|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1050 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 17:26:31 » |
|
Αντώνη ευχαριστώ Πρώτη φορά σε πανελληνίους αγώνες και έχω άγχος Βεβαία ο θειος Γιάννης έχει βοηθήσει παρά πολλή και τον ευχάριστο ιδιαίτερα Ελπίζω την Κυριακή να είναι κάλος ο καιρός και να σμίξουμε όλοι ξανά για να κεράσω όλο το παρεάκι για τα καλορίζικα Και για όσους δεν έχουν δει τα Χανιά δείτε ένα βίντεο δανικό βεβαία δεν το έχω ανεβάσει εγώ Και για του λάτρεις της καταδύσεις εκεί ξέρω περισσότερα από το μοντελισμό μήπως να βλέπαμε μερικούς το καλοκαίρι στα Χανιά
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 20:35:56 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
...every day for us something new...
|
 |
« Απάντηση #1051 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 17:50:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...ΑSP engines 4ever...hehehe...
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1052 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 18:04:58 » |
|
Σύλλογος <<φίλοι του βυθού Χανιών >>
με αυτόνομη κατάδυση 15 χρόνια
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 22:24:10 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1053 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 07:51:07 » |
|
Ωραιος...  Ε να κανονισουμε μια μερα μετα τις πανελληνιες να παμε για καμια βουτια...  Off topic λιγο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #1054 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 19:12:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
Iannis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Ηράκλειο Κρήτης
|
 |
« Απάντηση #1055 στις: Τετάρτη, 6 Μαΐ 2009, 12:39:28 » |
|
Νέος στο άθλημα με ενα Easy Glider Electric στα Χανια την προηγούμενη Κυριακή. Ευχαριστώ τον φιλο Κωστα (δεν γνωρίζω επιθετο - μάλλον Kostas3d) για την βοήθεια και την υπομονή του και τον Τάσο που με ανέχτηκε. Θα εχώ νεότερα οταν θα το πετάξω στο Ηράκλειο εάν εχει επιζήσει.  . ps. (αυτό το σετακι wireless camera με 3D γιαλιά που ειχε το παλικάρι που το βρίσκουμε?)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΑΗΚ) Μοντελοδρόμιο : Κοψά Ανωπόλεως E-mail : eahkmail@gmail.com Website : www.eahk.grΜέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)
|
|
|
KOSTASPI
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
ΚΩΣΤΑΣ-ΧΑΝΙΑ
|
 |
« Απάντηση #1056 στις: Πέμπτη, 14 Μαΐ 2009, 14:42:19 » |
|
ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΥΡΝΩΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ??? 
|
|
|
|
|
|
|
Iannis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Ηράκλειο Κρήτης
|
 |
« Απάντηση #1058 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 12:00:30 » |
|
Νέος και εγω στη παρέα αν και μεταναστης....  Μου το δίνουν 300 € Να το πάρω??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΑΗΚ) Μοντελοδρόμιο : Κοψά Ανωπόλεως E-mail : eahkmail@gmail.com Website : www.eahk.grΜέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1059 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 15:26:51 » |
|
Γιάννη Κάλος ήρθες στο σύλλογο αλλά και στο παρέα του Μάλεμε Όσο για fox Όχι και 300 Να βάλω και την φωτογραφία γιατί σαν νέος δεν κατάφερες να την ανεβάσεις
|
|
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1061 στις: Δευτέρα, 8 Ιουν 2009, 16:37:43 » |
|
Η προετοιμασία για των αγώνα συνεχίζετε Έχω να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στο θειο Γιάννη στο Γιώργο Σκριωτη και στον Γιώργο Χρυσαφιδη Έστω και από το τηλέφωνο με βοήθησαν αρκετά φτάνοντας για αρχάριος σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο Αλλά και στο Αντώνη Παπαδόπουλο που μου εξήγησε ακριβός του κανόνες του αγώνα Δυστυχώς στα Χανιά δεν έχουμε κάποιον με εμπειρία γιαυτο ζήτησα από το θειου Γιάννη και ευχαρίστως δέχτηκε το Σάββατο βράδυ μετά τον αγώνα να μας λύση αρκετές απορίες σήμερα ζάλισα το Νεκτάριο και τον ευχατιστώ για της φωτογραφίες γιατί καταγράφοντας τα πάντα εστυ ώστε να μπορέσω στο μέλλον να γίνω καλύτερος
με ένα καλό συντελεστή κατάφερα να φτάσω την μίση ώρα με 55 δευτερόλεπτα μοτέρ κάτι που με κάνει χαρούμενο
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 8 Ιουν 2009, 17:07:19 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #1062 στις: Δευτέρα, 8 Ιουν 2009, 16:43:43 » |
|
χεχεχε και εις ανωτερα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1063 στις: Δευτέρα, 8 Ιουν 2009, 16:48:30 » |
|
Ο αέρας δυναμώσει αλλά τα ανεμόπτερο και η διάθεση των φίλων μου με βοήθησαν αρκετά
Ευχαριστώ Αντώνη
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1064 στις: Δευτέρα, 8 Ιουν 2009, 16:51:16 » |
|
Καλη συνεχεια στις προπονησεις... Και καλη επιτυχια στην χανιωτικη ομαδα που θα ανεβει..!! Παμε γερα Κωστααα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|