|
dhiotis
|
 |
« Απάντηση #165 στις: Τρίτη, 26 Ιαν 2010, 18:55:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #166 στις: Τρίτη, 26 Ιαν 2010, 19:03:04 » |
|
Βρε ναι σας λέωωωωωωω.Δεν κάνω πλάκα.Αφου είχα σκοπο να πάρω την κάμερα και να τραβήξω video.Tώρα όποτε ξαναποκτήσω τ/κ θα έχει video
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #167 στις: Τετάρτη, 27 Ιαν 2010, 00:04:55 » |
|
Λυπάμαι πολύ φίλε koumparos για την ατυχία που είχες με την τ/κ.  Πιστεύω να την φτιάξεις σύντομα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #168 στις: Κυριακή, 4 Απρ 2010, 20:13:03 » |
|
Να με πάλιιιιι.Και χωρίς να έχω λύση το πρόβλημα.  Το ε/π πλέον δεν είναι ΗΚ αλλα algin με τόσα ανταλλακτικα που του έχω βάλει.Και λεώ.Πετάω το ε/π με trucking 0 προσγειώνω το ε/π , το αφήνω 10 λεπτα να κρυώσει βάζω καινουργια μπαταρία πετάω και να το trucking 2 μοιρων και μεγαλύτερο.Και ερωτώ.Μήπως όλα αυτά είναι από servo και προσπαθω τόσο καιρό να βρω τι φταίει?'Η άμα ήταν από servo απλά τριμαρα το ε/π.Μήπως κάποιο servo απλά δεν βρίσκει κέντρο???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #169 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 12:30:17 » |
|
Eπιτέλους τέλος.Είχα 3 servo που δεν κέντραραν με τίποτε. Να κάνω μια ερώτηση.Αλλαξα μονοδρομικό γιατί άκουγα λίγο θόρυβο και το καινούργιο που έβαλα γλυστράει μέσα στον μεταλλικό δίσκο.Παίρνει κάτι αυτό ,κυάνο loctate,ή πάμε για καινούργιο δίσκο που έχει περασμένο το μονοδρομικό?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #170 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 13:19:42 » |
|
Αλλαξα μονοδρομικό γιατί άκουγα λίγο θόρυβο και το καινούργιο που έβαλα γλυστράει μέσα στον μεταλλικό δίσκο.Παίρνει κάτι αυτό ,κυάνο loctate,ή πάμε για καινούργιο δίσκο που έχει περασμένο το μονοδρομικό?
Κόλλες και συναφή υλικά, απαγορεύονται "αυστηρώς". Πρέπει να κατανοήσεις τι δουλειά κάνει το μονοδρομικό σε ένα ελικόπτερο.. "Ισως" σου φαίνεται ότι γλιστράει. Ελενξε άν κομπλάρουν τα γρανάζια, ώστε να γυρνάνε και τον άξονα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #171 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 13:40:39 » |
|
Tράβιξα τα 2 γρανάζια για να τα ξεχωρίσω και βγήκε και το μονοδρομικό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #172 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 14:24:16 » |
|
Ααα..... τόσο καλά είναι τα πράγματα..  Το μονοδρομικό θα πρέπει να μπαίνει τόσο σφιχτά, που να χρειάζεται μέγγενη. Κάπου υπάρχει λάθος, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πού.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #173 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 15:58:18 » |
|
Εσφυξα το δισκάκι που περνά το μονοδρομικό σιγα σιγα στην μέγγενη και σφήνωσε το μονοδρομικό.Το δοκίμασα κα πετάει.θέλω ανταλλακτικό ή πιστευεται ότι είμαι ΟΚ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #175 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 17:06:49 » |
|
Εσφυξα το δισκάκι που περνά το μονοδρομικό σιγα σιγα στην μέγγενη και σφήνωσε το μονοδρομικό.Το δοκίμασα κα πετάει.θέλω ανταλλακτικό ή πιστευεται ότι είμαι ΟΚ?
Εσύ τώρα...... πήγες να τετραγωνίσεις τον κύκλο..  Προσωπικά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη έτσι στον αέρα.. Οτι κάνεις είναι με δική σου ευθύνη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #176 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 17:31:06 » |
|
Γιατι δεν σας τα λέω καλά???Απλά πιστεύω ότι το αλουμίνιο δεν είναι και τόσο σόι και με την εξαγωγή του μονοδρομικού ο κύκλος έγινε κολυμπήθρα και το μονοδρομικό κολυμπάει.Πάντος θα πάω να πάρω ένα καινούργιο γιατί σήμερα που το πέταξα και δεν είδα trucking μετά από 5 μήνες συγκινήθηκα τόσο πολύ που κόντεψα να βάλω τα κλάματα  και λέω είναι κρίμα τώρα να πέσει απο μια τέτια μα......ία.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #177 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 17:32:39 » |
|
άρα δεν θέλεις άλλο ρουλεμάν... αλλη θήκη μονοδρομικού θέλεις... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #178 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 17:47:45 » |
|
AKΡΙΒΩΣ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #179 στις: Δευτέρα, 12 Απρ 2010, 20:57:01 » |
|
Αντε koumparos το τελευταίο έμεινε και τελειώνεις για να το ευχαριστηθείς επιτέλους.  Μπορείς όμως να μας πεις τι σέρβο τους είχες πρώτα επάνω και δεν κεντράριζαν όχι για κάποιο άλλο λόγο για να μην την πατήσει και άλλος με αυτά τα σέρβο.  Πάντως δεν μπορείς να πεις η διάγνωσή μου ήταν σωστή. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|