|
christos139
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 12:49:54 » |
|
an thymamai kala mporeis na to kaneis ayto....tha sou po sigoura otan tha koitaxo to manual....(tin eixa palia aythn tin tilekateythinsi kai imoun polu eyxaristimenos kai thn eixa parei kai dyo fores  vevaia mou meinane dyo dektes qpcm enas sta 35 kai enas sta 40) alla apo oso mporo na thymitho ginetai sigoura
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 14:39:51 » |
|
an thymamai kala mporeis na to kaneis ayto....tha sou po sigoura otan tha koitaxo to manual....(tin eixa palia aythn tin tilekateythinsi kai imoun polu eyxaristimenos kai thn eixa parei kai dyo fores  vevaia mou meinane dyo dektes qpcm enas sta 35 kai enas sta 40) alla apo oso mporo na thymitho ginetai sigoura Περιμενω νεα σου αν μπορεις γραψτα αναλυτικα. Εγω θελω να το βαλω σε αυτον τον διακοπτη.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos139
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 20:31:11 » |
|
λοιπων απο μια ματια που εριξα τωρα στο νετ.....στο ch4 του δεκτη εχεις το rudder(γυροσκοπιο)και στο ch 5 εχεις το gain του γυροσκοπιου(το καλωδιο που ερχεται με το γυροσκοπιο και ειναι μονοφασικο(συνηθως ειναι κιτρινο) αφου τα τοποθετησεις αυτα στο δεκτη ανοιγεις την τηλεκατευθυνση και πας στο μενου του γυροσκοπιου στο καναλι 5 και απο εκει ρυθμιζεις το ποσο τις 100% θες την ευαισθησια του γυροσκοπιου πανω απο 50% ειναι heading hold και κατω απο 50% einai revo mix...αφου ρυθισεις που το θες τοτε γυρνας τον διακοπτη ch5 και μπαινει στην δευτερη ρυθμιση για να το κανεις οπως θες.μετα πας στο καναλι 4 και απο εκει ρυθμιζεις τα revo σου ελπιζω να σε βοηθησα....αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος αφου εχεισ ενα heading hold gyro να το δουλευεις αλλιως. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 20:38:26 » |
|
λοιπων απο μια ματια που εριξα τωρα στο νετ.....στο ch4 του δεκτη εχεις το rudder(γυροσκοπιο)και στο ch 5 εχεις το gain του γυροσκοπιου(το καλωδιο που ερχεται με το γυροσκοπιο και ειναι μονοφασικο(συνηθως ειναι κιτρινο) αφου τα τοποθετησεις αυτα στο δεκτη ανοιγεις την τηλεκατευθυνση και πας στο μενου του γυροσκοπιου στο καναλι 5 και απο εκει ρυθμιζεις το ποσο τις 100% θες την ευαισθησια του γυροσκοπιου πανω απο 50% ειναι heading hold και κατω απο 50% einai revo mix...αφου ρυθισεις που το θες τοτε γυρνας τον διακοπτη ch5 και μπαινει στην δευτερη ρυθμιση για να το κανεις οπως θες.μετα πας στο καναλι 4 και απο εκει ρυθμιζεις τα revo σου ελπιζω να σε βοηθησα....αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος αφου εχεισ ενα heading hold gyro να το δουλευεις αλλιως.  Eμενα εχει μονο επιλογη ποσοστου και οχι καναλιου. Αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos139
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 20:46:31 » |
|
αυτο λεω .....μολις ρυθμισεις το πσοστο σου γυρνας τον διακοπτη και ρυθμιζεις το αλλο ποσοστο....(πας στο καναλι 5 μεσα απο το μενου και απο εκει ρυθμιζεις το ποσοστο σου και μετα γυρνας τον διακοπτη και ρυθμιζεις το αλλο ποσοστο) .....πως πασ στο καναλι 3 και ρυθμιζεις το γκαζι ετσι ειναι και στο 5......ελπιζω να σε βοηθησα....αν δεν σε βοηθησα τα υπολοιπα απο πεπμτη φιλε μου  που θα γυρισω και θα κοιταξω το manual
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 20:49:41 » |
|
απο το Epa?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos139
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2009, 21:20:01 » |
|
πας στο gyro και ρυθμιζεις το επι τις εκατο και μετα γυρνας τον διακοπτη του ch5 αυτον που δειχνεις σε φωτο πιο πανω και ξαναρυθμιζεις παλι εκει που θες(το EPA δεν εχει σχεση εκει)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 18 Νοε 2009, 13:39:14 » |
|
ok. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
earthmover
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 18 Ιαν 2010, 21:56:35 » |
|
βρε παιδια προσπαθω να περασω τα flaps stin optic6 και και το μονο που εχω καταφερει ειναι να περασω την λειτουργεια αυτη σε ενα κερσορα δεξια τησ τ/κ right lever την ονομαζει το μανουαλ.εκει ειναι το σωστο?κανονικα δεν πρεπει να δουλευει με καποιο διακοπτη?η θα καθομαι να ανεβοκατεβαζω αυτη την παπαρ... πανω κατω και αντε να βρεισ το ιδιο σημειο που ηταν.ΒΟΗΘΗΣΤΕ παιδια.
βρε παιδιά μια βοήθεια έχω το tucano 60 που έχει flaps ξεχωριστά έχει την δυνατότητα η optic 6 να τα λειτουργήσει και αν ναι πως?  ?? (τα έχω βρει σκούρα με το manual)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 11:58:17 » |
|
Για σας και από εμένα παιδιά αν μπορούσε κάποιος μια διευκρίνιση πόσο πρέπει να δείχνει σε πλήρη φόρτιση η μπαταρία της hitec optic 6 στην οθόνη της και μέχρι πόσο να πέφτει το πολύ 9,9v; γιατί νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά στην μπαταρία.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 19 Ιαν 2010, 12:45:16 » |
|
Για σας και από εμένα παιδιά αν μπορούσε κάποιος μια διευκρίνιση πόσο πρέπει να δείχνει σε πλήρη φόρτιση η μπαταρία της hitec optic 6 στην οθόνη της και μέχρι πόσο να πέφτει το πολύ 9,9v; γιατί νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά στην μπαταρία.
Tο χαμηλοτερο 8.9volt το μεγιστο 11.1volt.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 21 Ιαν 2010, 08:44:38 » |
|
Tο χαμηλοτερο 8.9volt το μεγιστο 11.1volt. ----------------------------------------------------------------------
Ok thanks!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepperakias
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 22:23:51 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Στόν πατέρα μου οφείλω το ζην, στον αερομοντελισμό το ευ ζην!
|
|
|
su 29
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 22:43:47 » |
|
Μαλλον τα περισσοτερα αεροπλανα που εχεις δει ειναι 46.σε ενα 90αρι αεροπλανο θελεις τουλαχιστον 2 καναλια elevetor 2eleron 1 rader 1 γκαζι. φυσικα αν ανεβεις και αλλο σε gas πας τουλαχιστον 7+. οστοσο προσωπικη μου αποψη ειναι η τηλ να εχει τουλαχιστον 7 καναλια και αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε 9-10. πρωτον γιατι την τηλεκατευθυνση δεν την περνεις για εναν χρονο και δευτερον γιατι οσο ποιο πολλα καναλια τοσο καλυτερος προγραμματισμος και τοσο ποιο πολη ευκολια σε ολα. εγω οταν πηρα την πρωτη τηλεκατευθυνση ηταν μια futaba 9 cap την οποια την κρατησα 4 χρονια και την αλλαξα πριν κανενα 4 μηνο με την δεκαρα και οχι γιατι δεν μου εφτανε απλα απο καταναλωτισμο.και απο ντεπρον με καλυπτε εως 50cc αεροπλανο με καπνο και ignitor cut off.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sebart Sukhoi 29S 2.2m Pitts Model 12 15e e-flite Fun jet Multiplex TREX 550E
|
|
|
|
Nikos 3D
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 22 Σεπ 2010, 22:45:21 » |
|
εγω την εχω 2 χρονια στα 35 mhz και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ειτε απο θεμα εμβελιασ ειτε απο παρεμβολες.οι δεκτεσ απο αγγλια ειναι τσαμπα.φιλε pepperakia an pas σε 2.4 να ξερεις οτι οι δεκτες εχουν τριπλασια τιμη απο αυτουσ στα 35.το μονο ελλατωμα που εχω παρατηρησει και σε αλλεσ optic 6 ειναι οτι δεν κραταει η μπαταρια της.αυτο λυνετε με μια lipo το οποιο εκανα και εγω και ξεχναω να φορτιζω.η τιμη της απο αγγλια ειναι τσαμπα.για μενα παρτην.  φιλικα νικος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna206t-r3d τελος-flip 3d-u can do 60-breeze es
|
|
|
|