Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.934 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 27 Αυγ 2026, 00:48:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 27 Αυγ 2026, 00:48:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Τρίτη, 25 Αυγ 2026, 14:04:03]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 23 Αυγ 2026, 16:44:30]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309934
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 15
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 14
    Συνολικά: 16
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • MODELTEAM ... τα πάντα ΟΛΑ !!! - 11/10: Κυριακή, 11 Οκτ 2009
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: MODELTEAM ... τα πάντα ΟΛΑ !!! - 11/10 στην FRT !!!  (Αναγνώστηκε 7541 φορές)
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« στις: Πέμπτη, 3 Σεπ 2009, 10:59:16 »

MODELTEAM ... τα πάντα ΟΛΑ !!! - 11/10 στην FRT !!! στις 10.00 π.μ.

Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς !   Thumbs up  Cheesy

Μετά από διάφορες σκέψεις σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα day event για τα μέλη του modelteam και όχι μόνο ... αλλά και για όλους όσους θέλουν  " τρελή φάση " !!!

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11/10/2009 στην FRT (χάρτης)

Το fanatix πολύ ευγενικά μας παραχωρεί δωρεάν την πίστα για όλη την ημέρα για άσφαλτο και χώμα. Ευχαριστούμε πολύ. Μιας και η περιοχή και η πιστά υπέστη σημαντικές ζημιές είναι κρίμα να την αφήσουμε να ερημώσει και να ρημάξει. Όλοι θα βάλουμε ένα χεράκι βοηθείας, ότι περνάει από το χέρι του καθενός για να δώσουμε λίγο από την χαμένη ομορφιά στο καμένο τοπίο. Το modelteam και το Giatrakos model shop θα φυτέψουν συμβολικά κάποια δέντρα. Σε μια ακόμα προσπάθεια μετάδοσης και του χόμπι αλλά και για κινηθεί το κοινό αίσθημα ώστε να καταβάλλουμε όλοι προσπάθειες για να συνέλθει, όσο μπορεί το ταλαιπωρημένο περιβάλλον, προσπαθήσαμε και περιμένουμε κάποια κάλυψη από ΜΜΕ Οι μοντελιστές, είτε μικροί είτε μεγάλοι δεν αγαπούν μόνο το χόμπι τους αλλά και την φύση.

Επίσης, η συνάντηση αυτή θα έχει κάτι διαφορετικό από ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Στον ευρύτερο χώρο της πίστας θα πραγματοποιηθεί μοντελιστικό παζάρι. Όποιος έχει κάτι για πούλημα και θέλει να το δώσει μπορεί να το έχει και να το εκθέσει, να το δοκιμάσει σαν επίδειξη και τελικά να αλλάξει χέρια. Επίσης όποιος ψάχνει για κάποια ευκαιρία δεν πρέπει να λείπει  C9)

Κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που πουλάει και αγοράζει, απλά δίνεται η ευκαιρία να είναι όλα μαζεμένα και να παρουσιάζονται live στους ενδιαφερόμενους. Το modelteam δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα (βλέπε κανόνες αγγελιών).

Τέλος, ανάλογα με ανταπόκριση θα διοργανωθούν και κάποια events όπως dragster με ασφάλτινα και με μάνστερ, διαγωνισμός «τραβήγματος» με μάνστερ, διαγωνισμός άλματος με μάνστερ και freestyle αγώνας με κριτές το κοινό, πτήσεις με ηλεκτρικά ελικόπτερα και αεροπλάνα. Για το συγκεκριμένο κομμάτι παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να γίνει η καλύτερη δυνατή οργάνωση. Σχετικοί όροι θα ανακοινωθούν αν και εφόσον υπάρξουν συμμετοχές.

Είναι καιρός να βγουν οι επίδοξοι διεκδικητές πίσω από τα pc και να κάψουν λίγο λάστιχο!

Βέβαια η πίστα θα είναι ανοιχτή όλη την ώρα και όποιος θέλει μπορεί να οδηγεί ελεύθερα, τα μοντέλα που θα λειτουργούν όμως θα είναι πάντα ένας ελεγχόμενος αριθμός ενώ όλοι υποχρεούνται να δηλώνουν την συχνότητα τους πριν λειτουργήσουν το μοντέλο τους. Όλοι τρέχουν με προσωπική ευθύνη.
    Βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρηθούν από όλους είναι η σωστή και κόσμια συμπεριφορά. Απαγορεύονται βρισιές και τσακωμοί, οποίος υποπέσει σε «παράπτωμα» θα του ζητηθεί να αποχωρήσει. Το event έχει στόχο να περάσουμε καλά ! δεν θα κάνουμε τους διαιτητές σε ανούσιες αντιδικίες.

Εάν το επιτρέψει ο καιρός και ο χρόνος θα δούμε / πραγματοποιήσουμε και πτήσεις με ηλεκτρικά ελικόπτερα και αεροπλάνα  όποτε φέρτε και ιπτάμενα μοντέλα όσοι έχετε, αρκεί να μην είναι υπερβολικά μεγάλα. Ενδεικτικά θα πετάξουν μόνο μικρά ηλεκτρικά αεροπλάνα, ανεμόπτερα και ελικόπτερα έως μεγέθους 450. μεγαλύτερα μπορούν να εκτεθούν και βέβαια να συμπεριλαμβάνονται και στο παζάρι, δεν θα πετάξουν όμως.

Θα κοιτάξουμε να έχουμε και ρεύμα για φόρτιση μπαταριών, καλό θα είναι όμως να έχετε φορτισμένες μπαταρίες.

Όπως σε όλα τα modelteam events θα γίνει και κλήρωση κάποιων δώρων κατά την διάρκεια της ημέρας. Όποιος θέλει να δωρίσει η να προσφέρει κάτι για την κλήρωση, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο διαφήμισης του Modelteam στο banners@modelteam.gr (κ. Κουλάκης)

Φορέστε την καλή σας διάθεση και ελάτε!

Η συντονιστική ομάδα του modelteam.

Χορηγοί :
    Giatrakos model shop
    Fanatix models

Αναμένουμε και τους Επαγγελματίες Δωροθέτες   Wink Wink Wink

ΤΟ ΧΘΕΣ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 14 Σεπ 2009, 19:21:06 »

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στην εκδήλωση μας θα γίνουμε διάφορα αγωνίσματα με σκοπό το θέαμα 

>>>>    Θα βραβευτεί λοιπόν το ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΛΜΑ !!!  που θα γίνει από την μπάρα που βρίσκεται στην πίστα και το αυτοκίνητο θα προσγειωθεί σε ένα μεγάλο τεντωμένο πανί για να μην έχουμε τραυματισμούς !!!! 

Ο νικήτης θα φανεί από το πόσο δυνατά θα φωνάξουν οι  θεατές

Οπότε όποιος έχει ένα δυνατό monster και καμιά 20αριά φωνακλάδες φίλους έχει και ένα αβαντάζ

>>>>   Θα βραβευτεί επίσης το πιο δυνατό τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, αφού πρώτα τραβήξει τον αντίπαλο του. Τα αυτοκίνητα θα είναι δεμένα Rear To Rear και όποιος τραβήξει τον άλλο μεχρι την διαχωριστική γραμμή ΚΕΡΔΙΖΕΙ !!!!! και περνάει στον επόμενο γύρο !!!! 

>>>>   Θα βραβευτεί ακόμα το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στην ευθεία της FRT ! Εδώ οι συναγωνιστές θα πρέπει να είναι αυτοκίνητα παρόμοιας κατηγορίας  *playcar *playcar *playcar  ΧΑΜΟΣ, ΤΡΕΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ !!!

>>>>    Θα βραβευτεί ακόμα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΕΝΤΑ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ σε τηλεκατευθυνόμενο !!! Βαλτε την φαντασία και τα κατσαβίδια σας να δουλέψουν για να δούμε πόσο "μοντελιστές-εφευρέτες" είστε 

>>>>    Θα γίνει αγώνας "LIMBO" κορδέλας με ηλεκτρικά αεροπλάνα, ο πιλότος θα πρέπει να περάσει το αεροπλάνο του κάτω από μια τεντωμένη κορδέλα χωρίς να ακουμπήσει στο έδαφος. Μετά από κάθε δοκιμασία η κορδέλα θα κατεβαίνει, νικητής όποιος περάσει πιο χαμηλά. 

>>>>    Θα βραβευτεί η ομορφότερη πτήση ελικοπτέρου αλλά με συγκεκριμένη προσγείωση σε HELI PAD μεγέθους 70 χ 70 εκ.

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

GIATRAKOS MODEL SHOP

RUBERKON

2fast4u

και όποιος άλλος επαγγελματίας επιθυμεί να συνεισφέρει είναι ευπρόσδεκτος 
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ  Thumbs up Thumbs up Cheesy Cheesy
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Σεπ 2009, 10:45:04 από Giatrakos » Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 10:26:23 »

Η αναδάσωση στην πίστα στην Σταμάτα θα γίνει όπως είχαμε πει από το πρώτο μας μήνυμα την Κυριακή της εκδήλωσης δηλαδή στις 11/10/2009.

http://www.modelteam.gr/index.php?topic=10176.msg66675#msg66675

Μετά από αρκετές προσπάθειες επικοινωνίας που είχα με φυτώρια και εταιρίες για συνεργασία στο θέμα της αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου της πίστας, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σε προσωπική επαφή που είχα με τον κ. Καραίσκο, υπεύθυνο της εταιρίας GREENCARE  μετά και από την επίσκεψη μας στην FRT, θα αναλάβει εξολοκλήρου και αφιλοκερδώς την προετοιμασία της δεντροφύτευσης με ειδικά μηχανήματα και την ολοκλήρωση της αναδάσωσης με δεντράκια στην άνω πλευρά και περιμετρικά του συρματοπλέγματος της πίστας την Κυριακή 11/10.

Η εταιρία Greencare εδώ και μια δεκαετία ασχολείται με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων πρασίνου, την αρχιτεκτονική τοπίου, τη διαμόρφωση green roof (πράσινες οροφές), την κατασκευή και συντήρηση κήπων κ.α.

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Καραίσκο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου για την αναδάσωση και ελπίζω οι υπεύθυνοι της πίστας να μην αμελήσουν να ποτίζουν όπως μας είπε τα νέα δέντρα για να μπορέσουν να μεγαλώσουν σωστά και να μην πάει χαμένη αυτή η μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί !!!

Σας ευχαριστούμε όλους...

θα τα πούμε από κοντά στις 11/10   Thumbs up
    Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 11:09:27 »

http://www.modelteam.gr/index.php?topic=10176.msg70468#msg70468

... και ενώ στην Ελλάδα είναι αρκετοί αυτοί που γνωρίζουν για την εκδήλωση αλλά λίγοι οι συμπαραστάτες...

Εμείς καταφέραμε και ευαισθητοποιήσαμε ακόμα και την Γερμανική εταιρία ειδών μοντελισμού Graupner !!!
    Σε επαφή που είχα με τους υπεύθυνους της εταιρίας και μέσω της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, έστειλα φωτογραφίες από την περιοχή και τους ενημέρωσα για την εκδήλωση μας και την προσπάθεια αναδάσωσης και τους διαγωνισμούς που θα κάνουμε.

Η απάντηση ήρθε πριν λίγο    ...και η Graupner χορηγός της εκδήλωσης μας !!!!!!!!!!

Dear Chris,

The following items will be added (FOR FREE) to your current order

20x 99830
    05x 99826.L and
    05x 99826.XL.

Best regards

Graupner
    Export / International Sales

Τα προϊόντα θα είναι μέσα στην παραγγελία που αναμένουμε σε λίγες μέρες ( με τα πολυπόθητα MT6 )

Μας τα στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ώστε να μοιραστούν σε διάφορους συμμετέχοντες

τα δώρα είναι τα παρακάτω... και είναι αρκετά 30 !!! Δηλαδή οι περισσότεροι που θα πάρουν μέρος στους αγώνες θα έχουν και δώρο

Discription

10  x  GM-Racing raglan T-shirt
    Raglan T-shirt made of 90% cotton and 10% polyester with printed logo.

Product information

20  x  The new GM-racing cap, "World Championship" was costly embroidered with our company's logo, the internet address and the writing "World Champions". The cap consists of 100% cotton.

Thank you for the support,  danke für die Unterstützung
    Giatrakos Chris from Modelteam.gr

Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 19:16:59 »

Χρήστο ,

δέν ξέρω άν θα τα καταφέρω να έρθω , αλλά ... ένα Μεγάλο Μπράβο θα στο πώ γιατί το έργο σου είναι αξιοζήλευτο απο πολλούς επαγγελματίες και φίλους , να το ξέρεις . Οι πελάτες και γενικότερα ο μοντελισμός  πρέπει να το βλέπουν και να το αναγνωρίζουν αυτό ._

Θέλω με τη σειρά μου να προσφέρω και μιά πτερυγούλα "Κοτσύφι" ARF στα δώρα σας . Είναι στη διάθεσή σου να τη δώσεις σε όποιο διαγωνισμό νομίζεις ότι ταιριάζει καλύτερα . Με το πέρας των εκδηλώσεων , δώσε μου διεύθυνση του νικητή και θα του τη στείλω εγώ με Courrier .

Φιλικά , DM
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 29 Σεπ 2009, 13:53:40 από DeltaMan » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 21:55:39 »

Χρήστο ,

δέν ξέρω άν θα τα καταφέρω να έρθω , αλλά ... ένα Μεγάλο Μπράβο θα στο πώ γιατί το έργο σου είναι αξιοζήλευτο απο πολλούς επαγγελματίες , να το ξέρεις . Οι πελάτες πρέπει να το βλέπουν και να το αναγνωρίζουν αυτό ._

Θέλω με τη σειρά μου να προσφέρω και μιά πτερυγούλα "Κοτσύφι" ARF στα δώρα σας . Είναι στη διάθεσή σου να τη δώσεις σε όποιο διαγωνισμό νομίζεις ότι ταιριάζει καλύτερα . Με το πέρας των εκδηλώσεων , δώσε μου διεύθυνση του νικητή και θα του τη στείλω εγώ με Courrier .

Φιλικά , DM

Ευχαριστούμε πολύ Αποστόλη, θα το ανακοινώσω αμέσως, να 'σαι καλά για την υποστήριξη  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 29 Σεπ 2009, 20:41:01 »

MODELTEAM ... τα πάντα ΟΛΑ - χορηγός επικοινωνίας BURN OUT !!!

Στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα θα δείτε την ολοσέλιδη αφίσα της εκδήλωσης με χορηγό το BURN OUT 

Τεύχος 083 - Οκτώβριος 2009
    ....αλλά και στο επόμενο τεύχος αναφορά του EVENT με φωτογραφίες κλπ !!!  Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 09:21:18 »

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Event που διοργανώσαμε.

Αναδάσωση και μοντελισμός στην FRT 11/10/2009 στην Σταμάτα !

Με πολύ σημαντικούς χορηγούς, πάρα πολλά δώρα, εντυπωσιακό θέαμα και δεντροφύτευση  Thumbs up

Καταγράφηκε

ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 09:56:43 »

ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ !!
    Καταγράφηκε
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 10:14:59 »

Δίνεις μαθήματα θέλησης και αποτελεσματικότητας.
    Συγχαρητήρια για αυτήν σου την προσπάθεια
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 18:47:56 »

Χρήστο ...

Ένα έχω μόνο να πώ φίλε ... τον κακό μου τον καιρό που δέν ήρθα ... 

ΕΥΓΕ .
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    itf68
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 20:19:20 »

Αξίζει ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! σε όλους τους συμμετέχοντες σ' αυτήν την προσπάθεια! Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 10:21:57 »

Σας ευχαριστούμε, αν και θα περιμέναμε και κάποια συμμετοχή από όλους τους χώρους, δυστυχώς ανεβάσαμε το θέμα αλλά κανείς δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο πριν ανέβουν οι πρώτες φωτογραφίες, δηλαδή δεν υπάρχει ευαισθησία ή δεν θέλουμε να βοηθήσουμε ??

Δυστυχώς φίλοι μου προσπαθώ να είμαι σε όσο περισσότερες εκδηλώσεις μπορώ, ούτε μου περισσεύει χρόνος, προσπαθώ όμως και συμμετέχω.
    Μπορεί να είμαι καυστικός αλλά η αλήθεια είναι ότι ο "αθέμιτος-ανταγωνισμός" δεν αφήνει το χόμπι μας να πάει μπροστά.

Ζητήσαμε την συμμετοχή όλων, καταστημάτων, εταιριών, μελών ! κανείς δεν χάνει βοηθώντας και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις.

Χαιρόμαστε που τα Ελληνικά φόρουμ έχουν 1000δες μέλη το καθένα ? που είναι όλοι αυτοί κύριοι στις εκδηλώσεις ??

Θα μπορούσαμε να είμαστε 500, 1000 και όχι 150-200 !

Mήπως πείραξε που το οργάνωσαμε σαν Modelteam ? δηλαδή από πότε οι μοντελιστές έχουν διαχωριστεί ? ο καθένας σίγουρα έχει τον χώρο που γράφει, έχει την παρέα του, τα θέματα που τον αφορούν και αυτό είναι πολύ λογικό αλλά οι εκδηλώσεις ΕΝΩΝΟΥΝ και διαφημίζουν τον μοντελισμό δεν απασχολούν τον έναν ή τον άλλο χωριστά, αλλά το σύνολο. Άλλωστε η συγκεκριμένη τουλάχιστον εκδήλωση είχε απ΄όλα όπως το είχαμε προ-αναφέρει, αλλά το κυριότερο είχε ένα κοινωνικό μήνυμα που θα έπρεπε να το φωνάξουμε ΟΛΟΙ μαζί για να ακουστεί !

Οι μοντελιστές πετάνε και τρέχουν στην φύση, γίνονται ένα με αυτήν, την αγαπούν, δεν την καταστρέφουν, είμαστε υποστηρικτές ενός γαλάζιου ουρανού και ενός πράσινου τοπίου και πρέπει να το δείξουμε για να κερδίσουμε τον σεβασμό και την δύναμη που μας αξίζει.

Έχω κατάστημα και όταν λέω λόγια που πικραίνουν, σίγουρα δημιουργώ κάποιες αντιπάθειες, αλλά δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου εάν δεν βγάλω το παράπονο μου. Θα συνεχίσω το θέμα με μερικές ακόμα φωτογραφίες για να δείτε πλάνα από την εκδήλωση.

Σας ευχαριστώ
    Γιατράκος Χρήστος

Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 10:37:40 »

Ο πιο μικρός μοντελιστής (2 χρονών)

Στα μικρά παιδιά μοιράστηκαν εξομοιωτές πτήσης

Καταγράφηκε

Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 10:50:39 »

Σας ευχαριστούμε, αν και θα περιμέναμε και κάποια συμμετοχή από όλους τους χώρους, δυστυχώς ανεβάσαμε το θέμα αλλά κανείς δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο πριν ανέβουν οι πρώτες φωτογραφίες, δηλαδή δεν υπάρχει ευαισθησία ή δεν θέλουμε να βοηθήσουμε ??
    Δυστυχώς φίλοι μου προσπαθώ να είμαι σε όσο περισσότερες εκδηλώσεις μπορώ, ούτε μου περισσεύει χρόνος, προσπαθώ όμως και συμμετέχω.
    Μπορεί να είμαι καυστικός αλλά η αλήθεια είναι ότι ο "αθέμιτος-ανταγωνισμός" δεν αφήνει το χόμπι μας να πάει μπροστά.
    Ζητήσαμε την συμμετοχή όλων, καταστημάτων, εταιριών, μελών ! κανείς δεν χάνει βοηθώντας και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις.
    Χαιρόμαστε που τα Ελληνικά φόρουμ έχουν 1000δες μέλη το καθένα ? που είναι όλοι αυτοί κύριοι στις εκδηλώσεις ??
    Θα μπορούσαμε να είμαστε 500, 1000 και όχι 150-200 !
    Mήπως πείραξε που το οργάνωσαμε σαν Modelteam ? δηλαδή από πότε οι μοντελιστές έχουν διαχωριστεί ? ο καθένας σίγουρα έχει τον χώρο που γράφει, έχει την παρέα του, τα θέματα που τον αφορούν και αυτό είναι πολύ λογικό αλλά οι εκδηλώσεις ΕΝΩΝΟΥΝ και διαφημίζουν τον μοντελισμό δεν απασχολούν τον έναν ή τον άλλο χωριστά, αλλά το σύνολο. Άλλωστε η συγκεκριμένη τουλάχιστον εκδήλωση είχε απ΄όλα όπως το είχαμε προ-αναφέρει, αλλά το κυριότερο είχε ένα κοινωνικό μήνυμα που θα έπρεπε να το φωνάξουμε ΟΛΟΙ μαζί για να ακουστεί !
    Οι μοντελιστές πετάνε και τρέχουν στην φύση, γίνονται ένα με αυτήν, την αγαπούν, δεν την καταστρέφουν, είμαστε υποστηρικτές ενός γαλάζιου ουρανού και ενός πράσινου τοπίου και πρέπει να το δείξουμε για να κερδίσουμε τον σεβασμό και την δύναμη που μας αξίζει.
    Έχω κατάστημα και όταν λέω λόγια που πικραίνουν, σίγουρα δημιουργώ κάποιες αντιπάθειες, αλλά δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου εάν δεν βγάλω το παράπονο μου. Θα συνεχίσω το θέμα με μερικές ακόμα φωτογραφίες για να δείτε πλάνα από την εκδήλωση.
    Σας ευχαριστώ
    Γιατράκος Χρήστος

Εσύ από την μεριά σου έκανες το καλύτερο και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ο καθένας το πώς μοιράζει τον χρόνο του ΔΕΝ μπορείς να τον προβλέψεις και κυρίως να τον κατευθύνεις
    «Μην κάνεις μια καρδάρα γάλα και μετά το κλωτσάς και το χύνεις»
    Συνέχισε την προσπάθεια σου και έτσι πρέπει να κάνεις αφού ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ, μην πτοείσαι και προπάντων να έχεις στο νου σου ότι κάθε τι που κάνουμε κρίνεται και η αξία των ενεργειών μας αποδεικνύεται μέσα απο την διάρκεια που έχει στο πέρασμα του χρόνου.
    Μην πικραίνεσαι και μην πικραίνεις κόσμο μην περιμένεις ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ δεν είναι αυτός ο σκοπός σου
    Μείνε "μπροστάρης" και τα άλλα θα  έρθουν μόνα τους
    Οσο για τον κόσμο μου έλεγε η Γιαγιά μου «το καλό μας  Χρήστο μου θα σου έλεγε.... ο κόσμος δέν το θέλει το ζηλεύει και το φθονεί»

Φιλικά
    Γιώργος
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 11:17:13 από Geοrge » Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: MODELTEAM ... τα πάντα ΟΛΑ !!! - 11/10 στην FRT !!!
    Μεταπήδηση σε: