Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.902 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 13:06:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 13:06:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309902
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 53
    Συνολικά: 53
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή πλεύσης για βελτίωση της πτήσης.  (Αναγνώστηκε 16566 φορές)
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 22:58:45 »

μανόλη δεν έχεις ανεμιστήρα στο σπίτι σου?
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 23:03:02 »

μανόλη δεν έχεις ανεμιστήρα στο σπίτι σου?
    Μα τι παλιόπαιδο που είσαι ρεεεεεεεε!!!!! Grin Grin Grin
    Γιατί μας το χαλάς το όνειρο!!!!! Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 23:04:55 »

μανόλη για ετοιμάσου να έρθεις κατά τι πάτρα
    να τα πούμε κατιδίαν
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 23:17:26 »

Αυτό φίλε θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά κάτσε ρε να ξεκολλήσω λίγο από το hover! Θα σού ρθω Φάντης Μπαστούνης μαζί με τον Παναγιώτη. Λοιπόν το αποφάσισα! Θα πάω ξανά για πτήση και θα το ρίξω στην παλαβή και ότι γίνει! Ή αυτό ή εγώ!  Cheesy Το πολύ πολύ να έρθω χωρίς μαλλιά (έχω που έχω και λίγα...)! Grin Grin
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 23:23:22 »

Φίλε Μάνο, εγώ ξεκίνησα με ένα Honey-bee CP2.

Έμαθα αιώρηση και πορείες με αυτό και μετά πήρα ένα μινι τιτάν

έχω και ένα T-rex 500, το οποίο έπεσε χωρίς δικό μου λάθος στα 3 λεπτά της παρθενικής του πτήσης.

Σπάστηκα από τότε και δεν το έχω φτιάξει ακόμα το 500άρι, και πετάω με το 450άρι.

Το μεγάλο ελικόπτερο (T-rex 600) λόγω αδράνειας είναι πιο αργό και θα σε βοηθήσει στο να προλαβαίνεις να αντιδράς και να διορθώνεις.
    Το 450άρι θέλει πιο γρήγορη αντίδραση, οπότε εάν δεν γίνεις αρκετά γρήγορος θα έχεις και συχνότερες πτώσεις.

Η γνώμη μου είναι να μείνεις στο 600άρι, και για να μην είναι βαρετή η αιώρηση, δοκίμασε να το στρίβεις λίγο αριστερά δεξιά,
    και πλάγιες αριστερά - δεξιά μετακινήσεις με στάσεις για αιώρηση.

Εγώ αυτό έκανα και δεν βαρέθηκα και έκανα και μικροπορείες που με βοήθησαν στο να κάνω μετά κατευθείαν πορεία με 8άρια.

Μην το βάζεις κάτω, υπομονή και επιμονή θέλει, και μην ξεχνάς κάποιοι άνθρωποι ρισκάρουν περισσότερο από άλλους.
    Το βασικό είναι να προχωράς σταθερά και με γνώμονα την ασφάλεια την δική σου αλλά και των γύρω σου.

Φιλικά
    Παναγιώτης
    Σε ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές σου, και ο τρόπος που τις περιγράφεις δείχνει καλό πιλότο (αν δεν είσαι ήδη σύντομα θα είσαι...). Να σκεφτείς ότι λίγο στροφές δεξιά-αριστερά και κινήσεις μπρος πίσω μέχρι και hover πλάϊ και προσγείωση από πλαϊνό Hover (βλέποντάς το μόνο στο πλάϊ ) κάνω (βέβαια με αρκετή προσπάθεια). Βλέπω όμως ότι ο δρόμος είναι μακρύς, πολύ μακρύς και δύσκολος. Σχετικά πρόσφατα έκανα μιά στατική πιρουέττα (επιτόπια περιστροφή ) και χέστηκα επάνω μου. Πήγε λίγο να φύγει αλλά το έσωσα. Το ξαναδοκίμασα, λιγότερο άτσαλα αυτή την φορά αλλά πάλι έμεινα χεσμένος. Αυτό είναι που προσπαθώ να παλέψω και ψάχνω να βρω τον τρόπο. Να μην χέζομαι πάνω μου, να μην σκέφτομαι ΔΙΑΡΚΩΣ μην τυχόν μου φύγει προς το πλάϊ ειδικά στο πλαϊνό Hover, να μην μουδιάζουν τα χέρια μου από την πίεση στα stick. (Μάλλον ψυχολόγο χρειάζομαι...). Τώρα σε ότι αφορά το 450ρι απλά το είδα σαν πρόκληση, σαν κάτι διαφορετικό, αλλά βέβαια να βοηθήσει όχι να με αγχώσει και να με μπερδέψει περισσότερο. Αν είναι έτσι γ@..τ@.. Cheesy

Από τη στιγμή που έχεις καταφέρει αιώρηση με το πλάι και στις δύο πλευρές μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο. Οχι όμως πιρουέτες και τέτοια πράγματα ακόμη γιατί μπορεί να χάσεις τον ελεγχο. Αλλου είδους άσκηση θα ξεκινησεις. Σηκώνεις λοιπόν το ελικόπτερο και το γυρνάς να αιωρείται βλέποντάς το με το πλάι. Ας υποθέσουμε ότι το βλέπεις με τη μύτη δεξιά. Κατευθύνεις το ελικόπτερο δεξιά με μικρή ταχύτητα για λίγα μέτρα και κατόπιν προσπαθείς να πάρεις μια ομαλή στροφή αριστερά με μικρή ταχύτητα συνδυάζοντας το cyclic με το rudder. Αν η μανούβρα γίνει με επιτυχία το ελικόπτερο θα βρεθεί με τη μύτη προς τα αριστερά και θα κατευθύνεται αριστερά με μικρή ταχύτητα. Συνεχισε προς τα αριστερά προσέχοντας να μην αναπτύξει ταχύτητα και μετά από μερικά μέτρα πάρε δεξιά στροφή ώστε το ελικόπτερο να πάρει ρότα προς τα δεξιά. Αν κάτι πάει στραβά γύρνα το ελικόπτερο με το rudder ώστε να το φέρεις με την ουρά προς τα σένα και ισορόπισέ το με το cyclic. Στην αρχή θα αναγκαστείς πολλές φορές να κάνεις επείγουσα διόρθωση μέχρι να μάθεις να διατηρείς χαμηλή ταχύτητα και να συνδυάζεις σωστά rudder με cyclic. Με την άσκηση αυτή το ελικόπτερο δεν θα βρεθεί ποτέ nose in και θα μάθεις δύο πράγματα. Πρώτον έχοντας το ελικόπτερο σε μια κατάσταση ημιαιώρησης (κίνηση με πολύ μικρή ταχύτητα) και αλλάζοντας περιοδικά πλευρό θα μάθεις να προσαρμόζεις τα αντανακλαστικά σου στην αλλαγή οπτικής γωνίας του ελικοπτέρου ώστε να αποκτήσεις περισσότερη ευχέρεια στο side in χωρίς να βαριέσαι τη ζωή σου από το διαρκές hovering. Δεύτερον κατά τις στροφές που θα κάνεις στα άκρα του σουλάτσου θα μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά και το rudder σε συνδυασμό με το cyclic που είναι εντελώς απαρραίτητο στα ελικόπτερα.
       Παράλληλα θα κάνεις και μια άλλη άσκηση. Χαράσεις με τη φαντασία σου μια νοητή γραμμή που περνάει απο μπροστά σου και πάνω στην οποία θα κινείται το ελικόπτερο. Σηκώνεις το ελικόπτερο side in (δεν έχει σημασία η πλευρά) και κατόπιν πηγαίνεις το ελικόπτερο μπρος πίσω κατά μήκος αυτής της υποθετικής ευθείας χωρίς όμως να αλλάξει η διεύθυνσή του. Δηλαδή ο κατά μήκος άξονας του ελικοπτέρου θα είναι πάντα ταυτισμένος με τη γράμμή. Με τον τρόπο αυτό όταν το ελικόπτερο κινείται προς τη μία κατεύθυνση θα το βλέπεις λοξά tail in ενώ προς την άλλη λοξά nose in. Και τόσο περισσότερο tail in ή nose in όσο περισσότερο απομακρύνεται από τη μέση. Είναι ευνόητο προς την κατεύθυνση του tail in θα μπορείς να απομακρυνθείς πολύ γιατί τα πράγματα θα γίνονται πιο εύκολα ενώ από την άλλη μεριά θα γίνονται πιο δύσκολα. Στην αρχή ελάχιστα θα μπορείς να κινηθείς προς την  κατεύθυνση του nose in. Σιγά σιγά όμως με την εξάσκηση θα μπορείς να απομακρυνθείς και προς αυτήν την κατεύθυνση όλο και περισσότερο μέχρι που κάποια στιγμή το ελικόπτερο θα το βλέπεις πρακτικά nose in και θα το ελέγχεις. Με την άσκηση αυτή θα μάθεις και το nose in .
        Καλή επιτυχία και υπομονή. Και μην ξεχνάς ποτέ ότι πρώτα μαθαίνουμε να περπατάμε και ύστερα να τρέχουμε. Δεν έχει σημασία να μάθεις γρήγορα. Σημασία έχει να μάθεις σωστά και να ελέγχεις το ελικόπτερό σου με σιγουριά για την ασφάλεια και τη δική σου αλλά και των γύρω σου. Θα προχωράς τα βήματα με βάση το πότε ΕΣΥ αισθάνεσαι έτοιμος και όχι με βάση τις επιπόλαιες προτροπές του κάθε παραβρισκόμενου "προφέσορα". Μην αφήσεις κανέναν τέτοιον να σε αγχώσει.
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 07:44:42 »

Φίλε BladeKiller σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και την υπομονή σου! Την πορεία προς το πλάϊ την έχω πετύχει και προς τις δύο πλευρές, και μάλιστα προσπαθώ όσο γίνεται να είναι τελείως κάθετα προς εμένα το Ε/Π. Έχω πετύχει και προσγείωση με το πλάι από τελείως κάθετη αιώρηση. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι μία πλευρά (η αριστερή) με δυσκολεύει. Ένα άλλο πρόβλημα μου είναι ότι δεν πετάω ψηλά, ενώ ξέρω ότι όσο ψηλά τόσο καλύτερα να το σώσεις άμα γίνει καμμιά στραβή!
    Τώρα σε ότι αφορά το nose in, ξέρω ότι είναι το επόμενο βήμα αλλά δεν το τολμώ. Και να σκεφτείς ότι στο sim παίζω όλο με nose in. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου αν και λίγο μπερδεύτηκα εκεί που λες ότι από την μία είσαι tail in και από την άλλη nose in! Thumbs up
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 08:55:10 »

Τώρα σε ότι αφορά το nose in, ξέρω ότι είναι το επόμενο βήμα αλλά δεν το τολμώ. Και να σκεφτείς ότι στο sim παίζω όλο με nose in. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου αν και λίγο μπερδεύτηκα εκεί που λες ότι από την μία είσαι tail in και από την άλλη nose in! Thumbs up

Το nose in δεν μπορείς να το αποτολμήσεις με τη μία απλά γυρνώντας το ελικόπτερο με το rudder σε nose in και κατόπιν παλεύοντας να το κρατήσεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου φεύγει πολύ, θα τα χάσεις οπποτε θα σου φεύγει ακόμη περισσότερο και το να δώσεις μια ραντεριά για να το ξαναφέρεις πάλι tail in και να το ελένξεις είναι μια κουβέντα. Αν σου πάρει κατιούσα ρότα προς μια κατεύθυνση πιθανότατα να μην προλάβεις ειδικά πάνω στον πανικό.
       Γιαυτό το λόγο σου προτείνω την παραπάνω άσκηση. Αφού μπερδεύτηκες θα σου το εξηγήσω. Εχεις λοιπόν το ελικόπτερο μπροστά σου και η μύτη κοιτάει δεξιά. Το βλέπεις λοιπόν εντελώς κάθετα. Αν μετακινηθεί προς τα δεξιά πως θα το βλέπεις? Οχι πια τελείως κάθετα αλλά λοξά απο τη μεριά της ουράς και όσο απομακρύνεται τόσο περισσότερο θα σου δείχνει την ουρά και όχι το πλάι μέχρι που σε κάποια απόσταση θα το βλέπεις ουσιαστικά tail in. Το αντίστοιχο θα συμβεί αν το ελικόπτερο μετακινηθεί αριστερά. Δεν θα το βλέπεις τελείως κάθετα αλλά λοξά από τη μεριά της μύτης και τόσο πιο μύτη θα βλέπεις όσο το ελικόπτερο απομακρύνεται. Σε κάπως μεγάλη απόσταση θα το βλέπεις πρακτικά nose in. Κατάλαβες τώρα? Θα μάθες δηλαδή προοδευτικά το nose in. Στην αρχή η μετακίνηση θα είναι μικρή και η λοξότητα επίσης και με την εξάσκηση θα απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο μέχρι να έρθει και το nose in.
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 09:38:21 »

Άρα λοιπόν μικρές πορείες αρχικά, προς τα δεξιά, στροφή και επαναφορά προς τα αριστερά και τούμπαλιν. Και όλο και πιό μακριά και σιγά-σιγά έτσι; Και με το ύψος τι γίνεται; γιατί ξέρω ότι παίζει μεγάλο ρόλο. Στο ύψος των ματιών μου όλα ωραία. Ψηλά όμως (περίπου 3 μέτρα) δυσκολεύει πολύ το πράγμα. Ευχαριστώ και πάλι.  Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 09:56:46 »

Μη δώσεις ύψος ακόμη. Η θεωρία που λέει "ψηλά για να προλάβεις να διορθώσεις" ισχύει στα αεροπλάνα αλλά το ελικόπτερο είναι άλλη ιστορία. Αν δώσεις ύψος τώρα που ακόμη δεν έχεις ευχέρεια μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς με το ελικόπτερο πάνω ακριβώς από το κεφάλι σου χωρίς να μπορείς να καταλάβεις προς τα που κινείται για να διορθώσεις σωστά και τότε οι κίνδυνοι είναι σοβαροί. Κάνε τις ασκήσεις σου στο ύψος του ματιού και θα δεις ότι όταν αποκτήσεις ευχέρεια και ξεκινήσεις τις γρήγορες πορείες θα έρθει μόνο του και το ψηλά.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 10:29:09 »

Κοιτα ο καθενας εχει τις τακτικες του... το θεμα ειναι να παρεις καποιον που πεταει να ερθει και συμφωνα με το τι θα δει απο εσενα θα μπορεσει να σε κατευθυνει....

Κατεμε πολυ μα πολυ βασικο πραγμα ειναι να μαθεις να χειριζεσαι αριστερο στικ...! οι περισσοτεροι αρχαριοι ξεχνιουνται να κουνισουν ταυτοχρονα και τα 2 στικ ...
    Οποτε καλο ειναι να κανεις και λιγα ανεβοκατεβασματα χωρις ομως να χρειαστει να κατσεις ψηλα...
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 10:43:02 »

Μεγάλος δάσκαλος σε αυτό είναι και οι ασκήσεις με αέρα προσπαθώντας να διατηρείται το ύψος σταθερό.
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 12:50:16 »

Το nose in δεν μπορείς να το αποτολμήσεις με τη μία απλά γυρνώντας το ελικόπτερο με το rudder σε nose in και κατόπιν παλεύοντας να το κρατήσεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου φεύγει πολύ, θα τα χάσεις οπποτε θα σου φεύγει ακόμη περισσότερο και το να δώσεις μια ραντεριά για να το ξαναφέρεις πάλι tail in και να το ελένξεις είναι μια κουβέντα. Αν σου πάρει κατιούσα ρότα προς μια κατεύθυνση πιθανότατα να μην προλάβεις ειδικά πάνω στον πανικό.
       Γιαυτό το λόγο σου προτείνω την παραπάνω άσκηση. Αφού μπερδεύτηκες θα σου το εξηγήσω. Εχεις λοιπόν το ελικόπτερο μπροστά σου και η μύτη κοιτάει δεξιά. Το βλέπεις λοιπόν εντελώς κάθετα. Αν μετακινηθεί προς τα δεξιά πως θα το βλέπεις? Οχι πια τελείως κάθετα αλλά λοξά απο τη μεριά της ουράς και όσο απομακρύνεται τόσο περισσότερο θα σου δείχνει την ουρά και όχι το πλάι μέχρι που σε κάποια απόσταση θα το βλέπεις ουσιαστικά tail in. Το αντίστοιχο θα συμβεί αν το ελικόπτερο μετακινηθεί αριστερά. Δεν θα το βλέπεις τελείως κάθετα αλλά λοξά από τη μεριά της μύτης και τόσο πιο μύτη θα βλέπεις όσο το ελικόπτερο απομακρύνεται. Σε κάπως μεγάλη απόσταση θα το βλέπεις πρακτικά nose in. Κατάλαβες τώρα? Θα μάθες δηλαδή προοδευτικά το nose in. Στην αρχή η μετακίνηση θα είναι μικρή και η λοξότητα επίσης και με την εξάσκηση θα απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο μέχρι να έρθει και το nose in.

Συμφωνώ απόλυτα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσεις πορεία σε nose-in, παρά να κάνεις hover σε nose-in το οποίο με δυσκολεύει ακόμα μέχρι τώρα!
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 16:32:03 »

Συμφωνώ απόλυτα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσεις πορεία σε nose-in, παρά να κάνεις hover σε nose-in το οποίο με δυσκολεύει ακόμα μέχρι τώρα!

ετσι μπραβο ελα ντε που εμενα μου ελεγαν αν δεν κανεις nose in στο ενα μετρο δεν φευγεις... ετσι θα τα παρατουσα.. .τσαμπα...
    Εχε χαρει που ηρθε ενας φιλος ο οποιος ηταν και αυτος αναπηρος και λεει παρτο καυ φυγε..με εβαλε στην πριζα και απο τοτε αρχισα να προχωραω...
    Καταγράφηκε
    heliworld
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 8 Οκτ 2009, 17:22:20 »

Γιαυτό ανέφερα το ότι μερικοί ρισκάρουν ευκολότερα Μάνο,

και εγώ φοβάμαι να μην γίνει ζημιά ή χτυπήσει κανένας και δεν τολμώ εύκολα, αλλά όταν το κάνω το κάνω με σιγουριά.

ΔΟκίμαζε λίγο λίγο ώστε να βλέπεις ότι πραγματικά έχεις τον έλεγχο και να χαλαρώνεις.

Ο φόβος είναι το πρόβλημα μας, αλλά καλύτερα σιγά σιγά και φοβισμένα παρά δώστου και όποιον πάρει ο χάρος, κατα την γνώμη μου...

Άλλωστε το κάνουμε για να ευχαριστηθούμε και όχι για να αποδείξουμε τι καλοί πιλότοι είμαστε...

Και εγώ καμια φορά σκέφτομαι ότι έχω μείνει πίσω αλλά δεν είναι καριέρα, χόμπι είναι... χαλαρώνω και το απολαμβάνω...

Keep hovering !!!
    Τα συγχαρητηρια μου φιλε μου,καιρο ειχα να διαβασω κατι τετοιο εδω μεσα,εισαι πολυ σωστα σκεπτομενο ατομο,και παλι μπραβο.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 14:51:10 »

Λοιπον παιδες εδω ενα Video απο δυο αρχαριους ο ενας παλιος αεροπλανας και ο αλλος ειχε ενα 450 με το οποιο εκανε μονο hover....
    και στο τριτο τεποζιτο με το 600 εφυγε για πορεια ανετα και πολυ σταθερα οπως θα δειτε...

Τα ακους ΜΑΝΟ... ολα στο μυαλο εινια

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 10 Οκτ 2009, 16:25:17 από vtr » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Αλλαγή πλεύσης για βελτίωση της πτήσης.
    Μεταπήδηση σε: