Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 20:10:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 20:10:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 16:24]

[Χθες στις 22:09]

[Χθες στις 18:59]

από dominicm
    [Χθες στις 17:14]

από Stargazer
    [Χθες στις 11:39]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 66
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγορά ελικοπτέρου,αρχάριος !  (Αναγνώστηκε 11603 φορές)
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 11:00:28 »

εχοντας ασχοληθει με κλωνους , και μετα απο αρκετο διαβασμα (χωρις ομως βοηθεια... ) θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις με κλωνο οπως το ΗΚ. Οπως θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις καν με 450. Το κοστος ενος κλωνου , μαζι με αυτα που θα αλλαξεις στην πορεια θα σου βγει πολυ κοντα σε αυτο http://www.aligngr.com/gr/t-rex-500-esp-superior-combo-kx017008a.html  που δεν εχει καμια σχεση ουτε με κλωνο ουτε και με τα 450αρια .
    οποτε μετα το λαμα θα σου προτεινα τις εξεις κινησεις.
    1) παρε μια καλη τκ (πx dx7)
    2) αγορασε τον phoinix (simulator) και γραψε ωρες πανω του.
    3) παρε ενα blade msr ( ναι το λατρευω ! δεν σπαει ευκολα, ειναι πολυ σταθερο αλλα δεν εινα και διπλου στροφειου, και σιγουρα θα σε μαθει προσανατολισμο και να συντονισεις χερι /ματι)
    4) μολις νοιωσεις πως θες κατι παραπανω το λινκ που σου εβαλα.

Κατα την γνωμη μου με αυτες τις κινησεις και δεν θα βαρεθεις,και δεν θα μπλεξεις με ατελειωτα μαστορεματα, και θα μαθεις να πετας χωρις πολλα σπασιματα.
    Αν παρολα ταυτα επιλεξεις το δρομο των 450 και των κλωνων θα σου προτεινα αυτο σαν σωμα http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=334_174&products_id=9062 που δεν θελει αλλαγες για να πεταξει ουτε ανταλακτικα απο align.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

ΠΕΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ...ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΕΤΩ!

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 12:41:45 »

καλή τηλεκατέυθηνση και πολλές ώρες στον phoenix δέν θα το ξαναπούμε ενωείτε.......τουλάχιστον σε αυτό συμφωνούμε όλλοι......γιατί στα υπόλοιπα τρωγόμαστε σαν τα κοκκόρια... laugh laugh laugh  Grin Grin Grin(τι είπες ρε;; ποιό copterx και κουραφεξαλα το hk450 gt pro είναι το καλήτερο!!!) Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

το copterx 450 se v2 έχω κι εγώ  και δέν το αλάζω με τίποτα, είναι πολύ καλό, και μέχρι τον ιούνιο το πετούσα με τα μαμά : μοτέρ (3550kv), esc (50a), gyro copterx gy240 (είναι ακριβός το ίδιο με το hk 401b απλά γράφει copterx επάνω  Cheesy ) και έκανα και flip και roll και loop και invert πετούσα και tik tok έκανα και μια χαρά ήταν.....

τώρα για το blade msr.....καλό είναι αλλα εσωτερικού χώρου πάλι..... Undecided Undecided
    νομίζω καλό είναι να μπεί και λίγο στα μαστορέματα απο την αρχή γιατί θα του χρειαστούν μετά σίγουρα.....και επιδή στην αρχή θα σπάσει με ότι και να πάρει δέν συμφωνώ με το T-REX 500 θα πληρώσει πολλά σε ανταλακτικά....μένω στο 450 λοιπόν

Υ.Γ. Καθαρά προσωπική μου άποψη είναι όλλα αυτά καθένας κάνει ότι νομίζει και ότι αντέχει η τσέπη του.... Thumbs up
    Καταγράφηκε

Futaba 16sz & Spektrum DX7se
    T-rex 500 Black hawk
    Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2.  12s
    Revolectrix gt1200 + Icharger 106b
    Kipor 1000
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 12:56:09 »

Δεν τρωγομαστε, απλα εχουμε διαφορετικη αποψη. Το msr ακριβως επειδη ειναι εσωτερικου χωρου και το πετας μετα το φαι, πριν το καφε, ενω πινεις καφε στο σαλονι σου ειναι πολυ πρακτικο. Προσωπικα ειναι μερες που καιω 7 μπαταριουλες τη φορα , και εχει τυχει να τις φορτισω και 3 φορες σε μια μερα . (21 μπαταριες δλδ τελικα με 5 λεπτα περιπου που κραταει η καθε μια).Οχι με τα εξωτερικου χωρου δεν εχω πεταξει τοσο πολυ σε μια μερα με τπτ .Το 500αρι επειδη το πεταξα δεν συγρκινεται σε σταθεροτητα με τα 450. Οντως τα 450 ειναι φθηνοτερα, αλλα με το 500αρι θα ειχα γλειτωσει αρκετα σπασιματα, οποτε το κοστος στα ιδια θα μου εβγαινε.
    Και παλι παντα μιλαμε βαση προσωπικων εμπειριων και οι αποψεις ειναι υποκειμενικες !
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 13:28:20 »

λοιπόν....αν δέν είσαι παντρεμένος πέρνεις "blade msr" χωρίς τον πομπό την έκδωση "BNF", παίρνεις τηλεκατέυθηνση spektrum dx6i ή dx7 ή κάποια τεχνολογίας dsm2 και το εξωμειοτή phoenix. Κάνεις πρώτα προπόνιση στον εξωμιοτή και μετά πετάς το ελικόπτερο

αν είσαι παντρεμένος και η γυναίκα σου γκρινιάζει που πετάς με αυτό το πράγμα μεσα στο σπίτι και κάνει φασαρία και γρατζούνισες το έπιπλο και μπλά μπλά μπλά μπλά....(αν δέν γκρινιάζει ακόμα μην κάνεις το λάθος και πάρεις το blade msr σε λίγο καιρό θα αρχίσει να ξέρεις......) τότε ακολουθείς τα βήματα τα δικά μου με ένα φτηνό κλώνο 450 ή τα βήματα του φίλτατου σηνμοντελιστή "pissas" t-rex 500 ή όποια γνώμη των άλλων παιδιών σου ταιριάξει καλήτερα....

ότι και να πάρεις και χρειαστείς βοήθεια και είσαι απο θεσσαλονίκη μου στέλνεις pm να βρεθούμε
    Καταγράφηκε

T-rex 500 Black hawk
    Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2.  12s
    Kipor 1000
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 13:34:12 »

λοιπόν....αν δέν είσαι παντρεμένος πέρνεις "blade msr" χωρίς τον πομπό την έκδωση "BNF", παίρνεις τηλεκατέυθηνση spektrum dx6i ή dx7 ή κάποια τεχνολογίας dsm2 και το εξωμειοτή phoenix. Κάνεις πρώτα προπόνιση στον εξωμιοτή και μετά πετάς το ελικόπτερο

αν είσαι παντρεμένος και η γυναίκα σου γκρινιάζει που πετάς με αυτό το πράγμα μεσα στο σπίτι και κάνει φασαρία και γρατζούνισες το έπιπλο και μπλά μπλά μπλά μπλά....(αν δέν γκρινιάζει ακόμα μην κάνεις το λάθος και πάρεις το blade msr σε λίγο καιρό θα αρχίσει να ξέρεις......) τότε ακολουθείς τα βήματα τα δικά μου με ένα φτηνό κλώνο 450 ή τα βήματα του φίλτατου σηνμοντελιστή "pissas" t-rex 500 ή όποια γνώμη των άλλων παιδιών σου ταιριάξει καλήτερα....

ότι και να πάρεις και χρειαστείς βοήθεια και είσαι απο θεσσαλονίκη μου στέλνεις pm να βρεθούμε

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin  Thumbs up ο διαχωρισμος που εκανες τελικα σε παντρεμενους και μη ηταν αυτο που ελειπε 100% Τα ειπες ολα !
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 13:53:21 »

γελάς ε; εσύ μάλον ελέυθερος θα είσαι.........αχχχ ξέρεις πόσο πολύ ήθελα να πάρω το msr για το σπίτι; αλλα και το lama και το 3κάναλο μικρό στο υπόγειο κατέληξαν.....
    Καταγράφηκε

T-rex 500 Black hawk
    Kipor 1000
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 15:05:05 »

καλή τηλεκατέυθηνση και πολλές ώρες στον phoenix δέν θα το ξαναπούμε ενωείτε.......τουλάχιστον σε αυτό συμφωνούμε όλοι

+1000  Thumbs up

Φίλε  kavadias.
    Η προσωπική γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις με το Blade 400 για να σε βοηθήσει στο πτητικό κομμάτι,
    όπως βοήθησε και εμένα, να πάρεις και ένα κλώνο 450αρι για να σε βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι.
    Χτίζοντας σιγά σιγά τον κλώνο και διαβάζοντας στο φόρουμ (υπάρχουν πολλά θέματα) θα μάθεις πάρα πολλά 
    πράγματα σε φτιάξιμο και σετάρισμα. Είναι μεγάλο σχολείο ο κλώνος, είτε είναι ΗΚ είτε είναι CopterX. 
    Φίλε μου έτσι ξεκίνησα εγώ την μετά Lama εποχή με Blade 400 και ΗΚ450 και μου βγήκε σε καλό.  Thumbs up

« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 15:59:51 από Markhelis » Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 15:14:23 »

γελάς ε; εσύ μάλον ελέυθερος θα είσαι.........αχχχ ξέρεις πόσο πολύ ήθελα να πάρω το msr για το σπίτι; αλλα και το lama και το 3κάναλο μικρό στο υπόγειο κατέληξαν.....

Φίλε Μιχάλη δεν ήξερες δεν ρώταγες??      Grin  Grin
    Ολες οι καταστάσεις έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.  Thumbs up
    Ασε και όλα να τα είχαμε σαν άνθρωποι που είμαστε δεν θα είμαστε και πάλι ευχαριστημένοι.     Grin
    Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.  Thumbs up

Υ.Γ. Sorry for off topic.  angel
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 15:26:37 »

Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.  Thumbs up

Αυτό είναι το πιο βασικό..
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 15:53:16 »

δεν ήμουν μοντελιστής τότε......να φανταστείς το λαμα μου το έκανε δωρο η γυναίκα μου και ξεκήνησα....και τωρα γκρινιάζει...τι να πείς.....sorry για το off topic και απο εμένα...
    Καταγράφηκε

T-rex 500 Black hawk
    Kipor 1000
    kavadias
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 15:56:17 »

Εγώ θέλω να πάρω το belt και να το ρυθμισω από την dx6 και μετά βλέπουμε γιατί σαν εφηβος δεν υπάρχουν λεφτά ούτε χώρος Tongue
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 16:02:29 »

Εγώ θέλω να πάρω το belt και να το ρυθμισω από την dx6 και μετά βλέπουμε γιατί σαν εφηβος δεν υπάρχουν λεφτά ούτε χώρος Tongue

θα σου στοιχισει τελικα παραπανω απο ολα οσα σου λεμε .Μια επιλογη ειναι να παρεις και ενα μεταχειρισμενο , απο τις αγγελιες εδω μεσα .

Μιχαλη ναι ελευθερος ειμαι , εχει τα καλα του, εχει και τα κακα του οπως ολα ...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 16:09:07 »

Φίλε μου σου έχουν απαντήσει ότι αυτός δεν είναι καλός συνδιασμός και αναφέρομαι μόνο στο belt.
    Οσο περί ορέξεως και βαλαντίων ........ το έχουμε πει άπειρες φορές. 

θα σου στοιχισει τελικα παραπανω απο ολα οσα σου λεμε .Μια επιλογη ειναι να παρεις και ενα μεταχειρισμενο , απο τις αγγελιες εδω μεσα .

+1  Thumbs up

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Αγορά ελικοπτέρου,αρχάριος !
    Μεταπήδηση σε: