|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 13:25:37 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=xGcMo9V5Uloτο δευτερο με καποιες καλυτερες ρυθμισεις.... υποψιν δεν εχω swashplate tool!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 15:08:30 από vtr »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ghost_
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 14:26:56 » |
|
Ο σκύλος έχει πολύ πλάκα έτσι όπως το κοιτούσε κανόνισε μη πηδήξει καμια μέρα για να το πιάσει..!!!
Πάντος ώραίο ελικοπτεράκι και φαινόταν και σταθερό για το μέγεθος του από το βίντεο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 15:11:22 » |
|
Ετσι φίλε MaSt0RaS.  Αν και νομίζω ότι έχεις πολύ γκάζι.....κατέβασε λίγο. Αλλωστε στο σαλόνι, δέν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 15:22:02 » |
|
παιδια πολυ σταθερο... δλδ μεσα στο σπιτι που ημουν περιορισμενος ηταν παρα πολυ σταθερο...
Λογω μεγεθους hoverareis πιο ανετα στο σπιτι μεσα....
οσο για το γκαζι ναι θα κατεβασω αλλα το μικρο σκοτωνει ... 4000 στροφες...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 15:40:39 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 18:18:13 » |
|
παμε στα σημεια προσοχης.... Πρωτον τα ball link εινια πολυ ευαισθητα εσπασα ενα.... λογω μεγεθους... δεν σπανε στην πτηση παραμονο αν πας να το βγαλεις... Δευτερον το σερβο ουρας αν βαλετε απο τα καλα θα χρειαστει νεες τρυπες πιο μεσα και να ξερετε θα βιδωσετε μονο 2 βιδες... μην κανετε το λαθος και βιδωσετε στις υπαρχουσες τρυπες γιατι μετα δεν σας μενει πολυ περιθωριο για να τρυπισετε πιο μεσα.... Τριτον καλα ειναι να παρετε τον δεκτη 6100Ε ωστε να μπορειτε να τον βαλετε ευκολα Τεταρτον και σημαντικοτερο Spartan... Πεμπτον αγοραστε ball link plier και swashplate tool Εκτον αναγκαστικα παρτε φτερα carbon γιατι αυτα που εχει ειναι της πλακας... Εβδομον αγοραστε εξτρα Αλλενακια 0.9μμ γιατι δεν εινια προσρμασουν τοσο καλα του κιτ σε ολες τις βιδες..
Αυτα προς το παρων τα υπολοιπα στην πορεια...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gio4play
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 19:18:47 » |
|
παμε στα σημεια προσοχης.... Πρωτον τα ball link εινια πολυ ευαισθητα εσπασα ενα.... λογω μεγεθους... δεν σπανε στην πτηση παραμονο αν πας να το βγαλεις... Δευτερον το σερβο ουρας αν βαλετε απο τα καλα θα χρειαστει νεες τρυπες πιο μεσα και να ξερετε θα βιδωσετε μονο 2 βιδες... μην κανετε το λαθος και βιδωσετε στις υπαρχουσες τρυπες γιατι μετα δεν σας μενει πολυ περιθωριο για να τρυπισετε πιο μεσα.... Τριτον καλα ειναι να παρετε τον δεκτη 6100Ε ωστε να μπορειτε να τον βαλετε ευκολα Τεταρτον και σημαντικοτερο Spartan... Πεμπτον αγοραστε ball link plier και swashplate tool Εκτον αναγκαστικα παρτε φτερα carbon γιατι αυτα που εχει ειναι της πλακας... Εβδομον αγοραστε εξτρα Αλλενακια 0.9μμ γιατι δεν εινια προσρμασουν τοσο καλα του κιτ σε ολες τις βιδες..
Αυτα προς το παρων τα υπολοιπα στην πορεια...
+1 Ωραιος...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Paradise Lost
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 20:56:49 » |
|
Μπιμπελό είναι το άτιμο  ! Πολύ καλή επιλογή! Θα κάθεται στον αέρα ακίνητο! τσαμπουκαλεμένος Ο σκύλος!το κοίταζε και δεν το πίστευε! Στην αρχή του βίντεο πριν το σηκώσεις τον πέρασα για γάτα  !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 21:21:00 » |
|
ρε si παύλο βίντεο "δεντραβαμε" ποτε κόντρα στο φως-"παρaθιrο"-ok? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 21:56:22 » |
|
ε ναι ρε βασιλη εκανα λαθος... η κοπελα μου τραβουσε... το επομενο θα ιενια πορεια...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mitsos3d
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 22:27:14 » |
|
καλοριζικο το μικρο και καλες προσγιωσεις μαλον θα το παρο και εγω για να κανο 3D παντου. mitsos3d 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 23:32:34 » |
|
καλοριζικο το μικρο και καλες προσγιωσεις μαλον θα το παρο και εγω για να κανο 3D παντου. mitsos3d  ε ναι δεν λεει να μεινει εκτος συλλογης παντως ειναι απιστευτο.... δεν μπορεις να φανταστεις..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
thomasgen
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 13:34:58 » |
|
Γεια σας  είμαι νέο μέλος στο forum και σχετικά καινούριος και στα ελικόπτερα. Είμαι κάτοχος ενός trex 250 ,είναι το super combo αλλά άλλαξα το tail servo και έβαλα το JR 290G δέκτη έχω τον 6100E Gyro έχω τις το GP 750 της align άλλα σκέφτομαι πολύ έντονα vα το αλλάξω γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος ........... 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 13:50:37 από thomasgen »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 21:01:26 » |
|
Οι δυσκολιες του ειναι ο μικρος χωρος να δω τι θα κανω με τα καλωδια....
Φίλε MaSt0RaS............πλάκα κάνεις..... 
|
|
|
|
|