Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 12:23:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 12:23:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 7
    Επισκέπτες: 93
    Συνολικά: 100
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: "ΜΙΚΡΟΣ" ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 12872 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 21 Οκτ 2006, 21:23:11 »

Βρε βρε και ότι είχα αρχίσει να απογοητεύομαι που βλέπω μόνο παλιούς που μεγάλωσαν στο χόμπυ Τι όμορφο να βλέπεις νέους με παρόμοιες ανησυχίες. Μου θυμίζετε ρε παιδιά τώρα το δικό μου ξεκίνημα όταν τόόόόόόότε κάπου στην 2α γυμνασίου ήταν Χριστούγεννα και είχαν έρθει οι γονείς μου από Γερμανία. Τότε στη Λάρισα γινόταν ένα παζάρι και μαζευόταν κόσμος πολύς. Θέλαμε με το αδερφάκι μου να βγούμε και μεις μια βόλτα. Οι γονείς και οι θείοι μας έδωσαν κάποιο χαρτζιλίκι που συνολικά ήταν πάρα πολύ. Θα μπορούσαμε να περάσουμε πολύ ωραία αλλά όταν κατεβήκαμε στο παζάρι προσέξαμε σε μια βιτρίνα το Coxάκι να περιμένει υπομονετικά τον πρώτο που θα το αγοράσει. Μπήκαμε, δώσαμε όλο το χαρτζιλίκι μας και το πήραμε παρόλο που ξέραμε την γκαζούρα που θα ακούγαμε και ότι θα είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τόσο παχύ χαρτζιλίκι. Δε μας ένοιαζε όμως. Άναψε μέσα μας η φλόγα και από τότε το καημένο το coxάκι τράβηξε τα πάνδεινα μιας και δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε πλέον τα παρελκόμενα και καύσιμα να το βάλουμε μπροστά με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε μετσχηματιστές και οινόπνευμα και κρατώντας το στο χέρι. Καίγαμε το μπουζί του και το αντικαθιστούσαμε με αντιστάσεις, χαλάσαμε το ντεποζιτάκι του, τις βίδες του τι τράβηξε το έρμο  laugh laugh Και φτάσαμε τώρα να θέλουμε να φτιάξουμε JET και κατεβαίνουμε και σε αγώνες. Σαν χθες μου φαίνονται όλα αυτά.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 21 Οκτ 2006, 21:31:29 »

Στέφανε υπάρχει κιάλλος στην ηλικία σου εδώ μέσα ο Φώτης (fotis400).
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 21 Οκτ 2006, 21:39:42 »

είμαι  και εγω 14 εχω γινει και φιλος με τον Στεφανο μεσω πμ αλλα με βοηθαει παρα πολύ!
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Οκτ 2006, 21:51:01 από mike@$ » Καταγράφηκε

Never give up!
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 21 Οκτ 2006, 22:11:43 »

Ετσι Έτσι τόπο στα νιάτα χεχεχε.
    Καταγράφηκε

Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 30 Οκτ 2006, 11:29:28 »

Ετσι ετσι να μαζευοναι σιγα σιγα οι νεοι...Κατεβηκα στο μοντελοδρομιο την Παρασκευη και υστερα απο πολυ πολυ καιρο ειδα επιτελους εναν νεο στην ηλικια μου.Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα!Ειναι αλλιως να συναναστρεφεσαι με ατομα της ηλικιας σου και αλλιως με μεγαλυτερους.Εννοειται οτι σε αυτο το χομπυ πρεπει να εχεις διπλα σου τον μεγαλυτερο και εμπειροτερο αλλα ειναι πολλες οι στιγμες που λες μεσα σου,μακαρι να ειχα εναν συνομιλικο διπλα μου να λεγαμε και διαφορα αλλα οπως φερει πειν για κοπελιτσες.Δε μπορεις με εναν 50αρη να τα πεις το ιδιο ευκολα σε σχεση με εναν 22αρη.Υπαρχει κι ενας σεβασμος απεναντι στον μεγαλυτερο σου ακομη κι οταν σε περνα 3+ χρονια!
      Οπως και να εχει,το χομπυ μας θελει νεους στον χωρο!Πως αλλιως θα διαδοθει η ιδεα της πτησης,κατασκευης κ.α.?Απο την αλλη ομως χαιρομαι που βλεπω ολους αυτους τους μεγαλυτερος απο εμενα να βρισκονται στο μοντελοδρομιο και να ενασχολουνται με τα αερομοντελλα τους απο το να ειναι στα καφενεια,να πινουν κια να τζογαρουν πανω στα χαρτια!Πολυ μα πολυ καλυτερα και ας δινουν 5 δραχμες παραπανω για  καυσιμα,ανταλλακτικα κ.τ.λ. Ζητω συγγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος.Και παλι ενα μπραβο προς ολες τις ηλικιες!   Wink
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 30 Οκτ 2006, 12:13:11 »

Ωχ 
    Πάντως και μεις μιλάμε για κοπελίτσες δεν έχουμε πρόβλημα σαυτό χιχιχι  Wink
    Καταγράφηκε

edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 11:47:27 »

εγω την λυση ως προς παρεα με συνομιληκους την βρηκα για το μοντελοδρομιο! Thumbs up σερνω μαζι μου
    κανεναν φιλο!μπορει να μην ξερει απο αερομοντελλισμο αλλα κανουμε ωραιες συζητησεις για αλλα θεματα......... Azn Azn Azn
    Καταγράφηκε

stefanos
    TASOS v2
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 15:15:48 »

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 16 ΧΡ. ΙΣΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (ΤΟ RAPTOR 30 v2) ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ....... ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ... 
    Καταγράφηκε
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 16:10:28 »

γεια σου τασο!εγω ειμαι 17 χρονων και πεταω και εγω ενα χρονο και κατι αλλα του εχω παρει τον αερα!παρολο που ειχα μια καλη πτωση δεν το εβαλα κατω και συνεχισα!!εγω πεταω με ενα hirobo shutle plus με μερικα upgrades(μετα την πτωση)@! devil devil devil Thumbs up Thumbs up Thumbs up Azn Azn
    Στεφανος
    Καταγράφηκε

stefanos
    TASOS v2
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 16 Νοε 2006, 17:18:56 »

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΓΩ ΤΟ RAPTOR ΤΟ ΕΧΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΜΝΗ ΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΡΟ ΝΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ 2 SERVO ΕΞΤΡΑ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΥΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΥΜΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ RAPTOR. Grin Grin Grin laugh laugh Cheesy Grin
    Καταγράφηκε
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 16 Νοε 2006, 17:39:22 »

ευτηχως εγω την γλυτωσα ΜΟΝΟ με τα συνιθιμενα!αν και σε κοστος τα συνιθισμενα ανταλακτικα μου κοστισαν την μιση αξια που εχει το ελικοπτερο καινουριο! buck2 buck2 buck2 buck2 buck2 buck2 buck2
    Καταγράφηκε

stefanos
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: "ΜΙΚΡΟΣ" ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ
    Μεταπήδηση σε: