μπορουν να τηρισουν τις προυποθεσεις
    που βαζει ο Αποστολος για να μην παει χαμενη η προσπαθεια . Και αυτο γιατι η πτερυγα θελει να εχει καποιος καποια εμπειρια (πτητικη και κατασκευαστικη) ιδιαιτερα οταν ειναι κιτ . Επισης το χρονικο οριο ειναι σημαντικο για να αξιζει η προσπαθεια
    Ακομα θα πρεπει να βγουν πολλες φωτογραφιες για να φαινεται η εξελιξη της .

Αποστολε πολυ θα ηθελα να κανω εγω την παρουσιαση του Κοτσιφιου οπως ειχα κανει στον Αετο (δυστυχως το θεμα πρεπει να χαθηκε) και στην Μυγα αλλα δεν υπαρχει χρονος

Για ακομη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ σου
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 19:40:44 »

Ηλία μου , σε Υπέρευχαριστώ ... η υποστήριξή σου είναι Διαχρονικότατη και το γνωρίζουμε όλοι καλά .
    Ευελπιστώ να δείξω πώς είναι μιά καλή ευκαιρία η πτέρυγα για να περάσει κανείς στο επόμενο του εκπαιδευτικού στάδιο , άν και στη δική μου πορεία μερικά Νέα παιδιά ηλικίας ακόμη και 14 ετών (!) , Ξεκίνησαν να πετάνε με πτερυγούλα ... ! Δέν ξέρω άν είναι καλό ή κακό , πάντως έγινε ... 
    Σίγουρα είναι πιό ακροβατικές και γρήγορες σε αντιδράσεις απο ένα Easy Glider άς πούμε , γι'αυτό και έγραψα να υπάρχει μιά εμπειρία , έτσι , τουλάχιστον ενός χρόνου ώστε και με τη δική μου βοήθεια όσο μπορώ να φτάσουμε σε Αρεστά λιβάδια αερομοντελιστικής ευτυχίας ... (καλά ζωγραφίζω σήμερα ...)   

Όσο για το χρονικό όριο της μιάς εβδομάδας παρουσίασης απο την παραλαβή της , έ καλά , δέν θα τα χαλάσουμε εκεί ... Wink Άλλωστε εννοώ για την 1η φωτό ή την 1η αναφορά του όλου εγχειρήματος ... Εγώ πάντως Δέν θα κρατιόμουνα μιά βδομάδα για να κάνω την αρχή ...  laugh
    Καταγράφηκε

Cumulus
    Aeromodeller
    *

Flying gliders

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 19:45:15 »

+ 1 υποψήφιος  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Flying gliders
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 20:11:29 »

Γειά σου βρέ Φάνη ...  Σε Υπέρευχαριστώ για τη συμμετοχή .
    Καταγράφηκε

billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 22:28:55 »

Μπραβο Αποστολη , Thumbs up
    Απλα ηθελα να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου και εγω.Και να πω οτι εχεις
    κανει ωραια δουλεια.
    Θα πλειοδοτουσα και εγω για πιλοτος αλλα τελικα εκλεισα στα ελικοπτερα
    Αν δεν με ξερεις  το ονομα μου ειναι
    Βασιλης Φουρκιωτης  ....σωστα απο ΣΤΥΑ. police
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 22:52:07 »

Εγώ δεν χρειάζεται να πω κατι για τις πτεριγες σου Απόστολε. Το ότι έχω αγοράσει 5 – 6 πτέρυγες σου…….αυτό τα λέει όλα. Είναι άψογες. Μπορεί να μην έχουν την ‘’ρεκλάμα΄΄  τις φίρμας…..μπορεί να μην έχουν την ομορφιά και το φινίρισμα του εργοστασίου αλλά δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από όλες αυτές. Μην σου πω ότι είναι πολλή ποιο πολλή ανθεκτικές και ……….γρήγορες!!!! τα video μου πιστεύω ότι το αποδεικνύουν.

http://www.youtube.com/watch?v=LY8L618uT74&feature=related

* XxX_1.JPG (126.7 KB, 560x420 - εμφανίστηκε 382 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 3 Νοε 2009, 23:27:16 από Pilot Haris » Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 4 Νοε 2009, 13:19:57 »

Μπίλη ... πού είσαι βρέ Μπίλη ... ά ρε θηρίο ... ωραίες εποχές ...

Μου τα χαλάς λίγο με το Ελικόπτερο αλλά δέν πειράζει ...  laugh  Νά 'σαι Καλά φίλε και να πετάς γιατί "η Αγαλίαση της Ψυχής είναι πολύ μεγάλο Πράμα" ...  Thumbs up

Χάρη , τρελαμένε και Γρήγορε Πιλότε , πότε θα βρεθούμε να δούμε ποιός έχει την πιό Γρήγορη Greek Wing ? χαχαχα ... Την άνοιξη που κάνουμε το Πανηγύρι να έρθετε βρέ με την παρέα ... τέτοια θέλει ο μοντελισμός και όχι Πισιά (πληθυντικός του PC) που λέει και ένας γνωστός μου ... !
    Nα σε υπολογίζω για Συμμετέχων Χάρη ή θα απέχεις ?   
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 4 Νοε 2009, 21:00:24 »

Θα το ήθελα πάρα πολλή αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα τώρα. Εγώ ούτοσι άλλος τις έχω δοκιμάσει τις πτέρυγες. Ας κάνει και κάποιος άλλος πειράματα και καλύτερα κάποιος που δεν έχει πετάξει πτέρυγα αλλά να ξέρη απο ηλεκτρικά. Με αυτό που κάνεις θα έχει την ευκαιρία κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί…….να ασχοληθεί τώρα.. Τα ηλεκτρικά θέλουν πολλή ψάξιμο για να βρεις το κατάλληλο setup για το χέρι σου και να πηγαίνει όπως θες εσύ. Όσο για το ποιος έχει γρήγορη πτέρυγα θα το δούμε στο πανηγύρι. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να υπάρχει θέαμα. Και για να δώσουμε περισσότερη πίεση στις κόντρες……….θα σε αφήσω και 50 μέτρα ποιο μπροστά και μετά θα κάνω απογείωση. Χα χα χα. Πλάκα κάνω. Ας μην χαλάσω άλλο το ποστ σου. Ευχαριστώ αλλά θα είμαι εκτός εγώ για την δοκιμή.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 5 Νοε 2009, 09:29:12 »

Χάρη μου ... εντάξει λοιπόν , δέν μπορώ να πώ ότι Δέν έχεις δίκιο ... Καλό είναι σίγουρα να τη πάρει κάποιος που Δέν έχει ξαναδοκιμάσει πτέρυγα σίγουρα ... ευκαιρία είναι ...

Ά , όσο για τα 50 μέτρα που θα μου δώσεις Προβάδισμα ... Εντάξει , δικαιολογημένα . Ά , δικαιολογημένα ... Έτσι , στο τέλος θα λέμε ότι σε πέρασα μισό χιλιόμετρο π.χ. αντί για 550 μέτρα ... χάχάχά ...  laugh 

Αλήθεια , πλησιάζω συνεχώς στα 700 Watts , περίπου δλδ 1 Ίππο . Πού βρίσκεσαι τώρα ?

Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Ηλεκτρικά  |  Slowflyers & Parkflyers - Indoor & Microlight  |  Foamies (Συντονιστής: _ΤΑΣΟΣ_)  |  Θέμα: Ελληνική Πτέρυγα χρειάζεται Δοκιμαστή ! ...
    Μεταπήδηση σε: