Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 20:33:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 20:33:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 51
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συμπεριφορα μας Προς τους θεατες και τους Μελλοντικα Ενδιαφερομενους  (Αναγνώστηκε 19023 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 19:55:34 »

Προσωπικά το χαίρομαι όταν με προσεγγίζουν θεατές. Σημαίνει για μένα πως δεν πέθανε ακόμη το μεράκι της δημιουργίας στο βωμό του ατελείωτου φραπέ και της αμπελοφιλοσοφίας σε μια καφετέρια. Απλά τους λέω ευγενικά να περιμένουν να το προσγειώσω και μετά με ωραίο και ήρεμο τόνο τους εξηγώ ότι θέλουν να ρωτήσουν χωρίς να εμπεδώνω σε λεπτομέρειες και χαλάσω την αίσθηση μυστηρίου που διακατέχει κάποιον που δε γνωρίζει πολλά και έχει κάποια ίχνη σπίθας για να ασχοληθεί με το χόμπυ. Ξέρετε όταν τα εξηγούμε όλα από την αρχή χάνεται και ο πόθος της αναζήτησης, του παρέχουμε κάτι έτοιμο και τέλος αυτό ήταν. Πάντως έτυχε και σε μένα ένα παιδάκι με το μπαμπά του να εξηγεί οτι είναι χαλασμένο το ελικόπτερο επειδή πετούσε μόνο "ανάποδα"  laugh
    Πρόσφατα, όταν μου έπεσε στο νερό το ελικόπτερο, λόγω βλάβης της ουράς, προσπάθησα με χέρια και δόντια να το κρατήσω μήπως καταφέρω και το ρίξω στη στεριά (φανταστείτε τι γινόταν    Cheesy). Όταν τελικά έπεσε ήρθε μετά από λίγο ένας γνωστός μου και μου έλεγε πόσο ωραία πετάω (δεν είδε την πτώση) νομίζοντας οτι οι προσπάθειες που έκανα να το κρατήσω ήταν ακροβατικά πλήρως ελεγχόμενα. laugh
    Άλλη πλάκα έχουν πάλι όσοι γνωρίζουν τι στυλ πετάω και τυχαίνει τη μέρα εκείνη να κάνω χαλαρά μια F3C να με ρωτάνε αν έχει κάποια βλάβη και δεν κάνω τα άλλα που είδαν την προηγούμενη φορά. laugh
    Πάντως γενικά δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από μια φορά που κάποιος μοντελιστής να μην τον χαρακτηρίσω περνουσε το αεροπλάνο του πάνω από το άλογο μιας μάντρας κάνοντάς το να αφηνιάζει. Εγώ με την παρέα μου φροντίζουμε να την αποφεύγουμε τη μάντρα αυτή, δεν ήξερα τι είχε συμβεί και την άλλη μέρα ήρθε στο μαγαζί μου ο ιδιοκτήτης του αλόγου και μου έκανε παράπονα. Τι έφταιγα ο καημένος σαν ο άλλος ήταν ανεύθυνος. Του εξήγησα βέβαια και όλα πήγαν καλά γιατί μου είπε οτι πάντα μας έβλεπε και μας χαιρόταν την παρέα που δεν ενοχλούσαμε, απλά εκείνη την μέρα δεν του άρεσε η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μοντελιστή.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 22:53:41 »

Εγώ πάντα εξηγώ στους ενδιαφερόμενους με υπομονή, αλλα εντάξει κάποιες φορές ε... είναι και λιγο σπαστικο οταν καταλαβαίνεις οτι κανει καποιος ερωτήσεις οι οποίες δεν θα αποβουν θετικές για το χομπυ.

Νομίζω η φωτο απο τον φίλο Στέφανο στο σεφ τα λέει ολα, ήταν μια περίοδος που του είχαν σπάσει τα νευρα, απο τις πολλές και απανωτές ερωτήσεις ενδιαφερομένων για το χομπυ μας και ιδου τι εφτιαξε  laugh laugh

* 8730_Large_Medium.JPG (60.36 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 656 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 23:06:17 »

καλες ολες οι ιστοριες αλλα μην ξεφευγετε ολοι τοσο πολυ απο το θεμα... πιο πολυ σας ρωταω για την συμπεριφορα μας πως ειναι αλλα και πως πρεπει να εινια απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους..!

κοιτα καπου ειναι αλληλενδετα αυτα γιατι απο τη συμπεριφορα αυτου που ερχετε να δει η που απλως ρωτα η απλως βλεπει εξαρταται και η αντοιστιχη συμπεριφορα απο εμας
    μου εχει συμβει στο ιδιο στυλ ερωτησης να απαντησω με διαφορετικο τροπο γιατι υπηρχε αλλο στυλακι και υφος τη καθε φορα
    <<ρε φιλε αυτα που παιζετε εκει στο αεροδρομιο φτανουν μεχρι την Αγια Μαρινα?>>(περιπου 10χλμ)!
    απ. <<ρε φιλε μονο που το σκεφτεσε οτι μπορει να παει 10 χλμ μοιαζει για παιχνιδι?>>
    σε αλλο ατομο που το ρωτησε με διαφορετικο στυλ του απαντησα και του εξηγησα αν γινετε η οχι και γιατι
    παντως στη περιοχη μας τις περισσοτερες για να μη πω ολες τις φορες εξηγουμε και προσπαθουμε να φερουμε νεο κοσμο
    εγω πιστευω και το κανω οτι πρεπει να τους λεμε απο την αρχη τι κοστος τους περιμενει (γιατι αυτο καιει τους περισσοτερους)σε πρωτη φαση, οτι πρεπει να το θελουν πραγματικα να το νοιωθουν και οτι δεν ειναι παιχνιδι
    ειναι το μονο αθλημα? χομπυ? παιχνιδι? η οπως θελει να το λεει αυτος που δε μπορει να το κανει αν καποιος δε του πει τουλαχιστον ορισμενα βασικα πραγματα
    στην αρχη με κοιτα ειρωνικα αλλα οταν του φερνω παραδειγματα καπου το σκεφτετε του λεω πχ. κοιτας ποδοσφαιρο ε? ναι
    λοιπον αυτον που βλεπεις εκει να παιζει μπαλα και παιρνει αυτα τα τρελλα λεφτα δε μπορει να κανει ουτε μια απογειωση ενω ο οποιοσδηποτε απο εμας μπορει να κλωτσησει μια μπαλα (δεν υποτιμω το ποδοσφαιρο μη το παρεξηγησετε)

Καταγράφηκε
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 23:22:15 »

[quote author=Αγαπητέ MaSt0RaS Συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά,δεν ήταν του "θελοντοσμου",αλλα όπως καταλαβαίνεις τα μέλει σε αυτό το site είναι χιλιάδες καθώς k οι γνώμες τους.πιστεύω λοιπόν ότι είναι δημοκρατικό να λέει ο καθένας τι πιστεύει.Τώρα αν κάποιος μπορεί k αγοράζει ένα ελικόπτερο κάθε μηνα μαγια του.Η οποιος έχει k τι μίγκα μυγιάζεται. link=topic=11600.msg108520#msg108520 date=1254430092]
    Σύμφωνο μετών Ηλίας,Προσθέτοντας ότι τέτοια άτομα-τύπου επιδειξίες-δυστυχώς βρίσκονται και μέσα σε αυτό το site,Είναι μερικοί τύποι που με την "δικοιολογια" παρουσίαση μοντέλου heli ας πούμε,βγαίνουν σχεδόν κάθε μηνα με καινούργια παρουσίαση.Κιάμα λάχει πετάνε και κάνα διαφημιστικό λογότυπο κάτω από το θέμα.αυτό υπονοεί η τρέχουν στα μαγαζιά k, τους λένε δώστο μου τσάμπα η στη μιση τιμή και go θα στο παρουσιάσω στο forum.Η σου την λένε με τρόπο κοίτα τι έχω.παρκάρουν την porshe όπως είπε k ο Ηλίας.Το Forum ανοίχτηκε για να λύνονται προβλήματα μοντελισμού,Αλλα μερικοί και λέω μερικοί "τοχουν" "παραχεσει".Ευχάριστο πολύ Sad Sad Sad Sad

για να σε ρωτησω ρε φιλε... εγω δλδ που κανω παρουσιασεις αλλα τα πληρωνω ολα τα μοντελα και δεν εχω κανενα σπονσορα πιανομαι??

Ελεος δλδ τα παντα πρεπει να κατηγορειτε?Huh τι κακο ειναι αυτο... καθε thread πρεπει να το χαλανε με ενα off topic?
    Σε ολα τα διεθνη forum κανουν παρουσιασεις... προσωπικα χαιρομαι πολυ να κανεις καποιος παρουσιαση ενα καινουριο μοντελο ετσι ωστε να ενημερωνωμαι και να βλεπω θετικα και αρνητικα και αναλογα να πραττω..!
    [/quote]                Αγαπητέ MaSt0RaS Συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά,δεν ήταν του "θελοντοσμου",αλλα όπως καταλαβαίνεις τα μέλει σε αυτό το site είναι χιλιάδες καθώς k οι γνώμες τους.πιστεύω λοιπόν ότι είναι δημοκρατικό να λέει ο καθένας τι πιστεύει.Τώρα αν κάποιος μπορεί k αγοράζει ένα ελικόπτερο κάθε μηνα μαγια του.Η οποιος έχει k τι μίγκα μυγιάζεται. angel angel angel angel
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 23:46:32 »

Λοιπόν Το περιστατικό :

Μια ωραία μέρα πριν μερικούς μήνες, πετούσε το καινούριο του θερμικό ελικόπτερο ο πρόεδρος μας.
    Ξάφνου! Έρχεται ο τσομπάνης με ένα αγροτικό φορτωμένο μπάλες τριφύλλι.
    Σταματάει μπροστά στον ιπτάμενο πρόεδρο και αρχίζει να φωνάζει "φέρτε μου τον Παλαιοκώστα, φέρτε μου τον Παλαιοκώστα!!" ενώ ταυτόχρονα τραβούσε μανιωδώς τα χέρια του προέδρου που εκείνη την ώρα πετούσε.
    Ο πρόεδρος προσπαθούσε απελπισμένα να κρατήσει το ελικόπτερο και να το κατεβάσει ενώ είχε αρχίσει ήδη
    να κατεβάζει ΧριστοΠαναγίες (μετά συγχωρήσεως). Μετα από πολλά τραβήγματα και εξαψάλμους το κατεβάζει και συνεχίζει με ένα ντελίριο κοσμητικών επιθέτων.
    Ο βοοτρόφος, εξάκολουθεί να φωνάζει "φέρτε μου τον Παλαιοκώστα" και μπαίνει στο αγροτικό, στέκεται μπροστά στον
    πρόεδρο και μαρσάρει απειλητικά  Cheesy Cheesy
    Βάζει όπισθεν και υποχωρεί.
    Η παραπάνω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή  buck2 buck2

Φαντάζομαι πως δε σας ενοχλούν πια τόσο πολύ οι περίεργοι τύποι που όλο κάνουν ανόητες ερωτήσεις, έτσι;
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 23:52:09 »

[quote author=Αγαπητέ MaSt0RaS Συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά,δεν ήταν του "θελοντοσμου",αλλα όπως καταλαβαίνεις τα μέλει σε αυτό το site είναι χιλιάδες καθώς k οι γνώμες τους.πιστεύω λοιπόν ότι είναι δημοκρατικό να λέει ο καθένας τι πιστεύει.Τώρα αν κάποιος μπορεί k αγοράζει ένα ελικόπτερο κάθε μηνα μαγια του.Η οποιος έχει k τι μίγκα μυγιάζεται. link=topic=11600.msg108520#msg108520 date=1254430092]
    Σύμφωνο μετών Ηλίας,Προσθέτοντας ότι τέτοια άτομα-τύπου επιδειξίες-δυστυχώς βρίσκονται και μέσα σε αυτό το site,Είναι μερικοί τύποι που με την "δικοιολογια" παρουσίαση μοντέλου heli ας πούμε,βγαίνουν σχεδόν κάθε μηνα με καινούργια παρουσίαση.Κιάμα λάχει πετάνε και κάνα διαφημιστικό λογότυπο κάτω από το θέμα.αυτό υπονοεί η τρέχουν στα μαγαζιά k, τους λένε δώστο μου τσάμπα η στη μιση τιμή και go θα στο παρουσιάσω στο forum.Η σου την λένε με τρόπο κοίτα τι έχω.παρκάρουν την porshe όπως είπε k ο Ηλίας.Το Forum ανοίχτηκε για να λύνονται προβλήματα μοντελισμού,Αλλα μερικοί και λέω μερικοί "τοχουν" "παραχεσει".Ευχάριστο πολύ Sad Sad Sad Sad

για να σε ρωτησω ρε φιλε... εγω δλδ που κανω παρουσιασεις αλλα τα πληρωνω ολα τα μοντελα και δεν εχω κανενα σπονσορα πιανομαι??

Ελεος δλδ τα παντα πρεπει να κατηγορειτε?Huh τι κακο ειναι αυτο... καθε thread πρεπει να το χαλανε με ενα off topic?
    Σε ολα τα διεθνη forum κανουν παρουσιασεις... προσωπικα χαιρομαι πολυ να κανεις καποιος παρουσιαση ενα καινουριο μοντελο ετσι ωστε να ενημερωνωμαι και να βλεπω θετικα και αρνητικα και αναλογα να πραττω..!
                    Αγαπητέ MaSt0RaS Συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά,δεν ήταν του "θελοντοσμου",αλλα όπως καταλαβαίνεις τα μέλει σε αυτό το site είναι χιλιάδες καθώς k οι γνώμες τους.πιστεύω λοιπόν ότι είναι δημοκρατικό να λέει ο καθένας τι πιστεύει.Τώρα αν κάποιος μπορεί k αγοράζει ένα ελικόπτερο κάθε μηνα μαγια του.Η οποιος έχει k τι μίγκα μυγιάζεται. angel angel angel angel
    [/quote]

oποιος εχει την μυγα?? μηπως καποια στοιχεια αφορουν το ονομα μου πχ οι παρουσιασεις???
    Ενταξει ο σπονσορας δεν ειναι για εμενα γιατι δεν εχω... αλλα και παλι δεν το λες μονο για εμενα αλλα και για τους αλλους που τοσο αδικα κατηγορεις.. τεσπα..!
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 3 Οκτ 2009, 08:47:19 »

Αλλη μία ατάκα θεατή που μόλις θυμήθηκα.

Εποχή 1960-1961 Τα τηλεκατευθυνόμενα της εποχής έχουν δέκτες με λυχνία, και μεγάλες μπαταρίες. Πριν κάθε πτήση, γίνεται ξανά συντονισμός του δέκτη με τον πομπό.

Στους Πανελλήνιους αγώνες, η μόνη απαίτηση της κατηγορίας τηλεκατευθυνομένων είναι να επιδείξουν ότι έχουν τον έλεγχο του μοντέλου. Δυνατότητα ελέγχου μόνο το rudder δεξιά - αριστερά. Και οι κριτές θα βαθμολογήσουν ανάλογα.

Στην πρώτη πτήση κάποιο τηλεκατευθυνόμενο, χάνει τον συντονισμό του πομπού/δέκτη, και πετάει ανεξέλεγκτα. Χωρίς να το θέλει ακολουθεί πορεία με συνεχείς ανόδους, στολλαρίσματα, και βυθίσεις. Κάποια στιγμή περνάει ανάμεσα από δύο φορτηγά της Αεροπορίας. Κάποια στιγμή τελειώνει το καύσιμο και προσγειώνεται ομαλά. Ο κόσμος που δεν γνωρίζει το πρόβλημα ζητωκραυγάζει... μπράβο... μπράβο.

Στην επόμενη πτήση είναι συντονισμένο και ακολουθεί ήρεμες στροφές αριστερά -δεξιά (για να επιδείξει ότι έχει τον έλεγχο)

Οπότε ακούγεται ένας θεατής. να λέει στον άλλο.  -"Τώρα δεν πάει καλά...Πού ήσουνα να δεις τι καταπληκτικά έκανε στην προηγούμενη πτήση".

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 3 Οκτ 2009, 08:51:43 »

Αγαπητέ MaSt0RaS Συγγνώμη αν το πήρες προσωπικά,δεν ήταν του "θελοντοσμου",αλλα όπως καταλαβαίνεις τα μέλει σε αυτό το site είναι χιλιάδες καθώς k οι γνώμες τους.πιστεύω λοιπόν ότι είναι δημοκρατικό να λέει ο καθένας τι πιστεύει.Τώρα αν κάποιος μπορεί k αγοράζει ένα ελικόπτερο κάθε μηνα μαγια του.Η οποιος έχει k τι μίγκα μυγιάζεται. angel angel angel angel

Παράθεση
    oποιος εχει την μυγα?? μηπως καποια στοιχεια αφορουν το ονομα μου πχ οι παρουσιασεις???
    Ενταξει ο σπονσορας δεν ειναι για εμενα γιατι δεν εχω... αλλα και παλι δεν το λες μονο για εμενα αλλα και για τους αλλους που τοσο αδικα κατηγορεις.. τεσπα..!

MaStORaS
    << καλες ολες οι ιστοριες αλλα μην ξεφευγετε ολοι τοσο πολυ απο το θεμα... πιο πολυ σας ρωταω για την συμπεριφορα μας πως ειναι αλλα και πως πρεπει να εινια απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους..!>>

συγνωμη κιολας αλλα για να μη τρελαθω εσεις ειστε στο θεμα τωρα? Undecided

μηπως πριν ανοιξει αυτο το θεμα επρεπε να ανοιξει ενα που να ρωτα ποια συμπεριφορα μεταξυ μας?
    πεστε μου ενα θεμα εδω μεσα που δε περιλαμβανει παρεξηγηση idiot2
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 3 Οκτ 2009, 09:56:02 »

κατι ακομη που δε καταλαβαινω
    τι ζορι τραβαει καποιος αν  ενας συναδελφος παρουσιαζει κατι καινουργιο για τον οποιονδηποτε λογο (σπονσορας-επιδειξη-τα εχει-του αρεσει να μοιραζετε-κλπ)?
    το αποτελεσμα μετραει

Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 3 Οκτ 2009, 10:26:50 »

κατι ακομη που δε καταλαβαινω
    τι ζορι τραβαει καποιος αν  ενας συναδελφος παρουσιαζει κατι καινουργιο για τον οποιονδηποτε λογο (σπονσορας-επιδειξη-τα εχει-του αρεσει να μοιραζετε-κλπ)?
    το αποτελεσμα μετραει

θα συμφωνησω οτι δεν ειναι κακο να παρουσιαζεται κατι καινουργιο με οποιοδηποτε τροπο αρκει να μην γινεται παραπληροφορηση προκειμενου να πουληθει το προιον που διαφημιζεται

Επεισης θα συμφωνησω οτι δεν πρεπει να φευγουμε απο το θεμα μας γιατι ετσι δεν βοηθαμε με την
    Συμπεριφορα μας Προς τους θεατες και τους Μελλοντικα Ενδιαφερομενους
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 3 Οκτ 2009, 14:54:55 »

Φυσικά και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από το θέμα, συζητώντας άλλα θέματα, ή διαπληκτιζόμενοι.

Ομως το χιούμορ, δεν θεωρείται άλλο θέμα, το χιούμορ πάντα μπαίνει ανάμεσα στα σοβαρά άρθρα στα περιοδικά και εφημερίδες και είναι απαραίτητο για να προσθέτουμε χρόνια στην πλάτη μας.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 3 Οκτ 2009, 21:36:38 »

Μπράβο θείε +1000 και go μαζί σου angel angel angel angel
    Καταγράφηκε
    guest962
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #57 στις: Κυριακή, 11 Οκτ 2009, 21:06:20 »

το ειπε καποιος. Αν πετας σε μοντελοδρομιο και βεβαια απαντας σε ερωτησεις. Γιατι εκει ειναι κλειστος χωρος και φυσικα θα υπαρχουν αποριες. Αν πατε στα PITS στη formula 1 δεν θα ρωτησετε τιποτα??? τωρα αν πετατε καπου σε αλανες [κακο για εσας] τοτε φταιτε εσεις.Εγω προσωπικα εχω δει ατομο να πεταει helli σε προβλητα στο λιμανι του ηρακλειου [ραπτορα 30αρι] με 20 περιεργους σε ακτινα 20 μετρων. Αν αυτο δεν ειναι δολοφονικο τοτε τι ειναι?? και φυσικα θα τον ρωτησουν 2000 ερωτησεις ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ
    Καταγράφηκε
    patouradoros
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #58 στις: Δευτέρα, 12 Οκτ 2009, 20:05:14 »

ενδιαφερομένων για το χομπυ μας και ιδου τι εφτιαξε  laugh laugh
    [/quote]    να σου πω οτι ελιωσα στα γελια?Huh??πολυ καλη η μπλουζα Thumbs up να σας συστηθω.15 χρονια μοντελιστης σε αυτοκινητα και ΔΥΣΤΗΧΟΣ εδω και ενα μηνα ενας νεος αερομοντελιστης.με παρασηρατε και μοθ πειρατε τα μυαλα και με τον επομενο μισθουδακο με βλεπω με ηλεκτρικο ελικοπτερο.να εισαστε ολοι καλα και να απολαμβανετε το hobby σας.περιμενω  ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑΤΑ.αυταααααα Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 10 Ιαν 2010, 00:53:58 »

Δεστε εδώ, για το φόρουμ τσομπάνιδων που λέγαμε... 

http://digital.tanea.gr/ClipForm.aspx?nid=14590262
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Συμπεριφορα μας Προς τους θεατες και τους Μελλοντικα Ενδιαφερομενους
    Μεταπήδηση σε: