Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 05:50:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 05:50:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 292
    Συνολικά: 292
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Περίεργο πρόβλημα με OS 50 Hyper + CoolPower 20%  (Αναγνώστηκε 30754 φορές)
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #60 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 14:36:19 »

αυτό λέω και εγώ που είναι η φωτό ανέβασε την Στέλιο!

όταν δείτε κύριε Γιάννη την φωτό, σας παρακαλώ ανεβείτε στο επίπεδο σας, μιας και με την ερώτηση μου το έριξα.αλλα "γιαφτο" είναι η ερώτησης για να γίνονται και από έναν επαγγελματία k "σινχομπιστα" δεν περίμενα μια τέτοια απάντηση 
    Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #61 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 14:59:57 »

Καλησπέρα και από εμένα. Διαβάζω το ποστ από την αρχή και θα ήθελα να πω κάτι. Είναι δυνατόν ένας καταστηματάρχης με τόσα χρόνια μέσα στον χώρο του μοντελισμού , σαν μαγαζί αλλά και σαν μοντελιστής να χαλάει το όνομα του έτσι για πλάκα? Αν είναι δυνατόν. Κι εγώ δουλεύω CP  εδώ και πολλά χρόνια. Ουδέποτε είχα πρόβλημα. Καύσιμο αγοράζω και από τον Κύριο Κούτσουλα αλλά και από αλλού. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Ούτε μπορούμε να πούμε ότι τα έχουν πάρα πολλή καιρό…..γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι μας….. έχουμε μείνει αρκετές φορές από αυτό. Όσον αφορά τα μπεντόνια……τι σχέση έχει αν ξεθώριασε το χρώμα στην ετικέτα με το αν είναι καλό το περιεχόμενο? Καμιά σχέση. Κι εγώ έχω μπετόνια που είναι έτσι. Μάλιστα έχει ξεκολλήσει και το αυτοκόλλητο…..το καύσιμο όμως είναι μια χαρά .Δεν μπορούμε να βγαίνουμε έτσι  αυθαίρετα και να λέμε ότι ο ‘’τάδε΄΄ νοθεύει τα καύσιμα. Ειδικά όταν είναι τόσο στενός ο κύκλος τον μοντελιστών εδώ στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ήταν κάποιο μεμονωμένο γεγονός και δεν οφειλόταν στο καύσιμο. Αλλά και στο καύσιμο να οφειλόταν….δεν ήταν ο σωστός τρόπος αυτός να το δείξουμε. Έπρεπε από την αρχή ο πελάτης και το μαγαζί να μιλήσουν μεταξύ τους και όχι να βγάλουν τα μαχαίρια εδώ μέσα. Και ούτε πιστεύω ότι έγινε νοθεία στους αγώνες για να μείνουν κάποιοι πίσω στην βαθμολογία. Είναι γελοία όλα αυτά που λέγονται εδώ μέσα. Γιατί δεν κάνετε και καταγγελία τότε και στα βενζινάδικα τότε….που εκεί σίγουρα κάνουν τέτοια κόλπα και έχουν μεγαλύτερο συμφέρων? Εδώ τα κάνετε που είμαστε μια κλειστή ομάδα και δεν συμφέρει κανέναν να κάνει ‘’ταρζανιές’’? Να πω ακόμα ότι δεν είμαι και πάρα πολλή τακτικός πελάτης στον κύριο Κούτσουλα και αυτό για να μην βγει κάποιος και πει ότι έχω συμφέρων και τα λέω όλα αυτά γιατί υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που βγάζουν μάτι για το μαγαζί που υποστηρίζουν. Ελπίζω να μην δοθεί άλλη έκταση στο θέμα αυτό γιατί στο τέλος κανένας δεν θα βγει κερδισμένος.

Μωυσιάδης Χαράλαμπος
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #62 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 15:02:51 »

Το περίεργο στην όλη υπόθεση κύριοι είναι ότι ουδέποτε στο παρελθόν  σε αυτό το θέμα ή σε άλλο, αναφέρατε αυτού του είδους την παρατήρηση για τα μπιτόνια.
    Φωτογραφία ποτέ δεν υπήρχε όσο εγώ παρακολουθώ το θέμα.
    Εκ των υστέρων, και εγώ μπορώ να πάω στην ΝΑΣΑ να βγω μια Φωτογραφία και σας πω ότι είμαι αστροναύτης.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλές πτήσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 15:23:08 από GREEKROTORS » Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    MyHelis.com - The RC models store
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #63 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 15:53:32 »

δεν ξέρω αν στην φωτό φαίνεται πόσο κιτρινισμένα είναι και τα 2 δοχεία.οποτε ναι μπορεί και στην ταράτσα.επίσης οι κωδικοί που έχουν πάνω σημαίνουν κάτι?ας πούμε το 082003 θα μπορούσε να είναι Αυγουστός του 2003 όπως περίπου έχουν και τα λάστιχα το DOT ή είναι τυχαίο?

για κάποιο λόγο η φωτό δεν εμφανίστηκε ποτε, ήταν από τα πρώτα post του "μαστελιου" στην πρώτη σελίδα μπορείτε να το διαπιστώσετε, και αν νομίζετε ότι θέλουμε να σας βάλουμε σε μπελάδες η ότι λέμε ψέματα, κάνετε  μεγάλο λάθος, ok το θέμα για εμενα έχει λήξη και από τις απάντησης σας διακρίνω μια ειρωνεία, και καλά κάνετε! αλλα υπάρχουν και αλλα καύσιμα, όπως παραλάβαmε! στο πρόσωπο μου χάσατε, την αξιοπρέπεια σας με τα post και με το να μειώνεται την νοημοσύνη μου  ενώ εγώ έχασα ένα 2 metro yak με το cp, χάσατε πελάτες, ενώ εγώ κάνω την δουλειά μου ακόμα ευχαριστώ και συγνώμη που κατέβασα το επίπεδο σας
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #64 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 16:43:32 »

Επένδυσα λίγο από τον χρόνο μου και ξαναδιάβασα όλα τα μηνύματα αυτού του θέματος.

Τελικά δεν είναι σαφές αν:

Οι διαπιστώσαντες πρόβλημα, αγόρασαν τα δοχεία απ' ευθείας από τον Γιάννη Κούτσουλα, ή μέσω καταστημάτων της περιοχής τους;

Υπάρχει περίπτωση αυτά τα δοχεία να είναι προϊόν άλλου εισαγωγέα;

Υπάρχει περίπτωση κάποιο μαγαζί να είχε αγοράσει εδώ και καιρό μια μεγάλη ποσότητα από τον Γιάννη, (για να πετύχει καλή τιμή) και να την διοχέτευσε στην αγορά πρόσφατα;

Ετσι για την ιστορία.

Την πρώτη εισαγωγή μιάς παλέτας με καύσιμα CP (16 κούτες Χ 4 γαλλόνια) την έκανα προσωπικά για τις ανάγκες μου όπως και για τις ανάγκες δύο φίλων, περίπου στην αρχή της δεκαετίας του 1990. Πολύ ενωρίς, εγώ σταμάτησα να πετάω, ακροβατικά, και έμεινε αρκετό από το δικό μου καύσιμο αποθηκευμένο σε κατάλληλη αποθήκη. Πριν περάσουν δύο χρόνια, τα δοχεία ίδρωσαν από την διήθηση του περιεχόμενου μέσω των πόρων του πλαστικού, και ζάρωσαν, από την διαφορά της ατμοσφαιρικής πίεσης.

Φυσικά τα πέταξα όλα.

Αλλη ιστορία. Φέτος, βοήθησα ένα φίλο με trainer, να κάνει εκπαίδευση. Σποραδικά, κατανάλωνε μία-δύο δεξαμενές το μήνα. Ενώ την άνοιξη ο κινητήρας δούλευε άψογα, στις αρχές του καλοκαιριού, δεν κρατούσε ρελαντί. Το καύσιμο ήταν από το ίδιο δοχείο. Αλλη μάρκα όχι Cool Power.Ο φίλος, πρόσθεσε στο δοχείο λίγη καθαρή μεθανόλη, και αμέσως ο κινητήρας δούλεψε και πάλι κρατώντας καλό ρελαντί.

Τρίτη ιστορία.
    Ημουν σε ένα hobbyshop, και μπαίνει κάποιος άσχετος, και λέει, με έστειλε ένας φίλος να του πάρω καύσιμο 30%.
    Αμέσως βγήκε ένα δοχείο που έγραφε μεν όλα τα απαραίτητα, (σφραγισμένο) αλλά το καύσιμο μέσα ήταν κάτι μεταξύ μαύρου και πράσινου σκούρου, εντελώς θολό. Δεν ξέρω τι απέγινε.  
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #65 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 17:20:03 »

θείε Γιάννη το καύσιμο που αγοράσαμε από τοπικό μαγαζί στην Σύρο προμηθεύεται αποκλειστικά και moto από τον K.Κουτσουλά.
    στο yak που ανάφερα τον δούλεψα με καύσιμο cp15% 2 χρόνον περίπου και δούλευε άψογα τελειωσε το καύσιμο γιάι ήταν κάτω κάτω και έκαψα ένα τεπόζιτο μονο από αυτό μέσα στο "γαραζε",αγοράζω 20 καινούργιο και στον αέρα έκανε νούμερα με αποτέλεσμα 2 σβησίματα αλλάζω το pits mufler με το μαμά αλλάζω ρύθμιση  αλλα 2 σβησίματα και σπάσιμο του μοντέλου ανταλλάσσω το καύσιμο χωρίς να έχω "ιποσπιαστι" κάτι. με το "μαστελιο" μου δίνη ένα 30 cp για τα ελικόπτερα μου και του ντίνο το 20 ari ο κινητήρας 50 hyper που αναφέρει δεν έπαιξε ποτε  προς απογοήτευση του αγοράζει μοτέρ άλλο το οποιο ούτε αυτό έπαιζε, και έτσι ξεκίνησε το post, αλλάζουμε καύσιμο και τα 2 μοτέρ δουλεύουν άψογα το ένα μάλιστα πουλήθηκε! και μένει να δοκιμάσουμε το 160 ari ως που απέμεινε από το αεροσκάφος μου, αν τελικά και αυτό δουλέψει μια χαρά θα είμαι 1000 τις 1000 σίγουρος! παραλάβαμε νέα καύσιμα σφραγισμένα όπως το μπουκάλι του νερού με χαρτάκι και ημερομηνία παραγωγής οποιος τα έχει δουλέψει ξέρει για πια μίλαmε! αυτά ευχαριστώ για την φιλοξενία στο thread αλλα δεν ξανά ασχολούμαι  Thumbs up

Υ.Γ  το post είναι προς εκδήλωση απογοήτευσης και όχι να παρακινήσουμε άλλους μοντελιστές
    Καταγράφηκε

heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #66 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 17:25:20 »

Καλησπέρα και από εμένα. Διαβάζω το ποστ από την αρχή και θα ήθελα να πω κάτι. Είναι δυνατόν ένας καταστηματάρχης με τόσα χρόνια μέσα στον χώρο του μοντελισμού , σαν μαγαζί αλλά και σαν μοντελιστής να χαλάει το όνομα του έτσι για πλάκα? Αν είναι δυνατόν. Κι εγώ δουλεύω CP  εδώ και πολλά χρόνια. Ουδέποτε είχα πρόβλημα. Καύσιμο αγοράζω και από τον Κύριο Κούτσουλα αλλά και από αλλού. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Ούτε μπορούμε να πούμε ότι τα έχουν πάρα πολλή καιρό…..γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι μας….. έχουμε μείνει αρκετές φορές από αυτό. Όσον αφορά τα μπεντόνια……τι σχέση έχει αν ξεθώριασε το χρώμα στην ετικέτα με το αν είναι καλό το περιεχόμενο? Καμιά σχέση. Κι εγώ έχω μπετόνια που είναι έτσι. Μάλιστα έχει ξεκολλήσει και το αυτοκόλλητο…..το καύσιμο όμως είναι μια χαρά .Δεν μπορούμε να βγαίνουμε έτσι  αυθαίρετα και να λέμε ότι ο ‘’τάδε΄΄ νοθεύει τα καύσιμα. Ειδικά όταν είναι τόσο στενός ο κύκλος τον μοντελιστών εδώ στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ήταν κάποιο μεμονωμένο γεγονός και δεν οφειλόταν στο καύσιμο. Αλλά και στο καύσιμο να οφειλόταν….δεν ήταν ο σωστός τρόπος αυτός να το δείξουμε. Έπρεπε από την αρχή ο πελάτης και το μαγαζί να μιλήσουν μεταξύ τους και όχι να βγάλουν τα μαχαίρια εδώ μέσα. Και ούτε πιστεύω ότι έγινε νοθεία στους αγώνες για να μείνουν κάποιοι πίσω στην βαθμολογία. Είναι γελοία όλα αυτά που λέγονται εδώ μέσα. Γιατί δεν κάνετε και καταγγελία τότε και στα βενζινάδικα τότε….που εκεί σίγουρα κάνουν τέτοια κόλπα και έχουν μεγαλύτερο συμφέρων? Εδώ τα κάνετε που είμαστε μια κλειστή ομάδα και δεν συμφέρει κανέναν να κάνει ‘’ταρζανιές’’? Να πω ακόμα ότι δεν είμαι και πάρα πολλή τακτικός πελάτης στον κύριο Κούτσουλα και αυτό για να μην βγει κάποιος και πει ότι έχω συμφέρων και τα λέω όλα αυτά γιατί υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που βγάζουν μάτι για το μαγαζί που υποστηρίζουν. Ελπίζω να μην δοθεί άλλη έκταση στο θέμα αυτό γιατί στο τέλος κανένας δεν θα βγει κερδισμένος.

Μωυσιάδης Χαράλαμπος

πριν απάντησης διάβασε καλά και κατανόησε τα post δεν είπα ότι ξεθώριασε η ταμπέλα η το αυτοκόλλητο, πόσος με ενδιαφέρει, το μπιτόνι όλο ήταν κιτρινισμένο από πολύ καΐρη έκθεση στο περιβάλλον, εγώ που τα έχω στο γκαράζ γιατί δεν κιτρίνισαν? και δεν κατηγόρησα κανένα, απλά έκανα τις ερώτησης μου,και όταν όλοι εσείς που βγαίνετε και μιλάτε περί συμφερόντων όταν σπάγατε τα μοντέλα σας να σας έβλεπα 
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:03:36 »

Φίλε μου ξέρω πάρα πολλή καλά να διαβάζω……συγνώμη που δεν εξήγησα ακριβώς αυτά που έλεγες!!!! Μήπως έπρεπε να κάνω ακριβώς copy paste ότι αναφέρει ο καθένας? Ο γραπτός ο λόγος είναι ποιο δύσκολος από τον προφορικό πάντα και δεν είναι και τόσο εύκολο να εξηγούμε ακριβός αυτό που θέλουμε. Γίνεται αλλά……..θα θέλαμε και μερικές ώρες για να τα γράψουμε όλα. Εγώ γενικός μιλούσα για την αλλοίωση που είχε το μπουκάλι. είπα ότι κι εγώ έχω κάπως τέτοια παρόμοια μπουκάλια και δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω ότι τις περισσότερες φορές αγοράζω κούτα καύσιμο και όχι ένα ένα έτσι! Το κατάστημα που αγόρασες το καύσιμο του είπες τι έχει γίνει? Μήπως αυτός το είχε πάρα πολλή καιρό και σου το έδωσε? Δεν το ξέρω το κατάστημα…….και δεν έχω τίποτα μαζί του……...απλά ρωτάω για να μάθω. Ξέρης με τα βεβαιότητας που το φύλαγε το καύσιμο το συγκεκριμένο κατάστημα? Μπορεί  να το παρέλαβε μια χαρά και να το είχε αφήσει κάπου……όπου και αλλοιώθηκε!!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    mastelios
    Aeromodeller Hero Member

ElyQ/O.S.50H/s9452/DX7/GY611/SAB/B6X

« Απάντηση #68 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:09:18 »

Και μια φωτό που λέγαμε.

Άρα Κ. Γιάννη συμφωνούμε οτί πολλά μπορεί να τύχουν σε ένα μπιτόνι ή κούτα χωρίς κανείς να φταίει/να κάνει επίτηδες. Τσάμπα χαλάμε την ζαχαρένια μας. Τσάμπα προσβολές και ειρωνείες.

* cp-kitrino.jpg (50.51 KB, 800x558 - εμφανίστηκε 303 φορές.)
    Καταγράφηκε

When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes
       turned skyward, for there you have been, and you will always long to return.
                                        &n
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:17:22 »

Αυτά τα 2 ήταν μέσα στην ίδια κούτα? Σφραγισμένη? Αυτό είναι το μπουκάλι με το καύσιμο που γίνεται η φασαρία? Αν ήταν σφραγισμένο εργοστασιακά ρε παιδιά….τότε δεν ευθύνεται κανένας από τους μαγαζάτορες. Κι εγώ όταν αγοράζω κούτα δεν την ανοίγω ποτέ στο μαγαζί. Όταν έρχομαι στο σπίτι μου μόνο.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #70 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:18:41 »

δεν είπα ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις
    είπα να διαβάζεις προσεκτικά το "δεφκρινιζο" για τυχόν παρεξηγήσεις το κατάστημα στην σύρο είναι έμπιστο προς εμενα και το καύσιμο το έχει αποθηκευμένο μακριά από ήλιο όπως είπε και ο στέλιος το άλλαξαν το μπιτόνι και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει νόθευση ο τοπικός καταστηματάρχης το cp και βεβαια ούτε κατηγορώ το κουτσουλά ότι νόθευσε καύσιμο απλά ρώτησα που βρέθηκε το κιτρινισμένο μπιτόνι και δες την φωτό είναι ζουλιγμένο από το στέλιο και όχι από τον καιρό τα ζουλάει και βγάζει από μέσα τον αέρα και τα αποθηκεύει έτσι
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #71 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:20:31 »

Αυτά τα 2 ήταν μέσα στην ίδια κούτα? Σφραγισμένη? Αυτό είναι το μπουκάλι με το καύσιμο που γίνεται η φασαρία? Αν ήταν σφραγισμένο εργοστασιακά ρε παιδιά….τότε δεν ευθύνεται κανένας από τους μαγαζάτορες. Κι εγώ όταν αγοράζω κούτα δεν την ανοίγω ποτέ στο μαγαζί. Όταν έρχομαι στο σπίτι μου μόνο.

Οχι δεν ηταν στην ιδια κουτα.... αρχικα αυτο φενεται πολυ καλα απο τα 2 μπετονια... το αριστερο ειναι απο τις Εισαγωγες του Myhelis και το δεξι απο τις εισαγωγες του Koytsoy..!
    Καταγράφηκε
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #72 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:25:45 »

και τα 2 είναι από το ίδιο κατάστημα στην σύρο και από ότι ξέρω αγοράζουν μονο από κουτσουλά  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #73 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:38:18 »

απλά ρώτησα που βρέθηκε το κιτρινισμένο μπιτόνι

Αν ήταν μέσα στην κούτα ρε παιδιά…..που να το ξέρη ο καταστηματάρχης? Δεν είναι δυνατών να ελένχουνε όλες τις κούτες. Έτυχε και ήταν έτσι. Γι’αυτο ευθύνεται ο προμηθευτής στο εξωτερικό κι όχι αυτοί που είναι στην Ελλάδα.. Πιστεύω ότι όλα είναι μια παρεξήγηση και με αφορμή 1 μπουκάλι….ορισμένοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επίθεση σε ορισμένους. Αν τα μιλήσετε όμορφα και ωραία θα δείτε ότι οι μοναδικοί που δεν φταίνε είναι…….ο πελατης/τες και ο εισαγωγέας στην Ελλάδα.

Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #74 στις: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 18:55:25 »

Ο θειος ειναι οντως αν οχι ο πρωτος χρηστης Morgan CP στην Ελλαδα ειναι απο τους πρωτους και γνωριζει απο παλια την ποιοτητα του συγκεκριμενου καυσιμου.

Αναφορικα με τη φωτογραφια που εστειλε ο συναδελφος αερομοντελιστης. Λοιπον να διευκρινησουμε κατι. Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πως η εισαγωγη CP που ερχεται μεσω Γερμανιας φερει τη νεα ταμπελα (αυτοκολητη με το νεο logo) και τα δοχεια ειναι πιο λευκα.

Η εισαγωγη του Γιαννη απο Αμερικη  δε φερει τη συγκεκριμενη ταμπελα αλλα την παλαια η οποια ειναι βαμμενη επανω στο δοχειο. Αυτο δε σημαινει απλυτως τιποτα, προφανως η Morgan ειχε στοκαρει πολλα απο αυτα τα δοχεια (αδεια) και για λογους κοστους δεν τα πεταξε για να χρησιμοποιησει τα καινουργια. Επισης ο Γιαννης οντας νομιμος εχει ζητησει απο τη Morgan custom ταμπελες στα ελληνικα που πιστοποιουν τα συστατικα του καυσιμου βασει νομου. Προφανως η Morgan μπορουσε να βαλει τις συγκεκριμενες ταμπελες μονο στα δοχεια παλαιου τυπου (αλλα οχι παλαιου καυσιμου).

Ειχα βρεθει πριν 15-20 μερες   ενα μηνα περιπου στο μαγαζι του Γιαννη οταν παραλαμβανε τα νεα καυσιμα (κι αυτα σε παλαιου τυπου δοχεια) ΑΛΛΑ ΦΡΕΣΚΑ.

Σας διαβεβαιω, σαν αθλητης και αερομοντελιστης,  εχοντας καψει τον τελευταιο καιρο αρκετο καυσιμο απο το συγκεκριμενο σε δοχεια παλαιου τυπου (μπορω να στειλω φωτογραφιες απο την αποθηκη μου) πως ουδεποτε αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα. Οι φιλοι που με γνωριζουν ξερουν ποσο "ψειρας" ειμαι με τα μοντελα και τους κινητηρες μου και ποσο καυσιμο εχω καψει τους τελευταιους μηνες. Αν υπηρχε η παραμικρη αμφιβολια δε θα το χρησιμοποιουσα σε καμια περιπτωση.

Φιλικα και με ειλικρινια,

Νικος
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Σεπ 2009, 19:07:38 από Nikolas » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Περίεργο πρόβλημα με OS 50 Hyper + CoolPower 20%
    Μεταπήδηση σε: