|
stinger----
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 23 Σεπ 2009, 23:30:20 » |
|
θαναση μαλλον παρεξηγησες..δεν ειπα πως δεν θελω να ερθω αλλα ειναι πολυ δυσκολο αυτην την περιοδο λογω οικογενειακων υποχρεωσεων...εδω δεν προλαβαινω ουτε στο αεροδρομιο να ερθω..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
modeller2
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 24 Σεπ 2009, 14:05:39 » |
|
Βαγγέλη & Βασίλη,..... το ΠΣΚ των εκλογών? Βασιλη εγω εκανα μια προταση αλλα δεν βλεπω ενδιαφερον τωρα για την Κυριακη των εκλογων πεταμε και στην Σπαρτη δεν ειναι αναγκη να κανουμε 120 Κμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PVassilis
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 24 Σεπ 2009, 14:26:25 » |
|
Βαγγέλη & Βασίλη,..... το ΠΣΚ των εκλογών? Βασιλη εγω εκανα μια προταση αλλα δεν βλεπω ενδιαφερον τωρα για την Κυριακη των εκλογων πεταμε και στην Σπαρτη δεν ειναι αναγκη να κανουμε 120 Κμ Κανένα πρόβλημα Βασίλη, εγώ εκεί θα είμαι και θα πάρω + Παρασκευή ή Δευτέρα οπότε κ θα σας πάρω τηλέφωνο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Spartan
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 24 Σεπ 2009, 17:19:09 » |
|
Βασίλη δεν πιστεύω να σε έχουν πάλι εφορευτική επιτροπή; Για να δούμε θα προλάβω να φτιάξω τον Flitona μέχρι τις εκλογές; Εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
|
|
|
|
modeller2
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 13:59:29 » |
|
Βαγγελη βαλε το κεφαλι κατω και θα τον τελειωσεις αν θελεις βοηθεια πες μου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexis1
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 14:31:42 » |
|
προς αποφυγει παρεξηγησεων θα ηθελα να διευκρινησω οτι στελνοντας το παρακατω μηνυμα στον stinger: Εσυ που εχεισ σκοπο να πας Σπυρακο εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;; δεν ειπαμε που θα παμε;;;;;;;;;;;
εννοουσα να παμε να το πεταξουμε την πρωτη του πτηση. Βεβαια συμφωνω και εγω να βρεθουμε ολοι η αν οχι ολοι εστω οσο το δυνατον περισσοτεροι για γνωριμια και πολλες πτησεις. αυτα προς το παρον καλο σας μεσημερι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 14:44:42 » |
|
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thana-psi
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 15:17:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pansofos
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 15:41:11 » |
|
Το κεντρο της Πελοποννησου για πρωτη συναντηση ειναι η Τριπολη, αλλα το πιο κοντινο διαθεσιμο αεροδρομιο νομιζω, ειναι αυτο της Μεγαλοπολης.
Καθοριστε μια καλη ημερομηνια και ερχομαστε. Παναγιωτης Σοφος Αθηναιος απο Αργος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 18:10:00 » |
|
Γεια σας και απο εμενα εχω να σας κανω την παρακατω προταση την Κυριακη 11 Οκτωβριου να βρεθουμε στο αεροδρομιο της Μεγαλοπολης να πεταξουμε να γνωριστουμε και να τα πουμε απο κοντα οσο αφορα τον αερομοντελοσμο στην Σπαρτη ριξτε μια ματια εδω www.spartans.gr/aeroγι αυτο που προτεινε ο Βασιλης, τι λετε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
"PAPPY"
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 18:54:42 » |
|
Παίδες και από μένα καλησπέρα!!! Την Κυριακή θα είμαι και γω εκεί!!! Ισως να κάνω και την παρθενική στο νέο μου κατασκεύασμα. Ο τόπος είναι ιδανικός στο Επιτάλειο λόγω της ασφάλτου οπότε αν δεν φυσάει πολύ πλάγιος αέρας μπορεί να το......αποτολμήσω!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αμαλιαδα modelshop
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 19:26:33 » |
|
Θανο τι εγινε με τις ...μπουρπουληθρες ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 20:00:43 » |
|
παιδια , για να μην γινεται μπερδεμα, καλο θα ηταν να απανταμε ,οταν αναφερομαστε σε κατι ή καποιον συγκεκριμενα, με "παραθεση" και οχι με "απαντηση" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
"PAPPY"
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 21:17:25 » |
|
@amaliada model shop
ολα οκ Γιώργο. Εξαφανίστηκε το πρόβλημα και οι κινητήρες συγχρονίστηκαν κανονικότατα. Πρώτα manually και μετά με πολύ μικρή απόκλιση ήρθε και ο τέλειος συγχρονισμός μέσω του twinsync!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thana-psi
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 25 Σεπ 2009, 22:45:02 » |
|
Γεια σας και απο εμενα εχω να σας κανω την παρακατω προταση την Κυριακη 11 Οκτωβριου να βρεθουμε στο αεροδρομιο της Μεγαλοπολης να πεταξουμε να γνωριστουμε και να τα πουμε απο κοντα οσο αφορα τον αερομοντελοσμο στην Σπαρτη ριξτε μια ματια εδω www.spartans.gr/aeroγι αυτο που προτεινε ο Βασιλης, τι λετε? Εγω φιλε Αργυρη θα προσπαθησω αλλα λογω της δουλειας μου μπορει να αλλαξει κατι.... να μην μπορω να ερθω και να μην ειμαι συνεπης στο ραντεβου μας φιλικα Θανασης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|