|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« στις: Κυριακή, 14 Ιουν 2009, 00:43:11 » |
|
γεια σας και παλι ειχα δει σε ενα βιντεο παλιοτερα που καποιος εβαζε το α/π μπροστα με μιζα εσωτερικη δλδ ηταν μονιμα πανω στο α/π και μεσω ενος διακοπτη απο τη τ/κ επερνε μπρος το α/π ηταν πατεντα η υπαρχει καπου ετοιμη ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 14 Ιουν 2009, 01:06:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 14 Ιουν 2009, 01:31:36 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 14 Ιουν 2009, 10:25:41 » |
|
Ότι είναι καλό είναι καλό ,αλλά όπως όλα τα καλά πράγματα είναι και ακριβό ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 30 Ιαν 2014, 17:16:56 » |
|
Με μηδενικό κόστος για εμενα έφτιαξα μια αυτοσχέδια μίζα για κινητήρα βενζίνης 30cc με σπινερ. Τα υλικά ήταν όλα μέσα στο εργαστήριο μου και με περιμένανε. Ένα στρογγυλό πλαστικό, μια μακριά βίδα Δυο κόντρα παξιμάδια. τέσσερα μικρά βιδακια, κάποια κομμάτια από λάστιχο και ένα αλουμινένιο λαμακι. Η δοκιμή μέσα στο σπίτι με σβηστή την ηλεκτρονική... έδειξε ότι γυρίζει άνετα τον κινητήρα με ένα φτηνιάρικο ηλεκτρικό δραπανοκατσαβιδο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 30 Ιαν 2014, 17:17:36 » |
|
.
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Ιαν 2014, 17:40:16 από kolotoympas »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 30 Ιαν 2014, 18:10:28 » |
|
Γεια σου Ηλία πατεντιάρη !
Είναι σταθερό στο πιάσιμο ή χάνει το κέντρο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 30 Ιαν 2014, 18:16:05 » |
|
Σταθερότατο ! Θα το δεις και από κοντά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 30 Ιαν 2014, 20:31:36 » |
|
πολυ καλη η ιδεα  το πλαστικο απο τι ειναι ; (απο σωληνα , απο καποιο εξαρτημα) Αν το Π ειναι απο σιδερο καλο θα ηταν να κανεις μια ηλεκτροκολληση με την βιδα ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να γλυστρισει η βιδα μεσα στην τρυπα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 31 Ιαν 2014, 07:53:39 » |
|
Καλημέρα. Το πλαστικό δεν θυμάμαι από τι είναι. Το πιο πιθανό να είναι από κάποια άδεια ταινία. Πάντως είναι χοντρό πλαστικό. Το λαμακι είναι αλουμινένιο. Με την δοκιμή που έκανα δεν γλιστράει. Αν γλιστρήσει θα βάλω κάποιο γκροβερ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 31 Ιαν 2014, 12:20:57 » |
|
Ωραίος ο Ηλιας!!! φτιαξε τωρα και ενα εξαρτημα για να χτυπας καφε και θα εχεις το τελειο πολυεργαλειο για πτησεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 31 Ιαν 2014, 16:03:05 » |
|
Χε χε Γεια σου Σταμάτη. Μην λες για καφεδες γιατί υπαρχει ενας υπόγειος τύπος που μου την έχει στημένη και διαδίδει σε όλα τα forum ότι δεν ξέρω να φτιάχνω καφέ..  Έγινε και μια βελτίωση βάση της παρατήρησης του ilias. Εβαλα ροδελα, γκροβερακι και thread lock για να είμαι σίγουρος και λίμαρα λιγο τον κορμό της βίδας σε σχήμα τριγωνικό για να μην γλιστράει μέσα στο τσοκ του δραπανου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 31 Ιαν 2014, 17:56:52 » |
|
Μην λες για καφεδες γιατί υπαρχει ενας υπόγειος τύπος που μου την έχει στημένη και διαδίδει σε όλα τα forum ότι δεν ξέρω να φτιάχνω καφέ..  ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ  ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
coyote216
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 31 Ιαν 2014, 18:49:35 » |
|
Τρελή πατέντα Ηλία άντε να σε δω να την κάνεις και on board... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 31 Ιαν 2014, 21:12:21 » |
|
Σταματη δεν λέω ονόματα ελικοπτερας είναι πάντως τι θα ήτανε. Χαχα πλάκα κάνω αν το δει θα απαντήσει.  Κυριάκο. Αν σου πω ότι πιο πολύ μου αρέσει να βάζω με το χέρι μπροστά θα με πιστέψεις? Και συμπληρώνω. Η γυναίκα το κοτόπουλο και ο βενζινοκινητήρας θέλουν χέρι! Ας βάλω και ένα βιντεακι με on board starter έτσι για να υπάρχει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|