ducati-theo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 00:35:53 » |
|
μπορει βεβαια να βαρεθηκαν απο τις πολλες τουμπες και να αυτοκτονησαν χαχαχαχαχαχα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
lama v3...βολτες στο σπιτι big outdoor lama...τελικα πεταει καλα και εξω belt-cp...το προσπαθω...διαβαζωντας το φορουμ
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 00:40:30 » |
|
Να ξερεις οτι οσες πιο πολλες τουμπες ή οπου βρισκουν τα φτερα σε καποιο εμποδιο τοτε ειναι που καταστεφονται τα μοτερ γιατι προκαλουν σπινθιρισμο,,,  Εγω λεω να βαλω τα εξτριμ αυτη τη φορα,,δεν ξερω θα δω γιατι εχουν και διπλασια τιμη απο τα απλα. Καμια γνωμη για το αν αξιζουν τα εξτριμ μοτερ;;;;  ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ αν εσας οταν πατατε τερμα το γκαζι γινεται κοκκινο το ledακι..γιατι εμενα μετα τα 3/4 του γκαζιου αναβει κοκκινο και ας ειναι φρεσκια η μπαταρια. Νομιζω πως ετσι εκανε απο την πρωτη μερα, ετσι πρεπει να ειναι;;;;;
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 01:21:55 από THEO_LEGEND »
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 11:40:09 » |
|
το led αυτο ειναι του speed control. ετσι δουλευει ναι. απλα δειχνει ποτε λειτουργει νορμαλ και ποτε ζοριζεται λεγοντας σου οτι αν το πετας συνεχεια στα κοκκινα θα εχεις ζημιες στο μελον ... μπαταρια , 4σε 1 , μοτερ , εμενα μου ειχε λιωσει το καλοδιο που τροφωδοτει το ενα μοτερ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 13:43:49 » |
|
A ..οπότε εγώ του πίνω το αίμα κάθε φορά..το εχω λιώσει αλλά δεν φταίω εγώ, οι μανούβρες που του κάνω ζητάνε πολύ ρεύμα και το ζορίζω.
Σχετικά με τα extreme μοτερ τι λέτε; αξίζουν;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stratosm
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 14:19:42 » |
|
τα γραναζακια ειναι μια χαρα...οι ελικες ειναι Α πανω και Β κατω..νομιζω?...χμμ δεν θυμαμαι αλλα ετσι τισ εχω ....εχω δοκιμασει και τις 3 μπαταριες και ειναι το ιδιο.α και κατι αλλο τωρα που το παρατηρω .εχει αλλκσει ο ηχος που κανει.ειναι πιο τσιριχτος θα ελεγα. ευχαριστω
Καλησπερα κι απο μενα λοιπον ελπιχω να εχω τη λυση στο προβλημα σου!!!Απο τα παραπανω βλεπω οτι οι ελικες εχουν μπει αναποδα!!!Β κατω και Α πανω!!!  Κι ενα tip για να μην μπερδευεσαι με το ποιοι ελικες πανε πανω και ποιοι κατω.Μην προσπαθεις να θυμασαι τα γραμματα Α κατω Β πανω.Απλα κοιτα πως γυριζουνν τα στροφεια και απο την κατασκευη καθε blade καταλαβαινεις ποιοι πανε πανω και ποιοι κατω.Πιστευω ειναι καλυτερα να κατανοεις κατι γιατι το βαζεις εκει κι οχι αποστηθιζοντας το επειδη το λεει το μανιουαλ.Ελπιζω να βοηθησα. Φιλικα, Στρατος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ducati-theo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 16:22:44 » |
|
B kaτω και Α πανω τους εχω...παω να αγορασω 2 μοτερακια και βλεπουμε...ευχαριστω ολους για την βοηθεια και ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
lama v3...βολτες στο σπιτι big outdoor lama...τελικα πεταει καλα και εξω belt-cp...το προσπαθω...διαβαζωντας το φορουμ
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 27 Φεβ 2009, 23:15:10 » |
|
Στρατο εσυ δεν εχεις βαλει τα extreme μοτερ;;;; Τι λες, αξιζει να τα βαλω ή καλυτερα να βαλω τα απλα;;;; (εχουν και διπλη τιμη βλεπεις απο τα απλα)
Θανασης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stratosm
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 01:53:30 » |
|
Στρατο εσυ δεν εχεις βαλει τα extreme μοτερ;;;; Τι λες, αξιζει να τα βαλω ή καλυτερα να βαλω τα απλα;;;; (εχουν και διπλη τιμη βλεπεις απο τα απλα)
Θανασης
Στην πτηση ειναι μακραν πιο νευρικο (παιχνιδιαρικο) αλλα εχω παρατηρησει οτι με τα εξτριμ μοτερ καθε 2 περιπου λεπτα πρεπει να τριμαρω την ουρα.Μεχρι να εξαντληθει η μπαταρια οπου εκει πλεον ειναι ατριμαριστο το διορθωνω με το στικ χεχε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 02:00:47 » |
|
Στην πτηση ειναι μακραν πιο νευρικο (παιχνιδιαρικο) αλλα εχω παρατηρησει οτι με τα εξτριμ μοτερ καθε 2 περιπου λεπτα πρεπει να τριμαρω την ουρα.Μεχρι να εξαντληθει η μπαταρια οπου εκει πλεον ειναι ατριμαριστο το διορθωνω με το στικ χεχε
Oποτε τα παραγγελνω,,θελω να το κανω πιο νευρικο  Το εχεις ρυθμισει απο το προποσιοναλ;;; γιατι αφου αλλαξες τα μοτερ νομιζω χρειαζεται απο την αρχη ρυθμισμα και το gain και το prop.. Συντομα θα ανεβασω και βιντεακι που θα πινω το αιμα στο λαμακι μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stratosm
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 03:02:59 » |
|
Oποτε τα παραγγελνω,,θελω να το κανω πιο νευρικο  Το εχεις ρυθμισει απο το προποσιοναλ;;; γιατι αφου αλλαξες τα μοτερ νομιζω χρειαζεται απο την αρχη ρυθμισμα και το gain και το prop.. Συντομα θα ανεβασω και βιντεακι που θα πινω το αιμα στο λαμακι μου  Ναι οντως ρυθμισα προπορσιον αλλα οχι και το gain.Η αληθεια ειναι οτι οταν φτανει σε κατασταση που δεν ισιωνει η ουρα με τερμα το τριμ κι ενω εχει ψωμι η μπαταρια,την αποσυνδεω ,την συνδεω και μετα ολα οκ!!!  Μαλιστα τριμαρω και λιγο αριστερα για τα πρωτα λεπτα.Τι να πω ισως και το speed control μου να τα χει παιξει!Παντως δε με χαλαει καθολου!!Το χαιρομαι πιο πολυ με τα εξτριμ η αληθεια ειναι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ducati-theo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 21:43:36 » |
|
mia xazη ερωτηση..¨τα πτερυγια στο λαμα πως μπαινουν?..τα εβγαλα και κσεχασα με τι φορα ηταν  ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ducati-theo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 21:45:35 » |
|
οοοπ σορρυ....χαχαχα οπως και να τα βαλω το ιδιο ειναι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
ducati-theo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 7 Μαρ 2009, 10:48:39 » |
|
μου παρουσιαστηκε αλλο ενα προβληματακι στο λαμα....εσπασε<τα δοντια>το κεντρικο γραναζι αυτο με τον ακσονα.εδο που ειμαι δεν εχουν ανταλακτικο και παραγκειλα απο heliland.το θεμα ειναι ομως οτι λογω καιρου εχει καθυστερισει η παραγκελια.εχω αγορασει κατα λαθος ενα του v4 poy ειναι κατα λιγα χιλιοστα μακρυτερο<ο ακσονας>.σκεφτικα να μακρυνω τα χερια των σερβο για να μπορεσει να κουμπωσει....για να δουμε θα πετυχει??...κσερεει κανεις μηπως αν μπορω να κανω κατι καλυτερο?..βαρεθηκα να περιμενω το ανταλακτικο  ...5 μερες τωρα  ...παρακαλω αν εχετε καμια λυση ....ευχαριστω και καλες πτησεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|