Καλημέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια όλους!!!!!
Λοιπόν αρχικά εννοείτε οτι έβγαζα μπουζί και ξέπλενα τον θάλαμο με τον στραγγαλιστή να κλείνει το σωληνάκι!!!
Η διαδικασία αυτή όμως είναι χρονοβόρα και εκνευριστική!!!!!!
Επιπλέον όταν το έσβηνα έκλεινα το στραγγαλιστή για να στεγνώσει και να σβήσει μόνο του.
Η μίζα σε αντίθεση με την Dynatron
δεν δουλεύει στα 24V.
Μου άρεσε πολύ η πατέντα με το δράπανο αλλά και η ιδέα του misterHATORI οπότε με βλέπω να κάνω το εξής:
Θα δοκιμάσω σήμερα να τροφοδοτίσω τη μίζα με 2 LiPo 3cell παράλληλες (επειδή δεν έχω 4s Γιώργο

) για να μεγαλώσω κατα πολύ την ένταση του ρεύματος, κάτι δηλ σαν την πατέντα του misterHATORI αλλά με LiPo, προσέχωντας να μην κατέβω ποτέ απο τα 9 V.
Η πηγή μου τώρα είναι μπαταρία Pb 12V 7.2Ah η οποία όμως είναι για συναγερμούς οπότε δεν έχει σχεδιαστεί για υψηλά ρεύματα που φαντάζομαι οτι θέλει η μίζα στα ζόρια!!
Επιπλέον θα το έχω πλάι για να φεύγει το επιπλέον καύσιμο απο την εξαγωγή!( απλό και καλό mastelios

)
Για την ιστορία προχθές ακούστε πως μου το έβαλε εμπρός παλιός ελικοπτεράς.. Εϊπε μάλιστα πως οι YS στην αρχή μόνο έτσι παίρνουν!!!
Έλυσε το μπουζί τόσο ώστε να γυρνά ικονοποιητικά η μίζα
Έβαλε εξωτερική πίπα και το μοτερκάκι πείρε αμέσως!!!
Γρήγορα μετά ξανάσφιξε το μπουζί και έκανα το δεύτερο τεποζιτάκι!!!
Καταλαβαίνω οτι θα μπορούσε με ενα μικρό λαθάκι να καταστραφεί το πάσο της κεφαλής αλλά με άφησε μ@λ@κ@ και συνέχισα το στρώσιμο!!!!
Ελπίζω να προλάβω το απόγευμα να δοκιμάσω τισ μπαταρίες για να μην αγοράζω μίζα...