Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:10:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:10:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 23:48:11]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 45
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό  (Αναγνώστηκε 43784 φορές)
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ζάκυνθος

« Απάντηση #75 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 14:55:27 »

Φορολογική συνείδηση.........

μάλιστα...........

Ξερετε μια εκπομπή που λεγεται Eλληνοφρένεια......??

Mετανοείτε.....
    Καταγράφηκε

Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #76 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 15:08:41 »

Καλησπέρα

Να πω κι εγώ μια γνώμη που είναι πιο σχετική με το θέμα του e-shop και δεν είδα να την εξέφρασε κανείς.

Νομίζω πως με τέτοιες προσφορές από μεγάλα καταστήματα μπορεί να βγει ωφελημένος ο ελληνικός αερομοντελισμός
    αλλά και ο Έλληνας καταστηματάρχης. Δηλαδή είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί ο κόσμος που ασχολείται με το χόμπι λόγω του e-shop, αλλά και πολύ πιθανόν να ανοίξει την πόρτα κάποιου ελληνικού μοντελιστικού καταστήματος αυτός που πήρε lama από το e-shop, είτε για ανταλλακτικά είτε για ένα άλλο μοντέλο πιο προχωρημένο. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτήν την προσφορά...

Φιλικά Γιάννης
    Καταγράφηκε

j0e
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #77 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 15:47:41 »

Καλησπέρα

Να πω κι εγώ μια γνώμη που είναι πιο σχετική με το θέμα του e-shop και δεν είδα να την εξέφρασε κανείς.

Νομίζω πως με τέτοιες προσφορές από μεγάλα καταστήματα μπορεί να βγει ωφελημένος ο ελληνικός αερομοντελισμός
    αλλά και ο Έλληνας καταστηματάρχης. Δηλαδή είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί ο κόσμος που ασχολείται με το χόμπι λόγω του e-shop, αλλά και πολύ πιθανόν να ανοίξει την πόρτα κάποιου ελληνικού μοντελιστικού καταστήματος αυτός που πήρε lama από το e-shop, είτε για ανταλλακτικά είτε για ένα άλλο μοντέλο πιο προχωρημένο. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτήν την προσφορά...

Φιλικά Γιάννης

Νομίζω είναι το ποιο επιτυχημένη σκέψη!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    iosif
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #78 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 16:00:12 »

Παράνομη δεν είναι καμία αγορά. ΠΑΡΑΝΟΜΗ είναι η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ.-

Αααα...παράνομα είναι και τα διόδια που πληρώνουμε, για να μας σκοτώνουν οι εθνικές καρμανιόλες... (βλεπε Πατρων-Αθηνων)
    Τίποτα και όλα μπορεί να είναι παράνομα. Όπως το δει ο καθένας... Και μη μου πει κανεις (και ιδίως καταστηματάρχης) πως καμία φορά στην ζωή του δεν έχει φοροδιαφυγει, γιατι θα με πιάσουν τα γέλια...

.......

NAI φίλε, επειδή απαντάς σε μένα, κόψε τις ειρωνείες και σε προκαλώ,
    ΕΛΑ να δεις την φορολογική μου δήλωση και το τι ΦΠΑ αποδίδω κάθε μήνα, και το τι ΙΚΑ για να σου κοπούν τα ειρωνικά γέλια και να μου ζητήσεις συγγνώμη.
    Αν κάποιοι κλέβουνε το κράτος, σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχουνε και άλλοι που βλέπουνε το θέμα με συνείδηση. Λέγεται «Φορολογική συνείδηση». Γι’ αυτό μην κάνεις τέτοιο άτιμο αφορισμό, όπως και εγώ δεν έκανα στο αν κάποιος πληρώνει για το Mail order του από τρίτες χώρες δασμούς και ΦΠΑ ή όχι.
    .
    Και όσο για του Κινέζους ακόμη και Γιαπωνέζους; ναι κάνουνε πολύ καλά την δουλειά τους. Από μόνοι τους προτείνουνε εικονικό τιμολόγιο για φοροδιαφυγή. Τόσο πολύ μας μάθανε που ακόμη και η E-sky πριν φορτώσει με ρωτάει κάθε φορά να της επιβεβαιώνω εάν θέλω εικονικό τιμολόγιο ή όχι. 
    Αγανακτώ γιατί μας βλέπουνε όλοι τους σαν μπανανία. Προβληματιστείτε. Σήμερα οι Κινέζοι έχουνε έλεγχο σε Ελληνικό λιμάνι. Αύριο θα μας έχουν αγοράσει όλους, γιατί έχουν αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο.
    Βλέπουνε το δάσος και όχι το δένδρο σαν εμάς.
    Κ.Κ.

Καταρχάς, αν δεις την απάντησή μου, είναι συνέχεια από το πιο πάνω ποστ. Γιατί άραγε θίγεσαι προσωπικά, αφού μιλώ γενικά και δεν απευθύνομαι σε κανένα προσωπικά?
    Το ότι έχεις πολύ ΦΠΑ να αποδόσεις, σημαίνει οτι έχεις και πολλα έσοδα, γι'αυτο λοιπόν μην κλαίγεσαι μόνο για τα έξοδα σου.
      Ναι, εξακολουθώ να πιστεύω πως κανείς, κάποια στιγμή δεν έκανε φοροδιαφυγή. Και δεν είναι μόνο ότι εξ' ιδίων κρίνω... αλλά το  λέει η κοινή λογική, η οποία διαμορφώνεται από την ζωή, όπου τα "ανώτερα λαμογια" έχουν κατακλέψει το κράτος και δεν αφήνουν καθαρό το μυαλό  και την ψυχή κανενός, έτσι ώστε να αποδώσει τα του Καίσαρος...
    Μη θίγεστε λοιπόν...και αν όντως είστε η εξαίρεση στα παραπάνω σας συγχαίρω και σας βγάζω το καπέλο!!!  

Τώρα, όσον αφορά την αυτοπειθαρχία και τον αυτοέλεγχο των Κινέζων, μου κάνει εντύπωση πως συμβαδίζει με την παρανομία.(υποτιμολογιση και τέτοια...)  Μάλλον αλλού είναι το θέμα...

Καταγράφηκε
    jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #79 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 17:22:02 »

όταν εγώ περνώ ένα servo από κίνα με 2euro και εσύ το ίδιο servo μου το πουλάς το λιγότερο 10.  πως μπορείς και μιλάς για έξοδα κύριε καταστηματάρχη. και γιατί το λέω αυτό??? εγώ το αγοράζω 2 euro εσύ δηλαδή ποσο το αγοράζεις? (λογο του οτι εσυ θα παρεις μεγαλιτερι ποσοτιτα σιγοθρα κερδιζεις στα μεταφορικα και μπορει να σου κανει και καλιτερες τιμες ο κινεζος λογο ποσοτιτας) και ποσο φπα πλερώνεις? απ' όσο ξέρω το 19% η 18% φπα (με επιφύλαξη το λέω για το ποσοστό τις %) αλλα άσε το 18 και 19% και 100% φπα να πλήρωνες η τιμή του θα πήγαινε στα 4 euro!!! με 100% φπα!!! τα αλλα 6 euro που πάνε oeo!!! πες μου εσύ πιο είναι το κέρδος σου!!!
    ο φίλος kinezoz (πες πως είναι και ο ίδιος ο κατασκευαστής)ι το πουλάει 2 euro!!! τι κέρδος έχει αυτός και τι κέρδος έχεις εσύ... εσύ εννοείτε έχεις μεγαλύτερο αλλα επειδή ο "μικροεμπορας" έλληνας είναι πίσω στο εμπόριο (και οχι μονο) δεν σκέφτεται ότι στο σύνολο το κέρδος του θα είναι μικρότερο από του κινέζου. γιατί???

γιατί με τι τιμή που πουλάει ο έλληνας θα αγοράσουν λίγοι και άσχετοι ενώ από τον κινέζο αγοράζουν από όλα τα μέρει τις γης γιατί έχει τι καλύτερη τιμή και όταν ο κινέζος έχει κέρδος 1 euro πχ αλλα πουλάει τι δεκαπλάσια ποσότητα από εσένα(μπορεί και πολύ μεγαλύτερη ποσότητα) δεν μπορείς να πλησιάσεις ούτε με κιάλια το κέρδος του!

(εγώ έχω μάθει πως το εμπόριο στηρίζεται στην ποσότητα και όχι στο υψηλό κέρδος του μεμονωμένου αντικειμενου... ώστε να είναι το συνολικό κέρδος πολυ μεγαλύτερο)

χωρίς να μιλάω για κανέναν προσωπικά αν και θα έπρεπε να κράξω έναν συγκεκριμένο... γιατί έχω αγοράσει δυο φορες από αυτόν και τις δυο φορες εκτος απτό ότι ένιωσα πως μου έπιασε το κόλο (υπερβολικά όμως) περίμενα και εγώ να μου ανοίξει τα ματια (να με βοηθήσει δηλαδή) όπως έλεγαν κάποια άτομα πιο πάνω πως αν αγοράζεις από ελλάδα έχεις και καλά το + πως θα σε βοηθήσει ο μαγαζάτορας... εγώ τουλάχιστον αυτό δεν το έχω νιώσει στην ελλάδα ποτε... το έχω δει όμως να το κάνουν σε άλλους με χοντρά πορτοφόλια. κρίμα γιατί εγώ δεν έχω καν πορτοφόλι και με νιαζει τι λεφτα δινω και γιατι. στη τσέπη όλα! Cheesy
    τέλος πάντων αυτά που πιστεύω και ήθελα να πω τα είπα αλλα αυτό το τελευταίο που θα πω με στεναχωρεί...
    είμαστε πολλά χρονια πίσω(όχι μονο από τους κινέζους)

πάντως από τότε που αγοράζω από εξωτερικό και βοήθεια έχω (μέσο email) και πολύ καλύτερες τιμές και πολύ περισσότερα + αλλα αν ο έλληνας το πουλαγε πχ αυτό το servo όχι 2 αλλα έστω 5 η 6 euro θα προτιμούσα να το πάρω από αυτόν αλλα εδώ μιλάμε για αισχροκέρδεια και μάλιστα πολύ μεγάλη!

φιλικά πάντα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Καταγράφηκε

My Model 1: CoptereX SE v2
    moter: Scorpion 2221-8
    gyro: 750gp+ds520
    esc:  Align 25A
    servo:3x Corona DS-929MG

Model 2: Sukhoi 49" balsa  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    motor: scorpion s3020-16  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    esc:  Hobbywing 60A Platinum ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #80 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 18:23:24 »

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ >>

Φίλε αερομοντελιστή
    για ένα καλύτερο αερομοντελιστικό αύριο
    γράψου στον σύλλογο της περιοχής σου
    βοήθησε να δημιουργηθούν νέοι
    όπου δεν υπάρχουν
    στήριξε το κατάστημα της γειτονιάς σου
    και τον έλληνα επαγγελματία αερομοντελισμού
    αγοράζοντας από Ελλάδα

Για να πάμε μπροστά
    βάζουμε πλάτη όλοι
    οχι τρικλοποδιές και μουρμούρα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΒΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΝΟΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ "ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙ" ΚΑΙ NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΧ???>>>> 

ΦΙΛΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ
    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΠΙΣΩ
    ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.

ΚΑΛΟ Ε??? devil
     laugh laugh

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #81 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 19:10:51 »

Φίλε jimm7, εν' αντιθέσει με άλλα φόρα, το Aeromodelling μας δίνει τήν δυνατότητα να εκφράσουμε τήν γνώμη μας.

Καλό θα ήταν, η αντιπαράθεση να μείνει μεταξύ μας. Wink  Θεωρώ ότι κατανοείς τους λόγους.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #82 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 19:53:16 »

Αααα...παράνομα είναι και τα διόδια που πληρώνουμε, για να μας σκοτώνουν οι εθνικές καρμανιόλες... (βλεπε Πατρων-Αθηνων)
    Τίποτα και όλα μπορεί να είναι παράνομα. Όπως το δει ο καθένας... Και μη μου πει κανεις (και ιδίως καταστηματάρχης) πως καμία φορά στην ζωή του δεν έχει φοροδιαφυγει, γιατι θα με πιάσουν τα γέλια...

iosif,
    όταν μπήκαν οι μπάτσοι και από την ασχετοσύνη τους μου γράψαν διοικητικό πρόστιμο 800 ευρώ!!! επειδή το στικ του Real Flight simulator το πέρασαν για μοχλό για..... !!!φρουτάκια!!!!,
    όταν ο ΟΤΕ μου κόβει λόγω βλάβης των κυκλωμάτων του ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο τη σύνδεσή μου στο ιντερνετ πολλές φορές το μήνα (το μαγαζί μου είναι και ιντερνετ καφε) αλλά στο τέλος του διμήνου ζητάει κανονικά την πληρωμή του,
    όταν μέσα σε ένα εξάμηνο αυξάνεται η εισφορά στα ταμεία χωρίς να βλέπω κάποια ουσιαστική παροχή,
    όταν βρέχει και επειδή είναι βουλωμένα τα φρεάτια ανεβαίνουν τα νερά στο πεζοδρόμιο και πλημμηράει το μαγαζί κάνοντας ζημιές στα μηχανήματα,
    όταν σκάβουν μπροστά από το μαγαζί και από αδιαφορία αφήνουν τα χώματα σωρό κρύβοντας την ορατότητα και δυσκολεύοντας την πρόσβαση των πελατών μου,
    όταν με το έτσι θέλω χτίζουν μπροστά από τη βιτρίνα μου μια μαλακία για το στέκι των ταξιτζίδων κάτω από την ανοχή του Δημάρχου κρύβοντας κιάλλο την πρόσοψη..........
    ε τότε φίλε iosif---->
    Φυσικά και θα φοροδιαφύγω φίλε μου για να βγάλω τα σπασμένα των άσχετων αστυνομικών, του βλαμένου ΟΤΕ και των ημητελών υπηρεσιών των ταμείων του κράτους που κάθε άλλο παρά βοήθεια θα μου προσφέρουν όταν τη χρειαστώ. Σωκράτης φίλε μου να πιω κώνειο ενώ έχω δίκιο δε γίνομαι για κανένα. Τώρα βάλε τα γέλια.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 20:18:03 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #83 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 20:19:48 »

φιλε sfyri?
    και η φορολογική συνείδηση παεί περιπατο???

ντροπή σου!

Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #84 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 21:07:16 »

Τώρα γελάμε....Συγνώμη Κώστα για το spam αλλά αξίζει

Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #85 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 21:13:17 »

Φίλε αερομοντελιστή
    για ένα καλύτερο αερομοντελιστικό αύριο
    γράψου στον σύλλογο της περιοχής σου
    βοήθησε να δημιουργηθούν νέοι
    όπου δεν υπάρχουν
    αγοράζοντας από Ελλάδα

Για να πάμε μπροστά
    βάζουμε πλάτη όλοι
    οχι τρικλοποδιές και μουρμούρα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΒΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΝΟΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ "ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙ" ΚΑΙ NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΧ???>>>> 

Αν μπορείς εσύ να γράψεις κάτι πιο περιεκτικό, με λίγες λέξεις, που να απευθύνεται σε όλους τους έλληνες αερομοντελιστές και να προτρέπει για μια σωστή οργάνωση του αερομοντελισμού στην Ελλάδα, κάνε το. Η ξαναδιάβασε το υπάρχον με προσοχή για να δεις τις προεκτάσεις. Στα ποιήματα, αφού το θέτεις έτσι, με λίγες λέξεις, προσπαθείς να προβληματίσεις κάποιον να σκεφθεί παραπέρα.

Ομως, νομίζω οτι, η απάντηση σου δείχνει οτι δεν έχεις αντιληφθεί τι είναι το Aeromodelling GR, ο χώρος που φιλοξενεί τα μηνύματα σου. Στην θέση αυτού, που αποκαλείς "ποιηματάκι", θα μπορούσε να είναι διαφημιστικό banner, δεν θα βεις όμως τέτοια εδώ. Ούτε χρειάζεται εγγραφή η δραστηριότητα για να δεις κάτι, όλα είναι ελεύθερα. Τα λίγα έξοδα, η δημιουργία και συντήρηση του site βαρύνουν εμένα προσωπικά και κανείς από την ομάδα Aeromodelling GR και τους συντονιστές δεν έχει κανένα όφελος, πέρα από την ικανοποίηση της συμμετοχής σε μια δημιουργική προσπάθεια.

Στο Γιατί αυτή η σελίδα;, ανάμεσα σε άλλα, γράφει (από το 1997) και ότι ισχύει για τα σωματεία ισχύει και για τους επαγγελματίες
    Παράθεση
    Ο χώρος αυτός να μην ελέγχεται από κανένα σωματείο έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να εκφράσει τελείως ελεύθερα την άποψή του, την διαφωνία του και το παράπονό του σαν αθλητής, ερασιτέχνης, επαγγελματίας είτε απλός λάτρης του αερομοντελλισμού.

Οτι γράφεται εδώ συζητείται και στους χώρους πτήσεις και τις συγκεντρώσεις, ανεξάρτητα από μέγεθος και επισημότητα.

Το Aeromodelling GR, o χώρος που σας φιλοξενεί, σέβεται την ελευθερία του λόγου σας, σας ζητάει όμως να σεβαστείτε παράλληλα και εσείς τον χώρο και τους κανόνες διεξαγωγής μιας σωστής και δημιουργικής συζήτησης και κυρίως να σεβαστείτε τους συνομιλητές σας. Πρώτα απ' όλα, διαβάστε με προσοχή τι γράφει ο καθένας και προσπαθείστε να τον καταλάβετε.

Στην υπογραφή μου, έχω και ένα άλλο "ποιηματάκι"
    Παράθεση
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    .

Πέστε τα ελεύθερα, με μέτρο αλλά μετά βρέστε τα, σφίξτε τα χέρια και πάμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    iosif
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #86 στις: Σάββατο, 11 Ιουλ 2009, 21:58:43 »

iosif,
    όταν μπήκαν οι μπάτσοι και από την ασχετοσύνη τους μου γράψαν διοικητικό πρόστιμο 800 ευρώ!!! επειδή το στικ του Real Flight simulator το πέρασαν για μοχλό για..... !!!φρουτάκια!!!!,
    όταν ο ΟΤΕ μου κόβει λόγω βλάβης των κυκλωμάτων του ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο τη σύνδεσή μου στο ιντερνετ πολλές φορές το μήνα (το μαγαζί μου είναι και ιντερνετ καφε) αλλά στο τέλος του διμήνου ζητάει κανονικά την πληρωμή του,
    όταν μέσα σε ένα εξάμηνο αυξάνεται η εισφορά στα ταμεία χωρίς να βλέπω κάποια ουσιαστική παροχή,
    όταν βρέχει και επειδή είναι βουλωμένα τα φρεάτια ανεβαίνουν τα νερά στο πεζοδρόμιο και πλημμηράει το μαγαζί κάνοντας ζημιές στα μηχανήματα,
    όταν σκάβουν μπροστά από το μαγαζί και από αδιαφορία αφήνουν τα χώματα σωρό κρύβοντας την ορατότητα και δυσκολεύοντας την πρόσβαση των πελατών μου,
    όταν με το έτσι θέλω χτίζουν μπροστά από τη βιτρίνα μου μια μαλακία για το στέκι των ταξιτζίδων κάτω από την ανοχή του Δημάρχου κρύβοντας κιάλλο την πρόσοψη..........
    ε τότε φίλε iosif---->
    Φυσικά και θα φοροδιαφύγω φίλε μου για να βγάλω τα σπασμένα των άσχετων αστυνομικών, του βλαμένου ΟΤΕ και των ημητελών υπηρεσιών των ταμείων του κράτους που κάθε άλλο παρά βοήθεια θα μου προσφέρουν όταν τη χρειαστώ. Σωκράτης φίλε μου να πιω κώνειο ενώ έχω δίκιο δε γίνομαι για κανένα. Τώρα βάλε τα γέλια.
    Φιλε sfyris, δεν θα βάλω τα γέλια γι'αυτο που κάνεις εσύ, διότι όπως προείπα, είναι φυσικό επακόλουθο να γίνει κάτι τέτοιο, για πολλούς και διάφορους λόγους.
    Τα γέλια τα βάζω γι'αυτους που λένε ότι δεν έχουν φοροδιαφυγει ποτέ στην ζωή τους.
    Καταγράφηκε
    jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #87 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 04:15:05 »

Φίλε jimm7, εν' αντιθέσει με άλλα φόρα, το Aeromodelling μας δίνει τήν δυνατότητα να εκφράσουμε τήν γνώμη μας.

Καλό θα ήταν, η αντιπαράθεση να μείνει μεταξύ μας. Wink  Θεωρώ ότι κατανοείς τους λόγους.

εγώ δεν είπα τίποτα για αυτόν που το έγραψε.
    το σχόλιο είναι αποκλειστικά για αυτά που λέει!!! και εμενα τουλάχιστον αυτό το μήνυμα (χωρίς να ξέρω ποιος το έχει γράψει) μου δείχνει ότι είναι γραμμένο σαν παράπονο πάνω στο θέμα απομακρύνσεις τον ελλήνων αγοραστών από τα ελληνικά καταστήματα!

και

από κάτω έβαλα ένα αντίστοιχο κείμενο που λέει τα δικά μου παράπονα προς τους έλληνες εμπορους/μαγαζάτορες που κατά τι γνώμη μου ο μονος που μπορεί να το αλλάξει αυτό είναι τα ίδια τα καταστήματα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ. λέω και στο πιο πάνω post πως μπορεί να γίνει αυτό κατά τι γνώμη μου!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ???

χαμηλές τιμές = περισσότεροι πελάτες = περισσότερη καταναλώσει = επιστροφή τον ατόμων που αγοράζουν από εξωτερικό. και πολλά ++++++ πιστεύω μπορούν να επακολουθήσουν από όλα αυτά μαζί

πάντως θα προτιμούσα να μου είχε απαντήσει κάποιος σε αυτά που λέω και ρωτάω στο προηγούμενο post. νομίζω θα βοηθούσε περισσότερο!

έχω μάθει να λέω αυτό που πιστεύω και νήθω... το ξέρω πως μπορεί να μην είναι και το καλύτερο αυτό αλλα το προτιμώ από το να κοροϊδεύω τον εαυτό μου!!!
    γιατί με το να βλέπω τι γίνετε γύρο μου και να μην αντιδρώ μου φαίνεται παράλογο!

κάτι τελευταίο!!! αν δεν με ενδιέφερε και εμενα το θέμα  δε θα έλεγα τίποτα... θα συνέχιζα τις αγορές μου όπως και κάνω από κίνα και ούτε γάτα ούτε ζημια... αλλα πιστεύω πως πρέπει να αντιδράσω γιατι είναι κοροϊδία να αγοράζω κάτι από ΚΙΝΑ(ΣΤΗΝ ALI ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΓΗΣ) 300% ΚΑΤΩ απότι θα το αγόραζα διπλα από το σπίτι μου! ΕΛΕΟΣ!

καλο είναι να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με όλους αλλα και να έχεις τι καλή διάθεση να την λύσεις(την αντιπαράθεση) όχι να τσακωθείς!

φιλικα Δημητρης
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 04:31:56 από jimm7 » Καταγράφηκε

jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #88 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 10:51:17 »

Αν μπορείς εσύ να γράψεις κάτι πιο περιεκτικό, με λίγες λέξεις, που να απευθύνεται σε όλους τους έλληνες αερομοντελιστές και να προτρέπει για μια σωστή οργάνωση του αερομοντελισμού στην Ελλάδα, κάνε το. Η ξαναδιάβασε το υπάρχον με προσοχή για να δεις τις προεκτάσεις. Στα ποιήματα, αφού το θέτεις έτσι, με λίγες λέξεις, προσπαθείς να προβληματίσεις κάποιον να σκεφθεί παραπέρα.

Ομως, νομίζω οτι, η απάντηση σου δείχνει οτι δεν έχεις αντιληφθεί τι είναι το Aeromodelling GR, ο χώρος που φιλοξενεί τα μηνύματα σου. Στην θέση αυτού, που αποκαλείς "ποιηματάκι", θα μπορούσε να είναι διαφημιστικό banner, δεν θα βεις όμως τέτοια εδώ. Ούτε χρειάζεται εγγραφή η δραστηριότητα για να δεις κάτι, όλα είναι ελεύθερα. Τα λίγα έξοδα, η δημιουργία και συντήρηση του site βαρύνουν εμένα προσωπικά και κανείς από την ομάδα Aeromodelling GR και τους συντονιστές δεν έχει κανένα όφελος, πέρα από την ικανοποίηση της συμμετοχής σε μια δημιουργική προσπάθεια.

Στο Γιατί αυτή η σελίδα;, ανάμεσα σε άλλα, γράφει (από το 1997) και ότι ισχύει για τα σωματεία ισχύει και για τους επαγγελματίες
    Παράθεση
    Ο χώρος αυτός να μην ελέγχεται από κανένα σωματείο έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να εκφράσει τελείως ελεύθερα την άποψή του, την διαφωνία του και το παράπονό του σαν αθλητής, ερασιτέχνης, επαγγελματίας είτε απλός λάτρης του αερομοντελλισμού.

Οτι γράφεται εδώ συζητείται και στους χώρους πτήσεις και τις συγκεντρώσεις, ανεξάρτητα από μέγεθος και επισημότητα.

Το Aeromodelling GR, o χώρος που σας φιλοξενεί, σέβεται την ελευθερία του λόγου σας, σας ζητάει όμως να σεβαστείτε παράλληλα και εσείς τον χώρο και τους κανόνες διεξαγωγής μιας σωστής και δημιουργικής συζήτησης και κυρίως να σεβαστείτε τους συνομιλητές σας. Πρώτα απ' όλα, διαβάστε με προσοχή τι γράφει ο καθένας και προσπαθείστε να τον καταλάβετε.

Στην υπογραφή μου, έχω και ένα άλλο "ποιηματάκι"
    Παράθεση
    .

Πέστε τα ελεύθερα, με μέτρο αλλά μετά βρέστε τα, σφίξτε τα χέρια και πάμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο.

από το κείμενο αυτό συγκεκριμένα αυτό που σχολιάζω είναι αυτό το κομμάτι >>>>

αγοράζοντας από Ελλάδα

και δεν έχω βρει λόγους για να το κάνω από τι στιγμή που δεν γίνετε κάτι ανάλογο και από την αντίθετη πλευρά και αυτός που πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να αλλάξουν όλα αυτά δεν είμαι εγώ και ο κάθε αγοραστής!!! εγώ θα κοιτάξω το συμφέρον μου και είναι λογικό με τόσο μεγάλη διαφορα τιμών ελλάδας με εξωτερικού αλλα όπως λέω και πιο πάνω αν η διαφορες ήταν μικρότερες θα προτιμούσα να αγοράσω από ελλάδα για πολλούς και πιστεύω κατανοητούς λόγους λόγους!

παντα φιλικα!!!

παρόλα αυτό επειδή είμαι νέος στο forum και δεν ήξερα το πως και ποιος το δημιούργησε έχω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE.
    συνχαρητήρια k. κώστα κωστόπουλε για τι δουλειά που κανεις με αυτό το forum και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να παραδειγματιστούν πολλοί άλλοι από το κόπο σας!!!
    Καταγράφηκε

Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #89 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 12:48:17 »

ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα και ολους
    ολοι εχουμε αγορασει και απο εξωτερικο για διαφορους λογους
    οταν παμε για καφε και δινουμε 5-7 ευρω ειναι καλα?
    οταν για ενα σαντουιτς δινουμε 3-5 ευρω ειναι καλα?
    οταν τα αντιστοιχα στο εξωτερικο εχουν 1-4 ευρω
    τα ρουχα? το νερο? το ρευμα? το ενοικιο?
    ΤΑ ΦΡΟΝΤιΣΤΗΡΙΑ? ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ? κλπ
    αυτα δεν ειναι ποιο ακριβα εδω για το ιδιο επαγγελμα απο καποιον που ζει στο εξωτερικο?
    οσοι ειστε μικροι ακομη οι δημοσιοι υπαλληλοι δε μπορειτε να το νιωσετε τι θα πει ελευθερος επαγγελματιας

απο την αλλη βεβαια ο καθε καταστηματαρχης πρεπει να βρει τροπο να μιωσει τα λειτουργικα εξοδα να ριξει τιμες και να κερδισει τη πελατεια του

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: