Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 14:12:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 14:12:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 96
    Συνολικά: 97
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: "ΜΙΚΡΟΣ" ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 12877 φορές)
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

just flyyyyyyyy!!!!!!

« στις: Δευτέρα, 11 Σεπ 2006, 22:14:17 »

gia sas!!! petao peripou tria xronia aeroplano kai enamisi xrono elikoptero!!! ime dekaexi xronon kai oso kero petao exo ena parapono....dn exo sinantisi enan aeromodelisti stn ilikia mou ite sto modelodromio ite mesa se afto to forum!!!mesa apo tn aeromodelismo exo mathi para polla pragmata apo thema kataskevis akoma k o xaraktiras m exi allaxi(efxome pros to kalo).ma pano apo ola xrostao ena megalo efxaristo se olous osous me voithisan Cheesy Cheesy Cheesy dimiourgisa afto to thema mipos stamatiso na niotho monos! .elpizo na mn sas kourasa idiot2 idiot2 idiot2   
                       filika stefanos                                                                                                                               
    Καταγράφηκε

stefanos
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 11 Σεπ 2006, 22:50:55 »

Στέφανε αν δεις το Γιατί αυτή η σελίδα;, που γράφτηκε τον Ιούνιο του 1997, όταν πρωτοξεκινούσα την προσπάθεια που λέγεται Aeromodelling GR, πρώτο πρώτο γράφεται

• Γιατί δεν βλέπω νέους να ασχολούνται με αερομοντελλισμό.

Γράφω κάποια από τα κύρια αίτια. Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί χρόνια όσους ασχολούνται με την διάδοση και ανάπτυξη του αερομοντελισμού. Από το 1980 θυμάμαι ένα άρθρο ενός δασκάλου στο Model Aviation, που με είχε εντυπωσιάσει, "Why I don't see them anymore", εννοώντας τα παιδιά που πετούσαν μικρά C/L στις αυλές και τα σχολεία.

Τα μικρά ηλεκτρικά έχουν αλλάξει λίγο το τοπίο.

Υπάρχουν και άλλοι στην ηλικία σου, ακόμα περισσότεροι θα ήθελαν ν' ασχοληθούν αλλά δεν έχουν την κατάλληλη υποστήριξη από το σπίτι τους ή στην περιοχή που μένουν.

Επίσης πολλοί από τους παλιότερους έχουν ξεκινήσει στην ηλικία σου ή και μικρότεροι.

Υ.Γ. Αν μας τα έγραφες και στα ελληνικά θα ήταν καλύτερα  Wink
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 11 Σεπ 2006, 23:01:01 »

Φίλε Στέφανε, προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν νεαρά άτομα ανάμεσά μας.
    Κάποτε αισθανόμουν το ίδιο με εσένα, αλλά βλέπεις το ξεπέρασα χωρίς ''ψυχολογικά προβλήματα'' laugh
    Σίγουρα ένα άτομο στην ίδια ηλικία με εσένα είναι διαφορετικά,ειδικά στο μοντελοδρόμιο, που έχεις να πείς
    και δύο κουβέντες διαφορετικές,απο αυτές που συνηθως λένε οι ''μεγάλοι''.
    Ένα πράγμα όμως να θυμάσαι, πως στο hobby που διάλεξες να κάνεις, χρειάζεσαι την πείρα και την εμπειρία
    των μεγαλύτερων σε ηλικία, και αυτό θα το μεταδώσεις με την σειρά σου στις επόμενες γενεές αερομοντελιστών κτλ.
    Μήν ξεχνας, πως εδώ σε αυτό το forum όλοι είμαστε το ίδιο, και αντιμετωπίζουμε νέους-μεσήλικες-γέρους με την
    ίδια αγάπη και χαρά, με όλα μας τα στραβά και τα καλά.KEEP FLYING...

ΦΙΛΙΚΑ
      dim
    Καταγράφηκε
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 11 Σεπ 2006, 23:05:14 »

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΛΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ Ε???) Wink Wink ΑΠΟ ΣΙΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΛΛΙΣΜΟ(ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ)ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ(ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"ΚΟΙΤΑ ΠΑΛΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ".
    Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ GREEKLISH. ...ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ?Huh? Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided
                ΦΙΛΙΚΑ
                ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Καταγράφηκε

stefanos
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 11 Σεπ 2006, 23:25:39 »

ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ(ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"ΚΟΙΤΑ ΠΑΛΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ".

Η απάντηση σε αυτούς είναι ότι εμείς έχουμε τις ροδες για να τροχοδρομούμε!
    Απλά δε θα πετάξουνε ποτέ!
    Καταγράφηκε
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 11 Σεπ 2006, 23:32:26 »

ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ"ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΑΙ" ........ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
    Καταγράφηκε

stefanos
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:06:51 »

Υπάρχω και εγώ είμαι 14 αν και ανακαλυψα τον αερομοντελισμό το προηγούμενο καλοκαίρι τωρα αρχισα να ανακαλυπτώ τον αερομοντελισμό! Grin είμαι μικρός αλλά οτιδήποτε  κάνουν οι άλλοι μπορώ και εγώ να το καταφερω laugh Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν είμαι κανονικός αερομοντελιστής αφου δεν έχω πετάξει ποτέ αλλά ελπίζω σύντομα. Αν και με λιγοστές γνωσεις, εμπειρία, ΑΜΕΣΗ βοήθεια, αλλά με  πολυ επιμονή και υπομονή και αγάπη για αυτο που κάνω θα τα καταφέρω αργά ή γρήγορα.  Azn
    Καταγράφηκε

Never give up!
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:15:30 »

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΙ!!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up mike ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!! angel angel angel ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΑ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!! buck2 buck2 buck2 buck2
    Καταγράφηκε

stefanos
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:18:16 »

Με αφορμη το φιλο Στεφανο θα ηθελα να δωσω μια εξηγηση γιατι δεν βλεπουμε νεους στο χωρο. Τουλαχιστον γιατι δεν μπηκα και γω απ τα 15 μου και μπηκα τωρα στα 25...

Οταν πρωτοηρθα σε επαφη με το μοντελισμο το 1995, εντυπωσιασμενος απο τα RC κυριως, και ηθελα να αγορασω και γω το δικο μου αεροπλανο. Ξεκινησα λοιπον παιρνοντας το MODELLING (Μαρτιος 1995). Κοιταω τα αρθρα, τις διαφημησεις, παω και στα μαγαζια... σκουρα τα πραγματα   Φαγαμε ακυρο τοτε
    Γιατι κακα τα ψεματα οταν για να ασχοληθει καποιος ηθελε πανω απο 150 χιλιαδες δραχμεες τοτε, περιπου τα 2/3 ενος νορμαλ μισθου, πως αυτος ο ερμος γονιος με τα τοσα αλλα εξοδα να κανει ενα τετοιο δωρο στο παιδι του???
    Καλως η κακως ειναι τα φροντηστηρια για τα μαθηματα, φροντηστηρια για ξενες γλωσσες, εξοδα του σπιτιου... αν τα βαλουμε κατω ειναι too much να επομισθει η οικογενια ενα χομπυ του παιδιου που σε τελικη τα εξοδα του δεν ειναι μονο της αγορας του μοντελου, τρεχουν συνεχεια. Μα τα καυσιμα, μα τα ανταλακτικα, αξεσουαρ και παει λεγοντας...Αναλογισου και το γεγονος να μην υπαρχει ενασχοληση απο τους γονεις, το μικροβιο που λεμε, καθως και καποια κληρονομια σε μοντελα, υλικα κλπ... πολυ θελει για να αργησει καποιος να μπει στο χωρο? Ακομα και τωρα αν δεν κανω λαθος η αγορα και η ενασχοληση με τον αερομοντελισμο αποροφα ενα σημαντικο κομματι του μισθου.
    Ετσι λοιπον τωρα στα 25 που εχω μια δουλεια και μπορω να αφιερωνω καποια λεφτα, ασχολουμαι με το χομπυ. Οποτε φιλε Στεφανε μην απορεις που δεν βλεπεις ατομα μικρα σε ηλικια να ασχολουνται με το μοντελισμο... Undecided
    Σιγουρα το να ερχεται κοσμος και μαλιστα κατω των 20 ειναι οχι απλα ευχαριστο αλλα τι να πω Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Τελος παντων, εσυ Στεφανε συνεχισε οπως εισαι ακαθεκτος και σιγουρα δε θα χασεις!!!
    Καταγράφηκε
    jkapet
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:18:53 »

Καλησπερα φιλε edge540.... Μην ανησυχεις και εγω ακουω της ιδιες βλακιες απο τους φιλους μου  idiot2 idiot2 οταν παθαινω καμια στραβη αλλα τους γραφω κανονικα γιατι αυτοι δεν εχουν τα κοτσια να ασχοληθουν ποτε με αυτο το αντικειμενο...... Μην κολλας σε οτι σου λενε κ κοιτα να συνεχισεις να κανεισ το κεφι σου και να το χαιρεσαι... Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:27:47 »

Εγώ να δείτε τι τραβάω από τους φίλους μου  όταν παίζω στο simulator και ποσπαθώ να κανω κανένα ακροβατικό και συνήθως το μοντέλο γίνεται kit αλλά αυτά μόνο στην αρχή όταν τους δίνω τον μοχλό δεν μιλάνε και φέυγουν αφού παραδέχονται πόσο δυσκολο και πόσο επιμονη θέλει για να καταφέρεις να πετάξεις (που να τολμήσουν και την προσγείωση) Grin
    Καταγράφηκε

Never give up!
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:31:55 »

ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!ΕΦΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΑΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ angel laugh angel laugh.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΔΝ ΩΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!! !!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Huh?? worry worry worry worry
    Καταγράφηκε

stefanos
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:35:49 »

Μεγαλη υποθεση η προικκα!!  Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:39:46 »

ΠΡΟΙΚΑ Ε?Huh?ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΥΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ!!!!! laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

stefanos
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 12 Σεπ 2006, 00:44:07 »

Ευτηχώς που εγώ έχω μαζέψει αρκετά λεφτα για αρχή αλλα κάθε φορα στις γιορτες μαζεύω αρκετα το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω προς το παρόν υπομονή μέχρι την παρασκευή
    Καταγράφηκε

Never give up!
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: "ΜΙΚΡΟΣ" ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ
    Μεταπήδηση σε: