Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να καταθέσω τις εντυπώσεις μου και την άποψή μου για τον συγκεκριμένo αγώνα:
Πρώτα να πω ότι ήμουν από εκείνους που έλαβαν πρώτη φορά μέρος σε τέτοιο αγώνα ανεμοπορικό και μάλιστα με ανεμόπτερο φελιζολένιο μικρής αξίας (stock μοτερ και servo) και προπόνηση μόνο 3 μέρες πριν τον αγώνα.
Οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες, το ‘ευχαριστήθηκα’ με απλα λόγια (αν και τελευταίος) και νομίζω ότι υπήρχε αυτό το απρόβλεπτο στο συγκεκριμένο αγώνα και είχα την αίσθηση ότι αν και ‘πρωτάρης’ στα ανεμόπτερα μπορούσα να χτυπήσω στα ίσα τους συναθλητές μου.
Η τελευταία θέση βέβαια δεν δικαιολογεί το παραπάνω ισχυρισμό μου αλλά είχα την μεγάλη χαρά του συναγωνισμού σε έναν απλο και ωραίο αγώνα, ( και να φανταστείτε ότι αν στον τελευταίο γύρο δεν είχα προσγείωση 'εκτός μοντελοδρομίου' θα ειχα καλύτερη θέση χε!χε!! )
Τέλος να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου , τον αλυτάρχη Βαγγέλη Πασχαλούδη (που μέσα στον ήλιο έκανε το καθήκον του) και τον Βασίλη Παπαδόπουλο που έκανε την κίνηση και μου δάνεισε ένα ΑLTMR διοκιμαστικά για τον αγώνα.
Πότε είπαμε είναι ο επόμενος αγώνας να προλάβω να ‘αναβαθμίσω’ το μοτέρ μου και να προπονηθώ καλύτερα !?....