Εγώ παιδιά όταν είχα τόν ράπτορα, είχα και εγώ το zero a τής ττ, σάν του φίλου Ταρτης.
Δέν τον χρησιμοποιούσα συχνά, λόγω τού ότι δούλευε μόνο στό idle 2. Μέ χάλαγε λίγο το γεγονός ,
ότι έπρεπε να γυρίσω κατευθείαν τον διακόπτη στήν δεύτερη σκάλα. Πάντως όποτε το αποφάσιζα, είχα ένα άλλο ελικόπτερο.
Οταν προέκυψε το t-rex, και λόγω ότι ό zero a, είχε μιά δυσκολία τοποθέτησης, αγόρασα από φίλο μοντελιστή
ένα multi covernor, το οποίο το είχε πάνω σε ράπτορα.
Οταν μετά από πολύ καιρό, πήρα τήν απόφαση να τόν τοποθετήσω επάνω στό κασέρι μου......ε... συγνώμη στό τυρί μου
και αφού ξύλωσα σχεδόν το μισό ελικόπτερο, προκειμένου να τοποθετήσω τόν αισθητήρα, γιατι τό τ-ρεχ έχει μιά ιδιοτροπία στό θέμα αυτό, αφού μπήκε και ή μονάδα ή οποία είναι μιά σταλιά (πιο μικρή και απο κουτάκι σπίρτων) και πανάλαφρη, κατόπιν το πήρα παραμάσχαλα και πήγα στόν φίλο Λυκούργο (hobby trip) και μού τον ρύθμισε. (δυστυχώς και εδώ χρειάζονται ξένες γλώσες, και κυρίως δέν παίζεις με αυτά τά μαραφέτια).
Και αφού αφιέρωσε μισή ώρα να μου εξηγήσει πώς και γιατί, ήρθε ή ώρα τής δοκιμής. Αυτό πρίν περίπου δύο μήνες.
Τώρα πλέον εγώ δέν τόν αλλάζω. Εχω πραγματικά ένα ελικόπτερο το οποίο δέν λυσάει με τα σκαπανεβάσματα του στίκ
έχει σταθερή πορεία και θόρυβο. Πλέον δέν με απασχολεί και κυρίως δέν με ανχώνει το θέμα τών καμπυλών.
Και βεβαίως ότι ώρα κάνω κέφι, του αλλάζω στροφές έτσι απλά. Το καλό έν αντιθέσει με τον zero a τής thunder tiger
αλλά και με τον rce-6600 τής Align, είναι ότι έχω πλέον ανεξάρτητες στροφές σέ όλα τά mode.
normal έχω 1650 (άν θέλω το απενεργοποιώ) idle 1 έχω 1800 και idle 2 έχω 1950 + over speed.
Καί άν ποτέ χρειαστεί, καί άν ποτέ φτάσω, και άν ποτέ πετάω τόσο πιά xtreem, ώστε να μου είναι κατά κάποιο τρόπο
άχρηστος, τότε πολύ απλά μέ μιά κίνηση τόν απενεργοποιείς, και παίζει καθαρά με τίς καμπύλες.
Καί γενικώς επειδή το παρακούρασα τό θέμα, καλό κάνει κακό δέν κάνει.....απλά.....