Παιδιά μπορεί να ποστάρει κάποιος τις ρυθμίσεις που έχει στο beastX εγκατεστημένο σε 500 αρι 3g?Γενικά όλο το πειράζω αλλα ακόμα δεν το έχω φέρει στα μέτρα μου.
Αρχικά να πω οτι το ελικόπτερο παρουσιάζε μία ανατριχίλα , έτρεμε σε κάτι μανούβρες, χαμηλόνωντας το gain εξαλήφτηκε εντελώς. Βέβαια το πρώτο ποτανσιομετρο του cyclic gain κατέβηκε ένα κλικ απο το κεντρο.
Αν η μεση είναι ώρα 9 τώρα είναι στο 830. Δεν ξέρω αν έκανα σωστά αλλα πάντως τωρα πετάει χωρις να ανατριχιάζει

Το ερωτημά μου είναι οτι πρέπει να έχω χαμηλότερο λιγο το cyclic gain γιατι χάνω σε σταθερότητα?
Ανέβασα την συμπεριφορά του ελικοπτέρου απο το Sport στο pro. Μαρέσουν πολύ οι ρυθμοί περιστροφής που έχει το ελικόπτερο αλλά παρα είναι ευαίσθητο στο κέντρο του στικ.
Ετσι σκέφτομαι να χαμηλώσω λίγο το δεύτερο ποτανσιομετρο ενα κλικ? σωστα ? Ή είναι καλύτερο να το γυρίσω σε mode Tx και να ρυθμίσω το ελικόπτερο απο το menu swash + βάζωντας expo?
Επίσης έχω προβληματιστεί αν θα πρέπει να αλλάξω και το Mode της ουράς σε Mode Που να αλλάζει το piro rate απο την τηλεκατεύθυνση.
Τέλος την τελευταία φορά που πέταξα παρατήρησα το εξής: δοκίμασα ενα ζευγάρι Radix στο ελικόπτερο και οταν εκανα απότομα climps η μούρη το ελικοπτέρου κοίταζε προς τα πάνω. Δεν μου το εκανε με τους align ελικες παρα μόνο με τους Radix.
Πρέπει να αλλάξω την παράμετρο Pitching up compenstation?