AETOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 19:04:16 » |
|
Θα ήθελα να ρωτήσω τα ποιό βαριά blade , βοηθάνε καθόλου στο 3d flyght ή βοηθάνε ποιό πολύ στην σκειλ πτήση?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"οσο ζείς θα μαθαίνεις..."
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 19:42:06 » |
|
το δευτερο.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
AETOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 19:59:25 » |
|
Αγόρασα κάτι carbon 315 για το mini tittan,αλλά τελικά είναι ποιό βαρια απο τα ξύλινα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 20:28:14 » |
|
ναι , ......αλλα τα ξυλινα δεν κανουν για 3D...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
AETOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 20:45:13 » |
|
Δηλαδή προτέινεις τα carbon και ασ είναι ποιό βαριά.Τουλάχιστον θα βάλω ελαφριά padles
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Fgus
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 22:02:35 » |
|
λοιπον παιδια εγω δεν ειμαι και τοσο παλιος στο χομπυ αλλα μπορω σας βοηθησω λεγοντας σας οτι οσο πιο ελαφρια blades kai padles τοσο καλυτερο 3d(ο φιλος μου ο (mastoras) ομως πεταει με σχετικα βαρια blades kai padlles της radix και δεν εχει ιδιεταιρο προβλημμα κανει κανονικα 3d!! οπως λεει και ο φιλος τα ξυλινα δεν κανουν ουτε για ξυλιες!!χαχα καλα ειναι αλλα πολυ επικυνδυνα γιατι ξυλο ειναι και σπαει και οχι με πολλα ζορια!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
hobbies: mousiki,agones mixanokinitou athlitismou,odigisi kai align t-rexoulas nsp 600!!!!
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 22:05:33 » |
|
τα ξυλινα ειναι για αρχη ,.... χοβερ, και για απλες βολτες....
δεν κανουν για ζορισμα....
οταν αρχιζεις τα πρωτα ακροβατικα και την 3d πτηση , εκει μονο carbon blades....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
Fgus
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 22:20:58 » |
|
ναι ναι ετσι ξεκινησα και εγω με ξυλινα με μια πτωση τα αλλαξα και μετα το εδωσα και πηρα το 600 που βλεπεις στη φωτο το προηγουμενο ηταν το 450!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
hobbies: mousiki,agones mixanokinitou athlitismou,odigisi kai align t-rexoulas nsp 600!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 22 Οκτ 2009, 23:08:45 » |
|
ναι ναι ετσι ξεκινησα και εγω με ξυλινα με μια πτωση τα αλλαξα και μετα το εδωσα και πηρα το 600 που βλεπεις στη φωτο το προηγουμενο ηταν το 450!!!
Nαι οπως τα λες ετσι ξεκινησες και ετσι θα μηνεις χαχχχααχχα...Παντως εξαρταται τι εννοεις σκληρη πτηση loops και τετοια κανεις ανετα rolls inverted ανετα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 00:14:34 » |
|
Εγώ πάντως...........δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει όλοι με τα carbon. Mia xara einai και τα fiber class. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 01:36:18 » |
|
και οι τρεξακιδες δεν μπορω να καταλαβω τι παθατε... αλλοι velocity αλλοι rjx... και το τρεξ .. μια χαρα ειναι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 01:39:06 » |
|
χουμορ κανω , ......
φυσικα και τα fiber class ειναι μια χαρα.... και αρκετα ποιο φθηνα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
Fgus
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 16:14:05 » |
|
οπως λεει και ο φιλος akritas t-rex εγγυηση χαχαχαχα καλο ειναι αλλα αν προχωρησεις πολυ θα πρεπει να παρεις και ενα ακομα πιο καλο πιο ποιοτικο και πιο νευρικο οπως του φιλου mastora το outrage!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AETOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 18:29:29 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 19:06:02 » |
|
πάρε ένα ζευγαράκι να αρχίσεις να κανεις τα roll και τα loop και όταν δεις ότι ελικόπτερο το ζορίζεις παραπάνω που δεν πιστεύω τότε πας και κάτι "εξιζιτιμενο"...  δεν είναι ανάγκη να paris v blades για να κανεις 3d! εγώ είχα κάτι κινεζικούς 720 carbon και στο 90 ari αντέξανε μια χαρά  50 euro αν θυμάμαι έκαναν
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|