f0tak1s73
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 16:06:58 » |
|
Που μπορω να βρω Μ3 βιδες ,παξιμαδια ασφαλειας και αλλα τετοια παρεμφερει .Μενω θεσσαλονικη αν γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι ας μου πει ευχαριστω . Και οποιοδηποτε αλλο μαγαζι οπουδηποτε αλλου ας με ενημερωσει.......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 16:11:44 » |
|
σε χρωματοπολεια ισως σε καταστηματα με βιομηχανικα υλικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 16:12:03 » |
|
Παντου με βηομηχανικα εργαλεια.. δλδ οπου βρεις μαγαζι με εργαλεια και τετοια εχει τα παντα..! εγω εχω βρει μεχρι και Μ2!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
f0tak1s73
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 16:34:53 » |
|
ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
cu19x
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 16:35:45 » |
|
Αν είσαι από Αθήνα, όπως ανεβαίνεις την Σπύρου Πάτσι προς κέντρο, 3-4 στενά πριν το φανάρι της Ιεράς οδού, δεξιά και 20 μέτρα μέσα. Είναι ένα μεγάλο "βιδάδικο" και έχει πολύ πράγμα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 Trex 600NSP HDX 450 V3 Walkera 36 Kyosho EP Caliber M24
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 16:56:47 » |
|
Νομίζω η Σπύρου Πάτσι, του πέφτει λίγο μακριά.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 17:03:12 » |
|
αν προσφερεται κανεις απο αθηνα να μου στειλει μισο κιλο Μ3 παξιμαδια και αλλο μισο βιδες δεν εχω προβλημα.....  ρε φωτη στην σαλλονικα σιγουρα στο 1 χλμ ακτινα απο το σπιτι σου θα εχει τετοιο μαγαζι..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
f0tak1s73
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 17:07:43 » |
|
θα βγω σε αναζητηση τετοιου καταστηματος αυριο μεθαυριο και αν δεν βρω εδω γυρω τοτε δωδεκανησου θα εχει σιγουρα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 1 Ιουν 2009, 17:35:27 » |
|
θα βγω σε αναζητηση τετοιου καταστηματος αυριο μεθαυριο και αν δεν βρω εδω γυρω τοτε δωδεκανησου θα εχει σιγουρα.....
Στη Φράγκων (Θεσσαλονίκης) ρώτα....  για δές και εδώ μήπως... http://www.zoupatzis.gr
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 2 Ιουν 2009, 11:04:53 » |
|
Παπαναστασιου με Μποτσαρη. Περπατας ανατολικα προς το γηπεδο του Αρη. Η επομενη διασταυρωση ειναι αν θυμαμαι καλα Παπαναστασιου με Αλεξανδρου Σταυρου. Συνεχιζεις, το επομενο στενο αριστερα σου το δευτερο μαγαζι, εχει σχεδον τα παντα απο βιδες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
Αποστόλης
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 14:34:41 » |
|
Ενα αγγλικό site που περιέχει ΠΑΡΑ πολλές διαφορετικές βίδες,παξιμάδια κτλπ και το καλύτερο είναι οτι δεν έχει ελάχιστο όριο αγοράς http://www.stagonset.co.uk/
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 3 Ιουν 2009, 15:35:34 » |
|
στην γιαννιτσων στην διασταυρωση του οπαπ αλλα στο αριστερο στενο... οτι τυπο βιδας και παξιμαδιου θελεις........ για να μην ψαχνεις αδικα.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|