t-rex 700 i robbe millenium ii ??
akouo ti m protineis file niko...

Δύσκολα μου ζητάς. Άπο άποψη χρημάτων μάλλον είναι το ίδιο.
Το ρεύμα γενικώς λέει Τ-REX με κλειστά μάτια. Τεχνογνωσία με το παραπάνω, φθηνά ανταλλακτικά, καλή πορεία στη αγορά, όπως και το Raptor έκανε προσιτό το 90ρι Ε/Π στο ευρή κοινό.
Περισσότερα δεν θα γράψω επειδή το αφήνω σε αυτούς που ξέρουν καλύτερα το συγκεκριμένο Ε/Π.
Προσωπικά θεωρώ το προγενέστερο Robbe Futura το Curare των Ε/Π. To Millennium ΙΙ συνέχισε την πάρδοση και έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς στο παρελθόν στο 3D Masters στην κατηγορία κατά κόρον στην EXPERT, αλλά και MASTER από τον Chen Zafarti. Tου Zafarti τα Ε/Π το ένα ήταν Millennium με after market σασί από Dyna-X*, ενώ το άλλο back up ήταν Millennium ΙΙ με μονοκόματα σασί κατασκευής Ramster Design**.
Το Millennium II κάνει για όλες της χρήσης, όπως Sport, 3D ή F3C. To Hover του είναι rock solid και πετάει λες και είναι σε ράγες.
Το πρόβλημα είναι πως η κατασκευάστρια εταιρία Robbe δεν το παράγει πλέον, επειδή εισάγει και εμπορεύεται κινέζικα προϊόντα όπως τα T-REX (νάτα πάλι). Το παραπάνω δεν με προβληματίζει επειδή βρίσκω ανταλλακτικά, κυρίως από Γερμανία και σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά φθηνά. Δυστηχώς επειδή είναι γερμανικής κατασκευής (οπότε δεν μπορώ να τα βρω σε κινεζομάγαζα), κάποιες φορές είναι όντως ακριβά. Εννοείται πως δεν έχουν καμιά σχεσή με την μηχανουργική κατεργασία πολλών ασιάτικων μοντέλων.
Καλή επιλογή.
---------------------------------------------------------------------
* Το έχω στήσει και δοκιμάσει. Πετάει λες και είναι σε ηλεκτρικές ράγες.
** Έχω δύο σετ, αλλά δεν τα έβαλα ακόμη για να βγάλω συμπεράσματα. Το Ε/Π μετά από την τοποθέτησή τους γίνεται πιο ελαφρή και πιο στιβαρό.