|
phoenix2
|
 |
« στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 01:14:49 » |
|
Καλησπερα. Αφου πεταω καλούτσικα πλεον το ηλεκτρικο εκπαιδευτικο μου κανοντας τα απλα ακροβατικα, λεω να προχωρησω σε ενα αλλο μοντελο, παλι ηλεκτρικο ομως. Εχετε να μου προτεινετε καποια μηπως;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 172 yak 54 pc9 rv9 e-flite easy fly wilga 2000
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 01:27:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 01:29:23 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 01:34:32 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 06:36:18 » |
|
Καλησπερα. Αφου πεταω καλούτσικα πλεον το ηλεκτρικο εκπαιδευτικο μου κανοντας τα απλα ακροβατικα, λεω να προχωρησω σε ενα αλλο μοντελο, παλι ηλεκτρικο ομως. Εχετε να μου προτεινετε καποια μηπως;
Εμένα το δεύτερο μου αεροπλάνο ήταν το φορμόζα 2.Ακόμα επειδή το φορμόζα μπορεί να σηκώσει σχετικά βαρυ σεταπ μπορείς μολις εξηκηωθεις με τα χαμηλοπτέρυγα να το χρησιμοποιήεις σε κάποιο άλλο ξύλινο ηλεκτρικό μοντέλο του ίδιου μεγέθους. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και αφου το εσπασα στα 3 το επισκεύασα και πετάει ακομα. Αν σου αρέσουν τα ακροβατικά μπορείς να πάρεις και κάποιο profile 3d. Αυτά θα σου πρότεινα εγώ σε foam. Tώρα αν θες μπορείς να πας και σε ξύλινο ηλεκτρικό το οποίο έχει τα υπέρ και τα κατά του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 10:30:40 » |
|
Γεια σ Τασο!!Εμενα το δευτερο μου μοντελο μετα απο ενα E-STARTER ηταν το profile electric EXPO 3D.Πεταει πολυ καλα μπορω να πω και βγαζει οτι κολπο θες.Εχει φαει παρα πολλες τουμπες αλλα πεταει ακομα τελεια!!!Μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο μ παιχνιδι,το ευχαριστιεμαι!!! ;DHover στα δυο μετρα  !!!Αν βρεις καποιο μοντελο π σ αρεσει πεστο μας για να σ πουμε γνωμες.Χρηστος!!! 
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 20 Ιουν 2009, 13:44:59 » |
|
λεω για το extra 330 σε φοαμενιο ARF. Τι φιρμας προτινεις;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 20 Ιουν 2009, 13:49:24 » |
|
Ναι Τασο αυτο που λες πιστευω πως για δευτερο μοντελο ειναι καλο.Βεβαια αν σε ενδιαφερει κοιτα και σε μπαλσινο ειναι πιο στιβαρο στον αερα,αλλα δν επισκευαζεται πολυ ευκολα.Χρηστος!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 20 Ιουν 2009, 14:27:50 » |
|
λεω για το extra 330 σε φοαμενιο ARF. Τι φιρμας προτινεις;
Πάντως στις τιμες που κοστίζουν τα φοαμενια ακροβατικά μπορεισ να φτιάξεις στα ιδια λεφτα και ηλεκτρικό balsa.Υπάρχουν ευκαιρίες.Βέβαια τη χάρη του foameniou όπως είπε και ο χρήστος πιο πάνω δεν θα την βρεις στη balsa.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 21 Ιουν 2009, 00:36:10 » |
|
To foamenio επισκευαζεται οπως ξερουμε ευκολα και γρηγορα. Επειδη οποως ειπε και ενας φιλος τα περισσοτερα σπασιματα γινονται οταν αρχιζεις και ξεψαρωνεις, θα αποφυγω προς το παρον τη βαλσα. Ισως, κατα την αποψη μου, θα πρεπει να προχωρησει κανεις σε μπαλσα αφου μαθει να πεταει σωστα με τα φοαμ και να εχει και τις 4-5 ακροβατικες ασκήσεις. Παντως το extra 330 της sapac απ οτι διαβασα καπου ειναι σκυλι στα πεσιματα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 21 Ιουν 2009, 00:53:01 » |
|
φιλε μου το εχτρακι το εχω εγω...πολυ καλο μοντελο...τωρα να σπαει δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω  ειναι πολυ καλο και κανει πολυ καλα ακροβατικα...επισης εχει και αρκετη δυναμη για χοβερ και ανεβαινει καθετα για πλακα...στα αρνητικα βαζω το γεγονος οτι δεν χωραει μεγαλη μπαταρια(το πολυ 1600mah αλλα αυτη καταργηθηκε τωρα οποτε μπορεις να βρεις μεχρι 1500) και το γεγονος οτι το μοτερ τρωει τα γραναζια του μειωτηρα...επισης αν θελησεις να βαλεις outrunner για να γλιτωσεις απο γραναζια και μειωτηρες θελει να κανεις πατεντα για τη βαση του μοτερ...επισης εγω δεν εμπιστευομουν την τ/κ και εδωσα 100 ευρω και πηρα μια spektrum dx5e 2.4Ghz...ωστοσο το wilga που εχει την ιδια τ/κ το πεταω με την μαμα και δεν ειχα κανενα προβλημα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 21 Ιουν 2009, 10:27:56 » |
|
με αυτη τη μπαταρια ποσα λεπτα περιπου πετας;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 21 Ιουν 2009, 14:36:48 » |
|
με συνεχεια τερμα ανοιχτο το γκαζι περιπου 9 λεπτα... με οικονομια λογικα θα παει γυρω στα 13
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 22 Ιουν 2009, 00:13:43 » |
|
λιγος χρονος ειναι τα 10 λεπτα περιπου. εγω πεταω το phoenix με 2200 μπαταρια, με χαλαρη πτηση 45 λεπτα και με γκαζια οχι κατω απο 30. Με 10 λεπτα χρειαζεται και 2η η και 3η μπαταρια. Καποιο μοντελο που να παιρνει μεγαλυτερη μπαταρια και να ειναι και σαν αυτα που κουβεντιαζουμε υπαρχει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|