billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:04:49 » |
|
Καλησπέρα έχω την HITEC optic 6 το στικ του γκαζιού προτού να φτάσει στο τέρμα κλείσιμο η άνοιγμα έχει μια σκάλα ποιο κάτω και δεν στέκεται τέρμα κάτω η τέρμα κορυφή επανέρχεται ένα τικ, αυτό με εμποδίζει να ρυθμίσω το ρελαντί ακριβός όπως το θέλω ,θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει για αυτό να μου πει πως μπορώ να το διορθώσω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepperakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:11:41 » |
|
Να στε καλά ρε παιδιά για τις απαντήσεις! Τα μοντέλα που αναφέρεις Νίκο δεν είναι του άμεσου ενδιαφέροντος μου. Άντε το πολύ κάτι σε μπάλσινο ηλεκτρικό κοντά στο 1.5m αλλά πολύ αργότερα. Παρόλ αυτά με τις διευκρινήσεις σου κατάλαβα που χρειάζονται  Θα προτιμήσω βέβαια αυτό στα 2.4 γιατί στήν περιοχή μου έχω πρόβλημα παρεμβολών! Ίσως να παρω τα modules της corona από εξωτερικό που είναι αρκετά φθηνά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στόν πατέρα μου οφείλω το ζην, στον αερομοντελισμό το ευ ζην!
|
|
|
|
Nikos 3D
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:15:42 » |
|
επειδη το στικ του γκαζιου δεν εχει ελατηριο για να κεντραρει στην μεση εχει κατι δοντακια στο στικ απο μεσα εξου και η κλιμακωτη ανοδοσ και καθοδος του στικ.μαλλον το προβλημα εστιαζετε σε αυτα τα δοντακια και μαλλον στο πρωτο και το τελευταιο εκει που εχεις το προβλημα.οποτε πρεπει να την ανοιξεισ για να δεισ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna206t-r3d τελος-flip 3d-u can do 60-breeze es
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:22:34 » |
|
επειδη το στικ του γκαζιου δεν εχει ελατηριο για να κεντραρει στην μεση εχει κατι δοντακια στο στικ απο μεσα εξου και η κλιμακωτη ανοδοσ και καθοδος του στικ.μαλλον το προβλημα εστιαζετε σε αυτα τα δοντακια και μαλλον στο πρωτο και το τελευταιο εκει που εχεις το προβλημα.οποτε πρεπει να την ανοιξεισ για να δεισ.
Την είχα ανοίξει ρε συ Νίκο τις προάλες αλλά όλα ήταν καλά μέσα το έψαξα λιγάκι τώρα που το λες σε εκείνο το σημείο όμως δεν το πρόσεξα καλά θα την ξανά ανοίξω και θα το δω καλύτερα, εσένα στο κάνει αυτό η είναι μονό σε μένα το πρόβλημα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Nikos 3D
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:28:31 » |
|
εμενα και σε αλλους που ξερω ειναι μια χαρα.μαλλον ειναι φαγωμενο το δοντακι γι αυτο και δεν στεκεται.μαλλον επεσεσ στην περιπτωση που λεμε.σε μια αλλη που ειχα με παρομοιο προβλημα αλλαξα ολο το στικ με τα γραναζια απο μια κινεζια και ειναι οκ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:37:21 » |
|
εμενα και σε αλλους που ξερω ειναι μια χαρα.μαλλον ειναι φαγωμενο το δοντακι γι αυτο και δεν στεκεται.μαλλον επεσεσ στην περιπτωση που λεμε.σε μια αλλη που ειχα με παρομοιο προβλημα αλλαξα ολο το στικ με τα γραναζια απο μια κινεζια και ειναι οκ.
Θα το ψάξω καλύτερα θα την ανοίξω και θα δω τι παίζει ευχαριστώ Νίκο για την βοήθεια σου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Nikos 3D
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 23:40:00 » |
|
γι αυτο ειναι το φορουμ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ταρτης
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 14:51:04 » |
|
Παιδια,τα φωτα σας για εναν φιλο! Εχει ενα 30αρι Ραπτορα με Optic 6 και δεκτη FM... O FM ειναι ιδιο πραγμα με τον PPM; Με παρακαλεσε να του το σεταρω γιατι το ειχε καμποσο καιρο στον παγκο και ο ιδιος δεν εχει σχεση με Ε/Π παρολο που του αρεσουν για scale πτηση μονο. Του το σεταρισα προχειρα για normal πτηση και καθως το δοκιμαζα,εφαγα παρεμβολη...(δεν θα'ταν 15 μετρα απο μενα,πορειουλα...) Η πτηση εγινε διπλα στο ΚΕΒΟΠ στο Χαιδαρι,και απορω μηπως η παρεμβολη προερχοταν απο εκει. Ευτυχως το Ε/Π δεν επαθε τιποτα απο την πτωση του(να'ναι καλα οι θαμνοι!!!) Τι δεκτη προτεινετε για τον εν λογω πομπο; Ευχαριστω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ολοι για εναν και ενας για ολους!
|
|
|
pepperakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 15:31:17 » |
|
Καλησπέρα φίλε μου. Δε θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου, αυτό θα το αφήσω στους εμπειρότερους του είδους, αλλά θα σου πώ ότι άν έχεις πρόβλημα παρεμβολών δεν αρκεί να αλλάξεις μόνο τον δέκτη αλλά όλο το σύστημα (module) σε 2.4Ghz που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο παρεμβολών. Πείτε κι εσείς ρε παιδιά... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στόν πατέρα μου οφείλω το ζην, στον αερομοντελισμό το ευ ζην!
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 15:50:36 » |
|
Παιδια,τα φωτα σας για εναν φιλο! Εχει ενα 30αρι Ραπτορα με Optic 6 και δεκτη FM... O FM ειναι ιδιο πραγμα με τον PPM; Με παρακαλεσε να του το σεταρω γιατι το ειχε καμποσο καιρο στον παγκο και ο ιδιος δεν εχει σχεση με Ε/Π παρολο που του αρεσουν για scale πτηση μονο. Του το σεταρισα προχειρα για normal πτηση και καθως το δοκιμαζα,εφαγα παρεμβολη...(δεν θα'ταν 15 μετρα απο μενα,πορειουλα...) Η πτηση εγινε διπλα στο ΚΕΒΟΠ στο Χαιδαρι,και απορω μηπως η παρεμβολη προερχοταν απο εκει. Ευτυχως το Ε/Π δεν επαθε τιποτα απο την πτωση του(να'ναι καλα οι θαμνοι!!!) Τι δεκτη προτεινετε για τον εν λογω πομπο; Ευχαριστω!
οταν την την ειχα την τηλ/νση αυτη ειχα δεχτει αρκετες παρεμβολες απο αυτον τον δεκτη,η λυση ειναι να βαλεις τον δεκτη q-pcm και θα σου λυθουν τετοια προβληματα ή αναβαθμιση στους 2.4 ghz.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 15:56:34 » |
|
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω lipo στην optic 6 χρειάζεται κάποιο πείραγμα από μέσα; και εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη που να ταιριάζει καλύτερα γιατί η nimh που έχει τελειώνει αρκετά γρήγορα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 16:12:16 » |
|
Αφού κάνει θα την πάρω αλλά πως μπορώ να βάλω δίοδο στην lipo για να μην γίνει καμιά στραβεί;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Nikos 3D
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Πέμπτη, 23 Σεπ 2010, 16:17:05 » |
|
διοδο βαζεισ στην τ/κ αλλα πρεπει να ξερεισ χρειαζεται καποιον που να γνωριζει απο ηλεκτρονικα.εγω δεν εβαλα γι αυτο φορτιζω την λιπο μεχρι 12v και οχι 12.6v που ειναι κανονικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|