Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:10:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:10:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 23:48:11]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό  (Αναγνώστηκε 43788 φορές)
    HarisH
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 22:30:17 »

MarD μόνο μια ερώτηση, το e-shop δε πληρωνει τελωνείο;
    ppante Λίγο σκληρός ο λόγος σου, ο αναμάρτητος ας ρίξει την πρώτη πέτρα περί παρανομίας.

Κε Καλφάκη, σεβαστή η γνώμη σας και σεβαστή η πορεία σας στον ελληνικό μοντελιστικό χώρο μια και έμμεσα είμαι πελάτης σας περίπου 22 χρόνια απο τα στατικά μοντέλα. Μερικές απορίες μόνο έχω. Μιλάμε για τη λαιλαπα των κινέζων και σε μεγάλο ποσοστο συμφωνω μαζί σας και στο προιον που πουλάνε και στο τρόπο, γιατί όμως πριν 2-3 χρόνια με τη λίρα στο 1,5-1,6€ και τα μεταφορικά στο θεό συνέφερε να αγοράσεις μοντέλο και ηλεκτρονικά απο Αγγλία πάρα από Ελλάδα;
    Γιατί συνάδελφος του κου Καλφάκη που εισάγει συγκεκριμένη μάρκα σέρβο πουλάει χονδρική στον έμπορο όσο αγοράζω εγω απο lindinger ΜΕ τα μεταφορικά;
    Γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό αγοράζαμε συγκεκριμένους -καλούς- κινητήρες στην Ελλάδα σχεδόν στη διπλή τιμή;
    Αν είναι θέμα ποσοτήτων και πιστώσεων γιατί οι εισαγωγείς δεν ψάχνουν να βρούν λύση για να ωφεληθούμε και εμείς από τις τιμές (γιατι ποσοστό κέρδους εκείνοι δεν μειώνουν) και αυτοί (ανεβάζοντας τις ποσότητες των πωλήσεων);

Δεν λέω ότι ο κάθε μοντελιστής είναι άμοιρος ευθυνών για την φθίνουσα (πιστέυω) πορεία της ελληνικής αγοράς αλλα μήπως όλα ξεκίνησαν από εισαγωγείς και εμπορους που μας αντιμετώπιζαν (και κάποιοι ακόμα το κάνουν) σαν ζώα; Οπότε μόλις ανακαλύψαμε τις δυνατότητες του Internet ως κλασσικοί Έλληνες του δώσαμε και κατάλαβε και ξανα-κατάλαβε και ξανα και ξανα;

Νομίζω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε πρόθυμοι να αγοράζουμε τα πάντα απο Ελλάδα με μια λογική διαφορά από τις τιμές εξωτερικού ειδικά εαν τυγχάνουμε ανάλογης εξυπηρέτησης όπως των εμπόρων του εξωτερικού.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά παραδείγματα και κακών εμπόρων και κακών μοντελιστών αλλα το θέμα είναι να βρούμε την ουσία και να είμαστε ολοι ευχαριστημένοι όχι να αναμασάμε λάθη του παρελθόντος.

Υ.Γ. Κε Καλφάκη εντελώς και ειλικρινά φιλικά αλλά είμαι ένας μοντελιστής που ποτέ δεν επισκέφθηκε κάποιο κατάστημα σας, ποτέ δεν ζήτησε οδηγίες η καμμια από τις υπηρεσίες που αναφέρετε, μπορώ να μπω στην ιστοσελίδα σας και να πάρω LAMA με 79 ευρώ; Ίσως αυτό που πουλάει το e-shop είναι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που ζητάνε κάποιοι άνθρωποι. ΑΝ θέλετε να περέχετε υπηρεσία χρεώστε την (δικαιωματικά) εντός του κατάστηματος σε αυτόν που θα την απολαύσει και όχι σε μένα που θέλω ένα LAMA στην καλύτερη δυνατή τιμή και θα το παραγγείλω από το internet. Δεν είναι πιο έντιμο αυτό;

Ελπίζω νας σας έβαλα σε σκέψεις
    Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 22:48:50 »

Χάρη μια απάντηση. Αναφέρθηκε πως τα τιμολόγια της Esky πέσανε. Αυτό από εισαγωγέα της Esky. Δεν νομίζω να ψεύδεται.

Επίσης δεν θα πω πως υποστηρίζω τους κακούς επαγγελματίες, που φυσικά και υπάρχουν. Η ισοπεδωτική τάση όμως με ένα λαμα που κάνει 80 ευρώ σε κατάστημα ειδών πληροφορικής (είναι ένας γενικός εισαγωγέας Η/Υ που φέρνει λαμα v4 αποκλειστικά και όχι το e-shop αυτό καθ' αυτό) δεν μου φαίνεται λογική. Η esky θα σου δώσει τιμή ανάλογα με την ποσότητα. Το ίδιο νοβοπάν στο ΙΚΕΑ θα στο πωλήσουν πολύ φθηνότερα σε σχέση με το μαραγκείο της γειτονιάς. Αυτο τι να λέει; Είναι ληστής ο μαραγκός; Υπάρχουν και ληστές και το βίωσα πρόσφατα στο άνοιγμα του μαγαζιού, όπου αναγκάστηκα και έγινα εγώ ο ίδιος μαραγκός. Δεν θα υποβίβαζα όμως ποτέ την αξία όλων των υπόλοιπων καλών τεχνιτών που πάσχουν από τα "corporations" αφήνοντας όπου βρεθώ και όπου σταθώ μια θολή γενική εικόνα για τους μαραγκούς στην Ελλάδα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 23:01:23 από MarD » Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 22:54:20 »

Από το ένα αφτί μου μπαίνουν από το άλλο αυτί μου βγαίνουν - εγώ θα συνεχίζω να αγοράζω πιο φθηνά και από όπου με συμφέρει είτε αυτός είναι κινέζος είτε έλληνας είτε αλβανός

ωραία όλα τα παραπάνω καλογραμμένα και μεγάλα κείμενα αλλά η ουσία είναι μία - κοιτάζω την τσέπη μου και δεν αφήνω περιθώρια να το κάνει κάποιος άλλος

Επίσης δεν με απασχολεί αν αυτός πληρώνει προσωπικό,αν έχει ή όχι βιτρίνα,πληρώνει φόρους πληρώνει ρεύμα νερό τηλέφωνο - εμένα με ενδιαφέρει το προιον να το αγοράσω όσο πιο χαμηλά μπορώ - αν δεν μπορεί να μου το προσφέρει αυτό ο έλληνας καταστηματάρχης θα μου το προσφέρει κάποιος άλλος

εμένα ποιός με λυπάται που είμαι στην λίστα αν όχι πρώτος μέσα στην τριάδα από τους χειρότερους φορολογούμενους πολίτες στο κόσμο ;

Πάμε παρακάτω...

είμαι πελάτης του e-shop από τότε που άνοιξε λόγο επαγγέλματος και από τότε πάντα είχε τις καλύτερες τιμές σε σχέση με τα υπόλοιπα του είδους μαγαζία - όταν λοιπόν το αντιλήφθηκαν τα υπόλοιπα μαγαζιά έκανα και αυτά το ίδιο,πούλαγαν χαμηλά,όσα όμως δεν μπόρεσαν έκλεισαν.......βλέπε ram shop - alpha computers - όλη η αλυσίδα των ειδών Η/Υ που είχε ο Κωτσόβολος μέσα στα μαγαζία του και πολλά άλλα

κάπως έτσι λοιπόν φαντάζομαι θα γίνει και με τα καταστήματα που πουλάνε είδη μοντελισμού στην Ελλάδα και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει - ή θα συμβαδίσουν με τις τιμές του εξωτερικού όσα μπορέσουν ή θα κλείσουν ή θα συνεχίσουν να "δαγκώνουν" τους ανυποψίαστους

αλλά πραγματικά γιατί σας ξυνίζει τόσο που το e-shop μπορεί και πουλάει χαμηλά τα γκατζετάκια τύπου lama ; κάντε το και εσείς - δεν μπορείτε ; δυστυχώς χάσατε τα πράγματα είναι απλά και αυτή είναι η πραγματικότητα....
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 22:54:55 »

Πέσανε από ποιον; Από τον εισαγωγέα ή από την Esky; Γιατί τα προϊόντα της Esky πουλάνε πιστευω αρκετά καλά εδώ και καιρό, άρα;

A! Προς θεού, δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι, υπάρχουν και καλά παραδείγματα Ελλήνων, απλά όπως δεν ανέφερα συγκεκριμένα ονομάτα για τη μια πλευρά δεν θα αναφέρω και για την άλλη.
    Είναι όμορφο και ενθαρυντικό όμως να σου λεει ο Έλληνας έμπορος ότι το προιον που θέλεις θα το αγοράσεις στην τιμή που το δίνει στο site ο κατασκευαστής ή έστω ένα 10-15% πάνω που το θεωρώ λογικό. Δεν συμφωνείς μαζί μου;
    Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 23:04:20 »

Είναι όμορφο και ενθαρυντικό όμως να σου λεει ο Έλληνας έμπορος ότι το προιον που θέλεις θα το αγοράσεις στην τιμή που το δίνει στο site ο κατασκευαστής ή έστω ένα 10-15% πάνω που το θεωρώ λογικό. Δεν συμφωνείς μαζί μου;

Δεν το θεωρώ απλά λογικό, το θεωρώ μέγιστη υποχρέωση.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 8 Ιουλ 2009, 23:44:47 »

πιστεύω ένα τέτοιο site σαν αυτό       www.skroutz.gr          που είναι και ελληνικό μπορεί να δημιουργήσει συναγωνισμό σε οποιοδήποτε είδος καταστήματος, γιατί όχι και στο μοντελισμό???

περιγραφή site: ψάχνεις πχ το κινητό k800i
    με το που πατήσεις την αναζήτηση σου βγάζει όλα τα μαγαζιά τις ελλάδας και σε πιο έχει την χαμηλότερη τιμή

(πουλάς φτηνότερα άρα πουλάς ποσότητα = μεγαλύτερο κέρδος...με αυτό το σκεπτικό πουλούν όλα τα μεγάλα καταστήματα!!! πχ e-shop)
    Καταγράφηκε

My Model 1: CoptereX SE v2
    moter: Scorpion 2221-8
    gyro: 750gp+ds520
    esc:  Align 25A
    servo:3x Corona DS-929MG

Model 2: Sukhoi 49" balsa  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    motor: scorpion s3020-16  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    esc:  Hobbywing 60A Platinum ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 00:01:12 »

εχει και κατι lama       http://www.skroutz.gr/c/923/remoted-controled-vesicles.html?keyphrase=lama
    Καταγράφηκε

My Model 1: CoptereX SE v2
    moter: Scorpion 2221-8
    gyro: 750gp+ds520
    esc:  Align 25A
    servo:3x Corona DS-929MG

Model 2: Sukhoi 49" balsa  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    motor: scorpion s3020-16  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    esc:  Hobbywing 60A Platinum ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    quattro
    Aeromodeller
    *

so cool I freeze

« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 01:34:39 »

Εγώ πάντως μόλις αγόρασα το lama V4 σε μπλε χρώμα. Προσπαθω να παρω μυρωδιά απο το simulator που έχει έχει στην συσκευασία (CD) και μετά θα δοκιμάσω να δω πως είναι το real thing. Είμαι άσχετος σχετικά με αυτα, μόνο κάτι picooz δικάναλα είχα δοκιμάσει κι επειδή είχα διαβάσει ότι το Lama είναι από τις ιδανικές επιλογές για εκπαίδευση, άρχισα να ψήνομαι. μόλις είδα και την προσφορά του eshop το τσίμπησα. Τώρα...ο Θεός βοηθός  Azn το site να ναι καλά και βλέπουμε...
    Καταγράφηκε

recently bought a Lama V4
    iosif
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 01:35:11 »

Βαρέθηκα να ακούω από τους υποστηρικτές των ελληνικών μαγαζιών, αυτό το "αν χρειαστεί κάτι... " εδω ο Έλληνας...θα σου πει...θα σε βοηθήσει... κτλ. κτλ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!!! Ξέρω αρκετά πράγματα, όπως και οι περισσότεροι μοντελιστες και ότι δεν ξέρω εχω τους φίλους μου να με "φωτίσουν" αν χρειαστεί.

Ποιος άραγε, απο τους παλαιούς μοντελιστες, αγοραζει καποιο μοντελο απο εδω, επειδή θα εχει και κάποια συγκεκριμένη βοήθεια? Αυτά είναι για τους νέους, που και αυτοί αν είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν απ'εξω θα σας έλεγα εγώ που θα την έγραφαν την "βοηθεια". Είναι πολύ ακριβή ακόμα... αυτη η "βοηθεια"
    Αν δεν ήταν η "πίεση" απο τις αγορες του εξωτερικου θα τα ειχαν ακομα με κερδος του 200%. Τα κορόιδα χάνονται...
    Καταγράφηκε
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 02:04:23 »

Εσείς οι υπέρμαχοι της φοροδιαφυγής ανοίξτε τα μάτια σας και αφού βγάλετε πρώτα τις  παρωπίδες  διαβάσετε καμία  είδηση και σταματήσετε να βλέπετε  μόνο Χ-factor , αναρωτηθείτε τι κάνει κάθε μέρα το κράτος για εσάς ώστε  να σας απλουστεύει την ζωή σας από θέμα παροχών, τι λεω  παροχές ?? εδώ οι αθεόφοβοι μέχρι και το νεράκι μας στην θεσσ/κη το πούλησαν σε  ιδιώτες πιο το νεράκι που είναι αγαθό για όλους και δεν ανήκει σε κανέναν!! και πολλά  πολλά  άλλα...

Δείτε τώρα  ένα παράδειγμα με τι ποσοστά κέρδους παίζουν όλοι οι αγαπητοί μας καταστηματάρχες και πόσα βγάζουν για να πληρώσουν το αγαπητό σας κράτος αλλά και να δίνουν 4 ήμερη ή σπαστή σε ωράριο εργασία στους "έχοντες" και "πλούσιους" συνάδελφους εργαζόμενούς μας δηλαδή μέ όλες τις επιβάρυνσης από ένα μόνο τεμάχιο!!

Έψαχνα κάρτα DVR CCTV(ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ)
    έξω με τα μεταφορικά δασμούς όλη η αξία επάνω στο προϊών και την διασάφηση απο τελωνείο κομπλέ στο σπίτι μου
    280€
    Από Ελλάδα 410 έως 465€ idiot2  που είναι η παρανομία φίλοι μου το κράτος πήρε το Φ.Π.Α ΤΟΥ
    Δεν θα μπορούσε αυτός ή αυτοί να το πουλήσουν 320€ με πολύ περισσότερο ποσοστό κέρδους μιας και δεν θα έφερναν 1 τεμάχιο ώστε ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ  ΑΠΟ  ΕΔΩ??

Μην είστε κουτάβια δείτε το παράδειγμα μου και μόνοι σας και μετά μιλάτε όλοι σας για παρανομίες και φοροδιαφυγή πλήρωσα ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ για το Κράτος σας και μου έμεινε και κέρδος 140€

http://cgi.ebay.com/AverMedia-NV5000-4CH-120-FPS-Network-IP-DVR-Card-PC_W0QQitemZ230354975151QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a239f9af&_trksid=p4634.c0.m14.l1262&_trkparms=|293%3A1|294%3A30

http://www.techmarket.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=40&products_id=193

Άραγε είναι τυχαίο που σε κάθε τέτοιο θέμα  "μας την πέφτουν τα μαγαζιά" όταν δηλαδή παρουσιάζουμε ποιο φτηνά πράγματα ακόμα και εάν προέρχονται από τον Ελλαδικό χώρο?

Σημ.: Ναι λα'ι'κίζω γιατί νευριάζω να μου λένε οι άλλοι ότι πρέπει να πληρώσω περισσότερα από τον δικό  μου  μόχθο και να τον επωμίζονται άλλοι!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 02:20:17 από Geοrge » Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 05:01:16 »

Ένας καταστηματάρχης ουσιαστικά είπε τα όσα χρησιμοποιείτε ως αντι-επιχειρήματα και τα θέτετε σαν γενική άποψη των καταστηματαρχών.
    Ένα παράδειγμα δίνεις Γιώργο ως γενική εικόνα της Ελληνικής αγοράς.
    Ελεύθερη αγορά είναι, ΜΗΝ αγοράζετε από τον ακριβό/κακό έμπορο. Μην δημιουργείτε όμως πρόβλημα σε αυτούς που προσπαθούν για κάτι καλύτερο.
    Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να αναζωογονήσουν την Ελληνική αγορά και απόψεις του τύπου "Ελλάδα είναι, τι τα θέλεις" ισοπεδώνουν τα όνειρα μας.

Υ.Γ.: Το πρώτο post ελληνικού καταστήματος ήταν αυτό και νομίζω πως έπρεπε να γίνει από κάποιον εισαγωγέα προϊόντων της Esky προκειμένου να διευκρινιστούν κάποια πράγματα. Την ίδια απορία μου προξένησε κι εμένα αυτή η τιμή διότι ΔΕΝ βγαίνει με τίποτα σε μοντελομάγαζο με τα σημερινά δεδομένα! Επομένως η επίθεση ξεκίνησε από πολλούς πλυν καταστημάτων.
    Καταγράφηκε

- Igor Sikorsky

Marios 3D
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 09:17:17 »

Παιδια μενω ανατολικη αττικη (παραθαλασσια) και χθες επισκεφτηκα ενα τοπικο μαγαζι πληροφορικης για να παρω αναλωσιμα και μετα εκπληξεως βλεπω να εχει φερει lama , phoenix klp .και σε καλες τιμες . Αντε παιδια ευχομαι να πηγαινω στο περιπτερο της γειτονιας μου για τσιγαρα και να περνω και ενα ζευγαρι blades για ανταλλακτικα , γιατι κακο ειναι ? Cheesy
    Αλλωστε ας μην ξεχναω το λογο που ξεκινησα τον μοντελισμο πριν τρια χρονια οταν ημουν στην Σαουδικη Αραβια για επαγγελματικο ταξιδι , και πηγα σε ενα super market και εκει αγορασα το πρωτο μου ελικοπτερο lama για να περναω τον χρονο μου , στην τιμη των (κρατηθητε) 20 ευρω . Βεβαια εκει η αγορα ειναι διαφορετικη πχ αμαξι PORCE 30.000 ευρω , τζιπ HAMMER μεταχειρισμενο 1 χρονου με ελαχιστα χιλιομετρα 9.000 ευρω κλπ .αλλα εκεινο το lamaκι μου εβαλε το μικροβιο , και πηρα και κανα δυο ακομη για δωρο. Η τιμη μετραει πως να το κανουμε.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 09:27:31 από MariosT » Καταγράφηκε

Τ-rex 600N (Radix blades ,gyro Solid G ,servo HGD-760MG ,YS50 + Hatori,30%Coolpower)
    T-rex 600 ESP (Align blades , gyro LOGITECH 6100 ,servo HGD-760MG, 5000mah )
    GAUI 550 (Z-20,SAB Blades,servo HGD-760MG ,gyro Solid G, 6S-3600mah)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 09:31:26 »

Aπό ότι βλέπω.....και άλλο κατάστημα, παίζει μπάλα...
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

akritas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 10:42:44 »

φιλε ppante ,

εχεις κάποιες αποδείξεις οτι τα καταστήματα του εξωτερικού είναι λαθρέμποροι...(όπως τους αποκαλείς)

ρωτώ καλοπροαίρετα ... αν όντος ισχύει να σταματήσω να αγοράζω...

Ακριβώς αυτό εννούσα όταν έλεγα ότι αδυνατείτε να καταλάβετε τα πιο απλά πράγματα.
    Πληρώνετε Δασμό και ΦΠΑ όταν αγοράζετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης? Αν όχι τα εμπορεύματα που φέρατε είναι λαθραία. Αν ναι τότε θα χαρώ να μου υποδείξετε τις διευθύνσεις των καταστημάτων που ψωνίσατε και η αγορά σας ήρθε φθηνότερα από την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων φόρων και μεταφορικών. Θα τα προτιμήσω...

λαθραίο νομίζω οτι είναι κατι που προσπαθώ να το περάσω κρυφά χωρίς να το πιάσουν στα σύνορα......

αυτα που μου έρχονται στο σπίτι εχουν μια σφραγίδα επάνω απο το τελωνείο και γράφει με μεγαλα γράμματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ

τωρα τι να κάνω εγω να αυτομαστιγωθώ και μετά να βάλω δασμό και φπα στον εαυτό μου?

άλλα και μαγαζιά της ευρωπαϊκής ένωσης που εχουν ολα αυτά (δασμους ,φπα κλπ) παλι θα βρεις σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες τιμές..

και μην μου πεις οτι  ολα τα  μαγαζιά ,όταν αγοράζεις κάτι σου κόβουν και ταμ. απόδειξη... 

και το πληρώνεις ακριβότερα και βάζουν και το φπα στην τζεπη (εκτός αν ζούμε σε διαφορετική χώρα)

αντε καλη σας μέρα......
    Καταγράφηκε

AVANT aurora
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 9 Ιουλ 2009, 10:48:29 »

Ελεύθερη αγορά είναι, ΜΗΝ αγοράζετε από τον ακριβό/κακό έμπορο. Μην δημιουργείτε όμως πρόβλημα σε αυτούς που προσπαθούν για κάτι καλύτερο.

Αγαπητέ Μάριε. Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως είσαι ένας από αυτούς που προσπαθούν για κάτι καλύτερο.

Για τους υπόλοιπους μαγαζάτορες που μας διαβάζουν ανελλειπώς καθημερινώς, καλά κάνουν και ΔΕΝ γράφουν, γιατί έτσι γλιτώνω και το ανέβασμα της καρδιακής μου πίεσης.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: