|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #720 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 00:36:43 » |
|
ΑΑΑΑΑΑΑ δεν πρέπει να παραλείψω τον champion (oooooχι, οοοχι το κρουασαν βρε) το νικητή
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #721 στις: Παρασκευή, 26 Οκτ 2007, 17:22:34 » |
|
Χρόνια πολλά ατού εορταζόμενους τις παρέας Ατυχία όμως Αν ήταν αύριο η γιορτή θα κερνούσαν στο Μαλεμε ο Σοφός Σοφοτζετ Και ο Τζωρτζαχις ΑΧΙ μοτέρ
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #722 στις: Παρασκευή, 26 Οκτ 2007, 17:33:04 » |
|
 Και ο Κ Δημήτρης θα μας κερνούσε λίγο από την δύναμη του του εύχομαι υγειά για να πετάει μαζί με την παρέα μας τα μοντελά του
|
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #723 στις: Παρασκευή, 26 Οκτ 2007, 17:59:00 » |
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι για να μας κάνετε και εμάς!!! κ.Δημήτρης Μάτζιος Δημήτρης Τζωρτζάκης Δημήτρης Σοφός
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #724 στις: Παρασκευή, 26 Οκτ 2007, 19:22:13 » |
|
τα θερμα χρονια πολλα και απο μενα στους εορταζοντες και παντα ευχομαι καλες πτησης.
κ.Δημήτρης Μάτζιος Δημήτρης Τζωρτζάκης Δημήτρης Σοφός
Ντινος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #725 στις: Παρασκευή, 26 Οκτ 2007, 20:54:43 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #726 στις: Παρασκευή, 26 Οκτ 2007, 22:58:10 » |
|
Χρόνια πολλά παιδιά.  Και καλές προσγειώσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #727 στις: Σάββατο, 27 Οκτ 2007, 18:38:37 » |
|
αυριο κυριακη ελπιζω να μαζευτει παρεα παλι να περασουμε καλα .....για το χαβαλε εχω ετοιμασει ενα μικρο πειραμα και μπορειτε να αρχισετε τα στοιχηματα θα πεταξει η δεν θα πεταξει    ?? για πειτε?
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #728 στις: Κυριακή, 28 Οκτ 2007, 17:26:40 » |
|
Στα καλά δάκτυλα όλα πετάνε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #729 στις: Κυριακή, 28 Οκτ 2007, 18:56:37 » |
|
αντε Ντινο λεγε!!!!! ενταξει και τα δυο τους??? τα πηρες πισω στο σπιτι οπως τα πηγες στο μαλεμε?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #730 στις: Κυριακή, 28 Οκτ 2007, 19:04:12 » |
|
αντε Ντινο λεγε!!!!! ενταξει και τα δυο τους??? τα πηρες πισω στο σπιτι οπως τα πηγες στο μαλεμε??  χαχαχαχαχα λοιπον το wilga windstar πειραματοζωο πεταξε και πεταξε και μια χαρα στα δικα μου δαχτυλα  αλλα το προτιμαω στη πτηση με το δικο του φτερο  το cularis με μια λεξη μονο coolllllllllllllllll πολυ σταθερο πολυ ομορφο αν και ειχα και μια μικρη ανατσουμπαλη προσγειωση μεχρι να το τριμαρουμε σωστα,αλλα με το Κωστα διπλα μου ποιον αλλο καλυτερο θα μπορουσα να εχω να το τριμαρουμε σωστα  και τα 2 γυρισαν σπιτι αβλαβες και ετοιμα για την επομενη πτηση 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #731 στις: Κυριακή, 28 Οκτ 2007, 23:36:44 » |
|
Γεια σήμερα λίγο συννεφιασμένος ο καιρός μερικη τα κάνουν αυτα για να ζηλέυωμε αλλά ο αέρα ελάχιστος  Περάσαμε καλά αν και άργησα να δώσω το παρών Καλορίζικο Ντίνο το κουλαρις και τώρα ώρα για προπόνηση οι ομάδα μας θα πάει στο Ηράκλειο να δήξη τι αξίζομε Και ποιος ο αρχηγός  Ο νικητής του αγώνα στα Χανιά  αν και σε λίγο των βλέπω να κατεβαίνει ένα σκαλί κάτω ετοιμάζομε βάζω ώρες στα ανεμόπτερα 
|
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #732 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 15:20:00 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #733 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:08:30 » |
|
Καλησπερα θελω να δω φωτο η καλυτερα εαν υπαρχει βιντεο απο τον κοκκινο ιπταμενο δισκο με τρωει η περιεργεια πως πεταει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #734 στις: Κυριακή, 4 Νοε 2007, 20:21:38 » |
|
Καλησπερα φιλε Ηλια....ολα καλα?  Αν βαλεις οτι δεν υπαρχουν Ailerons,δεν υπαρχει Rudder,Elevons κ τα σχετικα.... με μια πτηση περιπου 30 δευτερολεπτα τρομου απο τον πιλοτο κ η πτηση τελειωσε στο χωραφι ευτυχως  Δεν επαθε τιποτα κανεις αλλα κ το μοντελο τη γλητωσε μοναχα με ενα σπασμενο ριναιο! Ολα καλα!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|