Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:07:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:07:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 23:48:11]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό  (Αναγνώστηκε 43765 φορές)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 11:52:04 »

Ελεύθερη αγορά είναι, ΜΗΝ αγοράζετε από τον ακριβό/κακό έμπορο. Μην δημιουργείτε όμως πρόβλημα σε αυτούς που προσπαθούν για κάτι καλύτερο.

Αγαπητέ Μάριε. Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως είσαι ένας από αυτούς που προσπαθούν για κάτι καλύτερο.

+ 1και απο εμένα.

Ο φίλος MarD, ίσως είναι ο μόνος γνωστός (άγνωστος) επαγελματίας τους χώρου, τον οποίο προσωπικά εκτιμώ.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

ppakas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 12:08:41 »

φιλε ppante ,

εχεις κάποιες αποδείξεις οτι τα καταστήματα του εξωτερικού είναι λαθρέμποροι...(όπως τους αποκαλείς)

ρωτώ καλοπροαίρετα ... αν όντος ισχύει να σταματήσω να αγοράζω...

Ακριβώς αυτό εννούσα όταν έλεγα ότι αδυνατείτε να καταλάβετε τα πιο απλά πράγματα.
    Πληρώνετε Δασμό και ΦΠΑ όταν αγοράζετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης? Αν όχι τα εμπορεύματα που φέρατε είναι λαθραία. Αν ναι τότε θα χαρώ να μου υποδείξετε τις διευθύνσεις των καταστημάτων που ψωνίσατε και η αγορά σας ήρθε φθηνότερα από την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων φόρων και μεταφορικών. Θα τα προτιμήσω...

λαθραίο νομίζω οτι είναι κατι που προσπαθώ να το περάσω κρυφά χωρίς να το πιάσουν στα σύνορα......

αυτα που μου έρχονται στο σπίτι εχουν μια σφραγίδα επάνω απο το τελωνείο και γράφει με μεγαλα γράμματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ

τωρα τι να κάνω εγω να αυτομαστιγωθώ και μετά να βάλω δασμό και φπα στον εαυτό μου?

άλλα και μαγαζιά της ευρωπαϊκής ένωσης που εχουν ολα αυτά (δασμους ,φπα κλπ) παλι θα βρεις σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες τιμές..

και μην μου πεις οτι  ολα τα  μαγαζιά ,όταν αγοράζεις κάτι σου κόβουν και ταμ. απόδειξη... 

και το πληρώνεις ακριβότερα και βάζουν και το φπα στην τζεπη (εκτός αν ζούμε σε διαφορετική χώρα)

αντε καλη σας μέρα......

-Λαθραίο είναι οτιδήποτε δεν πληρώνει τους νόμιμους φόρους. Αν ο τελωνειακός δεν τους επιβάλει στο δέμα σου κατά την εισαγωγή, είναι υπεύθυνος εκείνος. Οι εισαγωγές όμως που κάνουν οι επαγγελματίες δεν είναι δυνατό να τους αποφύγουν λόγω μεγέθους και ποσότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ψωνίζεις από όπου εσύ πιστεύεις ότι σε συμφέρει καλύτερα. Σημαίνει απλά ότι δεν δικαιούσαι να απαξιώνεις την δουλέιά και την υπόσταση οποιουδήποτε άλλου που δεν κάνει το ίδιο  με εσένα (επαγγελματία ή καταναλωτή).
    -Και βέβαια έχω ψωνίσει από το εξωτερικό πολλάκις, σε καλύτερες τιμές από εδώ. Τις περισσότερες φορές από Ευρώπη. Το γεγονός ότι ο Έλληνας έμπορος δεν μπορούσε να μου προσφέρει το  (εξεζητημένο) προϊόν που ζήτησα σε ανταγωνιστική τιμή με τον ξένο οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που συνήθως έχουν να κάνουν με τις ποσότητες που μπορεί να απορροφήσει η Ελληνική αγορά και κάποιες άλλες με την τάση του εμπόρου για υπερκέρδος .Όμως ότι και να συμβαίνει δεν μου δινει το δικαίωμα να τον απαξιώνω και να τον κακοχαραχτηρίζω ακριβώς επειδή η αγορά είναι παγκόσμια και έχω το περιθώριο της επιλογής. Η καλύτερη τιμωρία στο ακριβό μαγαζί είναι να μήν ψωνίζεις από εκεί. Δεν σου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Και εν πάσει περιπτώσει, το γεγονός και μόνο ότι επιβιώνουν τα Ελληνικά μοντελομάγαζα στις συνθήκες του παγκοσμίου ανταγωνισμού και μέσα από τον πόλεμο που τους γίνεται από τα forum κάθε τρείς και λίγο κάτι πρέπει να σημαίνει. Είτε ότι δεν είναι και τόσο απατεώνες τελικά είτε ότι εμείς οι καταναλωτές δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και ψωνίζουμε ότι νά 'ναι από όπου νά 'ναι. Δεν υποστηρίζω ότι οι Έλληνες έμποροι είναι άγιοι. Λέω απλά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους επιτιθέμεθα συννεχώς όταν μπορούμε να βρούμε ότι θέλουμε στο εξωτερικό και συχνά σε ανταγωνιστικότερες τιμές. Κανείς δεν έχει πια μονοπώλια.
    -Τέλος, όσον αφορά την απόδειξη αγοράς και το ΦΠΑ που τσεπώνεται από τους παρανόμους καταστηματάρχες, ζητήστε την απόδειξη αγοράς σε κάθε συναλαγή σας. Αφού το ΦΠΑ το πληρώσατε σας ανήκει κιόλας. Είναι η συνεισφορά σας στα κρατικά έσοδα. Ζητήστε την απόδειξη για να μην σας χαρατσώσει το κράτος μετά με έκτακτες εισφορές.
    Απλά και μόνο σταματήστε το λιβανιστήρι στις αμφιβόλου νομιμότητας αγορές που όλοι κάνουμε κατά καιρούς. Δεν αντέχεται.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
    Καταγράφηκε
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 13:23:29 »

Καλημερα σε ολους.Δεν περιμενα με τιποτα γραφοντας οτι και οι πλανωδιοι Κινεζοι πουλαν φθηνα ελικοπτερα οτι θα ανοιγαν παλι οι ασκοι του Αιολου για τις τιμες και τα Ελληνικα καταστηματα.Συμφωνω με πολλα που γραφτηκαν μετα απο τα δικα μου και με τις δυο πλευρες αλλα διαφωνω καθετα και με πολλα αλλα.
    Ολα εχουν το κοστος τους αλλα την ευθυνη την εχει παντα ο αγοραστης.Η καινουργια παγκοσμιοποιοιμενη αγορα κινηται σε αλλα πλαισια σε σχεση με την παλια και εαν δεν αλλαξουμαι δυστυχος το χασαμαι το τρενο και αφορα και τους καταστηματαρχες οπως ειμαι και εγω αλλα και τους αγοραστες οπως παλι ειμαι και εγω.
    Γιατι ειναι πολυ απλο ολοι η οι περισσοτεροι ειμασται και πελατες αλλα και επαγγελματιες σε διαφορετικα ειδη και ολοι αντιμετωπιζουμαι τα ιδια προβληματα.
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 18:39:36 »

ωραία πράγματα διαβάζω 

σύμφωνο με τα λεγόμενα του GEORGE μετά την απάντηση του κυριου καλφάκη.  τα χρονια είναι δύσκολα για τους καταναλωτές αλλα και για τους "καταστηματάρχες". ( αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, η να πάνε για λιγότερο κέρδος, η μεταφέρουν το κατάστημα τους σε άλλο κράτος. εδώ είναι ελλάδα και επικρατεί ότι δεν επικρατεί σε αλλα κράτη. κοινός δηλαδή χαλια

είμαι σίγουρος πως θα πηγαίνεις σε ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό και θα βλέπεις lama στο ράφι για τα πιτσιρίκια και σε ανάλογο μαγαζί μοντελισμού θα το βλέπεις πολύ μα πολύ περισσότερο σε κόστος. και όταν θα ρωτάς το γιατί θα "τρος" την ίδια καραμέλα. φπα τελωνεία μακαρονάδες και τέτοιες ιστορίες.

όλοι "πλιορονουν" φπα κύριοι "καταστηματάρχες" και ξέρουν να συγκρίνουν τις διαφορες. με το φπα ζούμε όλοι όχι μονο εσείς.

αγοράζω έξυπνα και χωρίς να είμαι θύμα κανενός.

πάντα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως υπάρχουν και "καταστηματάρχες" που τρώνε μούτζες από άλλους επειδή κατεβάζουν το κόστος όπως με λεγόμενα θα "χαλισι" την αγορά ο κύριος τάδε.

πιστεύω πως πολλοί από εσάς εδώ μέσα έχουν συνάντηση παρόμοιο περιστατικό

αυτά από μένα

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 18:58:57 από vtr » Καταγράφηκε
    j0e
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 23:27:38 »

Θα μιλήσω σαν καταστηματάρχης.
    Στα € 109 με τέτοιο τρόπο πώλησης είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

Αν το κατάστημά μας δεν διέθετε τα ανταλλακτικά εδώ και τώρα, αν δεν είχαμε εξειδικευμένο προσωπικό,  αν δεν είχαμε έναν ωραίο και καθαρό χώρο υποδοχής των πελατών μας, εάν δεν αφιερώναμε για την πώληση ενός LAMA τον χρόνο των 20-25 λεπτών για την δοκιμή του, (ποιοτικό έλεγχο της μπαταρίας, φόρτιση, τεστ τηλεκατεύθυνσης, πτήση και τριμάρισμα του, οδηγίες χειρισμών και εξοικειώσει με τα κοντρόλ),  εάν δεν κάναμε επισκευές, εάν δεν ταξιδεύαμε σε όλον τον κόσμο να δοκιμάσουμε αξιόπιστα προϊόντα και να διαλέγουμε ποιοτικές παραγωγές, εάν δεν είχαμε εξειδικευμένο προσωπικό και είχαμε μόνον μια αποθήκη με μια άσχετη κυρία να σηκώνει το τηλέφωνο και έναν Gadget-άκια να φτιάχνει ιστοσελίδες, θα το πουλάγαμε όχι € 109,00 αλλά € 79,00 και ακόμη πιο κάτω.

Αλλά εμείς και κάποιοι άλλοι καταστηματάρχες, δεν είμαστε Gadget-άκιδες  αλλά μοντελιστές και ζούμε από κοντά, σε πλήρες ωράριο και στην ολότητά του αυτό που κάνουμε και που αγαπάμε.

Ωραία ένα μαγαζί που προσφαίρει υπηρεσίες σαν αυτές που περιγράψατε παραπάνω με το δίκιο του πουλάει λίγο πιο ακριβά. Εγώ όμως όταν ερχομαι να αγοράσω (και δεν μιλάω σε προσωπικό επίπεδο) μία μπαταρία γιατί πρέπει να την πληρώνω διπλάσια ή τριπλάσια τιμή απότι από έξω? Όταν για ένα 10cm σερβο extension πληρώνω 3-4 ευρώ ενώ από έξω στην ίδια τιμή παίρνω 10 ποια από τις παραπάνω υπηρεσίες μου προσφέρονται?  Γιατί με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπαι όταν αγοράζουμε ένα μοντέλο να μας το συναρμολογούν κιόλας.
    Καταγράφηκε
    LostKing
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 00:09:39 »

Καλησπέρα,

Αυτο που γνωρίζω κ απο την ζωή μου στο εξωτερικό, είναι πως πλέον η αγορά είναι ελεύθερη, ο κόσμος έχει επιλογές κ δεν μένει πλέον στο μαγαζί της γειτονιάς του. Όλοι πλέον κοιτάμε το πορτοφόλι μας κυριολεκτικά, (καθόμαστε μπροστά στην βιτρίνα του καταστήματος κ κοιτάμε κυριολεκτικά πόσα έχουμε κ αποφασίζουμε να ψωνίσουμε απο εκείνον που προσφέρει την χαμηλότερη τιμή), τόσο ο πελάτης όσο κ ο καταστηματάρχης που με την "πρόφαση" του υψηλού κόστους δεν αποφασίζει να ρίξει τις τιμές του, αντισταθμίζοντας την με την τάχα εξυπηρέτηση.

Συγνώμη αν ενοχλεί κάποιους αλλά καταθέτω την άποψη μου.

Φιλικά
    Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 03:19:28 »

εΓΩ προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι καποιο ελληνικο καταστημα δεν ριχνει τις τιμες του με αντιστοιχες με καταστηματα στο εξωτερικο...γιατι ολοι στην ελλαδα θελουν να βγαλουν τα εξοδα τους απο 5-6μοντελα που θα πουλησουν;;;   γιατι να μην ριξουν τις τιμες και να κανουν μεγαλο τζιρο ωστε να μπορουν να αγορασουν χοντρικη σε καλυτερη τιμη απο τους προμηθευτες,,,τι φοβονται;; μηπως δεν τους προτιμησουμε εμεις οι ελληνες;;;  ειλικρινα το εμποριο δεν το κατεχουν στην ελλαδα.αυτο εχω διαπιστωσει..(και δεν μιλω μονο για τα μοντελομαγαζα)
    Καταγράφηκε

what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #52 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 13:31:37 »

ακούω συνέχεια να μιλάνε οι καταστηματάρχες για εξυπηρέτηση, συμβουλές, βοήθεια κτλ... Εγώ όσες φορές έχω πάει σε μοντελιστικό κατάστημα (ανάμεσά τους και αυτό του κ Καλφάκη στο Γαλάτσι), μου φάνηκε ότι μάλλον βαριόντουσαν και αν δεν είχαν ακριβώς αυτό που τους ζήταγα δεν μου δίνανε σημασία, σαν να θέλανε να με διώξουνε κιόλας. Ούτε να δουν αν έχουν κάτι παρόμοιο, ούτε να μου προτείνουν κάτι... Μια αδιαφορία γενικά... Αυτός είναι ένας λόγος που ψωνίζω κατευθείαν από εξωτερικό και βρίσκω ό,τι θέλω. Τώρα τι κάθονται και λένε, μόνο στην φαντασία τους συμβαίνει....
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 14:17:03 »

Φιλε μου δεν ειναι ολοι ετσι.
    Δεν ειναι κακο να κοιτας το συμφερον σου.
    Καλα κανεις και αγοραζεις απο εξω αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    Οσες φορες χρειαστηκα κατι απο Ελλαδα με εξυπηρετησαν αμεσα με λιγες βεβαια εξερεσεις.
    Καταγράφηκε
    ppakas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 18:01:46 »

ωραία πράγματα διαβάζω 

σύμφωνο με τα λεγόμενα του GEORGE μετά την απάντηση του κυριου καλφάκη.  τα χρονια είναι δύσκολα για τους καταναλωτές αλλα και για τους "καταστηματάρχες". ( αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, η να πάνε για λιγότερο κέρδος, η μεταφέρουν το κατάστημα τους σε άλλο κράτος. εδώ είναι ελλάδα και επικρατεί ότι δεν επικρατεί σε αλλα κράτη. κοινός δηλαδή χαλια

είμαι σίγουρος πως θα πηγαίνεις σε ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό και θα βλέπεις lama στο ράφι για τα πιτσιρίκια και σε ανάλογο μαγαζί μοντελισμού θα το βλέπεις πολύ μα πολύ περισσότερο σε κόστος. και όταν θα ρωτάς το γιατί θα "τρος" την ίδια καραμέλα. φπα τελωνεία μακαρονάδες και τέτοιες ιστορίες.

όλοι "πλιορονουν" φπα κύριοι "καταστηματάρχες" και ξέρουν να συγκρίνουν τις διαφορες. με το φπα ζούμε όλοι όχι μονο εσείς.

αγοράζω έξυπνα και χωρίς να είμαι θύμα κανενός.

πάντα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως υπάρχουν και "καταστηματάρχες" που τρώνε μούτζες από άλλους επειδή κατεβάζουν το κόστος όπως με λεγόμενα θα "χαλισι" την αγορά ο κύριος τάδε.

πιστεύω πως πολλοί από εσάς εδώ μέσα έχουν συνάντηση παρόμοιο περιστατικό

αυτά από μένα

Το γεγονός ότι δεν περεμβαίνει κάποιος από την διαχείριση του forum σε τέτοιου ύφους και ήθους(?)  μυνήματα είναι αξιοπερίεργο και με κάνει να νιώθω άβολα για την συμμετοχή μου σε αυτό. Ήλπιζα ότι το επίπεδο κουβέντας και ανθρώπων εδώ ήταν υψηλό, αλλά φεύ....
    Πάντως θα ήθελα να συστήσω στον φίλο Dimhack να προβεί σε εντατικά μαθήματα Ελληνικών καθώς από το μύνημά του, εκτός της κακής ποιότητος γλώσσα που χρησιμοποιεί,  δεν είμαι σε θέση να καταλάβω και πολλά. Το κείμενό του είναι ασύντακτο, αγράμματο και ανορθόγραφο. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και αφού κατανοήσει την σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας θα χρειαστεί και μια σειρά μαθημάτων καλών τρόπων και καλής συμπεριφοράς. Τότε ίσως μπορέσουμε να καταλάβουμε το πλήρες νόημα των γραφομένων του γιατί τώρα το μόνο που κατανοώ είναι κάποιες ασύντακτα κακογραμμένες βωμολοχίες προκλητικού ύφους.
    Δεν προτίθεμαι να υποκαταστήσω τους διαχειριστές, όμως θα ήθελα να συστήσω σε όλους να σκεφτόμαστε τι γράφουμε πριν το δημοσιεύσουμε και να χρησιμοποιούμε γλώσσα κόσμια με σεβασμό προς όλους ώστε να αξιώνουμε τα ανάλογα από όλους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 19:00:00 από vtr » Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 19:02:53 »

Δυστυχώς κάποιες λέξεις όταν γράφονται σε greeklish, και κατόπιν μεταφράζονται, περνάνε ίσως λάθος μηνύματα.
    Παρ' όλα αυτά, διορθώθηκαν αυτές που κρίθηκαν  ώς (λάθος διατυπωμένες).
    Καταγράφηκε

ppakas
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 23:04:21 »

Δυστυχώς κάποιες λέξεις όταν γράφονται σε greeklish, και κατόπιν μεταφράζονται, περνάνε ίσως λάθος μηνύματα.
    `

Για όλα από ότι φαίνεται υπάρχει μια καλή δικαιολογία, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχτεί ότι δεν είναι έτσι. Πολύ φοβάμαι ότι καμμία σχέση με greenglish και μεταφράσεις δεν είχε η κακή συμπεριφορά και η υβριστική γλώσσα του φίλου Dimhack.
    Ας είναι. Το σημαντικό είναι ότι έστω και έτσι διαγράφηκαν χαραχτηρισμοί άθλιοι και απαράδεκτοι. Παρόλα αυτά θα επιμείνω ότι δεν νιώθω άνετα με την συμμετοχή μου στο forum όταν ένας συντονιστής αποδίδει υβριστικές συμπεριφορές σε "μεταφραστές greenglish".
    Αλήθεια κύριε Κωστόπουλε είσαστε κοινωνός του τι συνέβη?
    Καταγράφηκε
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 23:08:45 »

από τα gadgets του e-shop αρχίσαμε,περίμενω με αγωνία να δω που θα καταλήξουμε

ανοίγω και ποπ κορν για την συνέχεια

Azn

Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    iosif
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 23:36:56 »

`

Για όλα από ότι φαίνεται υπάρχει μια καλή δικαιολογία, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχτεί ότι δεν είναι έτσι. Πολύ φοβάμαι ότι καμμία σχέση με greenglish και μεταφράσεις δεν είχε η κακή συμπεριφορά και η υβριστική γλώσσα του φίλου Dimhack.
    Ας είναι. Το σημαντικό είναι ότι έστω και έτσι διαγράφηκαν χαραχτηρισμοί άθλιοι και απαράδεκτοι. Παρόλα αυτά θα επιμείνω ότι δεν νιώθω άνετα με την συμμετοχή μου στο forum όταν ένας συντονιστής αποδίδει υβριστικές συμπεριφορές σε "μεταφραστές greenglish".
    Αλήθεια κύριε Κωστόπουλε είσαστε κοινωνός του τι συνέβη?

Το κάναμε λύσσα μου φαίνεται... 
      Αλίμονο αν χρειαζόταν να τελειώσουμε και το πανεπιστήμιο για να ποστάρουμε στα φορουμ. Τι λέτε ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο. Ο καθένας μπορεί και πρέπει να εκφράζεται όπως αυτός δύναται και επιθυμεί(πάντα χωρις να προσβάλει).
     Εγω δεν ειδα τίποτα  κακό στα λεγόμενα  του Dimhack.
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 10 Ιουλ 2009, 23:56:22 »

Παρόλα αυτά θα επιμείνω ότι δεν νιώθω άνετα με την συμμετοχή μου στο forum όταν ένας συντονιστής αποδίδει υβριστικές συμπεριφορές σε "μεταφραστές greenglish".

Σέ αυτό το forum, είμαι απλά μέλος όπως και εσύ. Το ότι έχω κάποια δυνατότητα παραπάνω, είναι απλά για να βοηθήσω σε κάποια θέματα, και όχι να έρχομαι σε αντιπαράθεση με άλλα μέλη.

Προσωπικά θα σταματήσω εδώ, άν και θα ήθελα πολύ να το τραβήξω........

Αλλωστε είδες ότι ακόμα περιμένω να μας πείς, γιατι μάς αποκάλεσες ανίκανους.  Ομως δεν επιμένω............

Συγνώμη......... που δεν έχουμε όλοι το δικό σου iQ .

Εκανα μια προσπάθεια.......παρόλα αυτά εσύ επιμένεις να το κλωσάς το θέμα. Δέν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: