|
spiros pap.
|
 |
« στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 13:49:48 » |
|
γεια σε ολους. θα ειθελα να ρωτισω τι γνωριζεται γι αυτη την τ/λ.. θελω να την βαλω σε ε/π..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
cu19x
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 14:04:17 » |
|
γεια σε ολους. θα ειθελα να ρωτισω τι γνωριζεται γι αυτη την τ/λ.. θελω να την βαλω σε ε/π..
Καλησπέρα. Σε τι ε/π?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 Trex 600NSP HDX 450 V3 Walkera 36 Kyosho EP Caliber M24
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 14:10:14 » |
|
είναι πάμφηνη πέρνει μόνο 4 μπαταριες που κρατάνε κανα 2μηνο και έχει ρύθμηση για ευροπαικό και αμερικάνικο power setting (100mW και 400mW αν δεν κάνω λάθος) εγώ πετάω με αυτήν και τα ε/π μου ένα belt και ένα mini titan αλλα σε κάτι μεγαλήτερο θέλεις 7 κάναλη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 15:07:41 » |
|
Παρε 7 καναλια θα τα χρειαστεις σιγουρα στο μελλον.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 16:23:00 » |
|
χωρις να την εχω αυτη την τ/κ και χωρις να θελω να την θαψω θα αναφερω ενα γεγονος
Ενα παληκαρι πεταγε ενα μοντελο βενζινης 50cc και χωρις προφανη λογο το μοντελο επεσε χωρις να ακουει στις κινησεις του πιλοτου
Θα μου πει καποιος οτι υπαρχουν πολλοι λογοι για να πεσει ενα μοντελο
Οταν λοιπον μαζεψαν τα κομματια δοκιμασαν να δουν οι τριγυρω τι εφταιγε
Καθως λοιπον απομακρινονταν ο πομπος απο τον δεκτη τα πηδαλια δεν λειτουργουσαν σωστα
Το γεγονος αυτο δεν το λεω για να θαψω την τ/κ αλλα για να δουμε αν υπαρχουν παρομοια περιστατικα και απο αλλους κατοχους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 3 Αυγ 2009, 16:32:16 » |
|
Καθως λοιπον απομακρινονταν ο πομπος απο τον δεκτη τα πηδαλια δεν λειτουργουσαν σωστα Μήπως δεν είχε γίνει το range test? ή το σωστό bind? Γενικώς έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα  με τις spektrum αν και οι κάτοχοι τους, τις υποστηρίζουν με πάθος. Δε λέω, το μενού τους και η τιμή τους είναι γαργαλιστικά,  αλλά.........δεν ξέρω τι να πώ. Επειδή έχω βρεθεί σε αυτό το δίλλημα  να πάρω ή την dx6i ή την futaba 7c τελικά μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την 7c.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 09:19:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 12:38:06 » |
|
Mε hitec servo δουλευει αλλα αυτα ειναι για αεροπλανα και δεν ειναι για ελικοπτερα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 13:41:51 » |
|
τις υποστηρίζουμε με πάθος όσοι δεν είχαμε προβλήματα γιατί είναι πάμθηνη και πολύ βολική για αεροπλάνα θα έλεγα λόγο των μεγάλων διαδρομών στα stick τώρα στα ε/π που πρέπει να έχουμε μικρές διαδρομές κάποιους δεν τους βόλεψε... έχω να σου πρωτίνω να την δοκιμάσεις αν την έχει κάποιος φίλος σου και την dx6i και την dx7 αλλα και τις αντίστοιχες της futaba και αυτές που χρησημοποιούν το σύστημα της Xtreme πέρα απο αυτές τις εταιρίες μην πάς... τώρα για τα προβλήματα που υπήρξαν δεν υπάρχουν τώρα μόνο που πρέπει να προσέξεις την τροφοδοσία του δέκτη προτίνω lipo και bec και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
johnraptor
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 14:27:14 » |
|
Είμαι και εγώ παιδιά φανατικός φουταμπακιας αποφάσισα να παρω μια spectrum τηλεκατευθυνση αλλα θα επιμυνω futaba μετα απο πολλα παραπονα και μικροπροβληματα που διαβασα σε ξενα φορουμ για τις spectrum. και παλι απο πολλές απόψεις 7 κανάλια η μία 9 η 10 η αλλη απο την αλλη οτι πληρωσεισ παιρνεις εξαρταται μεχρι ποσο μπορει να αντεξει η τσεπη σου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 14:44:28 » |
|
Για θερμικό ελικόπτερο η καλύτερη λύση είναι μια 7κάναλη,  αν στο μέλλον χρειαστείς να βάλεις και governor. Εκτός απο την μεγαλύτερη ποικιλία στο μενού  θα έχεις και ενα κανάλι παραπάνω που ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου χρειαστεί ή όχι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 14:59:36 » |
|
το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι κάνει reset μετα απο παρατεταμένη πτώση τάσεως και όχι απο στιγμιαία αλλα αν έχεις bec δεν θα το ζήσεις ποτέ τίποτα άλλο δεν εχουν , αλλά ότι και να προκήψει η horizon έχει πολύ καλή υποστήριξη πελατών μέχρι και αναβάθμηση δωρεάν στους δέκτες έκανε για να έχουν το quick reconnect και αντικατέστισε ολόκληρες παρτίδες πάλι τσάμπα απο προβληματικά vapor μην ανησηχείς για τπτ πάρε αυτή που αντέχει η τσέπη σου και αυτή που ταιριάζει στα δάκτυλα σου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 4 Αυγ 2009, 15:09:35 » |
|
Σας ευχαρηστω ολους για τη βοηθεια παιδια.. ειναι παντοσ οποσ το βλεπει ο καθε ενας και ταυτοχρρονα και η τσεπη του... τι εννοειτε bec  το voltage regulator??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|