|
johnraptor
|
 |
« στις: Πέμπτη, 30 Ιουλ 2009, 13:56:09 » |
|
καλησπέρα σε όλους πρόσφατα απέκτησα ενα τζετ to j 10 from hobby city 'εχω μία ερώτηση τα καναρ να τα χρησιμοποιησω σαν ελεβατορ η να μην τα χρησιμοποιησω να τα κανω σταθερα και να χρησιμοποιησω τη μιξη ελεβον ετσι ωστε τα ελερονς να ειναι και ελεβατορ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 30 Ιουλ 2009, 14:21:26 » |
|
Οπως το βλέπω μάλλον για σταθερά τα κόβω, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στο manual τι προτείνει ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 30 Ιουλ 2009, 14:44:54 » |
|
Πολύ ορέο μοντέλο. Το ήθελα για πρώτο edf αλλά μου συνέστησαν κάποιο λιγότερο πολύπλοκο για αρχή. Τα canards μπορείς να μην τα χρησιμοπειείσεις αν δε θες. Δεν θα έχεις πρόβλημα στην πτήση. Ίσα ίσα θα είναι λιγότερο πολύπλοκο στην πτήση και στην κατασκευή και μειώνεις τις πιθανότητες να το κατασκευάσεις λάθος. Περιμένω φωτο και κανενα βιντεάκι μόλις το τελειώσεις καθώς και να μας πεις πως πετάει.
P.S. Κύριοι Admin και Moderators. Μήπως θα ήταν ωραίο να είχαμε μία κατηγορία ξεχωριστή για edf γιατί ενδιαφέρουν πολύ κόσμο και χάνονται μέσα στα υπόλοιπα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
johnraptor
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 30 Ιουλ 2009, 16:10:57 » |
|
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΡ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΈΝΟΥΝ ΑΡΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΡΟΝΣ ΣΑΝ ΕΛΕΒΟΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΑΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΤΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 4 ΣΕΛΗ 3000 ΜΙΛΙΑΜΠΕΡ 30 Σ ΦΑΝΑ 7 ΊΝΤΣΕΣ ΤΗΣ ΧΑΟΥΙ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ AMMO GREAT PLANES ΡΕΥΜΑ 130 Α ΦΟΥΛ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΟΜΑΛΗ ΚΑΜΠΎΛΗ ΒΓΆΖΕΙ 1200 ΒΑΤ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠ ΤΟΥ ΕΛΕΒΕΙΤΟΡ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΜΟΝΟ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
johnraptor
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 30 Ιουλ 2009, 16:13:24 » |
|
ΣΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΕΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΕΥΤΟΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΕΒΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΡ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΙΟΣ ΠΙΟς ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΑ ΤΖΕΤ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
pilot-f16
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 17 Οκτ 2009, 23:37:03 » |
|
φιλε μου το ειχα το μοντελο απο τον κινεζο.επισησ ειχα το ιδιο απο gws...το gws φυσικα ειναι καλητερο κατα πολυ...εγω και στα δυο τα χα να δουλευουν σαν ελεβαιτορ.αλλοι τα κανουν μιξοι..γνωμη μου καντα ελεβαιτορ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e