|
Τίτλος: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Σάββατο, 6 Ιαν 2007, 15:36:54 εχο ενα ηλεκτρικό ελικόπτερο δεν θημάμε το μοντέλο :laugh:
θα ηθελα λιγες οδηγειες (δεν με πιραζει να ειναι πολες :angel :angel: :angel:)σας παρακαλώ βοηθείστε με δεν το εχω απογειοσει ακόμα!! Ευχαριστώ γεια τον χρόνο σας εκ τον προτέρων Please help me!! :devil: :buck2: :idiot2: :thumbs up: ^-^ :worry: >:( :D :) :-[ :-X :'( :laugh: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: mrkaza στις Σάββατο, 6 Ιαν 2007, 15:49:10 ξεκινα με αυτο http://www.n.ethz.ch/student/mmoeller/fms/alpha/fms2alpha85.exe μαζι με ενα καλωδιο για την κατευθινση σου.
Αφου το σπας μετα τα 10 λεπτα δοκιμασε να το πεταξεις . Επισεις για και ποιο κοντα στην πραγματικοτιτα απο http://www.greekrotors.gr Reflex Sim . Aerofly δεν ξερω απο που :devil: .για κατι καλλιτερο απο FMS αλλα οχι Reflex . α το ξεχασα σχεδον σιγουρα θα το σπασεις 1-2 φορες λιγο ή πολυ :( ΙΔΙΚΑ αν δεν φας ωρες στο sim . επισεις καλο ειναι να βρεις καποιον που πεταει να σου διξει τα βασικα εγω αυτο θα κανω :D A ξεχασα ειναι στο προτω σπασιμο :P Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 14:02:15 συγνομη για την απουσια αλλα ημουν κρεβατομενος με τετιο σ....καιρο και δεν μπορουσα να βρεθω κοντα σε υπολογιστη .
καποιος μου ειπε να χρισιμοποιησο FMS για να μαθω να πεταω.θελω να πω ατι δεν εχω υπολογιστι και πηγενο στα internet cafe ια να μπορω να ενημερονομε και γιαυτο ta FMS δεν ειναι καθολου καλη ιδεα. δοστε γραπτες συμβουλες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :thumbs up: :'( :w_flag: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 15:19:40 file baskes εχεις πεταξει αεροπλανο ποτε..???αν ναι τοτε πηγενε σε ενα ανοικτο μερος πανω απο 50 τετραγωνικα (π.χ.parking apo supermarket που ειναι κλειστο και χωρις αμαξια βεβεα...)και βαλε το ελικοπτερο στο κεντρο του χωρου... απομακρυνσου και δωσε λιγο "γκαζι" να αρχισει να γυρναει ο ρωτορας του .μετα ανεβασε το κοντα στη μεση και κανε πολυ ελαφρες κυνεισεις ενω ειναι στο εδαφος για να καταλαβεις πως αντιδρα μην δωσεις μεγαλες κινεισεις σε αυτο το σταδιο γιατι θα χρειαστεις σακουλες.....και αφου καταλαβεις πωσ αντιδρα σε καθε κηνηση τσιμπα λιγο παραπανω το stic του γκαζιου gia na kanei οτι σηκωνεται...και επιτοπου κωψε το για να κατσει ετσι λοιπον σιγα σιγα κανε τετοια αλματακια προσοχη μην υπερβεις το υψος των 10με 15 ποντων γιατι παλι θα χρειαστεις σακουλες...και παντα να κοιτασ το ελικοπτερο απο την ουρα προς την μουρη...αν σου γυρισει (περιστραφει) τοτε κοψε το γκαζι και πηγενε απο πισω του για να ξαναπροσπαθισεις...προσοχη μεγαλη τωρα μην ξεμιαλιστεις και πεις οτι το σεικωνω να κανω λιγο βολτα αν δεν εχεις μαθει να το κρατας σταματημενο τελιως μπροστασου.(σε αποσταση παντα γιατι τα blades δεν παιζουν σκωτωνουν με ενα λαθος χειρισμο).....γιατι και παλι θα χρειαστεις σακουλες....κανε αυτα για αρχη και αργοτερα θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις απο μονος σου.. για αρχη θα σου πρωτεινα να βρει μια μερα και περιωχη που θα εχει απνια για την πρωτη αποπειρα...αντε και καλες πτησεις... :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up:
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: kmandila στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 15:55:26 ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΕΞΕ !!!
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Κωστής Νικολάου στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 15:56:35 Από που είσαι; Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιον έμπειρο για να το σηκώσεις την πρώτη φορά. ;)
Μετά σιγά σιγά θα κάνε ότι είπε ο Γιώργος και θα τον βρεις τον ρυθμό. :thumbs up: Είναι πολύ σημαντικό όμως να το σηκώσεις με καποιον στην αρχή για να δεις πως συμπεριφέρεται και να τσεκάρει και ο άλλος ότι είναι σωστό το heli! :thumbs up: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Giatrakos στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 17:11:39 αν είσαι κοντά μου έλα να το δούμε και να σου πω και μερικά tips, no problem ;)
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 18:20:55 ειμαι απο τα χανια κρητηκαι συγκεκρινενα απο τον πλατανο στο καστελλι!!!
λιγο μακρια σου!! Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 18:24:01 φιλε ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ τι ενοεισ με το σακούλες... :worry:
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 19:34:52 Giatrakos ειπαρχει ένα problem: ειμαι λιγο μακριά μήπος λεο μήπος αυτά τα Tips μπορείς να τα γράψεις αντί να μου τα πείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: sfyris στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 20:01:15 Σακούλες εννοεί τα κομμάτια αν σπάσει. Όσο για τα τιπς θα δεις όσο μαθαίνεις ότι "μεταδίδονται", δε μαθαίνονται. Από την Κρήτη είναι πολλοί εδώ μέσα. Ρώτα που πετάνε και πήγαινε να τους βρεις. ;)
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: sfyris στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 20:02:45 Μάνοοοοοοο.........!!! ^-^
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 20:35:44 S O R R Y κατι δεν διευκρίνησα ηηηηηημουν στο καστελλι στο πλατανο για διακοπες χριστουγεννων σε κάτι συγκενεις τωρα ειμαι στον Αγ. Νικώλαο(από την αλλη μεριά!!) όπου και μένω συγνόμη που δεν έκανα αυτη την διευκρίνηση!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: fanis στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 21:20:24 θα σου ελεγα να ερθεις Ρεθυμνο αλλα και αυτο μακρυα σου πεφτει ....αν ομως σε φερει ο δρομος ελα να σου διξω μερικα πραγματα .
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 21:44:15 FILE BASKES ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΠΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΦΥΡΗΣ ΕΝΟΩ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΑ...ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...(ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΛΑ...ΧΙΧΙΧΙ)
ΦΙΛΙΚΑ ΓΕΡΑΚΗΣ Γ. Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: mastoras στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 23:03:39 Τι γινεται ρε παιδια στην Κρητη ? Τοσους μοντελιστες ? Καποιος λογος θα υπαρχει . Μπραβο σας παντως .
Μηπως το "Μαλεμε Παραδεισος " εχει κανει εξυπνη εκστρατεια διαδοσης ? mastoras Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Οrestis στις Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 23:40:29 ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ...ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΑΚΗ...
ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!! ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ,ΑΠΛΟ,ΟΧΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΡΟΦΑ ΠΕΡΙΣΤΡΦΟΜΕΝΟΥΣ ΡΟΤΟΡΕΣ......==>οχι ιδιαιτερα σταθερο ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ....!!!ΕΙΜΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ...ΟΠΟΤΕ ΕΒΡΙΣΚΑ ΧΡΟΝΟ.....ΤΣΟΥΠ ΣΤΗΝ ΠΙΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΙΧΟ....ΤΣΟΥΠ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΛΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 5 ΟΡΟΦΩΝ!!! :idiot2: :idiot2: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ...ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ :( ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ (πριν ενα περιπου χρονο) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΖΤΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ :'( :'( (230 euro ==> ποσο αρκετα μεγαλο για κατι που δεν χαρηκα και φυσικα εχω μετανιωσει φρικτα για την συμπεριφορα απεναντι του)(με μισησε για αυτο που του εκανα!!!) ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ...:idiot2: :idiot2:..... ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.... :-[ :-[ ΦΙΛΙΚΑ ,ΟΡΕΣΤΗΣ Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Apostolos στις Παρασκευή, 12 Ιαν 2007, 00:11:36 baskes Ιντάγινε!?
Ένα καλό βήμα αφού είσαι στο Καστέλι είναι να πείσεις κάποιον να σε πετάξει το Σαββατοκύριακο μέχρι το Μάλεμε! Εκεί θα μπορέσεις να δεις και να πάρεις αρκετές συμβουλές! Πάντως χίλια μπράβο σου που διάλεξες κάτι τέτοιο να ασχοληθείς!!!! :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Παρασκευή, 12 Ιαν 2007, 14:12:53 sto kasteli imoun ta xristougenna tora eimai ag. nikoloo!!!!! :-[ :-[
pantos an ksanapao kasteli tha peraso apo ekei mia bolta!!!! :laugh: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: KOSTAS 3D στις Παρασκευή, 12 Ιαν 2007, 14:55:07 Γεια σου
Έλα στο Μαλεμε να σου δείξουμε αν δεν είμαι εγώ θα είναι κάποιος άλλος μη ντρέπεσαι 8)smiley εγώ ξεκίνησα πριν 2 ½ χρόνια στην αρχή μου φαίνονταν όλα δύσκολα ρώτησα και έμαθα ελικόπτερο raptor 30 πεταξα μόνος, μέσα σε κλειστό χώρο στην ΕΜΕΧ, πίσω μου ήταν ο Μάνος και μου έλεγε, δικό μου ήταν και είναι το ελικόπτερο, αν σκεπτόμουν ότι θα έσπαγε δεν θα το πέταγα ποτέ και μην ξεχνάς και αυτό το ξέρουν όλοι ότι πετάει πέφτει <κάποτε> το πρώτο μου μοντέλο το έχω ακόμα γερό κάθε Σ/Κ είμαστε στο Μαλεμε αν είναι ο καιρός καλός Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: dim sofos στις Παρασκευή, 12 Ιαν 2007, 15:13:05 Φίλε μου Mastora..τώρα μπαίνεις στο κλίμα!! :thumbs up: ;)
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: vooda στις Κυριακή, 21 Ιαν 2007, 02:05:19 Ρε παίδες συγνώμη (άσχετος είμαι και εγώ) αλλά του τα παραλέτε του ανθρώπου!
Βρε φίλε θα σου πω ένα πράγμα…. Τα ίδια κάνω και εγώ που είμαι άσχετος. Λοιπόν έχουμε και λέμε… Δεξιός μοχλός… Προς τα μπρος η μούρη πάει μπροστά με συνέπεια το ελικόπτερο να πηγαίνει μπροστά. Πίσω αλλάζει και πάει προς τα πίσω…. Αριστερά ή δεξιά σε απόλυτη ευθεία θεώρησε τη μούρη και το πίσω μέρος ως σταθερά σημεία και το ελικόπτερο θα γύρει αντίστοιχα! Σημείωση : Φτιάξε τα τρίμς ώστε όταν το σηκώνεις από το έδαφος να μην έχει αντίστοιχη κλήση, δηλ να μη πηγαίνει μπρος, πίσω αριστερά ή δεξιά. Αριστερός μοχλός… Εδώ το μπρός – πίσω είναι το γκάζι του ελικοπτέρου. Εντελώς κάτω = τέρμα χαμηλή ταχύτητα ενώ τέρμα μπροστά = foul ταχύτητα! (Αυτό απ’ ότι έχω καταλάβει ισχύει μόνο στα εκπαιδευτικά ελικόπτερα, αλλιώς πως κάνουν την ανάποδη πτήση?) Τώρα δεξιά – αριστερά στον αριστερό μοχλό αλλάζει η κατεύθυνση του μοντέλου ως προς τον κάθετο άξονα! Πρόσεξε όμως γιατί όταν κάνεις αριστερά τον μοχλό το μοντέλο κάνει αριστερά την μούρη του και όχι το πίσω μέρος το οποίο πάει δεξιά! Επίσης απ’ ότι κατάλαβα καλό θα είναι να ξεκινήσεις με χαμηλές πτήσεις. Το πολύ 30 cm, καταρχήν να το τριμάρεις ώστε όταν το σηκώνεις να είναι όσο το δυνατόν ποιο σταθερό και από εκεί και πέρα προσπάθησε για αρχή να κοιτάς από πίσω το μοντέλο και να παρακολουθείς όσο μπορείς την μούρη του. Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο σε αντίθετη φορά να συμπεριφέρεσαι ενστικτωδώς όταν το κοιτάς φάτσα κάρτα. ΔΕΝ χρησιμοποίησα τεχνικούς όρους για να καταλάβει και ο φίλος αλλά και ΕΓΩ τι έγραψα !!! :idiot2: Παρακαλώ τους ποιο παλιούς να διορθώσουν τυχόν λάθη ή παραλήψεις μου!!! Καλές προσγειώσεις και όταν έρθεις Αθήνα έλα να τα σπάσουμε μαζί ;D Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Apostolos στις Κυριακή, 21 Ιαν 2007, 02:14:15 :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up:Σωστός!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: vooda στις Κυριακή, 21 Ιαν 2007, 02:35:07 ΤΥ ::)
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: sfyris στις Κυριακή, 21 Ιαν 2007, 20:07:06 Και όταν το κάνεις σφύρα με :buck2: :laugh:
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: baskes στις Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 20:49:05 sfyrακο το έκανα!! ποτε θες να σε σφιριξω??????
(sfyris θεσσαλονικιος εισαι???) Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: sfyris στις Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 22:22:58 Το κράτησες για πολλή ώρα ή πάνω και μετά κάτω; Έκανες και Nose in; Αν τάκανες τόσο γρήγορα μπράβο άντε και στο F3C (οι περισσότεροι χωρίς καποια βοήθεια συνήθως έχουν μια πτωσούλα), εκτός και αν πετάς θερμικό και δεν είσαι νέος. Από Λάρισα είμαι Λήμνο μένω. Θα παρατήρησες πάντως οτι δεν είναι μόνο θέμα μοχλός μπροστά μοχλός πίσω, είναι πολύ περισσότερα...
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: mastoras στις Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 22:50:18 Nose in με οδηγιες μοχλος μπροστα μοχλος πισω ? ;D ;D ;D Δεν γινεται με τιποτα .
Οταν καταφερω να κανω nose in με το θερμικο , θα ψησω κατσικια στο μοντελοδρομιο . :buck2: :buck2: mastoras Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: vooda στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 01:59:52 ... Δεν ζήτησε να κάνει ούτε nose in ούτε wash out.... Να το απογειώσει ζήτησε....... >:(
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρο Αποστολή από: ΚΥΡΝΙΚ στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 12:47:05 Οταν καταφερω να κανω nose in με το θερμικο , θα ψησω κατσικια στο μοντελοδρομιο . :buck2: :buck2: mastoras Αυτό αποτελεί δήλωση και δεν ανακαλείται. Τίτλος: Απ: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρο&# Αποστολή από: Giatrakos στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 15:30:14 Αυτό αποτελεί δήλωση και δεν ανακαλείται. Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: coolvag στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 16:57:34 ;D ;D ;D ;D ;D τώρα φίλε mastoras εμπλεξες, σε εμας ειναι να μην τάζεις ;D ;D :thumbs up:
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: mastoras στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 18:50:58 Πείτε μου μερα και ώρα... Φόρτωσα την ψησταρια , κι εφτασα!!!!
Κι αφηνουμε το nose in ... για αργοτερα 8) Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: zero_IQ στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 20:01:15 Απ’ ότι βλέπω συνηθίζεις να ετοιμάζεις τα κάρβουνα από το προηγούμενο βράδυ. Μπράβο, αυτό δείχνει σωστή οργάνωση.
Λοιπόν το Σάββατο στις 8:00 για πρωινό. Κράτησε μου μπούτι. Ευχαριστώ. zero_IQ Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: mastoras στις Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 20:29:09 zero-IQ εφοσον το πρωι ειμαι στην δουλεια , το απογευμα λιγο πριν πεσει ο ηλιος παλευω με το heli , μπας και το πεταξω nose in , και το βραδυ κουρασμενος ,οχι απο την δουλεια αλλα απο το heli , αναβω την φουφου .
Τελικα ειτε θερμικο ειτε ηλεκτρικο ειναι δυσκολο και κουραστικο . Την επομενη κυριακη ,[ οχι αυτη θα ειμαι Ξανθη ] μεινε στο μοντελοδρομιο μεχρι να σκοτεινιασει παλι , γιατι σε βλεπω και εσενα βραδυνο ελικοπτερα , θα ψησουμε το μπουτι επιτοπου . mastoras Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: vooda στις Πέμπτη, 25 Ιαν 2007, 01:58:41 Nose in, nose out και nose παραπέρα….. ::)
Ο baskes έχει κάνει μια ερώτηση και περιμένει απάντηση….. >:( Και εσείς το έχετε ρίξει στα ψητά…. :idiot2: Εκτός θέματος μάλλον :thumbs up: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: sfyris στις Πέμπτη, 25 Ιαν 2007, 02:14:43 Τώρα απάντηση πια? Αφού πέταξε πάει τώρα το έπιασε το κολάι....τώρα πάμε για ψητά να το γλεντήσουμε :thumbs up:
Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Peterpanta στις Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 02:53:54 Γειά σας και απο εμένα...
Μου ανοίξατε την όρεξη.... :o ΄και είναι και μια ώρα δύσκολη... Λοιπόν ακούστε τι κάνω εγώ για να πετώ με nose in. Φέρνω το ελικόπτερο να με κοιτά φάτσα και απο όποια μεριά πάει να γύρη, στο Hover προς εκείνη πηγαίνω και το stick του aeleron. Αυτό το κόλπο βρήκα, το δοκίμασα στον εξομοιωτή και μετά στο ελικόπτερο και δουλεύει μια χαρά. Πιθανότατα εσείς που πετάτε καλά το γνωρίζατε αυτό αλλά εγώ το ανακάλυψα μόνος μου, πάνω στην προσπάθεια να κάνω nose in hover. :thumbs up: Τίτλος: Απ: οδηγειες για την πτήση ηλεκτρικού ελικοπτέρου Help Please!!! Αποστολή από: Fmx στις Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 18:34:57 Φιλαρακι και εγω θεωρουμε αρχαριος αλλα θα σου πω 1-2 πραγματα που με βοηθησαν
1)ηρεμες και απαλες κινησεις 2)μαθε να πετας στα 15 εκατοστα για αρχη και παιξε με τις κινησεις(μπροσ πισω κτλ) 3)μην φοβασε αν σπασει η παθει κατι τα παιδια εδω εχουν την λυση για τα παντα\ 4)να κοιτας την ουρα του ελικοπτερου παντα οταν το πετας 5)ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ |