Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.902 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 13:09:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 13:09:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309902
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 55
    Συνολικά: 55
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή πλεύσης για βελτίωση της πτήσης.  (Αναγνώστηκε 16582 φορές)
    Fgus
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 15:53:51 »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Τ-ΡΕΧΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ THANKS!! (Fgus)
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 16:25:40 από vtr » Καταγράφηκε

hobbies:
    mousiki,agones mixanokinitou athlitismou,odigisi kai align t-rexoulas nsp 600!!!!
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 16:25:21 »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Τ-ΡΕΧΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ THANKS!! (Fgus)
    Tιποτα φιλε μου ευχαριστηση μου....
    Να σε βλεπουμε ομως και λιγο παραπανω στο ιντερνετικο κομματι το hobby...οχι να μας γραφετε ολοι σας...!
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 16:29:35 από vtr » Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 16:34:55 »

Πώ πω.....τι χώρους έχετε ρε....Μονο στα όνειρά μου έχω δει... Cheesy
    Εδώ πρέπει να ξενιτευτείς.....
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Fgus
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 17:56:06 »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΝΩΜΠΑΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!
    Καταγράφηκε

hobbies:
    mousiki,agones mixanokinitou athlitismou,odigisi kai align t-rexoulas nsp 600!!!!
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 19:19:19 »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΝΩΜΠΑΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!

Καλό θα ήταν να γράφεις με μικρά...  Ειναι πιο μπάνικα. Wink
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 19:55:11 »

Πώ πω.....τι χώρους έχετε ρε....Μονο στα όνειρά μου έχω δει... Cheesy
    Εδώ πρέπει να ξενιτευτείς.....

εμ αυτα λεω δεν καταλαβινουν ... βεβαια δεν ειναι μοντελοδρομιο γιατι εχει 2 petzetel... αλλα τον χειμωνα ειναι ολο δικο μας...! μονο το καλοκαιρι ειναι δυσκολα...! βεβαια ειναι πολυ συνεργασιμοι...
    Καταγράφηκε
    akisazi
    Aeromodeller Jr. member
    **

akisazi

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 21:30:47 »

Πιστεύω μιας και αναφέρθηκε και το όνομα μου από τον φίλο MaStORaS πρέπει και γω να καταθέσω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο θέμα αρχής γεννωμένης  να κάνω ένα σχόλιο στα λεγόμενα του manosm1. Φίλε από την στιγμή που στο sim τα καταφέρνεις όπως λες αρκετά καλά, τότε πιστεύω ότι τα έχεις και δεν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος, πάρτο με τσαμπουκά και θα καταλάβεις ότι δεν είναι θηρίο και δεν δαγκώνει.  idiot2 idiot2 Στο φινάλε πιες και κανένα σφηνάκι πριν την πτήση, όσο για να αλλάξεις και να πάρεις μικρότερο πιστεύω δεν καταφέρνεις τίποτε απλά γνώμη μου ότι θα δυσκολευτείς ακόμα περισσότερο. Ο MaStORas με περιγράφει ως πρώην αεροπλανά  και για τον νόμο της τάξης να πω ότι ακόμα είμαι.  Grin Grin Εκείνο που πιστεύω θέλω να το καταθέσω λέγοντας το να ξεκινάς από το μηδέν και να μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά με ελικόπτερο δεν είναι και ότι πιο εύκολο, είναι σαν το αυτοκίνητο, δεν μπορείς χωρίς να ξέρεις να οδηγείς να μπεις  σε σχολή αγωνιστικής οδήγησης. teasing Για μένα τα πράγματα πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο μιας και έχω αρκετά καλή εμπειρία στα αεροπλάνα και στον χειρισμό. Πάντως σε ότι λέει ο MsStORas έχει δίκαιο  πολλοί είναι αυτοί που λένε το κοντό τους και το μακρύ τους, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, ακούς λίγο και προσπαθείς περισσότερο και πιστεύεις ότι τελικά δεν είναι ακατόρθωτο. Εύχομαι σε όλους εμάς τους καινούργιους ελικοπτεράδες  καλό κουράγιο και στο τέλος πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε για την επιλογή μας. ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 21:36:19 »

Off topic αλλα θα το πω δεν αντεξα..

Καλα ρε κ@θικι@@ επρεπε να ανεβασω video σας για να γραψετε μια τιμημενη απαντηση σε αυτον τον χωρο??
    Καταγράφηκε
    akisazi
    Aeromodeller Jr. member
    **

akisazi

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 22:06:10 »

Off topic αλλα θα το πω δεν αντεξα..

Καλα ρε κ@θικι@@ επρεπε να ανεβασω video σας για να γραψετε μια τιμημενη απαντηση σε αυτον τον χωρο??

Στο να γράψεις κάτι στο οποίο έχεις άποψη νομίζω ότι επιβάλλεται. Στο να γράψεις κάτι σε τεχνικά θέματα που δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα νομίζω ότι μπορεί να προκαλείς χάος και προτιμότερο είναι να ακούς χωρίς να μιλάς. Αυτά τα λίγα σχετικά στο καρφί του MaStORaS.  Wink Wink
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 11 Οκτ 2009, 04:43:19 »

Θα κάνω μια μικρή παράθεση, γιατί μεταξύ όσων γνωρίζονται προσωπικά μπορεί να υπάρξει ένα αστείο ύφος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα θέματα τα διαβάζουν και άλλοι..... πόσο μάλλον όταν πρόκειται για νεαρά νεοεισερχόμενα στο χόμπι άτομα που έχουν μειωμένη την αίσθηση του κινδύνου.
    Δεν προσπαθώ να μειώσω κανένα, απλώς προσπαθώ να προλάβω δυσάρεστες καταστάσεις.

Παράθεση
    Φίλε από την στιγμή που στο sim τα καταφέρνεις όπως λες αρκετά καλά, τότε πιστεύω ότι τα έχεις και δεν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος,

Συμφωνώ ότι το έχει, αλλά στον εξομοιωτή οι καιρικές συνθήκες είναι καλύτερες, και το άγχος ανύπαρκτο σε σχέση πάντοτε με την πραγματικότητα.
    Γιαυτό όλοι μας στον εξομοιωτή κάνουμε τα πάντα, αλλά στην πραγματική πτήση δεν έχουμε την ίδια ακριβώς άνεση.
    Εάν εξαιρέσεις το κόστος των ανταλλακτικών θέλεις και χρόνο για να ξανασετάρεις και δοκιμάσεις το ελικόπτερο πρίν πετάξεις, ενώ στον εξομοιωτή σε 3 δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος για απογείωση.

Παράθεση
    πάρτο με τσαμπουκά και θα καταλάβεις ότι δεν είναι θηρίο και δεν δαγκώνει.  idiot2 idiot2

Τσαμπουκάς ίσως να χρειάζεται όταν πρέπει να δαμάσεις ένα άγριο ζώο, στην περίπτωση μας το ελικόπτερο δεν έχει ελεύεθερη βούληση, κάνει ότι ακριβώς κάνουν τα χέρια σου στα στίκ της τηλεκατεύθυνσης.
    Οπότε θα άλλαζα το "Τσαμπουκά" με υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή...
    Το ελικόπτερο φυσικά και δεν δαγκώνει.... όμως μπορεί να τραυματίσει σοβαρά ή ακόμα και να σκοτώσει...
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΤΗΣΗΣ !!!!

Παράθεση
    Στο φινάλε πιες και κανένα σφηνάκι πριν την πτήση,

Εδώ φυσκά είναι το αστείο μεταξύ γνωστών που προείπα, ο φίλος μας πιστεύω το ανέφερε χαριτολογώντας.
    Εννοείτε ότι όπως ΔΕΝ πρέπει ποτέ να καταναλώσουμε οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό πρίν οδηγήσουμε αυτοκίνητο,
    το ίδιο πρέπει να κάνουμε και πρίν απογειώσουμε το αερομοντέλο μας.

Παράθεση
    όσο για να αλλάξεις και να πάρεις μικρότερο πιστεύω δεν καταφέρνεις τίποτε απλά γνώμη μου ότι θα δυσκολευτείς ακόμα περισσότερο.

Συμφωνώ απόλυτα !!!
    Τα μεγάλα ελικότερα λόγω όγκου και βάρους έχουν αυξημένη αδράνεια, οι κινήσεις τους κατά την πτήση είναι πιο νωχελικές με αποτέλεσμα να σου δίνουν λίγο χρόνο να διορθώσεις μια λάθος κίνηση πολύ πιο εύκολα από ότι τα μικρά.

Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 11 Οκτ 2009, 05:04:46 »

Είναι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλα η ασφάλεια πρέπει να είμαι πάνω από όλα...

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει το λίνκ για να δείτε τι ατυχήματα έχουν συμβεί με τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα...

http://www.helifreak.com/showthread.php?t=34727
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 11 Οκτ 2009, 09:18:35 »

Είναι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλα η ασφάλεια πρέπει να είμαι πάνω από όλα...

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει το λίνκ για να δείτε τι ατυχήματα έχουν συμβεί με τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα...

http://www.helifreak.com/showthread.php?t=34727
    Φιλε peterpanda εννοειται οτι ενας ανθρωπος οικογενειαρχης δεν ειπε ολα αυτα που ειπε με σοβαρο υφος αλλα ισα ισα για να τονωσει το ηθικο καποιον...
    Γιατι ακριβως το ιδιο εκανα και εγω σε εκεινον... Το ελικοπτερο δεν ειναι σαν το αεροπλανο που στο δινουν ψηλα και σου λενε πετα και μετα το περνουν και το φερνουν.. το ελιικοπτερο πρεπει να αρχισεις απο κατω να το ανεβασεις και να το ξανακατεβασεις.. δεν υπαρχεουν περιθωρεια αλλα...Και εκει ειναι που οι πιο πολυ φοβαμαστε η φοβομασταν...
    Και ετσι και ο φιλος Ακης ειπε να δωσει μεσα απο τον χαβαλε λιγο κουραγιο και συγκεκριμενα στον γνωστο τρεξακια Mano o οποιος και αυτος εχει μια Α ηλικια και σιγουρα θα τα παρει πιο χαλαρα... βεβαια εχεις δικιο οτι αυτα τα βλεπουν και αλλοι:)
    Καταγράφηκε
    panos_ed
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 14:26:24 »

Και εγώ καμια φορά σκέφτομαι ότι έχω μείνει πίσω αλλά δεν είναι καριέρα, χόμπι είναι... χαλαρώνω και το απολαμβάνω...

Σωστός ο Peterpanta! Αν και ακόμα αρχάριος έχω διαπιστώσει ότι η βιασύνη κοστίζει! Εγώ ακόμα και με το λάμα έκανα επί 1 μήνα χόβερινγκ την στιγμή που άλλοι (όπως έβλεπα στο φόρουμ) την 1-2 φορά προσπαθούσαν να το σηκώσουν στα 10-15 μέτρα (και φυσικά το σμπαράλιαζαν στην πτώση που ακολουθούσε)! Αυτός ήταν φυσικά και ο λόγος που το λάμα δεν μου κόστισε σχεδόν τίποτα! Ειδικά αν έπαιρνα από την αρχή τους extreme έλικες θα είχα σπάσει μόνο 4-5 σετ. Τώρα που είμαι με το μίνι τιτάν ακολουθώ την ίδια τακτική και μετά από 3 μήνες ακόμα προσπαθώ να κάνω χόβερινγκ στο πλάι!

ΥΠΟΜΟΝΗ και πάλι ΥΠΟΜΟΝΗ!
    Καταγράφηκε
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 15:00:54 »

Εγώ το κατάλαβα Μάστορα ότι το είπε χαριτολογόντας, αλλά έπρεπε να το πω γιατί διαβάζουν και νέα παιδιά που
    δεν είναι καθόλου απίθανο να ακολουθήσουν την συμβουλή "πιές και κανένα ποτηράκι να χαλαρώσεις" και στο τέλος
    να βρεθούν τραυματισμένα.

Τέλος πάντων για να μην μένουμε στα ίδια....

Και εγώ ήμουν αρκετό καιρό στην αιώρηση που όμως με μικροαλλαγές δεν μου έγινε ποτέ βαρετή.
    Εγώ πάλεψα πολύ να ξεκολλήσω και να κάνω το πρώτο λούπ. Μια ζωή εφτανα κοντά και λίγο πρίν το ανάσκελο
    το γύριζα πάλι στο οριζόντιο κόβωντας την φιγούρα στην μέση.
    Σιγά σιγά και μέρα με την μέρα χαλάρωνα και στο τέλος το έκανα...

Το βασικότερο πρόβλημα μου είναι οι ατυχίες, τις 99% φορές έχω πτώση από χαζομάρες όπως:

Reset του δέκτη
    υπερθέρμανση του ESC
    Κούρεμα στα γρανάζια του κεντρικού στροφείου
    κ.λ.π

Μόνο μια φορά έπεσα από λάθος δικό μου όταν έκανα οπισθοπορεία σε συνεχόμενους κύκλους γιατί πλησίασε ελαφρά το μινι τιτάν
     κάποιους που πετούσαν κοντά μου και για να μην γίνει τίποτα το προσγείωσα λίγο αναγκαστικά, αλλά τότε δεν έπαθε ζημιά, ούτε κάν οι έλικες.

Μην βιάζεστε όλα θέλουν το χρόνο τους, καλύτερα σιγά σιγά και να το γυρίζεις στο σπίτι ολόκληρο, οπώτε ξαναπετάς σύντομα
    παρά να έχεις πτώσεις που στο ελικόπτερο εκτός από χρήματα κοστίζουν και σε χρόνο, που στην εποχή μας είναι ελάχιστος.

Καλές και ασφαλής πτήσεις  Thumbs up
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 23 Οκτ 2009, 15:07:09 »

panos_ed μάθε καλά αιώρηση σε όλες τις μοίρες και μετά αφού το έχεις καλά
    άρχισε μικρές πλαγιοπορείες (~10μέτρα) αριστερά και δεξιά μπροστά σου προσπαθώντας να είναι απόλυτα ελεγχόμενη η ταχύτητα
    και το ύψος.
    Μόλις είσαι οκ απο αυτό τότε κάνε το ίδιο με κίνηση μερικά μέτρα εμπρός και επιστροφή πίσω μπροστά σου.

Αυτά εάν ε΄χεις καλά την αιώρηση σε όλες τις κατευθύνσης δεν θα σε κουράσουν και μετά είσαι έτοιμος να φύγεις
    για 8άρια. θα δείς ότι θα είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις γιατί σε κάθε θέση που θα βρεθεί το ελικόπτερο
    εσύ θα διορθώνεις αυτόματα χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου.
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Αλλαγή πλεύσης για βελτίωση της πτήσης.
    Μεταπήδηση σε: