|
vtr
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 21:44:34 » |
|
Φίλε BASPAP, όλα όταν ειναι καινούργια είναι ωραία.....  Mετά ειναι τα δύσκολα. Τι ποσοστό έχεις στο pitch. (δεν ξέρω αν το εγραψα σωστά αλλα κατάλαβες) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 21:51:52 » |
|
Αν κατάλαβα καλά...στην DX7 στο swash mix στο pitch έχω -72%.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 21:56:52 » |
|
Αν κατάλαβα καλά...στην DX7 στο swash mix στο pitch έχω -72%.
Ο.κ Καλά κατάλαβες. Χωρίς να σημαίνει τίποτα, απλά το ανέφερα γιατί οι 13 και κάτι μοίρες στο x-trem, βγαίνουν στο 60%....  Φαντάσου πόσο θα βγάζει στο 72%. Θα γυρίσουν τα blades τούμπα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 22:03:33 » |
|
O.K.  Όχι τίποτα άλλο, αλλά με λιγότερες μοίρες δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω τον Alan Szabo και το mitso3d.  Καλή συνέχεια με την παρουσίαση... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 22:09:38 » |
|
O.K.  Όχι τίποτα άλλο, αλλά με λιγότερες μοίρες δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω τον Alan Szabo και το mitso3d.  Καλή συνέχεια με την παρουσίαση...  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 22:29:43 » |
|
VTR καλοπεταχτο μεσα απο την καρδια μου. ειναι ομορφο οπως το εστησες.
Το εχω και εγω και παει σφεντονα.Απλα μερικες φορες εκανε ελαχιστη ταλαντωση δεξια αριστερα σε γρηγορα περασματα. ΔΕν ειναι λαθος Set-Up μαλλον θελει tail blades 92-95mm σε σχεση με τα 84mm που εχω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 23:42:54 » |
|
Το εχω και εγω και παει σφεντονα.Απλα μερικες φορες εκανε ελαχιστη ταλαντωση δεξια αριστερα σε γρηγορα περασματα. ΔΕν ειναι λαθος Set-Up μαλλον θελει tail blades 92-95mm σε σχεση με τα 84mm που εχω.
ναι ρε βασιλη και τα φτερα στο setup εμπεριεχονται...@
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Κυριακή, 18 Οκτ 2009, 23:50:01 » |
|
Να είσαι καλά φίλε billiano. Κρατάω αυτό που είπες για τα tail blades.  .....kai βλέπουμε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Δευτέρα, 19 Οκτ 2009, 16:39:00 » |
|
ναι ρε βασιλη και τα φτερα στο setup εμπεριεχονται...@ Καλα λενε μην μπλεξεις με την MaSt0RaS-ατζα μαυρο φιδι που σε εφαγε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 18:24:55 » |
|
..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 18:26:18 » |
|
..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 18:27:27 » |
|
..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 18:28:42 » |
|
..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 20:51:57 » |
|
Το εχεις κανει πολυ ωραιο vtr φτου φτου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 22:47:05 » |
|
ναι ρε βασιλη και τα φτερα στο setup εμπεριεχονται...@ Καλα λενε μην μπλεξεις με την MaSt0RaS-ατζα μαυρο φιδι που σε εφαγε  ε φιλε μου απλα συζητηση να γινεται... για πες μου κιολας γιατι ξεπουλας... Και για να μην ειμαι Off topic πιστευω ειναι τελειο Γιαννη αντε καλοπεταχτο... Και απροβληματιστο ευχομαι... Σου τα εστειλα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|