|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #705 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 20:41:28 » |
|
Καλησπέρα
Με καλό καιρό και αρκετό αεράκι ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες προσγείωσης ακριβείας, που οργάνωσε ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Χανίων.Με αρκετό και καλό κόσμο απο Χανιά και φυσικά τους φίλους μας απο την Ε.Α.Η.Κ.
|
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #706 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 22:34:16 » |
|
Καλησπερα σε ολη την παρεα του Μαλεμε μεγαλο μπραβο στον Κωστα για το βιντεακι αλλα και για την μουσικη υποκρουση σε αυτο και δεν νομιζω σε αλλο μερος της Ελλαδος να υπαρχη τοση μεγαλη υποστιριξη για τον τοπο τους και την μουσικη τους οσο εκει κατω στην Κρητη μπραβο κοπελια και παλι
Φιλικα Ηλιας Ξανθη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #707 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 23:10:06 » |
|
εμαθα οτι το ρακομελο έδωσε το παρόν!!!  ποσοι ηταν οι ξεμεθυστοι? κιαλλες φωτογραφιεεεεςςςςςς αλλα ναι ας τους αφησουμε λιγο να περασει και ο πονοκεφαλος!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #708 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 23:20:22 » |
|
Καλησπέρα Τελικά την πάτησα και εγώ ακόμα φωτογραφίες δεν έχει γιατί σαμπόταρα του συναθλητές με κάτι που δεν λέγετε  καλός ορίσατε.  άντε και με τα δυο ποδιά ήρθατε  και την ορθή  στην υγειά της παρέα  και με το καλό να σμίγουμε…………. Το μόνο που θα πω περάσαμε τέλεια  ένα μπράβο στο Μάνο και το Χάρη και σε όλοι την παρέα που ήρθαν από το Ηράκλειο και μας τίμησαν
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #709 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 23:22:06 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #710 στις: Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 23:28:46 » |
|
εμαθα οτι το ρακομελο έδωσε το παρόν!!!  ποσοι ηταν οι ξεμεθυστοι? κιαλλες φωτογραφιεεεεςςςςςς αλλα ναι ας τους αφησουμε λιγο να περασει και ο πονοκεφαλος!!!! Θα σας κλείσει η αερονομία μέσα  Πολλές μπύρες kostas3d βλέπω :p Μπράβο στα Χανιά!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
MYRON B
|
 |
« Απάντηση #711 στις: Τρίτη, 23 Οκτ 2007, 12:53:54 » |
|
Γεια σας παιδια λιγο καθυστεριμενα σας γραφω μπραβο για την διοργανωση του περιφεριακου αγωνα ιδιαιτερα δε γι αυτους που ετρεξαν ωστε να υπαρξει μια αψωγη εμφανιση του τοπικου συλλογου. Ηταν μια ευκαιρια να σμιξομε να τα πουμε και να τα πιουμε φυσικα και να πεταξωμε αλλα μαλλον αυτο ερχεται σε δευτερη μοιρα οταν γνωριζεις ανθρωπους που εχετε κοινα ενδιαφεροντα. Πηραμε λοιπον μια γευση του παραδεισου. Παντα με το καλο να σμιγωμε παιδια!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #712 στις: Τρίτη, 23 Οκτ 2007, 13:13:47 » |
|
Μπράβο σε όλους, οι παρόντες γνωρίζετε ότι έφερα μοντέλα στο Μάλεμε και γύρισα στο Ηράκλειο με κομμάτια μπάλσας, αλλα ειλικρινά το αποτέλεσμα για μένα είναι θετικό.
Θετικό για το Σ.Α.Χ. γιατί ενώ (απο εδώ μέσα) φάνηκε να υπάρχουν κάποιες τριβές αποδείξατε (πρώτα στους εαυτούς σας) ότι αν θέλετε είστε μια παρέα. Θετικό και για την Ε.Α.Η.Κ. και για το Σ.Α.Χ. γιατί είχαμε ένα αγώνα (ο πρώτος υπο την ομπρέλλα της ΕΛ.Α.Ο.) με 17 συμμετοχές. Θετικό για όλους μας γιατι από την αρχή του αγώνα μέχρι και όταν αποχαιρετιστήκαμε απο το εστιατόριο ήμασταν όλοι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.
Αν συνεχίσω να γράφω τα πράγματα που με έκαναν χαρούμενο θα γράψω έκθεση για Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ευχαριστώ τα παιδιά απο τα Χανιά για τη φιλοξενία, τα παίδια της Ε.Α.Η.Κ. για την παρουσία.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ
Υ.Γ. Κώστα 2 μπιτόνια είπαμε ε? και τρίτο αν έχεις δε πειράζει, χαμένο δε θα πάει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #713 στις: Τρίτη, 23 Οκτ 2007, 14:42:33 » |
|
Χάρη ευχαριστούμε για την βοήθεια σου και ακόμα ευχαριστώ τα μέλη τις ενώσεις για την συμμετοχή τους στων αγώνα  Τώρα για να πείτε  ……………… εκεί πρέπει να κάνετε κάτι  για να υπάρχει ανταγωνισμός  όποτε εγώ ξέρω πως θα τους νικήσω Και θα βαστάω παραπάνω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα αισθάνονται τίποτα άλλο από το Ηράκλειο να γυρίζει γύρω τους Βαλε καμία φωτογραφία εσύ άντε εγώ είπα δεν τράβηξα καμία γιατί ήμουν απασχολημένος με το σαμποτάζ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
georgedr
|
 |
« Απάντηση #714 στις: Τρίτη, 23 Οκτ 2007, 15:22:22 » |
|
Κι από εμενα τα συγχαρητηρια σε ολους. Και του χρονου (Χαρη μην πανικοβαλλεσαι δεν ισχυει για σενα  ) με λιγοτερες απωλειες. Θα υπενθυμισω στον ΣΟΦΟ ότι εχει αναλαβει να μαζωξει τους Χανιωτες να τους φερει Ηρακλειο στις 18 του επομενου… και ουτε για εσενα ισχυει το …και του χρονου… 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GeorgeDr JR PROPO...Feel the difference !!!
|
|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #715 στις: Τρίτη, 23 Οκτ 2007, 15:34:01 » |
|
Καλησπέρα Γιώργο έχω αγοράσει αρκετά λουριά και αλυσίδες έτσι ώστε να μήν ξεφύγει κανείς.Στις 18 θα τους δέσουμε στο υπέροχο μοντελοδρόμιο σας.  Υ.Γ. και του χρόνου.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #716 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 00:18:41 » |
|
OK, ας αρχίσουμε Ο Κώστας κάποια στιγμή που δεν κερνούσε αλλα πετούσε
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #717 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 00:20:11 » |
|
Μύρων Βαρβεράκης έτοιμος για την πρώτη πτήση και ο Γ.Δρυμαλίτης βοηθός Ο Μύρωνας ήταν ο 1ος στην κατάταξη απο την Ε.Α.Η.Κ.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #718 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 00:23:02 » |
|
Όλοι εν δράσει
|
|
|
|
|
HarisH
|
 |
« Απάντηση #719 στις: Τετάρτη, 24 Οκτ 2007, 00:32:54 » |
|
Ο Μάνος κουράστηκε πολύ αλλα πεινούσε και αφάνταστα......το μικρόφωνο δεν ήταν και άσχημο για σνακ. Περισσότερες αυριο, μαλλον θα φτιαξω ενα αλμπουμ να τις ανεβάσω όλες.
|
|
|
|
|