Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.861 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:34:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:34:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 21:46]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309861
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 165
    Συνολικά: 168
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΛΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 10162 φορές)
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 15 Αυγ 2006, 15:44:26 »

Είμαστε όλοι αερομοντελιστές αλλά πόσοι απο εμας είμαστε και μέλη σωματείων Huh
    Πόσοι απο εμας που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σαν αερομοντελιστές έχουμε την πρόθεση να το κανουμε στο μέλλον?

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Αυγ 2006, 15:49:18 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 09:04:11 »

Καλημέρα
    Επειδή προσωπικά θεωρώ πως είναι σημαντική ση ψηφοφορία θα παρακαλούσα τονν admin να μεταφέρει το θέμα στην αρχική σελίδα (σε μόνιμη βάση) έτσι ώστε να υπάρχει πάντα στην επικαιρότητα και να μπορεί ο καθένας μας να βλέπει τα αποτελέσματά, όπως και την διάθεση του κόσμου για αυτή την ψηφοφορία.
    Ευχαριστώ και συγνώμη για την extra δουλειά

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 15:34:15 »

dapan  Thumbs up  συμφωνω.. αν ειναι κάπου ποιο φανερά  θα ψηφιζαν και περισσότεροι φαντάζομαι.

Admin??? police
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 16:05:03 »

Καλησπέρα Γιάννη,

Δεν νομίζω ότι το μέρος θα έχει σημασία όσο το αποτέλεσμα. Το μέρος (πρώτη σελίδα ή αλλού) απλά θα αλλάξει την συμμετοχή. Το ποσοστό είναι εκείνο που ενδιαφέρει αυτή την καταμέτρηση.

Σημασία έχει επίσης και νομίζω Γιάννη ότι θα πρέπει να το σκεφτείς αυτό (και όποιος άλλος φυσικά θα ήθελε να πεί την άποψη του) ο χρόνος που θα παραμείνει ανοικτή η δυνατότητα για ψηφοφορία. Μην ξεχνάμε ότι είναι και περίοδος διακοπών. Πάντως σίγουρα πρέπει να έχει μία καταληκτική ημερομηνία. Για να υπάρξουν και κάποια συμπεράσματα.

Ισως ήταν χρησιμότερο αν τα ερωτήματα αυτά υπήρχαν ως υποχρεωτικά, την ώρα της εγγραφής ως μέλος του forum. Ετσι ανά πάσα στιγμή θα ήξερες τι γίνεται. Αν φυσικά άλλαζε κάτι στην πορεία του κάθε μέλους θα ήταν δυνατόν να κάνει διόρθωση στο profil του.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις αλλά προς το παρόν ας ακούσουμε και άλλες απόψεις και βλέπουμε.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 17:20:40 »

Σίγουρα το μέρος όπου θα εμφανίζεται η κάθε ψηφοφορία στο forum παίζει ρόλο για την συμμετοχή .
    Για καταληκτική ημερομηνία δεν το σκέφτηκα ( δεν είμαι ειδικός στις δημοσκοπήσεις  . Αυτή την στιγμή πάντως η συμμετοχή είναι μικρή ( 18 ψήφοι 3,77%)  ίσως λόγω διακοπών και σίγουρα ( κατά την γνώμη μου ) δίνει λάθος αποτελέσματα.
    Βλέποντας    ότι το 47,80% των μελών το forum δεν έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα , για μένα μια συμμετοχή λίγο μικρότερη ή ίση με το 50% των μελών νομίζω ότι μπορεί να δώσει σχετικά σωστά αποτελέσματα , αφορμή για κουβέντα  και όχι αλαλούμ   laugh

ειδικά αν τα αποτελέσματα είναι αυτά που αναμένω    θαχουμε πολύ κουβέντα να κάνουμε
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 17:25:26 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 19:04:31 »

Kαλησπέρα κύριοι.

Επιτρέψτε μου να πω και εγώ την άποψή μου για την ψηφοφορία.
    Όταν κάποιος ή μια ομάδα ανθρώπων, θέλουν να αντλήσουν πληροφορίες για θέματα_ζητήματα που αφορούν όλους,
    πρέπει να είναι σε θέση να δώσουν και τις ανάλογες άπαντήσεις. Δηλαδή το πώς και το γιατί, θα γίνει..
    Για παράδειγμα κάποιοι μας χτυπούν την πόρτα, ή μας παίρνουν τηλέφωνο ή μας στέλνουν email ή οτιδήποτε έχει
    σχέση με προσωπικά δεδομένα μας, οφείλουν να δώσουν αναφορά για το πού και πώς θα χρησιμοποιηθούν τα
    αποτελέσματα της ψηφοφορίας ή γκάλοπ κτλ.
    Στο συγκεκριμένο δεν βλέπω το λόγο για να μπεί κάποιος σε αυτή την διαδικασία. Και το αιτιολογό βλέπωντας το
    profil των μελών που δεν έχουν πραγματικά στοιχεία, παρά μόνο ένα ψευδόνυμο ή τίποτα..Οπότε για εμένα προσωπικά
    που θα παρακολουθήσω την όλη διαδικασία,θα γεννηθεί στο μυαλό μου το γκάλοπ φάντασμα.!!
    Ίσως και θέλω να κλείσω με αυτό, πρέπει να σχεδιαστεί καλύτερα το πως και το γιατί που λέγαμε πριν.

ΦΙΛΙΚΑ
      dim
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 19:33:42 από dim sofos » Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 19:40:28 »

dim γεια χαρα

Ισως με μαυτα που έγραψα να έδωσα την λανθασμένη εντύπωση ότι η ψηφοφορία προέχρεται απο κάποιο επιστημονικό κέντρο ερευνων και τα αποτελέσματα θα αναλυθουν επιστημονικά κ.λ.π. : Sad

Οχι οχι. η φηψοφορία ηταν (ειναι) δική μου ιδέα που ξεκίνησε διαβάζοντας το αλαλούμ.
     Και έχοντας την γνώμη -σωστή λάθος  θα δούμε- οτι ο έλληνας αερομοντελιστής , το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον , δεν θέλει να ειναι σε κάποιο οργανωμένο σύλλογο την ξεκίνησα.

Σε τελική ανάλυση θα δούμε αν είμαστε περα βρέχει ή τελικά μπορούμε εύκολα να οργανωθούμε ( οι ανέναχτοι)

Παντως αν ενοχλεί ή υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι σοβαρότερο ,ή οτιδίποτε τελος παντων , ήδη από την πρώτη μέρα έχω δωσει το οκ στον admin  να πράξει τα δέοντα .

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 19:40:59 »

Δημήτρη, συμφωνώ μαζί σου.

Νομίζω ότι οποιαδήποτε τέτοιου είδους ψηφοφορία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τεκμηριωμένη πηγή πληροφόρησης, από την οποία θα αντλήσουμε σοβαρά συμπεράσματα.

Περισσότερο τη βλέπω ως μαι χαλαρή ένδειξη κάποιας γενικής κατεύθυνσης και για αυτό την επικροτώ σαν προσπάθεια και δεν περιμένω τίποτε περισσότερο. Το ίδιο και οι υπόλοιπες ψηφοφορίες που κάνουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, απλά ότι ούτε το ποσοστό είναι αποδεκτό σαν μέγεθος δείγματος, ούτε αντιπροσωπευτικό σαν δείγμα καθεαυτό. Ούτε βέβαια πάμε να κάνουμε καμία μελέτη, απλά "δοκιμάζουμε τα αντανακλαστικά" του κόσμου.

Οπότε, όποιο αποτέλεσμα και να βγει, μπορούμε να το σχολιάσουμε μεταξύ μας, ούτως ή άλλως, όσοι ενδιαφερόμαστε. Και ας μην έχει καταληκτική ημερομηνία...
    Για πιο σοβαρή δουλειά "θα πρέπει επιτέλους η Ομοσπονδία" (όπως λένε και κάποιοι  Grin Grin) να ετοιμάσει ερωτηματολόγια και να τα αποστείλει μέσω των σωματείων, στα μέλη τους, για να συλλέξει πληροφορίες. Άσχετα αν τα περισσότερα θα μείνουν αναπάντητα (Ελλάδα είμαστε, μην το ξεχνάμε...) Και άσχετα αν τελικά τα μυνήματα που θα πάρει (αν τα πάρει) είναι αυτά που τα γνωρίζει ήδη, καθώς, είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι, νομίζω ότι είναι πολύ καλά στο πνεύμα της σημερινής κατάστασης. (ναι, καλοπιάνουμε... Grin)

Υ.Γ. είμαι ένας από αυτούς που ψήφισαν ότι δε θα λάβω μέρος σε αγώνες, όχι επειδή αντιτίθεμαι στην ιδέα, απλά για την ώρα δεν υπάρχει κατηγορία που να με ενδιαφέρει (free fllight  Azn). Κάτι που θα προσπαθήσω να αλλάξω στο μέλλον  devil

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 19:47:42 »

Οι ψηφοφορίες στα forum όλου του κόσμου γίνονται με αυτόν τον τρόπο.  Άλλες είναι πολύ χαζές και άλλες είναι πολύ σοβαρές.  Από κει και πέρα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.  Πλεονέκτημα την ευκολία να κάνεις μια δημοσκόπηση που θα ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο (και δαπανηρό) να κάνεις αλλιώς, μειονέκτημα η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.  Βασικά θα μπορέσουμε να έχουμε μια γενικότερη άποψη, αλλά αυτό μόνο αν ανέβει αρκετά ο αριθμός των συμμετεχόντων, ώστε να υπάρχει γενικότερη άποψη.  Μην μου πείτε ότι πιστεύει κανείς ότι το ποσοστό αυτή την στιγμή των ατόμων που έχει λάβει μέρος σε αγώνες έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα.  Τώρα το τι συμπεράσματα θέλει αυτός που ξεκινάει την ψηφοφορία να βγουν είναι μάλλον προφανή.  Και σίγουρα ο καθένας βγάζει τα δικά του.

Τέλος πιστεύω ότι ο αριθμός των μελών του forum δεν λέει και πολλά πράγματα, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι έχουν να μπουν πάρα πολύ καιρό (δεν ξέρω αν διαβάζουν αποσυνδεδεμένοι).  Εγώ τουλάχιστον όποτε μπαίνω τους ίδιους 20-30 βλέπω να είναι μέσα.

Ίσως για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και αν η ομοσπονδία (και ο admin) θέλουν να βγάλουν το ασφαλέστερο συμπέρασμα που μπορεί να βγει να πρέπει να σταλθεί ένα mail σε όλα τα μέλη για να συμμετάσχουν.  Αλλά αυτό είναι βασικά θέμα admin.

Σεραφείμ

(Και μια τελευταία σημείωση μια και την ώρα που έγραφα με προλάβανε άλλοι δύο  idiot2.  Γιώργο  δεν γίνεται αλλιώς αυτή η ψηφοφορία.  Η ομοσπονδία αν στείλει θα στείλει μόνο στα μέλη, οπότε 1-2 κατηγορίες εξαφανίζονται αυτόματα.  Εδώ έχουμε το πλεονέκτημα να είμαστε απ' όλα.  Σ' όλα τ' άλλα που λες συμφωνώ απόλυτα)
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 19:51:01 από Serafim » Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 20:05:49 »

Καλησπέρα Κύριοι

Δεν γράφω συχνά οπως θα έπρεπε , αλλά καθημερινά διαβάζω το φορουμ και ενημερώνομαι.
    Το Aeromodelling ειναι ενα παρα πολυ καλό εργαλείο για τον σύγχρονο αερομοντελιστη και οχι μόνο, και φυσικά βρισκεις πάμπολλες πληροφορίες για το hobby μας, και εχει γίνει παρα πολυ καλη δουλειά.

Είμαι αρκετά χρόνια αερομοντελιστής , αλλά ποτε δεν γράφτηκα σε καποιο συλογο / σωματείο.
    Ο λόγος ειναι απλός για εμένα προσωπικά και ειναι οτι για να πεταξω καπου οργανομένα δεν υπάρχει στην αθήνα μοντελοδρόμιο, αρα μια ζωη πέταγα στην αννάβυσο, ενω οι οργανωμενοι ηθελαν αρκετα χιλοιμετρα να πανε να πετάξουν. φυσικα μιλάω για την εποχη μετα των σπατων.

Ειλικρινα μολισ ακουσα για το Ελληνικό ειπα μπραβο, αντε να δω και κατι ωργανομενο μεσα στην αθηνα να γραφτω και στον συλογο και να πεταω οργανωμενα, γιατι όχι μια χαρα θα ηταν!!!!

Αλλα και παλι σαν Ελληνάρες που ειμαστε τσακωθηκανε τα κανανε μανταρα και ναμαστε παλι στα παλια μασ,  θερμικα στην ανναβυσο, ηλεκτρικα στο ΣΕΦ.

πειτε μου για ποιο λογο να γραφτω κάπου, το εκφραζω πολυ απλα, καλοβουλα, δεν μειωνω κανενα απλα δινω μια αλλη διασταση.

Πιστευω οτι εαν το σωματειο επαιρνε τον χωρο του ελληνικου θα ειχε γινει σπουδαια δουλεια, βεβαια δεν ηταν βορεια προαστεια αλλα νοτια.

Ειλικρινα

Βαγγελης - coolvag 

Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 20:40:25 »

Οι ψηφορίες στο δίκτυο, όπως και τα ερωτηματολόγια στα περιοδικά δεν έχουν επιστημονική αξία αλλά δεν σημαίνει οτι είναι και άχρηστα. Εχουνε και πλάκα  laugh

Ενδεικτικά παραθέτω ΠΜ στον Γιάννη Παξιμαδάκη

Παράθεση
    Αν και, έχοντας ασχοληθεί με στατιστική σε εργασίες, δεν έχω σε υπόληψη τα polls στο δίκτυο (περισσότερο χαβαλές), νομίζω ότι λείπει η κατηγορία

Δεν είμαι μέλος συλλόγου αλλά ενδιαφέρομαι να γίνω.

Από πλευράς στατιστικής δεν περιορίζεται σε ένα ερώτημα αλλά δύο
    Σύλλογος
    Αθλητική δραστηριότητα

Αν δεν το έχεις ήδη υπ' όψιν σου και βρεις χρόνο, ένα ενδιαφέρον βιβλίο, απλό και κατανοητό είναι
    How to Lie with Statistics (Penguin) by Darrell Huff

Γραμμένο τέλος του 50 παραμένει αξεπέραστο.

Στα ελληνικά έχει μεταφραστεί ως
    "Η απάτη της στατιστικής", εκδόσεις "ΟΞΥ".

Η απάντηση του Βαγγέλη δείχνει οτι όντως υπάρχει μια κατηγορία που ζητάει οργάνωση (Δεν είμαι μέλος συλλόγου αλλά ενδιαφέρομαι να γίνω).

Στο Aeromodelling GR υπάρχουν πάνω από 150 εγγεγραμμένοι που το παρακολουθούν σταθερά και αρκετοί που δεν είναι εγγεγραμμένοι. Πολλοί αν και είναι εγγεγραμμένοι δεν κάνουν login.

Δημήτρη η ψηφοφορία έχει μπει με καλές προθέσεις και δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα. Κατά κανένα τρόπο δεν μπορεί να την πάρει κανένας πολύ στα σοβαρά, μπορεί όμως να δείξει κάποιες τάσεις.

Αντίστοιχο ερωτηματολόγιο από την Ε.Α. της ΕΛ.Α.Ο. δύσκολο να βρει ανταπόκριση. Πρέπει να σταλεί στους συλλόγους, οι σύλλογοι να το στείλουν στα μέλη, να πάρουν απαντήσεις ... δεν νομίζω οτι θα περπατήσει. Οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα ακόμα και στο να εισπράξουν τις συνδρομές (από αποστολή ταχυδρομικής επιταγής σε 280 άτομα μαζί με πρόσκληση για Γ.Σ η Αερολέσχη Αγρινίου πήρε ανταπόκριση από 1 (ένα) άτομο). Ακόμα θα έλειπε το κομμάτι των μη εγγεγραμένων σε σύλλογο, όπως τονίζει ο Σεραφείμ.

Υπ' όψιν οτι δεν παίρνουν μέρος και όσοι δεν έχουν σύνδεση με το δίκτυο και σε αρκετούς υπάρχει μια φοβία εγγραφής.

Ψηφίζουμε και παρακολουθούμε "χαλαρά" και όλα θα πανε καλά  Wink

Υ.Γ. Μην με αποκαλείτε admin γιατί θυμώνω 

Προσθήκη: link "Η απάτη της στατιστικής", εκδόσεις "ΟΞΥ".
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18 Αυγ 2006, 01:05:34 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 21:02:13 »

Καλησπέρα,

Τα ερωτηματολόγια που στέλνονται κατά καιρούς από την Ομοσπονδία προς τα μέλη της (σωματεία) σπανίως έρχονται πίσω συμπληρωμένα (όχι μόνο για τον αερομοντελισμό, αλλά για όλα τα αεραθλήματα) και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα βλέπουν δύο με τρία άτομα το πολύ (τα εντεταλεμένα για την αλληλογραφία μέλη του ΔΣ) και κανείς άλλος.

Το ίδιο γίνεται και με τα ετήσια ερωτηματολόγια της FAI. Τα στέλνει σε όλα τα μέλη και από αυτά απαντά το 25% στην καλύτερη περίπτωση. Και έτσι μεν υπάρχει μία ποσοστιαία ένδειξη του τι γίνεται αλλά σε καμία περίπτωση τα απόλυτα νούμερα δεν είναι σωστά.

Οσοι άπό σας είχατε παρακολουθήσει στατιστική σαν μάθημα σε πανεπιστήμιο θα έχετε να πείτε και άλλα. Κάτι θυμάμαι και γώ. Παράδειγμα θα έχετε και από τις εθνικές εκλογές, όπου με την συμπλήρωση του 6 με 8 % σε επίπεδο εθνικό το αποτέλεσμα είναι σχεδόν γνωστό εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων. Γιαυτό υπάρχει και το στατιστικό λάθος.

Στην περίπτωση μας ο Γιάννης έχει κάτι στο νού του και προσπαθεί να το επιβεβαιώσει φαντάζομαι.

Dim_sofos δεν υπάρχει καν θέμα προσωπικών δεδομένων. Η συμμετοχή είναι απρόσωπη και σε καμία ερίπτωση τα ερωτήματα δεν αφορούν προσωπικά δεδομένα κατά το γράμμα του νόμου.

Παρόμοια ερωτηματολόγια έχω δεί σε ξένα περιοδικά. Διαφέρουν τα αποτελέσματα από χώρα σε χώρα μόνο για το αν είσαι μέλος σωματείου ή όχι.

Κατά τα άλλα διεθνώς το ποσοστό των ασχολουμένων με τον αγωνιστικό αερομοντελισμό είναι κάτω από το 10%. Αυτό ισχύει και στα άλλα αεραθλήματα.

Ας ολοκληρωθεί και εδώ η δημοσκόπηση και τα λέμε.

Αντώνης Παπαδόπουλος

Καταγράφηκε
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 17 Αυγ 2006, 21:44:04 »

Αγαπητοί μου αερομοντελλιστές.

Κύριε Αντώνη Παπαδόπουλε, σε αυτό που θα συμφωνήσω απόλυτα είναι αυτό που αναφέρατε πιο πάνω,
    όσο αφορά την εγγραφή μέλους, και τα υποχρετικά στοιχεία που θα πρέπει να καταβάλει ο κάθε ένας απο εμάς.
    Αυτό όμως δεν ξέρω αν είναι εφικτό ή όχι, ας μας τα πεί καλύτερα ο κύριος Admin.
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 18 Αυγ 2006, 01:14:28 »

Βλέπω ότι ανοίγουν θέματα και ψηφοφορίες, προβληματισμοί γενικά για το μέλλον του Ελληνικού αερομοντελισμού και αυτό το βλέπω θετικό!
    Εδώ θέλω να κάνω μια μικρή "παρατήρηση"..

Θα αναλωθούμε στους αθλητές?? αεραθλητικά??
    Αν και πόσοι είναι γραμμένοι σε σωματεία??
    Και πόσοι έχουν λάβει μέρος σε αγώνες και πόσοι πιθανόν να λάβουν στο μέλλον??
    Θα βάλουμε απευθείας την γραβάτα χωρίς πουκάμισο??

Το θέμα είναι η "επέκταση" γενικά του αερομοντελισμού σε απλά ελληνικά όσο περισσότερα club παντού και να ανοίξουν στην ομοσπονδία βασικό την πρόσβαση τον club..
    χρειαζόμαστε "πελάτες" αγαπητοί φίλοι όχι αθλητές..χρειαζόμαστε χομπίστες που θα βγούν από κει και πέρα οι αθλητές..

Χρειαζόμαστε να προβληματιστούμε σε τέτοιες κατευθύνσεις, να φέρουμε κόσμο κοντά μας, αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι το ζητούμενο..

Αν όχι... τέτοιες κινήσεις θα προσφέρουν στο ανακάτεμα τις φασολάδας τίποτα άλλο!!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 18 Αυγ 2006, 08:57:40 »

Το πρόγραμμα του φόρουμ (SMF) έχει το όνομα πρόσβασης, όνομα χρήστη, με το οποίο κάνουμε σύνδεση (με λατινικούς χαρακτήρες) και όποιος θέλει μπορεί να δώσει άλλο όνομα με το οποίο θέλει να εμφανίζεται στο φόρουμ. Αυτά ρυθμίζονται από το προφίλ, οδηγίες εδώ.

Εχω προσθέσει επιπλέον πεδία, τα οποία όμως είναι προαιρετικά. Π.χ.

Ονομα:  Κώστας
    Επώνυμο:  Κωστόπουλος
    Επάγγελμα:  Γυναικολόγος
    Σύλλογος:  Αερολέσχη Αγρινίου
    Οικογενειακή κατάσταση:  Εγγαμος

Το Aeromodelling GR δεν είναι σύλλογος και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί κάποιος να δώσει υποχρεωτικά επιπλέον στοιχεία. Τα πεδία τα έβαλα γιατί πιστεύω οτι βοηθάνε να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Από την άλλη μεριά, η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ο καθένας καθορίζει το πόσο και πως θέλει να συμμετέχει. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτά που γράφει ο καθένας. Πολλοί το παρακολουθούν χωρίς να είναι γραμμένοι και απλά παίρνουν οτι βρίσκουν χρήσιμο. Κάτι που το κάνουμε και οι ίδιοι στα περισσότερα φόρουμ που μπαίνουμε.

Στο προφίλ μου προσωπικά συμπληρώνω και το AKA (Also Known As) agridoc (Agri(inion)doc(tor). Είναι το user name με το οποίο έχω συνήθως συμμετοχή στα μη ιατρικά φόρουμ του εξωτερικού.

Νίκο ο Γιάννης Παξιμαδάκης ξεκίνησε μια ψηφοφορία, συμπλήρωσα κι εγώ ένα πεδίο, με το σκεπτικό να δούμε, ενδεικτικά πάντα, κάποια πράγματα και από εκεί ίσως προκύψουν άλλες συζητήσεις.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΛΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ
    Μεταπήδηση σε: