Φίλε Στέφανε, προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν νεαρά άτομα ανάμεσά μας.
Κάποτε αισθανόμουν το ίδιο με εσένα, αλλά βλέπεις το ξεπέρασα χωρίς ''ψυχολογικά προβλήματα''

Σίγουρα ένα άτομο στην ίδια ηλικία με εσένα είναι διαφορετικά,ειδικά στο μοντελοδρόμιο, που έχεις να πείς
και δύο κουβέντες διαφορετικές,απο αυτές που συνηθως λένε οι ''μεγάλοι''.
Ένα πράγμα όμως να θυμάσαι, πως στο hobby που διάλεξες να κάνεις, χρειάζεσαι την πείρα και την εμπειρία
των μεγαλύτερων σε ηλικία, και αυτό θα το μεταδώσεις με την σειρά σου στις επόμενες γενεές αερομοντελιστών κτλ.
Μήν ξεχνας, πως εδώ σε αυτό το forum όλοι είμαστε το ίδιο, και αντιμετωπίζουμε νέους-μεσήλικες-γέρους με την
ίδια αγάπη και χαρά, με όλα μας τα στραβά και τα καλά.KEEP FLYING...
ΦΙΛΙΚΑ
dim
A ρε Δημητρη με πας καποια χρονια πισω τωρα, παντως που και που ειχες και καμια παρειτσα στην ηλικια σου εκει στα Σπατα που πηγαινες...

Φιλε Edge 540 εχω αισθανθει κι εγω στο παρελθον το ιδιο, γιατι ξεκινησα καπου στην ιδια ηλικια με'σενα. Παντα εψαχνα παιδια στην ηλικια μου αλλα που. Στο πρωτο σπασιμο απογοητευση και εξαφανιση απο το μοντελοδρομιο. Οταν εισαι σε μικροτερη ηλικια πρεπει να εχεις καποιο "μπαμπα" να σε βοηθαει στις μετακινησεις κυριως και να σε ενισχυει χρηματικα.
Η συναναστροφη με μεγαλυτερους φιλους αερομοντελιστες εχει πολλα θετικα οπως πρανεφερε ο φιλος Δημητρης. Το θεμα ειναι να διατηρησεις λιγο τις ισσοροπιες και να κοινωνικοποιεισαι μεσω αλλων δραστηριοτητων με παιδια της ιδιας ηλικιας με'σενα, αν δε μπορεις φυσικα μεσω του Αερομοντελισμου. Προσωπικα μεχρι και τα μεταεφηβικα μου χρονια ειχα περασει πολλα Σαββατοκυριακα αλλα και καθημερινες στο μοντελοδρομιο, με αποτελεσμα οταν μπηκα στο πανεπιστημιο να πεσω με τα "μουτρα" που λενε καπου αλλου. Αποτελεσμα? Να εγκαταλειψω τον αερομοντελισμο για καποια χρονια.

Θα προτεινα σε καποιον νεοτερο αερομοντελιστη οπως εσυ να μη κανει το ιδιο, και να διατηρησει τις ισσοροπιες ειδικα στη φαση που βρισκεσαι, οπου αναπτυσσεσαι ποικλοτροπως. Η "ισσοροπια" ειναι το παν κι αν προσπαθησεις να τη διατηρησεις θα πετυχεις, και ευχομαι να πετυχεις ποικιλοτροπως, αερομοντελιστικα και μη.
Φιλικα,
Νικος