|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 3 Φεβ 2007, 22:06:55 » |
|
Τι να το κάνω, που παράγγειλα ένα flightbox και διάφορα άλλα, και η μία βάση αεροπλάνου(του fbox) ήταν ραγισμένη-σπασμένη. Εστειλα 3 email αλλά καμμία απάντηση-σε ένα τηλεφώνημα δεν απαντούσαν... Απλά είχα την εντύπωση ότι υπήρχε ενα σοβαρό EU κατάστημα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mihelone
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 3 Φεβ 2007, 22:17:38 » |
|
den kxero gia esas alla ego tou eixa steilei 5 email gia na rwtisw gia mia venzina kai den mou apantisan pote
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 3 Φεβ 2007, 23:11:15 » |
|
Εμενα και το κουτι και το messermid ηρθαν σε αψογη κατασταση . Σηνυθως μου απαντανε σε 3 εργασιμες  και γενικα αργουν αλλα κανουν σωστα τι δουλεια τους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mihelone
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 3 Φεβ 2007, 23:14:16 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
zero_IQ
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 03:05:18 » |
|
Το Lindinger άρχισε να χαλάει τον τελευταίο χρόνο. Πολλές δουλείες ή αλλαγή στην διεύθυνση/οργάνωση? δεν ξέρω. Παλιότερα ήταν πολύ καλύτερο. Δοκιμάστε και το hoelleingshop.com είναι μόνο στα Γερμανικά αλλά έχει μεγάλη ποικιλία και άψογο service, πολύ γρήγορη αποστολή διαλέγοντας Greece Premium. Στην Θεσσαλονίκη παραλαμβάνω σε δύο μέρες και τα έξοδα είναι λίγα. zero_IQ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tasos_argos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 12:18:39 » |
|
Μπορείς να δώσεις ένα λινκ με το μαγαζί που προτείνεις; Δεν το βρίσκω ούτε στο google. Ευχαριστώ, Τάσος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 12:30:59 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tasos_argos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 14:47:39 » |
|
Σε ευχαριστώ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ahouliar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 18:48:53 » |
|
Καλησπέρα σε όλους σας!!!  Παραγγέλνω στο Lindinger και επιλέγω πληρωμή με αντικαταβολή. Περνάν 3 μέρες και μου στέλνουν e-mail ότι δεν γίνεται να πληρώσω με αντικαταβολή. Τους στέλνω 2 e-mail ρωτώντας τους για ποιο λόγο δεν γίνεται να πληρώσω με αντικαταβολή εφόσον υπάρχει ως επιλογή στο site τους και απάντηση καμία!!Τους στέλνω κι άλλο e-mail ακυρώνοντας την παραγγελία και ...απάντηση καμία!! Κρίμα...γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το site και απογοητεύτηκα!! Θα σας παρακαλούσα να αναφέρετε κάποια on line shops ευρωπαϊκά που έχετε ψωνίσει και είστε ευχαριστημένοι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αριστοτέλης Χουλιάρας
|
|
|
|
zero_IQ
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 19:18:19 » |
|
Είναι το ίδιο με το hoelleinshop.com γράψε στην γραμμή διεύθυνσης του browser “hoelleinshop.com” και το βρήκες. zero_IQ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 19:26:45 » |
|
πληρωσέ τους με VISA  Eτσι δουλεύουν με χώρες εκτός Γερμανίας - Αυστρίας και Ελβετίας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. GRE-F-0611
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 20:04:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
Uncle's Dad
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 21:26:46 » |
|
Τα μεταφορικά που χρεώνει ο Lidinger πάντως είναι φωτιά και λαύρα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
|
|
|
tsiou
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Λεονταρίτης Χρήστος
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 4 Φεβ 2007, 21:44:43 » |
|
Καλησπέρα εγώ πάντως οτι και να εχω πάρει από lindinger μέχρι τώρα ούτε πρόβλημα με τα πραγματα είχα από πλευράς ποιότητας ούτε καθηστέρησης ούτε θέμα κώστους στη μεταφορά Λάκη λες να είμαι εγώ ο τυχερός 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ (ΝΑΖΑΡΗΣ Δ.) ΜΚ (ΚΕΡΠΙΝΗΣ) ΙΕΡΑΞ
|
|
|
|