Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.389 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 05:41:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 05:41:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:12]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:26]

[Χθες στις 09:15]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 06:05:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309389
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 123
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 43
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου  (Αναγνώστηκε 27367 φορές)
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #120 στις: Τρίτη, 16 Δεκ 2008, 16:05:09 »

Εντάξει αυτόν δεν τον "πέθανε" ο Κούγιας, προλάβαν άλλοι και τον φάγαν στα αλήθεια. Η νύχτα έχει κονόμα αλλά τα μονοπάτια της είναι πολύ επικίνδυνα...

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #121 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 17:28:12 »

Ορίστε λοιπόν και δεν πέρασαν πολλές μέρες.
    Για την ακρίβεια ούτε 20!!
    Και να!!!
    Αλλος ένας 20χρονος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ!!
    ΑΑΑΑΑ!!! Ξέχασα!!! Αυτός είναι μπάτσος γουρούνι δολοφόνος!!
    Τώρα οι "δημοκράτες" που έκραζαν για δικαιοσύνη και κράτος ελευθερίας
    βάλανε το σοβαρό κουστούμι, έβγαλαν την μαντήλα του Αραφάτ και μιλούν για τρομοκρατία!!
    Κάλεσαν όλο τον κόσμο να ξεσηκωθεί και δυστυχώς έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες!!
    Ξέρετε όμως φίλοι ¨δημοκράτες" τι συμβαίνει?
    Αν όλα αυτά που τότε είχαν κάνει οι δήθεν αντεξουσιαστές τα είχαν κάνει οι χρυσαυγήτες ή οι νοσταλγοί του Παπαδόπουλου ή ακόμα και οι χουλιγκάνοι τότε θα είχε απαιτηθεί ομόφωνα από την αστυνομία και τους πολιτικούς επικεφαλής της να τους πάρουν τα κεφάλια!!!
    Τώρα όμως όλοι όσοι πριν μερικές μέρες μίλαγαν κατά της βίας από τους αστυνομικούς σήμερα σωπαίνουν. Κολλάνε και μία ετικέτα της τρομοκρατίας και ας πάει άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα!! Είναι και αργία αύριο!!!μην χάσουμε και το ρεπό!!!!
    Τώρα το κοινό αίσθημα περί αδίκου κοιμάάάάάάάάάάται!!!!
    Που είναι το μαθητικό κίνημα και ο ευαίσθητος πατέρας που λέει ότι πάει με την κόρη του στη διαδήλωση να κατέβει στο
    πεζοδρόμιο για τον 20χρονο?
    Παιδί ταχυδρόμου από την Κυπαρισσία!! Έπαιζε και στην μπάντα του Δήμου μουσική και πάντα όποτε έβρισκε΄την ευκαιρία κατέβαινε να δει τους δικούς του!!!!
    Αυτός δεν έχει ψυχή? ΑΑΑ!! Ναι ξέχασα!!!Αυτός είναι μπάτσος!!!είναι γουρούνι!!!
    Περιμένω να δω και σε αυτό το περιστατικό την ευαισθησία μερικών.
    Ετσι για να λέμε ότι στη δημοκρατία όλοι είναι ίσοι και έχουν ίσα δικαιώματα.
    Η μήπως όχι?
    Είμαι σίγουρος όμως ότι θα τα καταφέρει το παληκάρι και θα βγει νικητης και σε αυτή τη μάχη!!Θα σταθεί στα πόδια του και πάλι και σύντομα θα ξαναφορέσει την στολή του για να προασπίσει το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας!! Την ελευθερία!

Κουράγιο Διαμαντή.....!!!!!!
    Καταγράφηκε

Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #122 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 19:04:40 »

........Η σιωπή μας είναι ίσως το καλύτερο που αρμόζει τώρα για αυτούς τους Γονείς και μακάρι να μην υπάρξουν άλλοι τέτοιοι γονείς που θα υποφέρουν τόσο -- ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ --

Δυστυχώς θα υπάρχουν και άλλοι
    Μην κάνεις διακρίσεις φίλε μου και μήν τα "κόβεις" σε παρατάξεις! ό πόνος είναι παντού ο ΙΔΙΟΣ!
    Το σύστημα δέν κοιτά απο ποιά μεριά είσαι
    Το σύστημα σε έχει "παγιδεύσει" και εσύ νομίζεις ότι μπορείς να το αποφεύγεις αλλά αυτό σε περιμένει  πιο κάτω!! δεν ξέρεις την ώρα που έγινε χτες η συμπλοκή εάν θα είσουν περαστικός και θα έτρωγες στην μάπα την επιθετική βόμβα του ηλίθιου που νομίζει ότι τα βάζει με το σύστημα το οποίο και εκείνος είναι συμμετέχων εκείνη την ώρα!  Είναι καθαρά θέμα τύχης που ζούμε της  ζωές μας δεν την προστατεύει κανείς τους
    Ο θάνατος είναι για όλους μας το ίδιο, το ίδιο και το αίμα σε όλους τους λαούς όταν χύνεται είναι κόκκινο είτε εδώ, είτε στην Γάζα που θερίζονται!!! αυτήν την στιγμή
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 19:36:32 από Geοrge » Καταγράφηκε
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #123 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 19:39:00 »

Φίλε pappy μην φανατίζεσαι όποιος διάλεξε να γίνει αστυνομικός ρισκάρει ο ίδιος με δική του ευθήνη την ζωή του και μακάρι να γίνει καλά το παιδί αλλα πρέπει να παραδεκτείς ότι μεγάλο ποσοστό της αστυνομίας (όλων των σωμάτων) πρόκαλούν αρνητικά αισθήματα στους πολίτες κάνοντας επίδιξη εξουσίας και το χειρότερο είναι οτι προκαλούν τους έφηβους κυρίος και παράλληλα δεν δείχνουν να παράγουν έργο.Φυσικό είναι να στραφούν εναντίον τους οι νέοι και όσοι ανεχτήκαν άσχημη συμπεριφορά σαν νέοι (δες τους σημερινούς 50αριδες) . Και για να στο πώ απλά μία ωραία καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στο μέγαρο (στην θεσσαλονίκη) με λήστεψε ένας αλοδαπός δεν πέρασε ένα λεπτό και περάσαν απο το σημείο συνορίοφύλακες τους είπα τι έγινε και τους έδειξα τους κλέφτες που ήταν λιγότερο απο 100 μέτρα μακριά και περπατούσαν αμέριμνοι μέσα στην μαστούρα τους απο βενζίνη και οι παλικαράδες μας δεν μπορεσαν να τους πιάσουν. Στο καπάκι που λένε σχεδόν μετά απο ένα μήνα κατεβαίνωντας απο ένα στενό στην χαριλάου σταματάω σε ένα δέντρο για να κάνω την ανάγκη μου , μόλις τελείωσα κάνω ένα βήμα και με κλείνουν 2 παρακαλω αυτοκίνητα πάνω και κάτω απο τα οποία βγήκαν μερικοί ασφαλήτες με τσαμπουκά και με μάζεψαν για εξακρίβωση ενώ είχα ταυτότητα πέρασα 4 ώρες στο τμήμα έχασα το τελευταίο λεωφορείο και γύρισα σπίτι με τα πόδια 1 ωρα διαδρομή την ώρα που πάω στοίχημα κάποιοι συνάδερφοι τους μεταφέρανε πόρνες στον βαρδάρη ! Πες μου πως να σεβαστώ τώρα το σώμα τις αστυνομίας με πάνω απο 10  ψαχτίρια στην εφηβεία μου ? πως να τους σεβαστεί οποιοσδήποτε πολίτης πέρασε την εφηβεία του στην ελλάδα?
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #124 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 19:49:28 »

Παρατηρώ και εκφράζω την άποψη μου. Ηταν θέμα χρόνου άλλωστε.
    Αγαπητέ φίλε stargazer
    Αν θέλω να κοιμηθώ σε ένα βάλτο ένα καλοκαιρινό βράδυ του Αυγούστου ξεβράκωτος και να θέλω να μην με τσιμπήσουν τα κουνούπια
    είναι λίγο ακατόρθωτο.
    Ο νοών νοήτω!!!

Φίλε Γιώργο
    Δεν κόβω σε παρατάξεις και δεν φανατίζομαι!!Δεν βλέπω τα πράγματα πολιτικά απλά περισσότερο με προβληματίζουν.
    Οπως ο Βαλινάτος περίτρανα γυρίζει στα κανάλια και λέει ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα της φτωχής πουτ@ν@ς και του
    συνοικιακού φούστη έτσι και 'γω εκφράζω τις σκέψεις μου. Γιατί ο Βαλιανάτος που υπερασπίζεται τους ομοφιλόφιλους είναι
    ΟΚ και γώ φανατισμένος?
    Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #125 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 19:58:04 »

Αν θέλω να κοιμηθώ σε ένα βάλτο ένα καλοκαιρινό βράδυ του Αυγούστου ξεβράκωτος και να θέλω να μην με τσιμπήσουν τα κουνούπια
    Ακριβώς ! μονο που δεν είμαι εγώ ο ξεβράκοτος ειναι αλλοι αλλα παρόλλα αυτα εμένα τσίμπησαν τα κουνούπια!
    αυτό δεν είναι περίεργο??? αυτό δεν κρίβει σκοπημότητα???
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #126 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 20:05:51 »

Καμία!!Το γεγονός ότι πέταξες τη μαλαπέρδα σου στην μέση της Θεσσαλονίκης είναι απολυτα φυσιολογικό!
    Αν ήταν οι ίδιοι αστυνομικοί οκ....αλλά δεν νομίζω!!

Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #127 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 20:15:48 »

Καμία!!Το γεγονός ότι πέταξες τη μαλαπέρδα σου στην μέση της Θεσσαλονίκης είναι απολυτα φυσιολογικό!
    Αν ήταν οι ίδιοι αστυνομικοί οκ....αλλά δεν νομίζω!!

Ήμουν σε στενό όπως είπα χωρίς φωτισμό και δεν υπήρχε ψυχή εκεί και το δέντρο ηταν ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν υπήρχε περίπτωση να με δεί κάποιος εκτος αν με παρακολουθούσε απο πρίν αυτό δεν σου λεει κάτι? η απειλή του έθνους είναι ένα 15χρονο παιδι που κατουράει σε ένα δέντρο? που είναι το έγκλιμα? στην ηλικία η στο κατούριμα? αν είναι έτσι να μας βάζουν φυλακή στα 13 και να μας βγάζουν στα 17 ααα και να φυλακίσουν και όλα τα σκυλιά που τολμουν να πατάνε την μαλαπέρδα τους έξω και να κατουράνε!
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #128 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 20:42:03 »

Σίγουρα όμως πρέπει να φυλακίσουν όλα τα υπόλοιπα σκυλιά που αντιδρούν με το να αρπάζουν ένα όπλο και να πυροβολούν είτε αθώους πολίτες είτε αστυνομικούς!!
    Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #129 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 20:42:56 »

Σίγουρα όμως πρέπει να φυλακίσουν όλα τα υπόλοιπα σκυλιά που αντιδρούν με το να αρπάζουν ένα όπλο και να πυροβολούν είτε αθώους πολίτες είτε αστυνομικούς!!

Μαζί σου!  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #130 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 20:48:44 »

Δεν είναι και τόσο τυχαίο πάντως ότι όλα αυτά έγιναν σε μια περίοδο που γινόταν ο σάλος για το Βατοπέδι. Επεισόδια τέτοιας έκτασης χρησιμοποιούνται από το παρακράτος για να προκληθεί αποσταθεροποίηση και στροφή στο συντηρητισμό. Και το παπαδαριό για να μπορεί να κλέβει αβέρτα και ανενόχλητα έχει μεγάλη ανάγκη από συντηρητικά χαζοπρόβατα που θα το υποστηρίξουν. Γιαυτό άλλωστε παπαδαριό και φασιστόμουτρα πάνε πάντα χέρι χέρι. Βγήκε και ο Αγιατολάχ Ανθιμεινί και μίλαγε για ξένους πράκτορες που υποκινούν τους μαθητές.Τώρα από πότε οι τραμπούκοι του παρακράτους που πιάνουν και πηγαδάκια με τους μπάτσους έγιναν μαθητές αυτό είναι άλλο θέμα. Κάτι μου θυμίζει αυτό από το καλοκαίρι του 2007. Ασύμμετρες απειλές και ιστορίες με αλεπούδες που βάζουν τις φωτιές.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #131 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 20:58:50 »

Δεν είναι και τόσο τυχαίο πάντως ότι όλα αυτά έγιναν σε μια περίοδο που γινόταν ο σάλος για το Βατοπέδι. Επεισόδια τέτοιας έκτασης χρησιμοποιούνται από το παρακράτος για να προκληθεί αποσταθεροποίηση και στροφή στο συντηρητισμό. Και το παπαδαριό για να μπορεί να κλέβει αβέρτα και ανενόχλητα έχει μεγάλη ανάγκη από συντηρητικά χαζοπρόβατα που θα το υποστηρίξουν. Γιαυτό άλλωστε παπαδαριό και φασιστόμουτρα πάνε πάντα χέρι χέρι. Βγήκε και ο Αγιατολάχ Ανθιμεινί και μίλαγε για ξένους πράκτορες που υποκινούν τους μαθητές.Τώρα από πότε οι τραμπούκοι του παρακράτους που πιάνουν και πηγαδάκια με τους μπάτσους έγιναν μαθητές αυτό είναι άλλο θέμα. Κάτι μου θυμίζει αυτό από το καλοκαίρι του 2007. Ασύμμετρες απειλές και ιστορίες με αλεπούδες που βάζουν τις φωτιές.

Φιλικά Κώστας.

Φιλε κωστα αυτο ξαναπεστο!!!
    Aυτη ειναι η τακτικη της σουπιας που πεταει το μελανι για να θολωσει τα νερα και να γλυτωσει.
    Οσο καιρο γινοταν τα επισοδια ξεχασαμε και την ακριβια και τους χαμηλους μισθους και συνταξεις και ολα μας τα προβληματα.
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #132 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 21:00:03 »

Οταν τους τα έχωνε ο Καζαντζάκης τον χαρακτηρισαν άθεο αλλά επιβεβαιώθηκε!!!!
    Καταγράφηκε

"PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #133 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 21:12:15 »

Συμφωνώ απόλυτα με τον bladekiller.
    Επιστράτευσαν από παπάδες και φασιστόμουτρα μέχρι χαζοδημοκρατικούς που έφαγαν το τυράκι και βγήκαν στους δρόμους!!
    Για να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα!!!
    Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #134 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 21:14:41 »

+1
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου
    Μεταπήδηση σε: