τελικά γύρισα απο την T/K το hover τέρμα δεξιά και σηκώνεται!!!
αλλά πως ξερυθμίστηκε?
ξέρεις κανεις πως μπορώ να το έχω στο κέντρο και να σηκώνεται?
Αυτός ο διακόπτης που γυρνάει τι ρόλο παίζει?
μάλλον εννοεί τον διακόπτη πάνω αριστερά (hov.pit) στο πομπό το esky.
αυτό για να το έχεις στο μηδέν πρέπει να το βάλεις στο μηδέν και να ρυθμίσεις τα τρία ντιζακια. σου έχω μια photo να δεις. στη φωτό δείχνει τα 4 από τα 6 ντιζακια.(έχει αλλα δυο από την άλλη πλευρά) (ότι θα κανεις στο 1 και 3 θα το κανεις και στο αλλο ενα ντιζακι που είναι από την άλλη.)
a) το 3 και 4 θα τα ρυθμίσεις έτσι ώστε το μπρατσάκι του servo με τα ενδιάμεσο μπρατσάκι να είναι παράλληλα μεταξύ τους.(το ίδιο και από την άλλη)
b) με το 1 και 2 θα ρυθμίσεις η πάνω η κάτω το swashplate. πχ. αν θες να του δόσεις βήμα να πηγαίνει επάνω τότε κονταίνεις τα ντιζακια αν θες να δόσεις βήμα κάτω μακραίνεις τα ντιζακια (για ευκολία πχ ξεβίδωσε και τα τρία ντιζακια από δυο στροφές (360μοίρες) ώστε να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα και γρήγορα) αλλα θα σου πρότεινα να πάρεις και αυτό που είναι στην δεύτερη photo. αν δεν το έχεις.
Δημητρης