σίγουρα ήταν λίγο υπερβολικό...
λόγο κεκλιμένης ταχύτητας και λόγο του ότι γνωρίζω τον γιώργο giles 202 προσωπικά...
αλλα ποσες φορες έχουν κλάψει μοντέλα από δοκιμη κάποιο καινούριου εξαρτήματος? πρέπει να το πάθουμε εμείς αυτό η οι δοκιμαστές των εταιριών που το παράγουν?
ξαναλέω πως η πρόταση μου ήταν υπερβολική αλλα εδώ ένα esc βάζουμε η ένα servo και καίγεται στον αέρα....δεν το κλαίμε το μοντέλο?
διακρίνω μια επιθετικότητα γενικότερα για την συγκεκριμένη τοποθέτηση μου...
ok ρε παιδιά χαλαρώστε...
είμαι σίγουρος πως έχετε πει και εσείς αυτήν την κουβέντα σε κάποιον γνωστό σας για να τον παροτρύνετε να μην βάλει κάτι αμφιβόλου "ποιοτητος" και αξιοπιστίας ακόμη και αν προερχεται απο μια γνωστη εταιρεία.....
όσο για το θέμα τεκμηρίωσης ισχύει ότι και στο προηγούμενο post μου....δεν θα γράφουμε σε δυο θέματα τα ίδια πράγματα για την ασφάλεια ραδιοζεύξεις...
εξάλου ο bladekiller που είναι αριστα κατοπισμένος μας εχει δώσει γνώση σε πολύ μεγάλο βαθμό πάνω σε αυτό.
ας περιμένουμε λοιπόν να δουμε πώς το έχει υλοποιήσει αυτό το συστημα στην spectra ...
παιδια δεν θα το κάνουμε εδω update του spectrum VS Futaba ....
εγω ειπα την γνωμη μου πανω στο θεμα και όποιος θελει το ψαχνει περισσοτερο....
δεν θα αναλύσω τα ίδια πραγματα για τα οποία έχουν γραφει μεχρι τώρα 13 σελιδες στο άλλο θέμα περι ασφάλειας ραδιοζέυξης...
όποιος θέλει να κάνει πειράματα στο μοντέλο του ή να κάνει μια αγορά επιδή έχει το ίδιο φίλος του και δεν είχε πρόβλημα ........τι να πω.....
το νου σας και καλες προσγειώσεις.