Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.761 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 12:33:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 12:33:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Nikolas K
    [Σήμερα στις 12:10]

[Σήμερα στις 09:24]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309761
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 690
    Συνολικά: 691
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ελικόπτερα - αεροπλάνα στο μοντελοδρόμιο της Ε.Α.Θ.  (Αναγνώστηκε 17278 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #60 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 10:13:43 »

φιλε MaRd εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο...
    Ισα ισα βλέπω ότι ούτε καν δέχονται η συζητήσουν το θέμα....
    Και είτε ίαινε απόλυτοι είτε ειρωνεύονται...
    Το θέμα είναι ότι έχουν ΚΑΠΟΙΟ δίκιο αλλα ο τρόπους είναι....

Dld προσωπικά ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας μου με "παραξενεyει" το γεγονός ότι άνθρωποι που έχουν ψαχτεί αρκετά για να φτάσουν εκεί που είναι δίνουν τέτοιες απαντήσεις και μάλιστα στον ιστοχώρο...

Βεβαια να λέμε την αλήθεια ίσως οι απαντήσεις αυτές να "ιενια" λόγω ιστοχώρου..!
    Καταγράφηκε
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 10:29:13 »

Εδω στην ''επαρχια'' μπορει να μην εχουμε μοντελοδρομιο,πεταμε σε ενα χωματοδρομο 50χ10 γεματος πετρες και χορτα,με κολονες και καλωδια, με αερα σχεδον παντα απο το πλαι,με ''οριζοντα'' ανυπαρκτο,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ και ελικοπτεραδες αλλα και αεροπλαναδες.ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! αερομοντελισμος ειναι και η αγαπη για κατι που ιπτατε,οτιδηποτε ειναι αυτο,απο σαιτα μεχρι jet,ειναι και η κουβεντες,αποψεις,πειραγματα που ανταλλασουμε με τους αλλους,τα οποια δεν τα ανταλλασω με κανενα μοντελοδρομιο του κοσμου.

Φιλικα Νικος
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 10:57:20 »

Dld προσωπικά ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας μου με "παραξενεyει" το γεγονός ότι άνθρωποι που έχουν ψαχτεί αρκετά για να φτάσουν εκεί που είναι δίνουν τέτοιες απαντήσεις και μάλιστα στον ιστοχώρο...

Βεβαια να λέμε την αλήθεια ίσως οι απαντήσεις αυτές να "ιενια" λόγω ιστοχώρου..!

το χουμε εξαντλήσει το θέμα.....εδώ και καιρό μάστορα.Μάλιστα πολύ πριν γραφτείς στα φόρα.
    Εσύ τι θα έλεγες αν σου λέγαν τις ίδιες  2 χρόνια συνέχεια.

Τώρα αν κάποιοι γουστάρουν απλά να κράζουν εναντίον της ΕΑΘ αυτό είναι άλλο θέμα.Δικαίωμα τους.

Προς Δημήτρη από Κρήτη.
    Όπως και εγώ έτσι και άλλοι φίλοι νιώσαμε τι θα πει να μην σε αφήνουν να πετάς στο ίδιο το μοντελοδρόμειο που ανήκεις
    για μεγάλο χρονικό διάστημα.(Αυτό για το θέμα της κατάληψης...)

Αν δεν τα ξέρετε καλά μην μιλάτε.Αν πάλι τα ξέρετε πείτε μας επιτέλους κάτι βάσιμο,κάτι διαφορετικό και κάτι που έχετε δει οι ίδιοι.
    Προσωπικά αισθάνομαι άσχημα να βλέπω επίθεση από ανθρώπους που ούτε με κυάλια έχουν δει την ΕΑΘ.
    Η κριτική είναι ελεύθερη , αλλά όχι η παραπληροφόρηση και η δυσφήμηση.
     Θέλουμε ελεύθερη γνώμη και άποψη , (δημοκρατία γαρ) αλλά παραβλέπουμε όλες τις δημοκρατικές αποφάσεις της ΕΑΘ.
    κακία... πολύ κρίμα.
    καλή καρδιά δεν πειράζει.....

Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #63 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 11:19:37 »

Καλημέρα και από εμένα,
    Παρακολουθώ αυτό, και το συναφή του, topic εδώ και καιρό και πραγματικά μένω άφωνος με τις διακρίσεις που γίνονται και είπα τα πω και εγώ την βλακεία μου.

Δυστυχώς, για μένα, ταυτόχρονα στο ίδιο "πεδίο" δεν μπορούν να υπάρχουν πολλά ε/π και α/π. Εδώ δεν αισθάνεσαι άνετα αν βρεθούν στον αέρα 2+ ε/π καθώς η κίνησή του κάθε χειριστή είναι απρόβλεπτη από τους υπολοίπους χειριστές.
    Όταν σηκώνω εγώ το ε/π μου, θέλω να κάνω μία χαλαρή πτήση, μια πορειούλα και να προπονήσω τα roll μου, τα loop μου, τα invert μου, τα tik-tok μου, τα funel μου και πάει λέγοντας. Μια όμως ερώτηση, τα περισσότερα από αυτά λόγο της στασιμότητας υψομέτρου και θέσης μπορούν να θεωρηθούν ή να παρομοιαστούν σαν hover ? ? ? Γιατί αν και έτσι, ενοχλούμε και πάλι, και είμαστε καταδικασμένοι να πετάμε τα ε/π μας "γύρο-γύρο όλοι" μάλλον.
    Το δυστύχημα είναι από ότι βλέπω και διαβάζω, την πίτα και το μαχαίρι να το κρατάνε άτομα που το 50% δεν είναι αρκετό. Και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο nikOOss
    Εδω στην ''επαρχια'' μπορει να μην εχουμε μοντελοδρομιο,πεταμε σε ενα χωματοδρομο 50χ10 γεματος πετρες και χορτα,με κολονες και καλωδια, με αερα σχεδον παντα απο το πλαι,με ''οριζοντα'' ανυπαρκτο,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ και ελικοπτεραδες αλλα και αεροπλαναδες.ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! αερομοντελισμος ειναι και η αγαπη για κατι που ιπτατε,οτιδηποτε ειναι αυτο,απο σαιτα μεχρι jet,ειναι και η κουβεντες,αποψεις,πειραγματα που ανταλλασουμε με τους αλλους,τα οποια δεν τα ανταλλασω με κανενα μοντελοδρομιο του κοσμου.
    Φιλικα Νικος
    γιατί όλοι μας θέλουμε να περνάμε καλά και ότι κάνουμε να το κάνουμε με ευχαρίστηση.

Δεν γνωρίζω καθόλου την ΕΑΘ και πραγματικά πιστεύω πως κανένας κανόνας δεν έγινε από "κακία" ή "εκδίκηση" προς τα ε/π. Όμως αυτό δεν αναιρεί το ότι παντού γίνονται διακρίσεις εις βάρος των ε/π.
    Απλά ψάχτε το λιγάκι καλύτερα και θα βρεθεί η άκρη. Καλή καρδιά ,όπως είπε και ο GiannisX, καλή καρδιά.

Φιλικά Γιώργος
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 11:42:32 »

απο vtr στο  Funny picts-videos
    Αλλος ένας τυχερός...... ελικοπτεράς.

http://www.youtube.com/watch?v=AintFxu9_5g&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eaeromodelling%2Egr%2FForumS%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D1354%2E360&feature=player_embedded

οπου υπαρχουν διαμαχες για το ποιος θα πεταει ποτε και πως καλο ειναι να βλεπουμε κατι τετοια βιντεακια και να βαζουμε μυαλο για το τι μπορει να συμβει ανα πασα λεπτο και δευτερολεπτο

δε γνωριζω ουτε που ειναι το συγκεκριμενο μοντελοδρομιο ουτε ξερω καποιον για να παρω το μερος του
     αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι το μοντελοδρομιο ειναι για οτι πεταει με τ/κ και οτι ειναι ενας χωρος για να βρεθουμε οσοι αγαπαμε αυτο το χομπι να ανταλασουμε αποψεις να χαλαρωνουμε να να να .... και να γυρισουμε σπιτια μας ποιο κεφατοι απο οτι πηγαμε χωρις να εχουμε τραυματισει καποιον η να εχουμε τραυματιστει οι ιδιοι

εδω που ειμαι ευτυχως μαζευομαστε λιγα ατομα 10-12  και υπαρχει συνενοηση οποτε πεταει ελικοπτερο δε πεταει αεροπλανο και το αντιθετο
    και οποτε πεταει νεος  δε πεταει κανενας
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 12:15:37 »

το χουμε εξαντλήσει το θέμα.....εδώ και καιρό μάστορα.Μάλιστα πολύ πριν γραφτείς στα φόρα.

Τώρα αν κάποιοι γουστάρουν απλά να κράζουν εναντίον της ΕΑΘ αυτό είναι άλλο θέμα.Δικαίωμα τους.

Προς Δημήτρη από Κρήτη.
    Όπως και εγώ έτσι και άλλοι φίλοι νιώσαμε τι θα πει να μην σε αφήνουν να πετάς στο ίδιο το μοντελοδρόμειο που ανήκεις

Αν δεν τα ξέρετε καλά μην μιλάτε.Αν πάλι τα ξέρετε πείτε μας επιτέλους κάτι βάσιμο,κάτι διαφορετικό και κάτι που έχετε δει οι ίδιοι.
    Προσωπικά αισθάνομαι άσχημα να βλέπω επίθεση από ανθρώπους που ούτε με κυάλια έχουν δει την ΕΑΘ.
     Θέλουμε ελεύθερη γνώμη και άποψη , (δημοκρατία γαρ) αλλά παραβλέπουμε όλες τις δημοκρατικές αποφάσεις της ΕΑΘ.
    κακία... πολύ κρίμα.

Ok Παλιέ!
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #66 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 12:17:37 »

Να πω κι εγώ 2 κουβέντες χωρίς να είμαι μέλος της ΕΑΘ.
    Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ένας σύλλογος δημιουργείται για να καλύψει κάποια ανάγκη των μελών του.
    Εκλέγεται δημοκρατικά η διοίκηση και στην πορεία του χρόνου εγγράφονται νέα μέλη που καλύπτουν την ίδια
    ανάγκη μέσα από αυτό το σύλλογο.
    Στο πέρασμα του χρόνου μπορεί τα μέλη, οι απόψεις και οι ανάγκες να μεταβάλλονται.
    Όλα τα μέλη έχουν κοπιάσει για να πετύχουν τους στόχους τους.
    Αν έρθει λοιπόν τώρα κάποιο νέο μέλος και θέλει να αλλάξουν τα ψηφίσματα του συλλόγου και η λειτουργία του, έχει δίκιο; Εγώ πάντως λέω πως όχι.
    Ρε φίλε, εδώ οι άλλοι κόπιασαν, συνεδρίασαν, κάνανε δικαστήρια, έχτισαν, κάναν τόσο αγώνα και έρχεσαι εσύ ο νέος και θέλεις να κάνεις κουμάντο;
    Μπορείς να κάνεις λίγο κουμάντο, αν εκλεχτείς μέσα από τις διαδικασίες του συλλόγου.
    Επίσης, μη μπερδευόμαστε, το μοντελοδρόμιο της ΕΑΘ δεν είναι μοντελοδρόμιο του δημοσίου, δεν έχουμε όλοι το δικαίωμα όπως το γήπεδο της γειτονιάς, κάποιοι μόχθησαν γι' αυτό και ανήκει στο σύλλογο και το διαχειρίζεται ο σύλλογος. Αν λοιπόν κύριε αυτός ο σύλλογος δεν καλύπτει την ανάγκη σου για τον Α ή Β λόγο,
    δεν θα αλλάξει η λειτουργία του για σένα,
    ή εσύ θα προσαρμοστείς ή ως μέλος θα αγωνιστείς για τις απόψεις σου μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες του συλλόγου ή ας μαζευτεί μια ομάδα που έχει τις ίδιες ανάγκες με σένα και ας ιδρύσεται ένα νέο σύλλογο, δεν είναι κακό, (την ΑΕΘ).

Φιλικά προς όλους
    Γιάννης
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 12:19:52 »

απο vtr στο  Funny picts-videos
    Αλλος ένας τυχερός...... ελικοπτεράς.

http://www.youtube.com/watch?v=AintFxu9_5g&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eaeromodelling%2Egr%2FForumS%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D1354%2E360&feature=player_embedded

οπου υπαρχουν διαμαχες για το ποιος θα πεταει ποτε και πως καλο ειναι να βλεπουμε κατι τετοια βιντεακια και να βαζουμε μυαλο για το τι μπορει να συμβει ανα πασα λεπτο και δευτερολεπτο

δε γνωριζω ουτε που ειναι το συγκεκριμενο μοντελοδρομιο ουτε ξερω καποιον για να παρω το μερος του
     αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι το μοντελοδρομιο ειναι για οτι πεταει με τ/κ και οτι ειναι ενας χωρος για να βρεθουμε οσοι αγαπαμε αυτο το χομπι να ανταλασουμε αποψεις να χαλαρωνουμε να να να .... και να γυρισουμε σπιτια μας ποιο κεφατοι απο οτι πηγαμε χωρις να εχουμε τραυματισει καποιον η να εχουμε τραυματιστει οι ιδιοι

εδω που ειμαι ευτυχως μαζευομαστε λιγα ατομα 10-12  και υπαρχει συνενοηση οποτε πεταει ελικοπτερο δε πεταει αεροπλανο και το αντιθετο
    και οποτε πεταει νεος  δε πεταει κανενας

όσο για εσένα κύριε μου για δες εδώ ... γιατί το video που βάζεις άλλοι θα το χρησιμοποιήσουν λέγοντας βλέπεται τι κάνει το heli...

Εσύ όμως το βάζεις θέλοντας να πεις ότι όλοι πρέπει να πετάμε ανεξαρτητου ώρας απλά με προσοχή και να τηρούμε μετρα ασφαλειας..
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 12:28:05 »

οποιος δεν εχει μυαλο ας πει οτι θελει
    οτι εβαλα ενα βιντεο με ε/π δε λεει τπτ ετυχε  αυτο βρηκα μπροστα μου
     με α/π υπαρχουν πολυ περισσοτερα (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ποιο επικινδυνα)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ Η ΕΓΩΙΣΤΕΣ
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 12:45:15 από vchris » Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 13:32:07 »

Προς Δημήτρη από Κρήτη.

κακία... πολύ κρίμα.

Ok Παλιέ!

Γιατί ρε φίλε με ειρωνεύεσαι?
    Σε φταίει κανείς? Σε πείραξε κανείς και τα χώνεις συνέχεια στην λέσχη και στα μέλη της?
    Απάντα σε αυτό και αφήστε τα βίντεο... είπαμε ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ.
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 13:38:54 »

δεν τα έχωσα σε κανέναν μπορείς να μου παράθεσης σε ποίους τα έχωσα.... ισα ισα εσείς ειρωνεύεστε...
    Λέγοντα Έχουν συζητηθεί πολύ παλαιότερα πριν ΚΑΝ γραφτείς...
    δεύτερον λέγοντας αν θέλετε να γράφετε μπορείτε να αγοράσετε κόλλες A4
    Λέγοντας στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

Κάτσε ρε φιλε dld μπορείτε να μιλάτε να λέτε ότι θέλετε και δεν δέχεστε των άλλων τα σχολια...
    !
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 13:58:47 »

δεν τα έχωσα σε κανέναν μπορείς να μου παράθεσης σε ποίους τα έχωσα.... ισα ισα εσείς ειρωνεύεστε...
    Λέγοντα Έχουν συζητηθεί πολύ παλαιότερα πριν ΚΑΝ γραφτείς...
    δεύτερον λέγοντας αν θέλετε να γράφετε μπορείτε να αγοράσετε κόλλες A4
    Λέγοντας στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

Κάτσε ρε φιλε dld μπορείτε να μιλάτε να λέτε ότι θέλετε και δεν δέχεστε των άλλων τα σχολια...
    !

Δεν αντιπροσωπεύω τα λεγόμενα κανενός.Το αν συμφωνώ ή διαφωνώ είναι άλλο.
    Δεν το βρίσκω καθόλου λογικό να ασχολούμαι, να κάνω κριτική κάπου που δεν έχω άμεση σχέση.
    Να στο ξαναπώ η κριτική δεν πειράζει , αλλά η δυσφήμηση και οι αναλήθειες με πειράζουν.
    Αλλά εκεί εσείς .. μην θίξουμε τα ελικόπτερα...λες και εμείς δεν πετάμε ελικόπτερα ή δεν τα γουστάρουμε...
    τι να πω άλλο παραιτούμαι καλή συνέχεια sto tread...
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #72 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 15:53:59 »

GiannisX, για 'μενα προσωπικα η συζητηση εχει φυγει απο την ΕΑΘ της οποιας κανενα μελος δεν γνωριζω προσωπικα και μπορει και να μην βρεθω ποτε στο μοντελοδρομιο της. Το προβλημα με τα ελικοπτερα εχει υπαρξει στους περισοτερους συλογους. Τα δυο ειδη μοντελων πετανε με διαφορετικο τροπο και ναι, ειναι δυσκολο να ειναι μαζι στον αερα. Το γαμωτο ειναι οτι παντα οι "χαμενοι" ειναι τα ελικοπτερα. Απο την φυση του το ελικοπτερο ειναι μια μηχανη που χρειαζεται πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια απο το αεροπλανο και ειδικα στο ξεκινημα. Θα επρεπε λοιπν να υπαρχει μεγαλυτερη κατανοηση για τον καινουριο που προσπαθει να ξεκολησει απο το εδαφος. Κατα την γνωμη μου λοιπον ενας συλογος θα επρεπε να ψαχνει την λυση για να συνηπαρξουν τα δυο μοντελα και οχι να απομονωνει το ενα. Εχω πεταξει αρκετες φορες παρεα με ατομο που ειναι στο hover αλλα δεν δυσανασχετησα γιατι περασα απο αυτο το σταδιο και ξερω ποσο δυσκολο ειναι και ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια. Τελος παντων, σταματαω εδω γιατι δεν υπαρχει λογος να αρχισω να τσακονωμαι με κανεναν, και ειδικα για ξενο αχυρωνα μιας και θα συνεχεισω να πεταω στα κατσαβραχα μου, οπου πεταμε ενας ενας και δεν υπαρχει κανενα προβλημα οτι και αν ειναι αυτο που πεταει.
    Απλα ειναι ενα παραπονο που παντα μενουν στην απεξω τα ελικοπτερα.
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #73 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 16:09:57 »

Τα περάσαμε στο προηγούμενο μοντελοδρόμιο και στην προηγούμενη κατάσταση και είδαμε ότι δεν συμβαδίζουν...
    ...

Όσο για το θέμα ρατσισμού, έχει συζητηθεί αρκετές φορές, ας μην επανέλθουμε, μια αναζήτηση θα φέρει όλες τις απόψεις που έχουν κατατεθεί. Δεν χρειάζεται να φορτώσουμε άδικα αυτό το topic...

και να που η ιστορία επαναλαμβάνεται...Συζητάμε άδικα.. Λες και πρόκειται κάποιος από οποιαδήποτε πλευρά να πειστεί και να αλλάξει γνώμη και να συμφωνήσει με τον άλλο. Δεν ήταν το ζητούμενο άλλωστε.

Έπεσαν ένα σωρό θέματα στη συζήτηση και ο καθένας κρατάει ότι τον βολεύει για να το χρησιμοποιήσει ως απάντηση στον άλλο. Αεροπλάνα vs ελικόπτερα, μοντελοδρόμια vs αλάνες, παλιοί vs νέοι. Εσύ με έθιξες, όχι εσύ με έθιξες κ.ο.κ.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά:

Τόσο τα ελικόπτερα, όσο και τα αεροπλάνα είναι επικίνδυνα, εάν γίνουν λάθη. Δεν χρειαζόμαστε video για αυτό, το ξέρουμε. Μακριά από εμάς η κακιά ώρα. (Προσωπική μου εκτίμηση όμως είναι ότι ένα ακυβέρνητο ελικόπτερο αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο από ένα αεροπλάνο, κατά παραδοχή και των ελικοπτεράδων)

Η Ε.Α.Θ. επέλεξε μια συγκεκριμένη πολιτική διευθέτησης για ένα πρόβλημα που μας βασάνισε εδώ και δύο χρόνια. Ναι, είμαστε κατά βάση "αεροπλανική" λέσχη. Take it or leave it. Σε όσους δεν αρέσει, βρείτε άλλες εναλλακτικές, δεν απαγορεύονται... Ή ελάτε να δείτε, μήπως πράγματι είναι καλύτερα.

Η Ε.Α.Θ. δεν έχει κανένα λόγο να εξηγήσει κάτι παραπάνω σε οποιονδήποτε "ξένο". Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, είναι δικαίωμά της. Το αν έχουμε ένα ή πολλούς αθλητές και πρωταθλητές δε σημαίνει τίποτα. Είμαστε σύλλογος και κοιτάμε το σύνολο και όχι τον ένα. Μας τιμά η παρουσία τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν ήρθαν "έτοιμοι" με μεταγραφή, αλλά αναπτύχθηκαν μέσα από τον σύλλογο και μαζί με το σύλλογο. Και ανέπτυξαν τον σύλλογο...

Σε μια αλάνα, με 10 άτομα που γνωρίζονται, είναι εύκολο να γίνουν προσωπικές συνεννοήσεις. Στην Ε.Α.Θ. είμαστε 60-70. Προφανώς όχι όλοι ταυτόχρονα, αλλά δεν φτάνουν οι συνεννοήσεις. Παρέα είμαστε όμως και εμείς, απλά οργανωμένη και με κανόνες. Μην φαντάζεστε πράγματα, αν δεν έχετε έρθει στο μοντελοδρόμιο...

φίλε Mast0RaS (παρένθεση, πως μπορείς και το γράφεις έτσι, στραμπούληξα τα δάχτυλά μου)

δεν τα έχωσα σε κανέναν μπορείς να μου παράθεσης σε ποίους τα έχωσα....

Με αξαίρεση το αρχικό
    Γιατι ρε παιδια τοσος ρατσισμος προς τους ελικοπτεραδες..?
    πράγματι δεν ήσουν αυτός που έριξε λάδι στη φωτιά, ίσα-ίσα που κατανοείς και το σκεπτικό... Αλλά όταν μπαίνουμε σε μια αντιπαράθεση, μας παίρνει όλους η μπάλα. Είπα, είπες, είπε...

Για αυτό και δεν έβλεπα λόγο να συνεχίζουμε, γιατί πάντα εκει καταλήγουμε...

Προσπάθησε σε παρακαλώ να κατανοήσεις την αντίδραση ορισμένων, που έχουν βαρεθεί να συζητάνε τα ίδια ξανά και ξανά... Και όταν δεις το ίδιο θέμα σε ένα χρόνο, με άλλους πρωταγωνιστές, θα με θυμηθείς και θα καταλάβεις. Δεν έχει σχέση με το παλιός = μάγκας / νέος = "έξυπνος"

Δεν θα πω ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, "αλλιώς δεν θα μαλώναμε". Ας κάνει όμως ο καθένας το χόμπυ του, όπως κρίνει καλύτερα. Ιδανικό και τέλειο δεν είναι τίποτα.

gkan

άντε να πάμε να κάνουμε και καμία πτήση...  
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #74 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 16:18:11 »

Απλα ειναι ενα παραπονο που παντα μενουν στην απεξω τα ελικοπτερα.

Έχεις δίκηο, έτσι είναι...

Αλλά, εφόσον υπάρχει πρόβλημα συνύπαρξης, αν θέλουν να αναπτυχθούν σωστά, είναι φανερό ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από ένα "αεροπλανικό" σύλλογο, γιατί τότε θα γίνει εις βάρος των αεροπλάνων...

Αν είναι λίγοι, τότε κάνουν υπομονή (προσωπικά πετάω free flight, που σημαίνει πρακτικά ότι δεν μπορώ να πετάξω όταν πετάνε RC, δηλαδή πάντα...) Εάν κάποιος πετάει CL, ανέμόπτερα, pylon μπορούν όλα να συνυπάρξουν ταυτόχρονα ? Σε ένα τεράστιο χώρο ίσως, αλλά δεν υπάρχει.

Αν είναι αρκετοί οι ελικοπτεράδες και θέλουν να ξεφύγουν από αυτή την "αδικία" ας κάνουν δικά τους αυτόνομα βήματα. Θα έχουν το πάνω χέρι και θα κάνουν ότι καλύτερο για το δικό τους αντικείμενο.

Χαίρομαι που ξεκαθαρίσαμε το θέμα με την Ε.Α.Θ. (όχι με σένα, γενικά το λέω...)

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ελικόπτερα - αεροπλάνα στο μοντελοδρόμιο της Ε.Α.Θ.
    Μεταπήδηση σε: