|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 17:08:30 » |
|
φιλε roinides το μοτέρ με την φανά που θα δουλέψει 4φτέρη δεν θα ζήτηση πολλά αμπέρ και έτσι αρκούμαι και σε αυτό το esc ούτος η άλλος μέχρι 120 "βραστ" μπορεί να δώσει μπαταρίες έχω πολλές δη ξέρω ακόμα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 17:10:34 » |
|
όχι φιλε μου δεν κανεις λάθος αντικατέστησα την τήσει τους ψηλότερα για να έχω μεγαλύτερη κίνηση στο elevator γιατί ida πως δεν επαρκούσε το άουρ αν και εγώ χρειάζομαι λίγο μεγαλύτερο για πιο απότομους ελιγμούς
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cougar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 19:49:21 » |
|
όχι φιλε μου δεν κανεις λάθος αντικατέστησα την τήσει τους ψηλότερα για να έχω μεγαλύτερη κίνηση στο elevator γιατί ida πως δεν επαρκούσε το άουρ αν και εγώ χρειάζομαι λίγο μεγαλύτερο για πιο απότομους ελιγμούς
Δημήτρη , Δεν ξέρω πως το έχει εσένα ο κατασκευαστής, Εμένα εχει μια Βίδα εκει με κοντρα παξιμάδι που μπορώ να την μακρίνω "η να κοντίνω (εάν θέλω ποιό Μεγάλες κινήσεις στα Elevators)....... την διαδρομή ! Βάζης δηλαδή την βίδα και κατόπιν το πλαστικό που σου εχει το βιδώνης οσο ποιό Κοντα θέλης στόν Οριζόντιο Αξωνα επιτυγχάνοντας ετσι μεγαλίτερη διαδρομή νίκος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Κ Ο Ι Μ Α Σ ( Μπροστάρηδες και ΠΡΩΤΟΙ, Δαίδαλος & Ικαρος) de SV8EUA
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 20:23:49 » |
|
ναι έτσι είναι και μένα αλλα τα πτερύγια βρίσκουν πάνω στην άτρακτο αν δόσεις "μεγελικινισι" τουλάχιστον στο από η άκρες βρίσκουν μπροστά στην κουρμά τις ατράκτου σωστά έτσι εγώ με τις τρύπες κέρδισα λίγο κίνηση παραπάνω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cougar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 20:45:03 » |
|
Δημήτρη , στο εγχειρίδιο δεν σου γράφη πόσα εκατοστά πάνω -κάτω πρέπει να εχουν διαδρομή?  ? Απο κει και πέρα εσένα δεν πάνε παραπάνω?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Κ Ο Ι Μ Α Σ ( Μπροστάρηδες και ΠΡΩΤΟΙ, Δαίδαλος & Ικαρος) de SV8EUA
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 20:51:38 » |
|
Δημήτρη , στο εγχειρίδιο δεν σου γράφη πόσα εκατοστά πάνω -κάτω πρέπει να εχουν διαδρομή?  ? Απο κει και πέρα εσένα δεν πάνε παραπάνω? το enxiiridio λέει 1,4 εκατοστά αυτό όμως δεν επαρκή για πολύ μεγάλα κοψίματα μην ξεχνάς πως θέλει και 3 μοίρες up που σημαίνει πως η μπροστινή κίνηση μειώνεται γιατί 8 χιλιοστά κίνηση θα τα φάει στις 3 μοίρες που θέλει up
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 19:46:18 » |
|
σε συνεχεια κατασκευής θα πρέπει να πούμε ότι ο κατασκευαστής έχει κάνει την εξής κόφα, δεν έχει δώσει πουθενά τρυπα για κοντά πάνω στο elevator με μια μπίντα η κάτι παρεμφερή πιστεύω πως με σκέτη "εποξι" ένα τέτοιο κομμάτι επιφανειας για elevator δεν θα κράτηση χωρίς να γυρίσει πάνω στο άξονα τον οποιο κουμπώνει
έτσι μπήκα στην διαδικασία να το χαράξω όπως χαράζουν τα λουκάνικα για να ψιθουν καλύτερα έτσι ώστε η εποξι να γεμίσει μέσα στα κοψίματα και να γίνει κάτι σαν νεύρο.
σχετικες φοτο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 21:48:37 » |
|
έτσι μπήκα στην διαδικασία να το χαράξω όπως χαράζουν τα λουκάνικα για να ψιθουν καλύτερα έτσι ώστε η εποξι να γεμίσει μέσα στα κοψίματα και να γίνει κάτι σαν νεύρο.
Γατόνι....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cougar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 21:49:46 » |
|
Φίλε Δημητρό καλό σου βράδυ. Φυσικά συμφωνώ με τα των elevatotrs ατελειών αλλά είναι και λίγο υπερβολή (Γνώμη μου Δημητρό) να κάνομε τόσο στοιβαρή κατασκευή οπότε ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕ Κάθε περαιτέρω επέμβαση. Εγώ εν ολίγοις προχωρώ χωρίς πολλά πολλά! Οταν θα πετάξη και δω τις αντιδράσεις του κατόπιν θα κάνω τα τελικά ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ. Αρκή να σου πώ , οτι το RUDDER δεν το εβαλα προσεκτικά και τελικά αναγκαστικα να το σπάσω και να κάνω καινούργιο απο φλαμουριά για ελαφρό. Απο κει και πέρα τα βάζω ΟΠΩΣ λέει αυτός και κατόπιν είπαμε.ΘΑ ΤΟ ΑΤΣΑΛΩΣΩ!!!!!!!  Καλή συνέχεια αδελφέ ΚEEP GOING
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 21:54:50 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cougar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 22:03:05 » |
|
Σωστά τα λές......Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο...Η ικανοποίηση της κατασκευής!!!!!Είτε αυτή είναι εν μέρει είτε είναι εν ολοκληρία!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 22:07:40 » |
|
Φίλε Δημητρό καλό σου βράδυ. Φυσικά συμφωνώ με τα των elevatotrs ατελειών αλλά είναι και λίγο υπερβολή (Γνώμη μου Δημητρό) να κάνομε τόσο στοιβαρή κατασκευή οπότε ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕ Κάθε περαιτέρω επέμβαση. Εγώ εν ολίγοις προχωρώ χωρίς πολλά πολλά! Οταν θα πετάξη και δω τις αντιδράσεις του κατόπιν θα κάνω τα τελικά ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ. Αρκή να σου πώ , οτι το RUDDER δεν το εβαλα προσεκτικά και τελικά αναγκαστικα να το σπάσω και να κάνω καινούργιο απο φλαμουριά για ελαφρό. Απο κει και πέρα τα βάζω ΟΠΩΣ λέει αυτός και κατόπιν είπαμε.ΘΑ ΤΟ ΑΤΣΑΛΩΣΩ!!!!!!!  Καλή συνέχεια αδελφέ ΚEEP GOING έχεις δίκιο αλλα είναι αμαρτία να πέσει το αεροπλανάκι από μα κι του κατασκευαστή επειδή δεν σκέφτηκε να έχει ένα νεύρο το φτεράκι με τον άξονα.έχει ατέλειες αν μοντέλο από εργοστάσιο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μας κάνει καλύτερους στην κατασκευή 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
john_p51d
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 11:25:13 » |
|
Από ποιά εταιρεία είναι το μοντέλο βρέ παιδιά;Υπάρχει σε κατάστημα στην Ελλάδα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 15:28:33 » |
|
η εταιρίες πολλές το μοντέλο ένα
το βγάζει η fly models .cn pro hangar. roman. γκρατίν.
αλλα το μοντέλο παραμένει ίδιο από όλες τις εταιρίες κινεζικο είναι
με πρώτη να το έχει βγάλει η fly models
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 15:31:32 » |
|
σήμερα θα κουμπωθεί η φανα πανω στο μοντέλο με τους "αεροσολινες" ενώ θα βαφθεί και το μεγάλο φτερό και θα τοποθετηθούν κάποια μικρό πραγματάκια όπως esc servo ριναίου αέρος και διαφορα τέτοια θα ανεβάσω φωτογραφείς ποιο αργa
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|