|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #735 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:24:26 » |
|
Με τοσο συντομη πτηση βεβαια δεν προλαβε κανεις να το βιντοσκοπησει... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #736 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:35:53 » |
|
Φιλε nektarios-ec-135 καλησπερα για αυτο και εγω ζητησα να δω βιντεο η φωτο απο πτηση γιατι οπως εκοψα το μοντελο απο την φωτο που ανεβασαται μου φανηκαι περιεργο σαν κατασκευη και αναρωτηθηκα αν αυτο το πραγμα θα πεταη και πως θα πηγαινη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #737 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:49:32 » |
|
Ειναι οντως ενα παραξενο κ ασηνηθιστο μοντελο! Υπαρχει κατι τετοιο σε φελιζολενιο...η γνωστη πασχαλιτσα! Ειναι ξυλοκατασκευη κ οντως πεταξε εστω κ για λιγο! Ισως αν ειχε απο ενα σποιλερ σε καθε του πλευρα που θα αναλαμβαναν το ρολο των Ailerons κ την τοποθετηση λειτουργικου Rudder το αποτελεσμα να ητν πραγματικα απιστευτο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #738 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 22:07:20 » |
|
Φιλε nektarios-ec-135 καλησπερα για αυτο και εγω ζητησα να δω βιντεο η φωτο απο πτηση γιατι οπως εκοψα το μοντελο απο την φωτο που ανεβασαται μου φανηκαι περιεργο σαν κατασκευη και αναρωτηθηκα αν αυτο το πραγμα θα πεταη και πως θα πηγαινη
υπαρχει και βιντεο και θα σας το ανεβασω ελπιζω αποψε πιο αργα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #740 στις: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 15:22:17 » |
|
Καλησπερα σε ολους τους απανταχου φιλους  Μερες γιορτων,ιο μερες μας θα ελεγα! Προστατης της αεροποριας ο Αρχαγγελος Μιχαηλ,αλλ κ γενικα ολων των υπταμενων  Ευχομαι λοιπον ολοψυχα,σε ολους οσους γιορταζαν χτες,αλλα κ σε ολους που γιορταζουν σημερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Και για ολους τους υπταμενους εορταζοντες ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ  Με εκτιμηση.... Νεκταριος!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #741 στις: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 17:32:58 » |
|
Χρόνια πολλά Νεκτάριε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #742 στις: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 17:44:07 » |
|
Νεκτάριε …….. χρόνια πολλά  Την γλίτωσες σήμερα δεν κέρασες αλλά την Κυριακή δεν γλιτώνεις έλα στο Μαλεμε ξέρεις πως με ένα μπουκάλι τσικουδιά  και μετά  θα πετάμε στους ουρανούς Πάντα υγειά και καλές πτήσεις
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #743 στις: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 17:50:04 » |
|
χρονια πολλα Νεκταριε και απο δω μεσα,,,,...χαχαχαχαχα ναι ναι τσικουδια να γινουμε εμεις αεροπλανα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #744 στις: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 18:09:22 » |
|
Νεκταριε καλησπερα και απο Ξανθη χρονια πολλα και καλα οσο για τσικουδια εγω θα πιω αποψε στο Κρητικο γλεντι που γινεται εδω σε μας στο κεντρο αντε και καλες πτησεις και χορους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #745 στις: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 18:43:59 » |
|
Ευχαριστω κ εγω με τη σειρα μου απο εδω μεσα ολους τους απανταχου φιλους κ σας ευχομαι παντα υγεια κ ευτυχια κ καλες πρωσγειωσεις  Νεκταριος Κρητη!!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 9 Νοε 2007, 21:18:21 από nektarios-ec-135 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #746 στις: Κυριακή, 11 Νοε 2007, 16:50:07 » |
|
Κυριακη σημερα... Η μερα που οι περισσοτεροι περιμεναμε ολη την εβδομαδα! Ομως τι κριμα,ο καιρος μας τα χαλασε παλι! Πολυ ψυχρα κ πολυ δυνατος αερας! Οι παρουσιες μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου κ αυτες το σκεφτηκαν πολυ να αντιμετωπισουν το δυνατο αερα! Φιλε Ντινο,θα μας δειξεις τι αποτυπωσες με το φωτογραφικο σου ταλεντο? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #747 στις: Κυριακή, 25 Νοε 2007, 22:28:57 » |
|
Μαλεμε Σήμερα μια μέρα τέλια χωρίς αέρα Η παρέα σχεδόν όλοι εκεί Exteme Flight yak 54 το δικό μου με ΥΣ 110και του Αλέξη με ΑΧΙ 2826/10τα σχολεία περιττά για αυτήν την εταιρία πιστεύω ότι και απο τα δυο μοντέλα έχουν η άλλη να ζηλέψουν σε πολλά από αυτά
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|