|
|
ScaleModels_ZanteClub
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 25 Φεβ 2010, 22:44:50 » |
|
Φίλοι και φίλες σας παρουσιάζουμε τον μηχανο-στρωτήρα μας!  Αυτό το χαρούμενο παλικάρι στρώνει με υπομονή και επιμονη τους κινητήρες που πουλάμε! Δείτε με τι πάθος και διάθεση κάνει αυτή την επίπονη δουλειά!!  θετική ενέργεια από τον Νιονιό τον ζακυνθινό!  επί τω έργο με έναν OS 90 .... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 25 Φεβ 2010, 23:30:05 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
ΜΙΧΑΛΗΣ
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 25 Φεβ 2010, 23:42:58 » |
|
κι εγώ θέλω.... κι εγώ θέλω!!!!γιατι όλλο τους καίω τους κηνητήρες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Futaba 16sz & Spektrum DX7se T-rex 500 Black hawk Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2. 12s Revolectrix gt1200 + Icharger 106b Kipor 1000
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 25 Φεβ 2010, 23:49:49 » |
|
νάτα.......................... αρχίσαμε................................. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Παρασκευή, 26 Φεβ 2010, 00:02:40 » |
|
gouskone, εισαι ο ανθρωπος μου!!! Περιμενω μια 26cc gass και ο κατασκευαστης λεει οτι αρχιζει να στρωνει μετα τις εικοσι ωρες... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 26 Φεβ 2010, 00:04:17 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 26 Φεβ 2010, 00:05:21 » |
|
Άντε γκουσκούνη άσε τις αισθησιακές ταινίες και πιάσε δουλειά....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 26 Φεβ 2010, 00:09:56 » |
|
 τώρα που το σκέφτομαι δεν θα μπώ με invert στο μαγαζί.... θα ρίξω βόμβα νιτρο-μολότοφ............  κόφτε το δούλεμα ρε! δεν βλέπεις τι όρεξη που έχω υποφέρω!!!........ φαντάσου στην 26cc...θα αφίσω τα κόκκαλά μου κάτω από την ταμπέλα!!!! γελάς Σάκη ε..... καλά...... θα ρθεις το καλοκαίρι δεν θά ρθεις...... θα σου κρύψω το αντιλιακό!!!!!!!!!!! να μην μπορείς να πιάσει ούτε την τηλεκατεύθυνση!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ScaleModels_ZanteClub
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 26 Φεβ 2010, 00:18:45 » |
|
Το Scale Models - Zante Club και πάλι πρωτοπορεί και σας φέρνει την νέα υπηρεσία στρωσίματος του κινητήρα σας!!!! Αγοράστε οποιον κινητήρα θέλετε και ο μηχανο - στρωτήρας μας θα τον στρώσει υπομονετικά και θα σας τον δώσει έτοιμο για πτήση!!! μηχανο - στρωτήρας ! μια υπηρεσία από εμάς για εσάς .... με αγάπη στον τεμπέλη αερομοντελιστή! ακόμη. ενοικιάζεται μηχανο - στρωτήρας!!!όσο μεγαλύτερος κινητήρας τόσο μικροτερο το κόστος! τιμές προσιτές. πολές φορές και τσάμπα λόγο της λατρείας για στρώσιμο!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 26 Φεβ 2010, 02:12:56 » |
|
Το Scale Models - Zante Club και πάλι πρωτοπορεί και σας φέρνει την νέα υπηρεσία στρωσίματος του κινητήρα σας!!!! Αγοράστε οποιον κινητήρα θέλετε και ο μηχανο - στρωτήρας μας θα τον στρώσει υπομονετικά και θα σας τον δώσει έτοιμο για πτήση!!! μηχανο - στρωτήρας ! μια υπηρεσία από εμάς για εσάς .... με αγάπη στον τεμπέλη αερομοντελιστή! ακόμη. ενοικιάζεται μηχανο - στρωτήρας!!!όσο μεγαλύτερος κινητήρας τόσο μικροτερο το κόστος! τιμές προσιτές. πολές φορές και τσάμπα λόγο της λατρείας για στρώσιμο!!!  +1 Ετσι έτσι μπράβο να μην σου παίρνε και τον αέρα!!!! Οι « νέοι » θέλουν στρώσιμο!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|