|
POCAHO
|
 |
« στις: Παρασκευή, 1 Μαΐ 2009, 22:21:40 » |
|
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Hitec Optic Sport 6-Channel ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ NI-MH 7.2VOLT ΜΠΑΤΑΡΙΑ . ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ 9.6VOLT ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 9.6VOLT MΠΑΤΑΡΙΑ (ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ) Ή ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ Ή ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ LIPPO ΜΠΑΤΑΡΙΑ 7.4   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 1 Μαΐ 2009, 23:19:43 από POCAHO »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 1 Μαΐ 2009, 23:03:28 » |
|
Ο πομπος της optic για να λειτουργησει απαιτει πακ με 8 στοιχεια ni-cd η ni-mh δηλ 9.6v και οχι 7.2 ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
POCAHO
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 1 Μαΐ 2009, 23:12:55 » |
|
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ
ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PACK 7.2Volt ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 1 Μαΐ 2009, 23:13:53 » |
|
H Sport έκδοση χρησιμοποιεί το πάκ των 7.2 volt!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 00:18:59 » |
|
πρωτη φορα το ακουω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 00:22:58 » |
|
κουφο αυτο αφου ολες οι κατευθυνσεις θελουν πακ 8 στοιχειων
Τωρα αν αυτη θελει 6 στοιχεια κατι σημαινει αυτο οποτε για να αυξησεις την διαρκεια θα πρεπει ν αφτιαξεις νεο πακ με τα ιδια στοιχεια οπως το μαμισιο αλλα με περισσοτερα Mah
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 00:28:37 » |
|
Ένας φίλος αγόρασε αυτήν την τ/κ και έχει 6 μπαταρίες πακ ! Στης οδηγίες δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με της μπαταρίες !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 00:43:58 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πτέραρχος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 01:37:43 » |
|
H Sport έκδοση χρησιμοποιεί το πάκ των 7.2 volt!
σωστός !! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ " "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου" _______________________________________________ _______________________________________________
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 07:23:47 » |
|
κουφο αυτο αφου ολες οι κατευθυνσεις θελουν πακ 8 στοιχειων
Οχι όλες, οι Multiplex θέλουν 6.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
POCAHO
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 21:27:45 » |
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΑ PACK ΜΕ ΠΟΛΛΑ Mah ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η LIPPO ΕΙΝΑΙ 0.2 VOLT ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ TO KANONIKO ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stinger----
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 10:04:38 » |
|
καλημερα και απο μενα και επειδη το θεμα ειναι για μπαταριες να μην ανοιξω νεο θεμα αλλωστε μια απορια εχω και ειναι η εξης: εχω μπαταριες λιπο 11.1v 1500 kai 2200 mah 20c..εχω 2 φορτιστακια e-sky(μαυρο και πορτοκαλι) και τις φορτιζω και μετα τις μετραω ποσα βολτ εχει το καθε στοιχειο..διαβαζοντας το βιβλιο του θειου γιαννη βλεπω πως το καθε κελι πρεπει να εχει 4.2 βολτ εμενα οι φορτιστες φτανουν τα κελια απο 4.10-4.17 βολτ ανα κελι και συνολικα φτανουν την μπαταρια στα 12.3-12.4 βολτ....π.χ μετα απο φορτιση μια μπαταρια εχει..4.09-4.12-4.12 και συνολικα 12.3 βολτ...ειναι σωστη η φορτιση που κανω η πρεπει να στραφω σε καποιο αλλο φορτιστη προκειμενου να φτανουν τα στοιχεια στα 4.2 βολτ  ευχαριστω και περιμενω την γνωμη σας
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 10:37:45 από stinger---- »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 13:46:35 » |
|
Το λιγότερο είναι σίγουρα καλύτερο από το περισσότερο. Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν φορτίζουν εντελώς. Σίγουρα όμως η επιλογή ενός ψηφιακού φορτιστή είναι μια επένδυση που δεν πάει χαμένη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
MichalisN
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 21:10:42 » |
|
Μια τηλεκατεύθυνση μπορεί να καεί Λόγο πολων mah ή λόγο πολων volts 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 3 Μαΐ 2009, 22:40:59 » |
|
Λογω πολλων βολτς
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|