|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #182 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 10:04:28 » |
|
Τα καλά κρατάνε λίγο δυστυχώς και προπαντός τα φοιτητικά που είναι από τα καλύτερα χρόνια.  Μετά πας Μυτιλήνη;  Η πας φαντάρος; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #183 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 10:53:00 » |
|
Τα καλά κρατάνε λίγο δυστυχώς και προπαντός τα φοιτητικά που είναι από τα καλύτερα χρόνια.  Μετά πας Μυτιλήνη;  Η πας φαντάρος;  Μετα παω Μυτιληνη και Φανταρος εκει..   .... Κοιτα καθε ηλικια εχει τα καλα της πραγματικα....! ποτε δεν θελησα να γυρησω πισω ηλικιακα επειδηδ ασπουμε περνουσα καλυτερα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #184 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 12:04:10 » |
|
Παύλε σε βλέπω μεσα στην τρελή χαρά...!  Κοίτα μονο να αλλάξεις και τα λαστιχάκια που στειρίζουν το κανοπι στο ελικόπτερο...τα έβαλες ανάποδα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #185 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 12:30:18 » |
|
Παύλε σε βλέπω μεσα στην τρελή χαρά...!  Κοίτα μονο να αλλάξεις και τα λαστιχάκια που στειρίζουν το κανοπι στο ελικόπτερο...τα έβαλες ανάποδα!  xaxa δεν τα εχω βαλει καν...!   τα εχω στο προχειρο Canopy γιατι με αυτο δεν πεταω πρωτες πτησεις..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #186 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 14:36:50 » |
|
Τα καλά κρατάνε λίγο δυστυχώς και προπαντός τα φοιτητικά που είναι από τα καλύτερα χρόνια.  Μετά πας Μυτιλήνη;  Η πας φαντάρος;  Μετα παω Μυτιληνη και Φανταρος εκει..   .... Κοιτα καθε ηλικια εχει τα καλα της πραγματικα....! ποτε δεν θελησα να γυρησω πισω ηλικιακα επειδηδ ασπουμε περνουσα καλυτερα...! Είσαι μικρός ακόμα και για αυτό το λες, αν περάσουν μερικά χρόνια και έχεις αποκτήσει οικογένεια, φυσικά δουλειά και έχεις πολλές σκοτούρες στο κεφάλι σου να δεις πώς θα αναπολείς τα χρόνια αυτά, που φυσικά είναι και ανέμελα. Στα λέω σαν φίλος και χωρίς παρεξήγηση διότι εγώ τα έχω περάσει προ πολλού.  Πάντως και η κάθε ηλικία έχει τα καλά της αλλά τα χρόνια αυτά που διανύεις εσύ πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #187 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 14:38:34 » |
|
Τα καλά κρατάνε λίγο δυστυχώς και προπαντός τα φοιτητικά που είναι από τα καλύτερα χρόνια.  Μετά πας Μυτιλήνη;  Η πας φαντάρος;  Μετα παω Μυτιληνη και Φανταρος εκει..   .... Κοιτα καθε ηλικια εχει τα καλα της πραγματικα....! ποτε δεν θελησα να γυρησω πισω ηλικιακα επειδηδ ασπουμε περνουσα καλυτερα...! Είσαι μικρός ακόμα και για αυτό το λες, αν περάσουν μερικά χρόνια και έχεις αποκτήσει οικογένεια, φυσικά δουλειά και έχεις πολλές σκοτούρες στο κεφάλι σου να δεις πώς θα αναπολείς τα χρόνια αυτά, που φυσικά είναι και ανέμελα. Στα λέω σαν φίλος και χωρίς παρεξήγηση διότι εγώ τα έχω περάσει προ πολλού.  Πάντως και η κάθε ηλικία έχει τα καλά της αλλά τα χρόνια αυτά που διανύεις εσύ πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα. ναι ισως απλα και οταν ημουν γυμνασιο μου λεγαν θα πας φοιτητης δεν θα εχει λεφτα αστα να πανε...ενω το γυμνασιο ειναι χωρις σκοτουρες... μετα για το λυκειο τα ιδια... τωρα τελειωνω αρχιζω σιγα σιγα καμια δουλεια αλλα δεν προβληματιζομαι.. τωρα στην οικογενεια δεν ξερω ισως...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #188 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 14:56:00 » |
|
Είμαστε και κοντονησιώτες MaSt0RaS, η μητέρα μου ήτανε από τα Ψαρά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #189 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 15:02:50 » |
|
Είμαστε και κοντονησιώτες MaSt0RaS, η μητέρα μου ήτανε από τα Ψαρά.
ωραια ωραια... αλλα ας μην βγουμε αλλο OFF θα φωναζει ο johnys(  )...  :P
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #190 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 16:13:35 » |
|
Παύλε σε βλέπω μεσα στην τρελή χαρά...!  Κοίτα μονο να αλλάξεις και τα λαστιχάκια που στειρίζουν το κανοπι στο ελικόπτερο...τα έβαλες ανάποδα!  xaxa δεν τα εχω βαλει καν...!   τα εχω στο προχειρο Canopy γιατι με αυτο δεν πεταω πρωτες πτησεις..! Οχι του κανοπι Παύλε.... των Frames λέω! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #191 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 17:45:07 » |
|
ΑΑΑΑ πτεσματα μωρε..  :P:P το ειχα ψαξει και ειχα δει οτι μπαινουν ετσι δεν ξερω θα το δω βεβαια....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #192 στις: Παρασκευή, 13 Νοε 2009, 22:07:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
f0tak1s73
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #193 στις: Παρασκευή, 13 Νοε 2009, 22:12:06 » |
|
κριμα κριμα κριμα και παλι κριμα.......?αν εχεις το κουραγιο βαλε καμια φωτο να δουμε τι ζημια εγινε.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #194 στις: Παρασκευή, 13 Νοε 2009, 22:25:06 » |
|
δεν εγινε μεγαλη ζημια στο μοντελο οθτε μπουμε ουτε frame σπασανε.. μονο skids, blades , αξονες και κανενα ρουλεμαν...!
αλλα το γαμςτο ειναι το γιατι εγινε??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|