|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 10:56:53 » |
|
Αυτά τα ξέρεις από προσωπική σου εμπειρία ή τα έχεις διαβάσει?? 1.Το ότι δεν έχει thust τα tail blades τι πρόβλημα μπορει να δημιουργήσει? 2.To servo mound της ουράς δεν είναι και το καλύτερο αλλά πιστεύω ότι για scale πτήσης που κάνω εγώ ως νέος δεν θα έχει πρόβλημα. 3.Τα γρανάζια αυτά θα τα άλλαζα και εγώ λόγω κακής εμπειρίας από το 450 4.Δημιουργούν traking ακόμη και σε scale πτήση ή υπάρχει θέμα μόνο σε 3d?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 11:18:29 » |
|
Αυτά τα ξέρεις από προσωπική σου εμπειρία ή τα έχεις διαβάσει?? 1.Το ότι δεν έχει thust τα tail blades τι πρόβλημα μπορει να δημιουργήσει? 2.To servo mound της ουράς δεν είναι και το καλύτερο αλλά πιστεύω ότι για scale πτήσης που κάνω εγώ ως νέος δεν θα έχει πρόβλημα. 3.Τα γρανάζια αυτά θα τα άλλαζα και εγώ λόγω κακής εμπειρίας από το 450 4.Δημιουργούν traking ακόμη και σε scale πτήση ή υπάρχει θέμα μόνο σε 3d?
κοιτα εγω προσωπικα στα tail grips σε 2-3 ελικοπτερα ειχα βγαλει τα thrust bearings για να φυγουν οι τζογοι.. Τα ελικοπτερα ακομα πετανε αριστα....! και χωρις τζογους... Βεβαια ισως ιενια κακο λογω του οτι δεν εχουν μεγαλες ανοχες αλλα δεν προκεται να φτασω σε τετοιο σημειο..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ghost_
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 15:32:38 » |
|
Τα λέω από προσωπική πείρα γιατί το είχε πάρει ένας φίλος και το φτιάξαμε παρέα.Τα thrust χρησιμοποιούνται για να αποσβένουν μεγάλα αξονικά φορτία.Τώρα το πόσο είναι απαραίτητα και το πόσο όχι δεν γνωρίζω απλά όλα τα ελικόπτερα έχουν thrust στη ουρά οπότε κι εμείς χρησιμοποιήσαμε thrust στην ουρά.Τώρα το σέρβο mount αν πετάς απλά κι ωραία θα σου κάνει αλλά όταν κάποια στιγμή θα θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω δεν θα επαρκεί.Τώρα τα dampers ναι δημιουργούν tracking και σε scale πτήση γιατί δυστυχώς είναι ολίγον άχρηστα. Βέβαια τα ανταλλακτικά που σου πρότεινα δεν είναι ακριβά 35 ευρώ κάνουν αν θυμάμαι καλά...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 15:35:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ghost_
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 15:38:07 » |
|
Ομολογώ ότι μόλις διάβασα την πρώτη πρόταση ψάρωσα λίγο...!! Ναι όντος είναι φτηνό ελικοπτεράκι και μπορώ να πω ότι είναι τα μισά λεφτά αυτά τα ανταλλακτικά αλλά θα έχεις ελικοπτεράρα(γιατί είναι όντως πολύ καλό) με 90 ευρώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 16:27:59 » |
|
To ποσό δεν είναι τρομερό. Εγώ βέβαια έκανα πατέντες, και πρός το παρών δεν έχω αλλάξει τίποτα. Τρύπησα και τα δύο αξονάκια με τρυπάνι 1mm, μια και είχα περιθώριο. Βέβαια μόνο hoverάκι έχω κάνει και βλέπουμε.
Πληροφοριακά, ούτε ο ράπτορας έχει thrust bearings στο tail.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 16:30:20 » |
|
..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 17:27:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Δευτέρα, 23 Νοε 2009, 18:07:35 » |
|
Εντάξει, δεν ηταν και τίποτα τρομερό... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
cu19x
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2009, 09:57:30 » |
|
Εντάξει, δεν ηταν και τίποτα τρομερό...  Όπως πάντα ταπεινός
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 Trex 600NSP HDX 450 V3 Walkera 36 Kyosho EP Caliber M24
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 11:57:35 » |
|
Σήμερα τελείωσα το δέσιμο του ε/κ και το έστεισα έτσι ώστε να σετάρω και την ουρά.Δεν τα κατάφερα γιατί αυτό που μου κάνει είναι ότι σε λειτουργεία γυροσκοπείου Normal και όχι head lock στην αρχή του Throttle η ουρα φεύγει αριστερά το τριμάρω και όταν φτάσω στο 50% του Throttle η ουρά φεύγει δεξιά.Το γυρο είναι Futaba gy401 Και το servo mks 8910
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 12:10:12 από koumparos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 14:10:10 » |
|
Σήμερα τελείωσα το δέσιμο του ε/κ και το έστεισα έτσι ώστε να σετάρω και την ουρά.Δεν τα κατάφερα γιατί αυτό που μου κάνει είναι ότι σε λειτουργεία γυροσκοπείου Normal και όχι head lock στην αρχή του Throttle η ουρα φεύγει αριστερά το τριμάρω και όταν φτάσω στο 50% του Throttle η ουρά φεύγει δεξιά.Το γυρο είναι Futaba gy401 Και το servo mks 8910
σε hh την κρατάει καλά? αν ναι δεν έχεις πρόβλημα.εκτος αν έχεις σκοπό να πετάξεις σε normal.πάντως δεν θα σου συνιστούσα να χρησιμοποίησεις trim η sub trim με αυτό το γυροσκόπιο. φιλικα Λαμπρος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
nacra
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 14:21:28 » |
|
Γειά σας. Απο που μπορώ να το πάρω αυτο το ε/π ρε παιδιά? Ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 14:34:31 » |
|
Yπάρχει μήπως περίπτωση να το κάνει επιδή ήταν αρκετά σφυχτα τα Tail blades?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 14:36:58 » |
|
Γειά σας. Απο που μπορώ να το πάρω αυτο το ε/π ρε παιδιά? Ευχαριστώ.
www.hobbyking.comΑπο εδώ μπορείς.Από που αλλού δεν ξέρω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|