Το μόνο λάθος τους είναι ότι τα θεωρούν GADGETS!!

Καθόλου περίεργο.....έτσι όπως κανταντήσει ο μοντελισμός.
Αν συλλαμβάνω σωστά αυτό που λές φίλε Νίκο....τότε συμφωνούμε.

Εγώ βέβαια είμαι νέος στον χώρο και δεν θέλω να κρίνω........(μπορώ, αλλά δεν θέλω).
Βλέποντας όμως οτι ένα (άσχετο με τον χώρο) κατάστημα, πουλάει 80 ευρώ, αυτό που (άλλοι) το πουλάνε 140 ευρώ
μάλλον πρέπει να προβληματίσει.

Και σίγουρα όχι τον αγοραστή......Ας κάτσουν αυτοί που πουλάνε με 140 ευρώ, να βρούνε γιατί το e-shop, πουλάει με 80 ευρώ το ίδιο προιόν....
Και επειδή μπορεί να βγεί κανένας και να πεί τήν γνωστή ατάκα.......
Μά εμείς πληρώνουμε φόρους - ρεύμα - υπαλλήλους.....κ.λ.π (γιατί τους έχω ικανούς),
τότε θέλω να ρωτήσω, το e-shop τί πληρώνει.....
Εκτός και άν καίει κεριά......κάνει τίς πωλήσεις με σήματα καπνού......και έχει για υπαλλήλους τίποτα ρομποτάκια που δεν ζητάνε Ι.Κ.Α - ασφάλεια - διακοπές - δώρα - επιδόματα.....κ.λ.π.
Εκτός και άν εδρεύει στήν Κίνα.......όπου εκεί είναι όλα (φθηνά). Αλλά και εκεί να εδρεύει, τι με νοιάζει εμένα, όταν μου προσφέρει το ίδιο προιόν στήν Ελλάδα, 60 ευρώ φθηνότερα.
Και τονίζω το Ελλάδα, γιατί πάλι μπορεί να βγεί κανένας και να πεί......τίς γνωστές ατάκες....
Μήν ψωνίζεται απο Κίνα.....δώστε σε εμάς τα λεφτά σας, να ψωνίσουμε εμείς απο Κίνα αντί για εσάς....

Ωραία λοιπόν. Εγώ πλέον θα ψωνίζω απο Ελλάδα το lama v4 στα 2.4, με 80 ευρώ......
Καί άν υποθέσουμε ότι σήμερα, καποιοι θέλουν να πάρουν ένα lama και έχουν δεί τήν συγκεκριμένη ενότητα.......
τους βλέπω αύριο σούμπιτους στα e-shop.....
Kai meτά έλα να μου πείς........ποιοι είναι οι (μερικώς) χαμένοι.
Και λέω μερικώς, γιατί θα τα πάρουν απο αλλού. Ο.κ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

@edid@ Διάβασα αρκετές φορές το κείμενο, και είμαι απολύτος σίγουρος ότι δέν έθιξα κανένα.....
Μιλάω γενικώς και αορίστως. Οπότε μπορώ να το ποστάρω.