|
kmiglis
|
 |
« στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 05:07:02 » |
|
το καλυτερο 90 ε/π στον κοσμο!! www.kasama.comhttp://www.rcheliresource.com/kasama-srimok90/αντε γιατι μου την ειχε σπασει το aurora με τα αβαφτα canopy και κατι vibe 90sg  ? απο που να ξεκινησω? απο τα drive shafts στα σερβο? τη σριμοκ κεφαλη? ολα τα επιμερους συστηματα απομονωμενα απο κραδασμους? ακομα και στο συμπλεκτη? μπραβο ρε Μανωλη(Νεμ) που το εφερες!!!!! καντε χωρο στις αγγελιες για το 700 μου..... δειτε και σχολιαστε....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
TDRigid 2011
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 07:36:52 » |
|
.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 09:05:50 » |
|
.....και κατι vibe 90sg  ? Φτου, και ήμουν έτοιμος να το πάρω !!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 09:32:08 » |
|
Το vibe αστο εκει πληρωνουμε ονομα αν εχω καταλαβει... δεν μπορει τα αλλα να κανουν 800-1000 και το vibe να πηγαινει πανω απο 1500...
Τωρα για το κασαμα μην λεμε υπερβολες καλυτερο ελικοπτερο δεν μπορουμε να το πουμε ακομα τωρα βγαινει... αλλα πιστευω θα με βαλει σε μεγαλες σκεψεις μεσα στο καλοκαιρι πριν προβω στην αγορα του πρωτου μου 90...
Αλλα αναγκαστικα πρεπει να βρουμε πηγη ανταλακτικων απο αγγλια για να ειμαστε σιγουροι να μην μεινουμε ξεκρεμαστοι..! Επισης δεν μου αρεσει το συστημα προσγειωσης...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
kmiglis
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 12:30:25 » |
|
εαν εχω καταλαβει καλα το συστημα προσγειωσης εχει αυτα τα τρια μπρατσα αλλα παιρνει και τα κανονικα skids!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
TDRigid 2011
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 12:33:45 » |
|
εαν εχω καταλαβει καλα το συστημα προσγειωσης εχει αυτα τα τρια μπρατσα αλλα παιρνει και τα κανονικα skids!!!
και εγω αυτο νομιζω... το εχεις προπαρραγγειλει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mitsos3d
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 00:01:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 00:06:02 » |
|
το ειδαμε το ειδαμε... καλο φενεται.. αλλα λεγεται οτι θα ιενια περιπλοκο αντε να δουμε..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 01:04:56 » |
|
Στο photo gallery του Realraptors το δείχνει σε photo (6η από τις 12 που έχει) με κανονικά (και πολύ ταιριαστά!) skids 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 14 Μαΐ 2009, 17:13:07 » |
|
Παιδες δειτε εδω το μωρο... Το μονο που δεν ξερουμε ειναι για τα ανταλλακτικα αν θα εχουμε αρκετα...! ΑΠο εκει και περα το heli θα εινια τελειο...!Βεβαια λιγο περιπλοκο και δεν ξερουμε αν θα ιενια καλο και αυτο..! θαυμαστετο http://www.kasama.com/
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 29 Μαΐ 2009, 13:07:12 » |
|
Παιδια η πρωτη κατασκευη το Kasama... τι να πουμε για αυτο...
τίποτα δεν λέμε.... αν σου αρέσει και έχεις τα φράγκα απλά το αγοράζεις και το χαίρεσαι...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 29 Μαΐ 2009, 13:44:05 » |
|
Παιδια η πρωτη κατασκευη το Kasama... τι να πουμε για αυτο...
τίποτα δεν λέμε.... αν σου αρέσει και έχεις τα φράγκα απλά το αγοράζεις και το χαίρεσαι......  οτι μου αρεσει μου αρεσει αψογο ειναι... το θεμα ειναι να γινουν οι πρωτες δοκιμες... να πουνε οτι ειναι οκ και απροβλιματιστο και τελος αυγουστου αν ο NEM μας κανει τπτ καλο το χτυπαμε..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 29 Μαΐ 2009, 14:22:28 » |
|
πραγματικά, σου εύχομαι να το αποκτήσεις....  κανε απο τώρα οικονομία, γιατί και καλό setup θέλει και πολύ καίνε τα άτιμα ..... άλλα άμα ασχοληθείς με 90ρι ,μετά το 50ρι θα σου φαίνεται μικρο...  άλλη φάση το 90ρι.... όποτε πετάω το dyna-x , και μετά καπάκι το sceadu σαν κατσαρίδα μου φαίνεται το 50ρι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|